Zagreb: osnovan Institut za hibridno ratovanje
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zagreb: osnovan Institut za hibridno ratovanje
A tek što će problem bit Memorandum XVIII. Koliko instituta će trebat sunce ti kalajisano ...kaja wrote:S obzirom na permanentnu opasnost od memoranduma IV i opcenito ugrožavanja vitalnih hrvatskih interesa od strane komunista, četnika, udbe , orjune, mudahedina i madarona mislim da nama treba Ministarstvo hibridnog ratovanja kao 78 - o ministarstvo a ne udruga.
A i rodjaci iz Imotskog , Dugopolja i Posušja su stasali i triba naći posa..u Zagrebu naravno.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Problem je sto ovi hibridi rade za soroša i buzin a mađari za mađare, zamisli da hrvat radi za svoj narod i državu hehe prije bi zamislio kako čivava jebe dogukofein wrote:http://www.politika.rs/sr/clanak/393641/Orban-angazovao-sve-tajne-sluzbe-protiv-Sorosa
Orban angažovao sve tajne službe protiv Soroša
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Problem je sto ovi hibridi rade za soroša i buzin a mađari za mađare, zamisli da hrvat radi za svoj narod i državu hehe prije bi zamislio kako čivava jebe dogukofein wrote:http://www.politika.rs/sr/clanak/393641/Orban-angazovao-sve-tajne-sluzbe-protiv-Sorosa
Orban angažovao sve tajne službe protiv Soroša
To sam i ja napisao....nije za porediti
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
@epikur37
Za "porediti" (usporediti) jest, da si ti u slučaju Mađarske, karakterističan primjer doseljenog Mađara iz Sekelja (Rumunjska) koji iz topline obala Balatona propisuje kako bi Mađarska trebala napraviti ponešto za Mađare u "rasejanju", a ne ćini ba ništa. :) Orban je svoju stipendiju vratio Šorošu, aj ti ! ;)
Asila naravno tepe po svome i promišlja hibridno do jaja, ali što reći...tipkovnica svašta trpi.
Za "porediti" (usporediti) jest, da si ti u slučaju Mađarske, karakterističan primjer doseljenog Mađara iz Sekelja (Rumunjska) koji iz topline obala Balatona propisuje kako bi Mađarska trebala napraviti ponešto za Mađare u "rasejanju", a ne ćini ba ništa. :) Orban je svoju stipendiju vratio Šorošu, aj ti ! ;)
Asila naravno tepe po svome i promišlja hibridno do jaja, ali što reći...tipkovnica svašta trpi.
Guest- Guest
Imamo mi i premijera al daleko je to od orbana i suverenizma....ah da to je zbog moje rasejanosti :)
2015-08-06
nemate vi premijera, imaju ga "oni" a vi ste samo jebena strana :Depikur37 wrote:Imamo mi i premijera al daleko je to od orbana i suverenizma....ah da to je zbog moje rasejanosti :)
Guest- Guest
kofein wrote:epikur37 wrote:Imamo mi i premijera al daleko je to od orbana i suverenizma....ah da to je zbog moje rasejanosti :)
Dakako da imamo. Nisi ti rasejan, samo si napuhan, ali svakako respektiram dobar dio Tvojih upisa koji se ne baziraju na negativizmu spram Hrvatske. :)
Ispricavam se zbov kritika na politiku lijepe nase, evo sve je super i sve jw za 5 :)
2015-08-06
Aso jest hibridni ratnik.kofein wrote:Asila naravno tepe po svome i promišlja hibridno do jaja, ali što reći...tipkovnica svašta trpi.
epikur37 wrote:kofein wrote:epikur37 wrote:Imamo mi i premijera al daleko je to od orbana i suverenizma....ah da to je zbog moje rasejanosti :)
Dakako da imamo. Nisi ti rasejan, samo si napuhan, ali svakako respektiram dobar dio Tvojih upisa koji se ne baziraju na negativizmu spram Hrvatske. :)
Ispricavam se zbov kritika na politiku lijepe nase, evo sve je super i sve jw za 5 :)
Eto. Drugim riječima Kofein je glup. Valja večerati. :)
Guest- Guest
Nije nego valja djecu setnju, evo pozdrav s rive. Moja ogorcenost politkkom zagreba je s razlogom veca, sto mozes ali i ne moras razumjeti.
2015-08-06
epikur37 wrote:Nije nego valja djecu setnju, evo pozdrav s rive. Moja ogorcenost politkkom zagreba je s razlogom veca, sto mozes ali i ne moras razumjeti.
Nije nego, pišeš kao da si četnik.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:epikur37 wrote:Nije nego valja djecu setnju, evo pozdrav s rive. Moja ogorcenost politkkom zagreba je s razlogom veca, sto mozes ali i ne moras razumjeti.
Javio se ustasa ;)
2015-08-06
epikur37 wrote:crvenkasti wrote:epikur37 wrote:Nije nego valja djecu setnju, evo pozdrav s rive. Moja ogorcenost politkkom zagreba je s razlogom veca, sto mozes ali i ne moras razumjeti.
Javio se ustasa ;)
Takvi kao ti su najgori! Kad dođu Srbi i Rusi, vi ćete biti u prvim redovima na svečanoj ceremoniji proglašenja nove države.
crvenkasti-
2014-04-17
Sijali hibridne kukuruze u ljubuškom pa tende...Pinochet wrote:majko isusova, reci mi da me netko sprda?
sada će opet natrpati par rodijaka iz imotskog i posušja na sisu i na plaću od 2000-3000€ brutto
Mesko je imao kadrove poput karamrle ili današnjeg ministra unutarnjih poslova.Eroo wrote:Nema vam druge nego još jednom Mesića postavit na prijesto(još 2 mandata) , a za kadrovika mu , na primjer, Josipovića.kaja wrote:A i rodjaci iz Imotskog , Dugopolja i Posušja su stasali i triba naći posa..u Zagrebu naravno.
Stazić bi mogao biti ministar zdravstva za zabludnjele, a Pusićka ministar obrane socijalističnih tekovina.
A onda svi u kozaračko...
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Srbijanski ekspert: Iza Ivane Knoll stoji Hrvatsko hibridno obavještajno ratovanje protiv Srbije
» institut FA iz Zagreba
» Hibridno su krenuli na mene, ja sam ponos Hrvatske
» Bošnjački vještak: Zločini ARBIH nad Hrvatima su izmišljeni i psihološko ratovanje
» Premijerka Litve: Rusko cjepivo je hibridno oružje za proizvodnju podjela u slobodnom svijetu
» institut FA iz Zagreba
» Hibridno su krenuli na mene, ja sam ponos Hrvatske
» Bošnjački vještak: Zločini ARBIH nad Hrvatima su izmišljeni i psihološko ratovanje
» Premijerka Litve: Rusko cjepivo je hibridno oružje za proizvodnju podjela u slobodnom svijetu
Page 2 of 2