Goran Beus Richembergh- Lažni Nijemac iz Turopolja, Židov, Srbin ili tek "ketman" (?)
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Goran Beus Richembergh- Lažni Nijemac iz Turopolja, Židov, Srbin ili tek "ketman" (?)
EroEroo wrote:Kao Srbin, ili kao Židov, ili kao Njemac?Sora wrote:Lazes pickiceEroo wrote:PS:
Da je, zbog svoje frustracije i mržnje prema okolini, mogao nanositi štetu,
uvijek se skrivao iza onih za koje je mislio da su u tom trenutku dominantni Hrvatima.
1984 je bio Srbin , a kad to više nije bilo djelotvorno prebacio se
međ' Židove i na kraju me' Njemce. Me' Mađare nije mogao zbog INA-e.
Covjek je duhovit i zabavan undrustvu
I nikad se ne skriva iza maske
I otvoreno govori o svojim stavovima
Dakako, zato ga mrzite , ti pickce i tvoje pleme vlaško
Stvar procjene šta ga bolje štiti.
Edhemov sin je izgubio korjene, koje skriva kao zmija noge.
Pa on i je zmija u biti. Kao i ti, kokoško.
U plus ti je da se u zadnje vrijeme manje skrivaš.
Ti o korijenima Ha ?
Ti zivis u Sloveniji
Prodaješ se kao Hrvat
Nisi nego vlah Hercegovac neslavenskog genetskog podrijetla
I zivio si tamo na jugu ..
Kaj si ti onda
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: Goran Beus Richembergh- Lažni Nijemac iz Turopolja, Židov, Srbin ili tek "ketman" (?)
Imas ti albanske svjećice stariRegoč wrote:Ma to da vidimo zna li Sora uopće o kom se radi, brani li ga po vjerskoj liniji.Noor wrote:Emir TiroRegoč wrote:A kako se on zapravo zove?Sora wrote:Kad sva vasa karakterizacija DRUGIH I DRUGAČIJIH OVISI O TOME
KAKO SE TI DRUGI ZOVU
Vec si nesto trebao shvatiti o meni
Ne pisem sto ne znam i koga ne znam
Ali i jos neki detalj ti je primakao ..Gorana znam osobno ..zato sto..?
ma ne, štatijeRegoč wrote:Ma to da vidimo zna li Sora uopće o kom se radi, brani li ga po vjerskoj liniji.Noor wrote:Emir TiroRegoč wrote:A kako se on zapravo zove?Sora wrote:Kad sva vasa karakterizacija DRUGIH I DRUGAČIJIH OVISI O TOME
KAKO SE TI DRUGI ZOVU
Sora wrote:goran beus richenbergmichaellcmacha wrote:nego jebo to.... jel zna netko tko je predsjednik hrvatsko turske udruge prijateljstva
Ja sam clan, ne dolazim nikad na sastanke
Ne da mi se
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
darth_vader-
2014-04-17
zato što ste išli u istu džamiju kao mali.Sora wrote:Imas ti albanske svjećice stariRegoč wrote:Ma to da vidimo zna li Sora uopće o kom se radi, brani li ga po vjerskoj liniji.Noor wrote:Emir TiroRegoč wrote:A kako se on zapravo zove?Sora wrote:Kad sva vasa karakterizacija DRUGIH I DRUGAČIJIH OVISI O TOME
KAKO SE TI DRUGI ZOVU
Mičemo odmah bili velikiRegoč wrote:zato što ste išli u istu džamiju kao mali.Sora wrote:Imas ti albanske svjećice stariRegoč wrote:Ma to da vidimo zna li Sora uopće o kom se radi, brani li ga po vjerskoj liniji.Noor wrote:Emir TiroRegoč wrote:
A kako se on zapravo zove?
I ostali
Za razliku od tebe
Ti si mali bio i ostao
Velika si se rodila? Bravo, na ponos i sreću svoje majke.Sora wrote:Mičemo odmah bili velikiRegoč wrote:zato što ste išli u istu džamiju kao mali.Sora wrote:Imas ti albanske svjećice stariRegoč wrote:Ma to da vidimo zna li Sora uopće o kom se radi, brani li ga po vjerskoj liniji.Noor wrote:
Emir Tiro
I ostali
Za razliku od tebe
Ti si mali bio i ostao
Beus je šupak, gad, pokvarenjak, prelivoda, gnjida, izmet, slina i ljudski talog.Sora wrote:BEUS JE NA METI KOPOVA,
KARUJERISTA, POLITICKIH KURVI IZ SABORA,
HERCEGOVACKE MAFIJE ITD
Idiot ovdje nema pojma tko je on ali se svejedno slaze da je negativna osoba
Mrs u macku piterinu
BEUS JE JEDNA POSEBNO MORALNA OSOBA
MEDU RIJETKIMA KOJI NIJE usao u VLAST A MOGAO JE
NO BADAVA VAMA BISERE PRED SVINJE ...s
Sve ono što si i ti.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Steta metka, ali konop bi mu lijepo oko vrata pristajao...
darth_vader-
2014-04-17
hehehehehe..genijalno receno...Leviathan2 wrote:lik je smece kakva je i vecina u saboru,Regoč wrote:Trebalo bi nas zanimati sve tko nam se sve nalazi u Saboru.Leviathan2 wrote:koga boli kurac
smece koje vam ne odgovara vas zanima a smece koje odgovara moze biti i dalje, ukurac vam i logika
Guest- Guest
Pricao meni i mom pok.starom jedan pero...hrvat iz novog travnika jos za vrijeme juge jer je zajedno sa starim radio..da se oni nisu ni tad bas ljubili sa muslimanima..muslimani su tamo bili povlasteniji lakse dobijali posao namjestenje narocito u tvornici oruzja u novom travniku a hrvat vecinom pinklec na rame hrvatska,slovenija,njemacka...bilo je druzenja ali sve je to bilo na nekoj distanci..ako si se muslimanu zamjerio dobro si najebao..ili su te izlupali ili iscakijali ili cinkali vlasti...onda cudno da je tamo doslo do rata izmedju hrvata i muslimana
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Emir Richsemberg , tipičan čardakovac... use-nase-podase, zajebi-prevari,gradi-karijeru
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Lažni Nijemac iz Turopolja
» Goran Beus AHMEDOV Richembergh protiv minute šutnje za Praljka
» Ovaj Autobus vozi Nijemac, a ne Srbin
» Goran Midhad Enes Fritz Beus Hađiosmanović Krolo Richemberg:"Raduj se narode,imamo junaka Plenkovića i novi HDZ"
» Nije Bosanac vec Nijemac!Nijemac na Pagu strojevima unistio obalu,opravdanja su mu nevjerojatna
» Goran Beus AHMEDOV Richembergh protiv minute šutnje za Praljka
» Ovaj Autobus vozi Nijemac, a ne Srbin
» Goran Midhad Enes Fritz Beus Hađiosmanović Krolo Richemberg:"Raduj se narode,imamo junaka Plenkovića i novi HDZ"
» Nije Bosanac vec Nijemac!Nijemac na Pagu strojevima unistio obalu,opravdanja su mu nevjerojatna
Page 3 of 3