Ovaj Autobus vozi Nijemac, a ne Srbin
Page 1 of 1
Ovaj Autobus vozi Nijemac, a ne Srbin
Hrabri Nijemac zajebo četnike
VOZAČ autobusa u Nemačkoj dospeo je u centar pažnje javnosti nakon što je na autobusu zalepio kontroverznu poruku. Fotografija poruke zalepljene na vetrobranskom staklu brzo se proširila društvenim mrežama, a vozač je suspendovan.
Ovaj autobus vozi Nemac - glasi poruka koja dočekuje putnike u nemačkom gradu Drezdenu.
Nemački mediji pišu da je rasistička poruka znak pobune Nemca zbog sve većeg broja vozača iz Srbije i istočne Evrope, koji voze autobuse u ovoj zemlji, a da pritom ne znaju nemački jezik.
https://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:836993-Nemacki-vozac-zalepio-PORUKU-ZA-SRBE-na-vrata-autobusa-odmah-ga-SUSPENDOVALI
-------------------
Hahaha! Eto vam četnici!
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Ovaj Autobus vozi Nijemac, a ne Srbin
Zalepio poruku za srbe u sred dresdena u kojoj se srbi opće ne spominju...
Dobro napreduje ta vaša bolest...
Dobro napreduje ta vaša bolest...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
pa nije znao da do 1990 postoje srbi tj da je on srbinmarcellus wrote:šta se ova budali opet priviđaju srbi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Možda je vozač baš neki Balkanjeros,koji je mislio da će "ponijemčavanjem" ušićariti nešto.
I ne bih se začudio da se šole kliče Mujo,Jozo,Mile,ili Peko.
I ne bih se začudio da se šole kliče Mujo,Jozo,Mile,ili Peko.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a hashimjastreb wrote:Možda je vozač baš neki Balkanci, koji je mislio da će "ponijemčavati" ušikariti nešto.
Ja ne bih se začudio da se škola kliče Mujo, Jozo, Mile, ili Peko.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hašim se bavi drugim stvarima.vuksadinare wrote:a hashimjastreb wrote:Možda je vozač baš neki Balkanci, koji je mislio da će "ponijemčavati" ušikariti nešto.
Ja ne bih se začudio da se škola kliče Mujo, Jozo, Mile, ili Peko.
Likovnim odgojem,crtanjem i sl.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Goran Beus Richembergh- Lažni Nijemac iz Turopolja, Židov, Srbin ili tek "ketman" (?)
» Nije Bosanac vec Nijemac!Nijemac na Pagu strojevima unistio obalu,opravdanja su mu nevjerojatna
» Vozi, vozi dalje, to sam ja Ratko
» 'Ovaj zlocin nije pocinio Srbin,Hrvat,Musliman vec necovjek,monstrum.Zlo vece od zla sto se rijecima ne moze opisati'.Godisnjica zlocina nad cijelom obitelji Kozobasic
» Putin: OSLOBODIĆEMO Evropu, na ovaj ili ovaj način!
» Nije Bosanac vec Nijemac!Nijemac na Pagu strojevima unistio obalu,opravdanja su mu nevjerojatna
» Vozi, vozi dalje, to sam ja Ratko
» 'Ovaj zlocin nije pocinio Srbin,Hrvat,Musliman vec necovjek,monstrum.Zlo vece od zla sto se rijecima ne moze opisati'.Godisnjica zlocina nad cijelom obitelji Kozobasic
» Putin: OSLOBODIĆEMO Evropu, na ovaj ili ovaj način!
Page 1 of 1