ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fusnota demantuje hrvatske agresore

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Fusnota demantuje hrvatske agresore - Page 2 Empty Re: Fusnota demantuje hrvatske agresore

Post by epikur37 2/12/2017, 09:40

Ringo10 wrote:
epikur37 wrote:Fusnota demantuje hrvatske agresore - Page 2 Jutarnji-list-1532
Ako ima nešto dobro u svom ovome sranju, to je činjenica da je takozvani Zapad ponovo nasukao Hrvate.

JA ne znam koliko milijuna puta taj Zapad treba da Hrvate naguzi, natakari i nasuče pa da jednom shvate da ih taj Zapad ne jebe ni dva posto i da za njih predstavljamo samo malo nacističko govno koje treba jebati uzduž i poprijeko i ne žaliti ni koliko je crno pod noktom.

I da od njih nikada ništa pozitivno ne možemo očekivati i nećemo nikada dočekati. Ni uvažavanje, ni solidarnost ni pravdu.

Pa u principu nije natakario Hrvate,  nego ove naše luzere dolje. RH je lišo, još malo oprati ruke i kvit.

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Fusnota demantuje hrvatske agresore - Page 2 Empty Re: Fusnota demantuje hrvatske agresore

Post by epikur37 2/12/2017, 09:43

Dugoročno je, izdajom Hrvata u BiH RH se uvalila u geopolitičku propast, koja će postupno uzimati danak jednako kao i izdaja koja je trajala i traje.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Ringo10 2/12/2017, 10:49

pizzon wrote:
mutava baštarda wrote:
pizzon wrote:
mutava baštarda wrote:
pizzon wrote:srbija je na kraju dokazala da nije drzava od juce,
da ima kredibilitet u m.z. i da je na balkanu faktor 
koji se ipak uvazava, manje vise.
eto, nismo eu, a nismo  ni nato, a hrvatska jeste !
dobro, nato vas je bombardovao, još da uđete u EU i onda da vam skinu i gaće...

vas su nagoozili preko gaca !
kroz gace ! 
Istina, naš general odabrao grob, a vaši 1500.godina da budu rob...
a to da su nas naguzili amerikanci, jesu, ništa što čeka vas u ovim turbulentnim vremenima zbog ljubavnog trougla; američki dolori, privrženost ruskom pravoslavlju i turskoj krvi predaka...
sve to kada trasferisemo na hrvatsku ispada da su hrvati  u velikom  % 3 u 1 !?
Došlo tvojih pet minuta misliš, pa sad malo da nas zajebavaš je li.

ne glupiraj se.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by kaya 2/12/2017, 11:01

epikur37 wrote:Dugoročno je, izdajom Hrvata u BiH RH se uvalila u geopolitičku propast, koja će postupno uzimati danak jednako kao i izdaja koja je trajala i traje.
Dobro ti si naporan s tom izdajom . Hrvatska je slala oruzje i vojnike tako da prestani srat. Moj bivši iz Dalmacije se sa 20 godina, mozda koju vise, presvukao na granici i stizao u pomoć s drugima. Tako da jedi govna. Dok si ti bio sakriven u sobici a kasnije si pobjegao u Dalmaciju.
HB nije mogla postojati jer su jači od Hrvatske rekli ne moze. I to je to.
Koji je k . uopce Hrvatska?
Gle joj političare, kad ih cujem kako su opravdavaju da su Bošnjacima pomagali i da je Slobo napao - mi smo vam pomagali, joj, nismo ništa krivi! ja bi ih zapalila.
Nedostojanstvena patetična saka bjede.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 2/12/2017, 11:13

kaja wrote:
epikur37 wrote:Dugoročno je, izdajom Hrvata u BiH RH se uvalila u geopolitičku propast, koja će postupno uzimati danak jednako kao i izdaja koja je trajala i traje.
Dobro ti si naporan s tom izdajom . Hrvatska je slala oruzje i vojnike tako da prestani srat. Moj bivši iz Dalmacije se sa 20 godina, mozda koju vise,  presvukao na granici i stizao u pomoć s drugima. Tako da jedi govna. Dok si ti bio sakriven u sobici a kasnije si pobjegao u Dalmaciju.
HB nije mogla postojati jer su jači od Hrvatske  rekli ne moze. I to je to.
Koji je k . uopce  Hrvatska?
Gle joj političare, kad ih cujem kako su opravdavaju da su Bošnjacima pomagali  i da je Slobo napao - mi smo vam pomagali, joj, nismo ništa krivi! ja bi ih zapalila.

vise sam sklon stavu da ameri, zapad, igraju taknuto maknuto
ako je hr, jednom prihvatila vaš. sporazum, nema nazad, nema menjanja pozicije.
to je trebalo u startu drugacije, ali tudjmanu se dopala ideja da protera srbe.
ne moze i jare i pare !?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 2/12/2017, 11:21

pizzon wrote:
kaja wrote:
Dobro ti si naporan s tom izdajom . Hrvatska je slala oruzje i vojnike tako da prestani srat. Moj bivši iz Dalmacije se sa 20 godina, mozda koju vise,  presvukao na granici i stizao u pomoć s drugima. Tako da jedi govna. Dok si ti bio sakriven u sobici a kasnije si pobjegao u Dalmaciju.
HB nije mogla postojati jer su jači od Hrvatske  rekli ne moze. I to je to.
Koji je k . uopce  Hrvatska?
Gle joj političare, kad ih cujem kako su opravdavaju da su Bošnjacima pomagali  i da je Slobo napao - mi smo vam pomagali, joj, nismo ništa krivi! ja bi ih zapalila.

vise sam sklon stavu da ameri, zapad, igraju taknuto maknuto
ako je hr, jednom prihvatila vaš. sporazum, nema nazad, nema menjanja pozicije.
to je trebalo u startu drugacije, ali tudjmanu se dopala ideja da protera srbe.
ne moze i jare i pare !?
A ne znam, očito se svima dopala ideja da preseljavaju stanovništvo.
Nabijem ih. Mene jedino muci u toj priči da zločinci nisu kažnjeni a kažnjava se na principu ajd malo cu ovih malo cu onih .
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics