ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fusnota demantuje hrvatske agresore

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Fusnota demantuje hrvatske agresore Empty Fusnota demantuje hrvatske agresore

Post by Guest 1/12/2017, 13:56

Fusnota demantuje hrvatske agresore

E. V. N. | 01. decembar 2017. 13:02 | Komentara: 1
Posle haške presude zvanični Zagreb na sve načine pokušava da okupaciju dela Bosne i Hercegovine zataška optužbama protiv naše zemlje
Fusnota demantuje hrvatske agresore 02-prlic-stojic-praljak_620x0

POSLE haške presude da je država Hrvatska bila okupator dela Bosne i Hercegovine, a njen nekadašnji predsednik Franjo Tuđman tvorac udruženog zločinačkog poduhvata za proterivanje Muslimana u sukobima devedesetih, politički vrh u Zagrebu se obrušio na - Beograd?!

Očigledno frustrirana što se u nedavnoj presudi generalu Ratku Mladiću naša država ne pominje kao pokrovitelj UZP, hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović u obraćanju naciji poručila je da je "Miloševićeva Srbija" bila ta koja je napala Hrvatsku i BiH!
Srbija se našla i u fokusu premijera Andreja Plenkovića koji je u prvoj reakciji na presudu nekadašnjim hrvatskom rukovodstvu izjavio da je apsurdno da ni u jednoj presudi nije utvrđena odgovornost srpskog rukovodstva zbog učešća u udruženom zločinačkom poduhvatu.
Pročitajte još - Kitarović: Hrvatska nije agresor, branila se od velikosrpske agresije
Koliko god se upinjali da oblate Srbiju i zamene teze, presuda Mladiću, izrečena pre samo osam dana, pobija njihove tvrdnje. U jednoj od fusnota na 2090. strani piše:

- Dokazi koje je primilo sudsko veće nisu pokazali da su Slobodan Milošević, Jovica Stanišić, Franko Simatović, Željko Ražnatović ili Vojislav Šešelj učestvovali u realizaciji zajedničkog kriminalnog cilja u BiH.
Takođe, odgovornost Miloševića, kao ni drugih funkcionera iz Beograda, ne pominje se ni u presudi Radovanu Karadžiću, prvom lideru Republike Srpske.

Fusnota demantuje hrvatske agresore 02-tekst

Pročitajte još - Tuđman zločinac Hrvatska agresor! (VIDEO)
Ipak, hrvatska predsednica je u četvrtak iznela stav da su "sve ratne teškoće koje su pogodile Hrvatsku i BiH imale isto ishodište u zločinačkom režimu Slobodana Miloševića", optužujući bivšu JNA da se "stavila u službu projekta 'Velika Srbija'":

- Hrvatsku i BiH napala je Miloševićeva Srbija i JNA i to su notorne činjenice. Hrvatska nije napala nikoga. Sprečila je ponavljanje srebreničkog genocida u Bihaću.

PRALjAK POPIO HEMIKALIJUPRELIMINARNI test bočice iz koje je Slobodan Praljak u haškoj sudnici popio tečnost i otrovao se, pokazao je da je u pitanju neka hemijska supstanca. Ovo je u četvrtak potvrdila holandska tužiteljka Merilin Fikinešer. Ona je kazala da zasad jedino može da saopšti da je Praljak popio smrtonosnu hemikaliju, ali da ne može da iznosi detalje o njoj. - Obdukcija tela preminulog, uključujući i toksikološke testove, biće uskoro urađena.
Povodom poruka koje su se čule od zvaničnika iz Zagreba, predsednik Aleksandar Vučić primetio je u četvrtak da je svima najlakše da okrive Srbe i da postoji patološka opsesija dela hrvatske javnosti Srbijom i srpskim narodom:
- Kako ste našli baš Srbe u celoj priči? Srba je mnogo stradalo, u BiH, 30.000, a nijedan čovek za to nije odgovarao.
On je naveo da je Srbija zemlja ponosnih ljudi i da nikome neće da dozvoli da je šamara, pa ni Hrvatskoj.
Pročitajte još - HRVATI NE PRIHVATAJU KRIVICU: Plenković najavio osporavanje odgovornosti za udruženi zločinački poduhvat
- Nećete da otvorite poglavlja? Pa ne morate, ali ne možete da zaustavite naš razvoj, niti da nas ponižavate. Dosta s tim! Pogledajte se u ogledalo, pa nam solite pamet. Zamislite da sam ja kao predsednik rekao ono što su nam u četvrtak rekli naši, kako bi trebalo da budu, uzori iz EU. Da sam rekao - presuda je nepravedna, nepravična, neprihvatljiva za Srbiju... borićemo se svim sredstvima protiv nje.

Srpski predsednik upitao je da li Hrvati hoće da nas naprave da nismo normalni i da nam govore da sve što važi za njih, za nas ne važi?
- To govore oni koji nam prave kriterijume za poglavlja i koji kažu da ih nismo ispunili. Misle da sam slep i glup i da ne vidim različite aršine. Nećemo da ćutimo, i šta ćete sad? Da nastavljate da vršite pritiske? Nastavite, nikakva novost.
Vučić je ponovio da u Hrvatskoj ne sme da se kaže da je nestalo više Srba nego Hrvata:
- Jer, oni se vode kao hrvatski građani, Krajišnici. Nisu valjda sami sebe ubijali, nego su ih zatvarali u logore i tako likvidirali.

VESTI IZ RUBRIKE

ww.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:698719-Fusnota-demantuje-hrvatske-agresore
Guest
Guest

Back to top Go down

Fusnota demantuje hrvatske agresore Empty Re: Fusnota demantuje hrvatske agresore

Post by Guest 1/12/2017, 14:02

srbija je na kraju dokazala da nije drzava od juce,
da ima kredibilitet u m.z. i da je na balkanu faktor 
koji se ipak uvazava, manje vise.
eto, nismo eu, a nismo  ni nato, a hrvatska jeste !
Guest
Guest

Back to top Go down

Fusnota demantuje hrvatske agresore Empty Re: Fusnota demantuje hrvatske agresore

Post by Guest 1/12/2017, 14:05

POSLEDNJI PRALJKOV INTERVJU: "Sloboda se brani smrću. Nosiću svoj krst." Da li je narednim rečima najavio svoje samoubistvo?

Ako ćemo mi završiti u Hagu, jer su oni jaki, a ne zato što su pravedni, pre ili kasnije neka će pokolenja reći da je neko bio kreten i izdajica, a neko častan čovek"

Fusnota demantuje hrvatske agresore Slobodan-praljak-41-485x274
http://www.telegraf.rs/vesti/jugosfera/2916144-poslednji-praljkov-intervju-sloboda-se-brani-smrcu-nosicu-svoj-krst-da-li-je-narednom-recenicom-najavio-svoje-samoubistvo

greska, slobodu brane zivi a ne mrtvi !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 1/12/2017, 14:10

pizzon wrote:srbija je na kraju dokazala da nije drzava od juce,
dobro, nato vas je bombardovao, još da uđete u EU i onda da vam skinu i gaće...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 1/12/2017, 14:12

Brnabić za Tanjug: 
Naš put ka EU je mnogo važniji od samog cilja
Fusnota demantuje hrvatske agresore 371490
Kad budemo imali stabilan i održiv ekonomski rast, koji nije zasnovan samo na investicijama, efikasnu javnu upravu, te objektivno i nezavisno sudstvo, tada možemo opušteno da čekamo odluku EU da li će otvoriti vrata za nove članove ili ne, poručila je premijerka Ana Brnabić iz Hongkonga...
HONGKONG - Kad budemo imali stabilan i održiv ekonomski rast, koji nije zasnovan samo na investicijama, efikasnu javnu upravu, te objektivno i nezavisno sudstvo, tada možemo opušteno da čekamo odluku EU da li će otvoriti vrata za nove članove ili ne, poručila je premijerka Ana Brnabić iz Hongkonga, gde je učestvovala na prestižnom skupu u organizaciji londonskog Ekonomista.
Brnabićeva je, u ekskluzivnom intervjuu za Tanjug, istakla da će tada Srbija praktično biti deo evropske porodice naroda, iako zvanično nije članica.

Foto Tanjug/D.Goll, arhiva

što pre prihvatite fer predloge iz srbije, beograda,
na bazi bilateralne saradnje,
balkan ce pre postati zona prosperiteta.

Last edited by pizzon on 1/12/2017, 14:13; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/12/2017, 14:12

mutava baštarda wrote:

vas su nagoozili preko gaca !
kroz gace !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 1/12/2017, 14:15

pizzon wrote:
mutava baštarda wrote:

kroz gace !
heh, a jesi lud :D
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 1/12/2017, 14:25

pizzon wrote:
mutava baštarda wrote:

kroz gace !
Istina, naš general odabrao grob, a vaši 1500.godina da budu rob...
a to da su nas naguzili amerikanci, jesu, ništa što čeka vas u ovim turbulentnim vremenima zbog ljubavnog trougla; američki dolori, privrženost ruskom pravoslavlju i turskoj krvi predaka...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 1/12/2017, 14:27

mutava baštarda wrote:
pizzon wrote:
mutava baštarda wrote:

kroz gace ! 
a to da su nas naguzili amerikanci, jesu, ništa što čeka vas u ovim turbulentnim vremenima zbog ljubavnog trougla; američki dolori, privrženost ruskom pravoslavlju i turskoj krvi predaka...
sve to kada trasferisemo na hrvatsku ispada da su hrvati  u velikom  % 3 u 1 !?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/12/2017, 14:48

koliko znam ovo je bila zadnja presuda.
gotovo se bojim, 
šta bi sve mogli da presude,
da je neka ostala, za kasnije :))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 1/12/2017, 14:49

pizzon wrote:
mutava baštarda wrote:
pizzon wrote:
mutava baštarda wrote:

kroz gace ! 
sve to kada trasferisemo na hrvatsku ispada da su hrvati  u velikom  % 3 u 1 !?
Nema šanse. Pogledaj samo Anemija i vrijednosti koje zastupa...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by epikur37 1/12/2017, 14:51

U principu da, srbiju se pravno ne može prozivati za agresiju a za RH već postoje pravni argumenti.

I ne znam što treba predsjednici da u stavri iz hrvatsko-bošnjačkog rata histerizira o srpskoj agresiji, eto vratilo joj se.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 1/12/2017, 14:53

pizzon wrote:koliko znam ovo je bila zadnja presuda.

Postoji i mogućnost revizije cijelog procesa zbog pojavljivanja novih dokaza.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 1/12/2017, 14:56

Fusnota demantuje hrvatske agresore Jutarnji-list-1532
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by kaya 1/12/2017, 16:29

Hrvatski političari su patetični bijednici.
Degutantno ih je gledati danima kako se opravdavaju i mašući rukicama i nogicama objašnjavaju kako je slobodan napravio agresiju a oni samo branili Bošnjake dok se polucovjekpolulignja Bakir zadovoljno smijeska slušajući opravdanja.
Da sam ja premijer a takav nalog bi imali svi jednostavno bi se pravila da to s uzp, agresija pickematerine nisam čula. I tako nam ne mogu ništa. Znaci ne postoje, komentirati jedino struku i “neovisnost” haških sudaca i suda koji su doveli do samoubojstva i tražiti da se ispita neovisnost ili naprosto to dovesti u pitanje. Taman ne bilo ništa.
U slučaju privatnih tužbi, blijedo ih gledati i odbiti zahtjeve i tražiti troškove za pokretanje uzaludnih postupaka.
Pa sta oni mogu neovisnom sudu sjeverne Koreje ovaj hrvatske ?!

kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 1/12/2017, 18:35

Vučić: Ako ste gledali HRT, Srbi su krivci
Beograd -- Naše je samo da njima ne činimo ono što oni nama čine, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
IZVOR: TANJUG PETAK, 1.12.2017. | 17:08Fusnota demantuje hrvatske agresore Vuccich_vojska3_0112

On je na taj način odgovorio na pitanje očekuje li pritiske iz Evrope u slučaju da neko u regionu želi nove sukobe, a nakon poruka koje su usledile posle poslednjih presuda Tribunala u Hagu. te da li u toj situaciji Srbija ima sagovornika u vezi s ekonomskim napretkom.
EU je naš najveći ekonomski partner, odgovorio je Vučić na taj deo pitanja, a pritiske, kaže, ne očekuje. 

Ono što ga, međutim, čudi, jeste kako je moguće da taman kad smo mislili da će neko da nas ostavi na miru tri dana, ustanovili smo da smo upravo mi krivi za sukob Hrvata i Bošnjaka u BiH. 

"Ako ste gledali HRT, a ja jesam, shvatio sam da za sve što se dešavalo između bosanskih muslimana i Hrvata krivci su Srbi. Nemam pojma kako smo do toga došli, nisam to shvatio, ali sam siguran da ćemo takve gluposti uvek da negiramo i da ćemo se boriti da zaštitimo dostojanstvo i ponos naših ljudi", naveo je Vučić, te poručio da je važno jedino da ono što oni nama čine mi njime ne činimo. 

Srećan sam i ponosan na srpsku politiku, a oni neka probleme i greške traže u sebi, a ne kod drugih, poručio je. 

"Neki to ne mogu da prevaziđu, mi ćemo učiniti sve da očuvamo stabilnost i partnerstvo sa zemljama u regionu, ali nikome nećemo dozvoliti da ponižava Srbiju i građane na bilo koji način. Čuvaćemo mir i naše je da činimo sve da se osećamo sigurnije, jer ako je neko spreman da Srbe okrivi za sukob Bošnjaka i Hrvata, ko zna šta će sutra da mu padne na pamet", poručio je srpski predsednik.

PROČITAJ JOŠ
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 1/12/2017, 19:11

pizzon wrote:
mutava baštarda wrote:

kroz gace !
kad ulazite u nato :D

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Ringo10 2/12/2017, 08:25

epikur37 wrote:Fusnota demantuje hrvatske agresore Jutarnji-list-1532
Ako ima nešto dobro u svom ovome sranju, to je činjenica da je takozvani Zapad ponovo nasukao Hrvate.

JA ne znam koliko milijuna puta taj Zapad treba da Hrvate naguzi, natakari i nasuče pa da jednom shvate da ih taj Zapad ne jebe ni dva posto i da za njih predstavljamo samo malo nacističko govno koje treba jebati uzduž i poprijeko i ne žaliti ni koliko je crno pod noktom.

I da od njih nikada ništa pozitivno ne možemo očekivati i nećemo nikada dočekati. Ni uvažavanje, ni solidarnost ni pravdu.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest 2/12/2017, 08:35

msm, hrvati moraju da shvate da mi, srbi i hrvati, moramo jedni druge da cenimo, da bi zapad poceo nas da  uvazavaju.
kenjazom, mi nismo odavde, mi smo zapad, srbi su " bizant" ( kamo srece
da jesmo )
zapad zna sta ko od nas voli da cuje i tako nas koristi s vremena na vreme.
na nasu stetu.
hrvati vode bespostednu borbu da srbija ne pristupu eu, ali u tome nece
uspeti. svako pokusaj bice ponisten od strane zapada, to da vam bude jasno.
isto kao sto ni srbiji ne bi uspelo da je kontra pozicija.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 2/12/2017, 09:40

Ringo10 wrote:
epikur37 wrote:Fusnota demantuje hrvatske agresore Jutarnji-list-1532
Ako ima nešto dobro u svom ovome sranju, to je činjenica da je takozvani Zapad ponovo nasukao Hrvate.

JA ne znam koliko milijuna puta taj Zapad treba da Hrvate naguzi, natakari i nasuče pa da jednom shvate da ih taj Zapad ne jebe ni dva posto i da za njih predstavljamo samo malo nacističko govno koje treba jebati uzduž i poprijeko i ne žaliti ni koliko je crno pod noktom.

I da od njih nikada ništa pozitivno ne možemo očekivati i nećemo nikada dočekati. Ni uvažavanje, ni solidarnost ni pravdu.

Pa u principu nije natakario Hrvate,  nego ove naše luzere dolje. RH je lišo, još malo oprati ruke i kvit.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics