Njemačka štampa: Slobo i Franjo su isti
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Njemačka štampa: Slobo i Franjo su isti
slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Ma gluposti, to se lobira, ima dobra diplomacija, cilj, svrha a vidi Plenkija i njegovu tuku ministricu puze i pričaju fraze pa tko to može cijeniti osim Crkve i hdze botovaslidingdoorsoperator wrote:Toliko o prosječnoj njemačkoj političkoj svijesti. O davno izgubljenom ponosu da se i ne govori.
Svejedno, moja konstatacija o njemačkoj političkoj svijesti i nacionalnom ponosu je evidentno točna.
Uh pameti pa ovdje više od deset godina pišemo kako su Švabi u politici kurac od ovce, poražena, okupirana i kastrirana nacija.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Ma gluposti, to se lobira, ima dobra diplomacija, cilj, svrha a vidi Plenkija i njegovu tuku ministricu puze i pričaju fraze pa tko to može cijeniti osim Crkve i hdze botovaslidingdoorsoperator wrote:Toliko o prosječnoj njemačkoj političkoj svijesti. O davno izgubljenom ponosu da se i ne govori.
Svejedno, moja konstatacija o njemačkoj političkoj svijesti i nacionalnom ponosu je evidentno točna.
Uh pameti pa ovdje više od deset godina pišemo kako su Švabi u politici kurac od ovce, poražena, okupirana i kastrirana nacija.
Znaš li tko je bio posljednji njemački političar koji je to odbijao priznati i pokušavao promjeniti koliko god je mogao?
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Ma gluposti, to se lobira, ima dobra diplomacija, cilj, svrha a vidi Plenkija i njegovu tuku ministricu puze i pričaju fraze pa tko to može cijeniti osim Crkve i hdze botovaslidingdoorsoperator wrote:Toliko o prosječnoj njemačkoj političkoj svijesti. O davno izgubljenom ponosu da se i ne govori.
Znaš li tko je bio posljednji njemački političar koji je to odbijao priznati i pokušavao promjeniti koliko god je mogao?
Adenaur možda, ne znam.
2015-08-06
http://pescanik.net/im-a-kraut-and-im-proud/
sjećam se prije 7 godina kad sam pročitao ovaj sjajan članak
sjećam se prije 7 godina kad sam pročitao ovaj sjajan članak
2015-08-06
Je je dobit će pola mil. Hrvata zbog HadezaFénix wrote:Dobit će i platit će oni za svoje, to tek treba uslijediti.slidingdoorsoperator wrote:Toliko o prosječnoj njemačkoj političkoj svijesti. O davno izgubljenom ponosu da se i ne govori.
Kermit-
2014-04-17
epikur37 wrote:slidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:
Ma gluposti, to se lobira, ima dobra diplomacija, cilj, svrha a vidi Plenkija i njegovu tuku ministricu puze i pričaju fraze pa tko to može cijeniti osim Crkve i hdze botova
Adenaur možda, ne znam.
Ma kakav Adenauer.
Franz Josef Strauss.
Doduše, on mu je bio ministar.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:slidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:slidingdoorsoperator wrote:
Adenaur možda, ne znam.
Ma kakav Adenauer.
Franz Josef Strauss.
Korisna informacija.
2015-08-06
Ovo me neodoljivo podsjeća na srbe i njihovo negiranje realiteta i uloga žrtve svjeta, jaganjca koje žrtvuje belosvetska mafija u ogromnoj zaveri
Kermit-
2014-04-17
...a da napravim digresiju Ameri po novom (Atlantic Council) najavljuje veliko pomirenje sa srbijom i to nakon svog hrvatskog puženja, f16 lex lešinara majkomila
Kermit-
2014-04-17
slidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:slidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:
Ma gluposti, to se lobira, ima dobra diplomacija, cilj, svrha a vidi Plenkija i njegovu tuku ministricu puze i pričaju fraze pa tko to može cijeniti osim Crkve i hdze botova
Adenaur možda, ne znam.
Ma kakav Adenauer.
Franz Josef Strauss.
"Irren ist menschlich, aber immer irren ist sozialdemokratisch."
“Wir wollen von niemandem mehr, weder von Washington, noch von Moskau, von keinem europäischen Nachbarn, auch nicht von Tel Aviv, ständig an unsere Vergangenheit erinnert werden.“ - 1977,
asilovski wrote:...a da napravim digresiju Ameri po novom (Atlantic Council) najavljuje veliko pomirenje sa srbijom i to nakon svog hrvatskog puženja, f16 lex lešinara majkomila
ne znam kome nije jasno da ce srbija da resetuje svoju spolj. politku od pre 100 i vise godina
pitanje je samo modela, trenutka, ko ce da nacini prve korake u tom pravcu.
Guest- Guest
u principu, stariji, uvek prvi pruzi ruku, ako zeli !?
to je bon-ton !
to je bon-ton !
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Njemačka i austrijska štampa: Moglo bi se nazvati kukavičlukom kada netko napušta igru nakon što je vidio da će izgubiti.
» Slobo neka zivi vecno....
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» CIA:Kako je Slobo izbjegao odgovornost za Srpsku Krajinu
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» Slobo neka zivi vecno....
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» CIA:Kako je Slobo izbjegao odgovornost za Srpsku Krajinu
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
Page 2 of 2