Očajnička borba Pape Franje protiv vjerskog ludila
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Očajnička borba Pape Franje protiv vjerskog ludila
Baš sam se sjetio da smo jednom na onom bivšem forumu govorili o Cviji Oraščiću,pa si rekao da ćeš pitati o njemu nekog čobanina.mutava baštarda wrote:Odgovor na jučerašnje pitanje. Bitelski prezimenjaci vuku porijeklo iz CG, kada su došli ne znam, mjesto sam zaboravio, negdje je kod Nikšića. Rodonačelnik je imao 3 sina, a sad da li je ćaća ili sin koji je umrao mlad i iza sebe ostavio udovicu s dvoje male dice( nije bila iz Poljica, nego zapadnije, a možda i obojica su imala ime Stojan. Uglavnom po ovoj priči što sam je čuo vuku svi porijeklo od Stojana. A onaj heroj je iz linije one preostale braće. Odgovor na drugo pitanje je Da.jastreb wrote:Hej,jesi li ti Seoski guslar sa net.hr-a?mutava baštarda wrote:Nije ovako doletio u Siriju kada su mu vukovi napali stado.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Očajnička borba Pape Franje protiv vjerskog ludila
ne sjećam se. Jesam ti dao odgovor? Mislim da ću uskoro opet do njega pa ću pitati. Lik je čoban cijeli život zbog tjelesnog hendikepa, a ne zbog toga što je glup. jako je bistar u glavi s obzirom na godine tako da je upio te priče po planinskim ognjištima gdje ne dopire službena povijest, nego onako po sjećanju starijih. Prije par godina mi je pivao iz kape, a idući put ću ga snimiti obavezno.jastreb wrote:Baš sam se sjetio da smo jednom na onom bivšem forumu govorili o Cviji Oraščiću,pa si rekao da ćeš pitati o njemu nekog čobanina.mutava baštarda wrote:Odgovor na jučerašnje pitanje. Bitelski prezimenjaci vuku porijeklo iz CG, kada su došli ne znam, mjesto sam zaboravio, negdje je kod Nikšića. Rodonačelnik je imao 3 sina, a sad da li je ćaća ili sin koji je umrao mlad i iza sebe ostavio udovicu s dvoje male dice( nije bila iz Poljica, nego zapadnije, a možda i obojica su imala ime Stojan. Uglavnom po ovoj priči što sam je čuo vuku svi porijeklo od Stojana. A onaj heroj je iz linije one preostale braće. Odgovor na drugo pitanje je Da.jastreb wrote:Hej,jesi li ti Seoski guslar sa net.hr-a?mutava baštarda wrote:Nije ovako doletio u Siriju kada su mu vukovi napali stado.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Novi udar (anti) Pape Franje protiv katolika i Evrope
» The Telegraph: Nadbiskup Gänswein vodi konzervativnu revoluciju protiv Pape Franje
» https://www.jutarnji.hr/globus/Globus-politika/pet-godina-pape-franje-zasto-hrvati-jos-ne-vole-bergoglia-kao-sto-su-voljeli-wojtylu-tko-se-to-u-crkvi-u-hrvatskoj-boji-dobrog-pape/7127997/
» Dar Pape Franje i Betlehemsko svijetlo
» Jaca na doceku Pape Franje u Skoplju
» The Telegraph: Nadbiskup Gänswein vodi konzervativnu revoluciju protiv Pape Franje
» https://www.jutarnji.hr/globus/Globus-politika/pet-godina-pape-franje-zasto-hrvati-jos-ne-vole-bergoglia-kao-sto-su-voljeli-wojtylu-tko-se-to-u-crkvi-u-hrvatskoj-boji-dobrog-pape/7127997/
» Dar Pape Franje i Betlehemsko svijetlo
» Jaca na doceku Pape Franje u Skoplju
Page 2 of 2