Umro general Praljak
Page 16 of 43
Page 16 of 43 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43
Re: Umro general Praljak
sve finnacira Pacifico Fond hhehe šalu na stranu Plenki je danas rekao da BiH treba biti unitarna država znači Rusi su neprijatelji a Bošnje naši savezniciRayMabus wrote:Prve dvije su stajaće, ostale tri pokret pravac sjeverRayMabus wrote:Treba nam oko dvjesto Tenkova
Istočna Slavonija
Bihać i to tamo okolo
Grahovo
Zapadna Hercegovina
Istočna Hercegovina
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Evo ti tko je krivNoor wrote:vidimo svi, čim dođeš mržnjom zagnojiš bar 5 tema.Sora wrote:A ovdje ne vidis izljeve mrznjejastreb wrote:Ajme,kakovi izljevi mržnje na jednom cazinskom portalu na Fejsu,gdje prate izjavu Dragana Čovića.
Likuju nad smrću Praljka i savjetuju i Čoviću da popije čašu.
Neće ovo,djeco,na dobro izać.
I
Pa ti trebaju drugi portali
Svasta .
Nisi nesto bas konstruktivan E
O čemu ti Gispe ti ?RayMabus wrote:Prve dvije su stajaće, ostale tri pokret pravac sjeverRayMabus wrote:Treba nam oko dvjesto Tenkova
Istočna Slavonija
Bihać i to tamo okolo
Grahovo
Zapadna Hercegovina
Istočna Hercegovina
Misliš da 80% Hrvata boli racku i za Praljkom i za BiH ?
Pa više njih interesira kad će nova sezona Big Brothera,nego sve vezano uz Praljka i BiH.
Čak i među BiH Hrvatima nećeš naći zainteresirane za te pizdarije.Mlade generacije su generacije gaminga i cinestara a ne,,đe si bio 91 ili 41.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
heheh ajde neka valaNoor wrote:asila, već na ovih par današnjih aktualnih tema vidi se kako smo, usprkos svega, u većini ostali konzistentni....i to je velika stvar, ti reci što hoćešasilovski wrote:Gluposti, trebaju nam cigle da se bace na zgradu vlade, tko će ratovati iz proplae državeRayMabus wrote:Rekao sam već na ovoj temi da nam trebaju tenkovi, treba nam oko dvjesto Tenkovaasilovski wrote:Bošnje sitne sjecikese i beskuricejastreb wrote:Ajme,kakovi izljevi mržnje na jednom cazinskom portalu na Fejsu,gdje prate izjavu Dragana Čovića.
čardak simo, čardak tamo, truć muć...baba ne baba
i dobro je da je tako
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:sve finnacira Pacifico Fond hhehe šalu na stranu Plenki je danas rekao da BiH treba biti unitarna država znači Rusi su neprijatelji a Bošnje naši savezniciRayMabus wrote:Prve dvije su stajaće, ostale tri pokret pravac sjeverRayMabus wrote:Treba nam oko dvjesto Tenkova
Istočna Slavonija
Bihać i to tamo okolo
Grahovo
Zapadna Hercegovina
Istočna Hercegovina
Nema od hrvata nista.....samo srbi mogu balkaniju dovest u red. Ako se i oni otrijezne na vrijeme...mi smo zakasnilu i izgubili....gotovo.
Last edited by epikur37 on Wed 29 Nov - 18:33; edited 1 time in total
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
griješišepikur37 wrote:asilovski wrote:sve finnacira Pacifico Fond hhehe šalu na stranu Plenki je danas rekao da BiH treba biti unitarna država znači Rusi su neprijatelji a Bošnje naši savezniciRayMabus wrote:Prve dvije su stajaće, ostale tri pokret pravac sjeverRayMabus wrote:Treba nam oko dvjesto Tenkova
Istočna Slavonija
Bihać i to tamo okolo
Grahovo
Zapadna Hercegovina
Istočna Hercegovina
Nema od hrvata nista.....samo srbi mogu balkaniju siveat u red
immortal-
2014-04-16
Iz hibridnog rata kontam da idu na neku polutiraniju vrlo brzo i t preko zakona Šekija SDB-a, pazi što ti kažemepikur37 wrote:asilovski wrote:sve finnacira Pacifico Fond hhehe šalu na stranu Plenki je danas rekao da BiH treba biti unitarna država znači Rusi su neprijatelji a Bošnje naši savezniciRayMabus wrote:Prve dvije su stajaće, ostale tri pokret pravac sjeverRayMabus wrote:Treba nam oko dvjesto Tenkova
Istočna Slavonija
Bihać i to tamo okolo
Grahovo
Zapadna Hercegovina
Istočna Hercegovina
Nema od hrvata nista.....samo srbi mogu balkaniju siveat u red.
Kermit-
2014-04-17
A šta misliš da je ova moja operacijaepikur37 wrote:asilovski wrote:sve finnacira Pacifico Fond hhehe šalu na stranu Plenki je danas rekao da BiH treba biti unitarna država znači Rusi su neprijatelji a Bošnje naši savezniciRayMabus wrote:Prve dvije su stajaće, ostale tri pokret pravac sjeverRayMabus wrote:Treba nam oko dvjesto Tenkova
Istočna Slavonija
Bihać i to tamo okolo
Grahovo
Zapadna Hercegovina
Istočna Hercegovina
Nema od hrvata nista.....samo srbi mogu balkaniju siveat u red.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
bez njih bi se ti danas, umjesto klanjala namaze, križala s tri prstaSora wrote:Evo ti tko je krivNoor wrote:vidimo svi, čim dođeš mržnjom zagnojiš bar 5 tema.Sora wrote:A ovdje ne vidis izljeve mrznjejastreb wrote:Ajme,kakovi izljevi mržnje na jednom cazinskom portalu na Fejsu,gdje prate izjavu Dragana Čovića.
I
Pa ti trebaju drugi portali
Svasta .
Nisi nesto bas konstruktivan E
Ovaj gore se zove goring
Prije presude u nurnbergu je popijo cijanid
Bez njega se bi ja zvala Marta gering jel tak Noorka
ajde, sad ti je vrijeme za salatul-'išā namazSora wrote:Ovaj gore se zove goring
i zahvali Franji i Gojku što su ti to omogućili.
Da i sutra je morao biti obješen a Praljak je izdržao kaznu i za dva dana na sloboduSora wrote:Ovaj gore se zove goring
Znači jedan je već mrtav a drugi sutra slobodan i odbija takvu slobodu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zanima me što je o događajima u hagu izjavio Dodik.
I drugo,mislim da će se ime Slobodan,ponovo naći među Hrvatima.
Eto,moje je predviđanje da će se u Hercegovini u idućih mjesec dana nekoliko muških beba zvati Slobodan.
Eto,moje je predviđanje da će se u Hercegovini u idućih mjesec dana nekoliko muških beba zvati Slobodan.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nije, seki j epobijedio haski sud, jebo im mater, jebo njih, jebo im svjedoke i jos ce mu morat platit odstetukaja wrote:epikur37 wrote:Za RH su strateski saveznici na balkanu muslimani, na prvom mjestu Bosnjaci i Sarajevo a onda siptari.
A praljak, tuzna epizoda.....pjesnik, gubitnik.
baš si blesavi bosanac, zapravo je jedini pobjedio haški sud
2014-04-11
kao da to ona razumije, od mržnje nije u stanju zbrojiti 2 i 2RayMabus wrote:Da i sutra je morao biti obješen a Praljak je izdržao kaznu i za dva dana na sloboduSora wrote:Ovaj gore se zove goring
Znači jedan je već mrtav a drugi sutra slobodan i odbija takvu slobodu
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Otac mog dobrog prijatelja iz Tomislavgrada, sa prebivalištem na Kvarneru također je Slobodan...popularno ime bilojastreb wrote:Zanima me što je o događajima u hagu izjavio Dodik.
2014-04-15
Page 16 of 43 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43
Similar topics
» General Praljak: HVO u Bosni nisu slabili neprijatelji,vec je on slabljen iznutra
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
Page 16 of 43