Hag: Potvrđen udruženi zločinački poduhvat, Tuđman na čelu
Page 9 of 14
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: Hag: Potvrđen udruženi zločinački poduhvat, Tuđman na čelu
hm, sad budes ratoborna a? :Dkaja wrote:hvala,Roy_Bean wrote:kaja wrote:ovako, molim admina da pobriše moj prijašnji komentar jer ja više ne mogu.
s obzirom na novonastale okolnosti ako sam dobro čula da se praljak otrovao zbog haske pravde najbolje bi bilo pobiti sve muslimane u zemlji u roku dva dana. i pustiti ratka.
ovaj komentar neka ostane..
riješeno...
s ovim trovanjem stigao je kraj mojoj miroljubivoj politici na forumu..
aj neka, dugo nisi bila
ima noorka da najebe :D
jastreb wrote:Sad se svi prave pametni.
Baš sad na dnevniku slušam...Kao trebali su više zauzeti,te ovo,te ono...
Ne vjeruj Hrvatima(iz Zagreba) ni kad ti darove nose.
ma bježi, cijela hrvatska ih se odrekla, inkriminirala, po medijima pljuvali, vlast okretala glavu, uskratili pravnu pomoć i na kraju praljku tražili da hrvatskoj vrati pare....
alo ...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ajmo sad red po redslidingdoorsoperator wrote:Roy_Bean wrote:epikur37 wrote:Roy_Bean wrote:nema ljepše nego kad se ekipa veseli mogućoj tužbi
Izdaja hercegbosanskih hrvata od strane zagreba je epskih razmjera, da ta tužba bi bila neka satisfakcija.
a kome točno?
Misliš tužba kojem sudu? Međunarodnom sudu pravde u Haagu. Oni su jedini nadležan sud za takve sporove. O tome i govorim cijelo vrijeme.
A ako govoriš o satisfakciji, onda svima onima koji su tvrdili da će nam se suradnja sa BiH muslimanima u ratu, a protiv Srba obiti o glavu.
Zna se koje su to političke snage i koji političari u RH zahtjevali bezuvjetnu suradnju sa Alijom i pod cijenu totalnog obespravljivanja BiH Hrvata u toj kvazidržavi, a sve one koji su se protivili takvoj politici prozivali kao naravno ustaše (a što bi drugo kao Hrvati bili očima tzv. moderne ljevice).
1. Koje snage u Hrvatskoj su zagovarale suradnju sa muslimanima
HOS I PARAGA
DA BI IH TUĐMAN BLOKIRAO A HERCEGOVCI POUBIJALI
2. Tko je trazio bezuvjetnu suradnju s Alijom ?
Trazio je Alija i nudio konfederaciju i vojni savez , ali sad se vratimo na Hercegovce ..njima ne treba to jer zele HZHB
3. To sto si ti sad blebuno da su bile prozivanje ustase oni kpji su odbijali suradnju s muslimanima je obicna drska LAZ . USTASE SU BAS BILE ZA TU SURADNJU ALI JE SUŠAK ISAO NA DRUGU OPCIJU. DOGOVOR SA SRBIMA.
TAK DA NE JEBI PO TAVANU , TI SILJIPETAR
ŠILJI SI ONU STVAR , BOLJE TI JE
svi potrovani na forumu :Dmaggie13 wrote:Svi potrovani po hotelima u Hrvatskoj.kaja wrote:hvala,Roy_Bean wrote:kaja wrote:ovako, molim admina da pobriše moj prijašnji komentar jer ja više ne mogu.
s obzirom na novonastale okolnosti ako sam dobro čula da se praljak otrovao zbog haske pravde najbolje bi bilo pobiti sve muslimane u zemlji u roku dva dana. i pustiti ratka.
riješeno...
riješeno...
u kom smislu ?
gde sam tu ja, cemu da se nadam ?
znam, nicemu )
Guest- Guest
Vraze, ne pali.Leviathan2 wrote:hm, sad budes ratoborna a? :Dkaja wrote:hvala,Roy_Bean wrote:kaja wrote:ovako, molim admina da pobriše moj prijašnji komentar jer ja više ne mogu.
riješeno...
aj neka, dugo nisi bila
-:-D
2014-04-12
Mamicu im jebem narkomansku!epikur37 wrote:jastreb wrote:Sad se svi prave pametni.
Baš sad na dnevniku slušam...Kao trebali su više zauzeti,te ovo,te ono...
ma bježi, cijela hrvatska ih se odrekla, inkriminirala, po medijima pljuvali, vlast okretala glavu, uskratili pravnu pomoć i na kraju praljku tražili da hrvatskoj vrati pare....
alo ...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Leviathan2 wrote:svi potrovani na forumu :Dmaggie13 wrote:Svi potrovani po hotelima u Hrvatskoj.kaja wrote:hvala,Roy_Bean wrote:kaja wrote:ovako, molim admina da pobriše moj prijašnji komentar jer ja više ne mogu.
riješeno...
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
epikur37 wrote:Bit će fora sad pratiti tužbu za agresiju i odštetu :)
Ajde Bakire--e--e :D
nabijem ih na kurac.
ovo je jedan od posljednjih čavala zabijenih u ''BiH'' lijes! navijam za raspad te prčvarije zvane BiH što prije.
potpora hrvatima herceg-bosne!
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
slidingdoorsoperator wrote:Sabina Spielrein wrote:Ringo10 wrote:Da Hrvati imaju kicmu sad bi stupili u otvorenu javno obznanjenu koaliciju sa Dodikom i ekipom. I BAkirovcima zagorcavati na dnevnoj bazi.epikur37 wrote:Bit će fora sad pratiti tužbu za agresiju i odštetu :)
A ako Zagreb bude srao odpremiti ga javno u tri pizde materine.
Ali cisto sumnjam u ovu opciju.
Baš ništa ne treba. Treba se u skladu sa zakonima EU boriti za svoju autonomiju. Nova su vremena došla.
Moje dugodišnje poznanstvo s Nizozemcima prekinulo je njihovo ludilo podržavanja Srba koje nisam mogla razumjeti, kao neki kompleksi Zapadnjaka pred divljacima. Tako da je Haag prošlost, budućnost su mogućnosti koje nude EU zakoni.
Nikakva autonomija dugoročno gledano više ne dolazi u obzir. Nema političara u Hrvatskoj koji će se nakon ovog iskustva kojeg smo imali sa BiH muslimanima usuditi tako nešto niti predložiti. Ne računajući Mesića i slične, ali oni više nisu u stanju voditi aktivnu politiku u RH.
Dakle, autonomija može biti samo privremeno riješenje do konačnog komadanja BiH kao države, s tim da je dvojbenoi što će biti sa bošnjačkim dijelom, naročito kada Erdogan padne skupa sa propašću njegove Turske kao značajnijeg faktora u regiji.
Nismo izuzeti iz međunarodnih sukoba, nažalost, i budućnost će prije svega ovisiti o tome što stvarni vladari ovih prostora namjeravaju s nama.
Na jednoj dnevno političkoj razini se ipak treba ponašati u skaldu s mogućnostima koje nude zakoni EU, obzirom BiH toliko jako želi ući u istu.
Komadanje bi po tebi ošlo kojim impulsom i na koji način?
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
a zanimljiviji chikenfajt od praljka :Dmaggie13 wrote:Vraze, ne pali.Leviathan2 wrote:hm, sad budes ratoborna a? :Dkaja wrote:hvala,Roy_Bean wrote:kaja wrote:ovako, molim admina da pobriše moj prijašnji komentar jer ja više ne mogu.
riješeno...
aj neka, dugo nisi bila
-:-D
alo ...
a kaj se može...sve je to kako treba biti
2015-08-06
Sora wrote:
Trazio je Alija i nudio konfederaciju i vojni savez , ali sad se vratimo na Hercegovce ..njima ne treba to jer zele HZHB
alija tražio bezuvjetnu suradnju s alijom...jebeno...
Nemoj dzanija i ekipu...da ostanu svojima pokazivat put :-PLeviathan2 wrote:svi potrovani na forumu :Dmaggie13 wrote:Svi potrovani po hotelima u Hrvatskoj.kaja wrote:hvala,Roy_Bean wrote:kaja wrote:ovako, molim admina da pobriše moj prijašnji komentar jer ja više ne mogu.
riješeno...
2014-04-12
Da,ali onda buš imal Srbiju do Une.Kavran wrote:
ovo je jedan od posljednjih čavala zabijenih u ''BiH'' lijes! navijam za raspad te prčvarije zvane BiH što prije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
epikur37 wrote:dzango wrote:Kako nema? BIH sad ima argument za tužbu.Sabina Spielrein wrote:dzango wrote:Šta sad? Tužba BIH protiv Hrvatske? A HR mu sad i zvanično dođe agresor.
Ne baš, pravno nema nikave posljedice.
Nje problem dokazati prisustvo hv - a u BiH a tuđman je potvrđen za sudjelovanje, sam državni vrh.
Koliko čujem, nisu u optužnici, ne postoji optužba protiv njih.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
da se mene pita jedino Sore bi bila pošteđena..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kavran wrote:epikur37 wrote:Bit će fora sad pratiti tužbu za agresiju i odštetu :)
nabijem ih na kurac.
potpora hrvatima herceg-bosne!
: )
Lega mlijeko je proliveno...
2015-08-06
DA su zivi i oni bi svi sjedili tamo sa Praljkom i ekipom. Ili bi bili vec davno osudjeni.Sabina Spielrein wrote:epikur37 wrote:dzango wrote:Kako nema? BIH sad ima argument za tužbu.Sabina Spielrein wrote:dzango wrote:Šta sad? Tužba BIH protiv Hrvatske? A HR mu sad i zvanično dođe agresor.
Ne baš, pravno nema nikave posljedice.
Nje problem dokazati prisustvo hv - a u BiH a tuđman je potvrđen za sudjelovanje, sam državni vrh.
Koliko čujem, nisu u optužnici, ne postoji optužba protiv njih.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sora wrote:Ajmo sad red po redslidingdoorsoperator wrote:Roy_Bean wrote:epikur37 wrote:Roy_Bean wrote:nema ljepše nego kad se ekipa veseli mogućoj tužbi
Izdaja hercegbosanskih hrvata od strane zagreba je epskih razmjera, da ta tužba bi bila neka satisfakcija.
a kome točno?
Misliš tužba kojem sudu? Međunarodnom sudu pravde u Haagu. Oni su jedini nadležan sud za takve sporove. O tome i govorim cijelo vrijeme.
A ako govoriš o satisfakciji, onda svima onima koji su tvrdili da će nam se suradnja sa BiH muslimanima u ratu, a protiv Srba obiti o glavu.
Zna se koje su to političke snage i koji političari u RH zahtjevali bezuvjetnu suradnju sa Alijom i pod cijenu totalnog obespravljivanja BiH Hrvata u toj kvazidržavi, a sve one koji su se protivili takvoj politici prozivali kao naravno ustaše (a što bi drugo kao Hrvati bili očima tzv. moderne ljevice).
1. Koje snage u Hrvatskoj su zagovarale suradnju sa muslimanima
HOS I PARAGA
DA BI IH TUĐMAN BLOKIRAO A HERCEGOVCI POUBIJALI
3. To sto si ti sad blebuno da su bile prozivanje ustase oni kpji su odbijali suradnju s muslimanima je obicna drska LAZ . USTASE SU BAS BILE ZA TU SURADNJU ALI JE SUŠAK ISAO NA DRUGU OPCIJU. DOGOVOR SA SRBIMA.
TAK DA NE JEBI PO TAVANU , TI SILJIPETAR
ŠILJI SI ONU STVAR , BOLJE TI JE
šugo poturčena .... rek'o sam ti smanji pitralon. prijeđi na ''pitralon sport'' barem.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Eroo wrote:Leviathan2 wrote:svi potrovani na forumu :Dmaggie13 wrote:Svi potrovani po hotelima u Hrvatskoj.kaja wrote:hvala,Roy_Bean wrote:
riješeno...
Europski, gospodski & vjerodostojno :D
Guest- Guest
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Similar topics
» Tuđman je predvodio udruženi zločinački poduhvat
» Muslimanski udruženi zločinački poduhvat(UZP) i grafični prikaz izvršenih zločina nad Hrvatima
» Petir optužila Jakovinu za zlouporabu položaja i zločinački poduhvat
» PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV 11 BIVŠIH PRIPADNIKA ARMIJE BiH Tereti ih se za udruženi zločinački pothvat i masakr u selu kod Sarajeva
» Ivo Komšić: Na čelu udruženog zločinačkog poduhvata bili su Franjo Tuđman, Gojko Šušak i Janko Bobetko
» Muslimanski udruženi zločinački poduhvat(UZP) i grafični prikaz izvršenih zločina nad Hrvatima
» Petir optužila Jakovinu za zlouporabu položaja i zločinački poduhvat
» PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV 11 BIVŠIH PRIPADNIKA ARMIJE BiH Tereti ih se za udruženi zločinački pothvat i masakr u selu kod Sarajeva
» Ivo Komšić: Na čelu udruženog zločinačkog poduhvata bili su Franjo Tuđman, Gojko Šušak i Janko Bobetko
Page 9 of 14