ZLOČINI HVO-A Zatvarali Bošnjake u logore, razorili Mostar, ubijali djecu, sjekli uši zarobljenicima...
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ZLOČINI HVO-A Zatvarali Bošnjake u logore, razorili Mostar, ubijali djecu, sjekli uši zarobljenicima...
A Hrvatska? Koliko ja pojmam,uopće ih nije briga hoće li 6-orka biti osuđena i na koliko.
Oni su žrtvena jagnjad.
Bitno im je samo hoće li proći UZP.
Oni su žrtvena jagnjad.
Bitno im je samo hoće li proći UZP.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: ZLOČINI HVO-A Zatvarali Bošnjake u logore, razorili Mostar, ubijali djecu, sjekli uši zarobljenicima...
Ja se nadam da će biti optuženi za nešto a pošto su već dugo u zatvoru vjerovatno će koji i odma izaćiPinochet wrote:Bitno je da ih je čardak izručio.. sada sudi im se, sudi.. ja se nadam da će biti oslobođeni, ali mislim da je Gotovina jedini u Hagu kojemu je u drugostupanjskoj presudi oslobođen od svih. Iako nebi bilo loše kao da blaškiću, da im posuše kaznu
Oduvijek sam smatrao da je Bobanov čin proglašenja HB bio pogrešan i to treba sad kaznit
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja se nadam da će biti optuženi za nešto a pošto su već dugo u zatvoru vjerovatno će koji i odma izaćiPinochet wrote:Bitno je da ih je čardak izručio.. sada sudi im se, sudi.. ja se nadam da će biti oslobođeni, ali mislim da je Gotovina jedini u Hagu kojemu je u drugostupanjskoj presudi oslobođen od svih. Iako nebi bilo loše kao da blaškiću, da im posuše kaznu
Oduvijek sam smatrao da je Bobanov čin proglašenja HB bio pogrešan i to treba sad kaznit
Hercegbosna je proglašena 18.11.1991.
pametnome dosta.
Nije uopće trebala biti proglašena nego je trebalo ići na igru diplomacije sa ovima iz Sarajevakic wrote:RayMabus wrote:Ja se nadam da će biti optuženi za nešto a pošto su već dugo u zatvoru vjerovatno će koji i odma izaćiPinochet wrote:Bitno je da ih je čardak izručio.. sada sudi im se, sudi.. ja se nadam da će biti oslobođeni, ali mislim da je Gotovina jedini u Hagu kojemu je u drugostupanjskoj presudi oslobođen od svih. Iako nebi bilo loše kao da blaškiću, da im posuše kaznu
pametnome dosta.
Uostalom ja ovima nikad neću oprostiti likvidacije i uništenje HOS
NEKA IH OSUDE
2014-04-11
Eto ti tvoj Zapad i tvoja Amerika nabijem i tebe i njih na vrh kurca.Eroo wrote:Ovi "logori" su bili hoteli s 5* u usporedbi s onim šta su radili po Bosni, kad su bili u prilici.
Nije tu bilo ubijanja, pogotovu ne masovnih a la Grabovca, Križančevo selo i slično...
Ameriku treba spalit hidrogenskim bombama.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Koga boli kurac sta ti smatras, jebo ti HOS mater i Hasanbegovic.RayMabus wrote:Ja se nadam da će biti optuženi za nešto a pošto su već dugo u zatvoru vjerovatno će koji i odma izaćiPinochet wrote:Bitno je da ih je čardak izručio.. sada sudi im se, sudi.. ja se nadam da će biti oslobođeni, ali mislim da je Gotovina jedini u Hagu kojemu je u drugostupanjskoj presudi oslobođen od svih. Iako nebi bilo loše kao da blaškiću, da im posuše kaznu
Greska je ukidanje HBa.
Svaka cast Srbima, oni su znali sta hoce i to su materijalizirali.
2015-09-24
Greška je proglašenje iste ali kad si glup onda nema smisla da ti objašnjavam finese
2014-04-11
Uzmi kurac svog partnera pedercine u usta i ne kenjaj vise.RayMabus wrote:Greška je proglašenje iste ali kad si glup onda nema smisla da ti objašnjavam finese
2015-09-24
Kuhali corbu od njih i pravili bureke ...
2015-09-24
Hvala Bogu! To ja ovdje pišem godinama,ali me pametnjakovići poput Ere "demantiraju".Ringo10 wrote:
Svaka cast Srbima, oni su znali sta hoce i to su materijalizirali.
Da niste slušali američko-briselske konjušare imali biste entitet ili autonomiju,a možda i neš više,ovako imate...da sad ne psujem.
2014-04-22
Još se ne zna kakva će biti drugostupanjska presuda, ali se zna da su na teritoriju Herceg-Bosne počinjeni stravični zločini i da oni nisu bili sporadična zlodjela „nekontrolirane rulje“ ili „pomahnitalih pojedinaca“, nego politički i vojno isplanirana i organizirana akcija čišćenja teritorija od nehrvatskog stanovništva. Zločini koji su počinjeni na teritoriju Herceg-Bosne, da se poslužimo riječima poljskog sociologa Zygmunta Baumana u njegovim razmišljanjima o nacističkim zločinima prema židovskom narodu u knjizi Modernost i holokaust, nisu bili „djelo neposlušne rulje koja izmiče kontroli, nego uniformiranih ljudi, poslušnih i discipliniranih, koji se drže pravila i pedantno se odnose spram slova i duha svojih instrukcija“.
Sora wrote:Još se ne zna kakva će biti drugostupanjska presuda, ali se zna da su na teritoriju Herceg-Bosne počinjeni stravični zločini
Grabovica, Križančevo selo, Buhine kuće etc...Vi ste jedna stoka lažljiva.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ovo ce vise sjebati odnose izmedju Hrvata i muslimana nego sve pizdarije do sada od 95te pa naovamo.
2015-09-24
Ringo10 wrote:Ovo ce vise sjebati odnose izmedju Hrvata i muslimana nego sve pizdarije do sada od 95te pa naovamo.
iako, Sora kaže da će se tek sad normalizirati
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Znaš li da su se sarajevski (a i neki HR) mediji okomili na Čovića,jer nije htio komentirati presudu Mladiću?Ringo10 wrote:Ovo ce vise sjebati odnose izmedju Hrvata i muslimana nego sve pizdarije do sada od 95te pa naovamo.
2014-04-22
Zapovjednik, oni su ga klali a njemu dali da "zapovjeda", kad je bilo gusto odrukali ga i izručili, ajde molim te pa to su cincariPinochet wrote:Zarobljenici su premlaćivani i svirepo mučeni od strane vojnika HVO-a, a jedan od najstrašnijih primjera je ono što se dogodilo Hasanu Behli: dvojica vojnika HVO-a su mu odsjekla uho, a onda su gazili po otvorenoj rani iz koje je curila krv
Ok, ovo je zločin, ali kakve veze ima Slobodan Praljak, sa tom dvojicom vojnika HVO.a
Kermit-
2014-04-17
znam.jastreb wrote:Znaš li da su se sarajevski (a i neki HR) mediji okomili na Čovića,jer nije htio komentirati presudu Mladiću?Ringo10 wrote:Ovo ce vise sjebati odnose izmedju Hrvata i muslimana nego sve pizdarije do sada od 95te pa naovamo.
Od Zagreba ne ocekujem nista, mislim nista u nasu korist. Oni ce opet gladiti jaja BAkirovcima i opet im pomagati ako zarate sa Srbima.
2015-09-24
Dvojio sam se dal da si dam Mladićev ili Praljkov Avatar.jastreb wrote:Znaš li da su se sarajevski (a i neki HR) mediji okomili na Čovića,jer nije htio komentirati presudu Mladiću?Ringo10 wrote:Ovo ce vise sjebati odnose izmedju Hrvata i muslimana nego sve pizdarije do sada od 95te pa naovamo.
Dodao bih jednu stvar koji u budućnosti trebate imati na umu.
Problematiziranje Neuma i Pelješkog mosta je sastavni dio haške presude.
Ovo sad je bila crvena linija koju muslimanska politika nikad ne bi smjela
prijeći. Nema tu više- nisam ja, majke mi.
Jesi, jebote, jesi i skini mi se s očiju. Od prvog do zadnjeg, bez izuzetka.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ahaha, ero ne seri, zar je bilo dvojbe :DEroo wrote:Dvojio sam se dal da si dam Mladićev ili Praljkov Avatar.jastreb wrote:Znaš li da su se sarajevski (a i neki HR) mediji okomili na Čovića,jer nije htio komentirati presudu Mladiću?Ringo10 wrote:Ovo ce vise sjebati odnose izmedju Hrvata i muslimana nego sve pizdarije do sada od 95te pa naovamo.
To staLani govorimRayMabus wrote:Nije uopće trebala biti proglašena nego je trebalo ići na igru diplomacije sa ovima iz Sarajevakic wrote:RayMabus wrote:Ja se nadam da će biti optuženi za nešto a pošto su već dugo u zatvoru vjerovatno će koji i odma izaćiPinochet wrote:Bitno je da ih je čardak izručio.. sada sudi im se, sudi.. ja se nadam da će biti oslobođeni, ali mislim da je Gotovina jedini u Hagu kojemu je u drugostupanjskoj presudi oslobođen od svih. Iako nebi bilo loše kao da blaškiću, da im posuše kaznu
pametnome dosta.
Uostalom ja ovima nikad neću oprostiti likvidacije i uništenje HOS
NEKA IH OSUDE
HERCEGOVANCI su ušli u politicki sporazum sa Srbima
KARADZIC Boban ..jel tako
Time su automatski morali ubijati muslimane jer je dio tog dogovora sa Srbima bila podjela Bosne
Sad zamisli tog kretenizma
HZHB ide u dogovor sa Srbima a Srbi redom ciste zapadnu i istočnu Bosnu od muslimana i Hrvata
Pa pizda mu materina koji moras biti idiot da bi to isplanirao
Srpski deda
Tuđman .
Eroo wrote:Dvojio sam se dal da si dam Mladićev ili Praljkov Avatar.jastreb wrote:Znaš li da su se sarajevski (a i neki HR) mediji okomili na Čovića,jer nije htio komentirati presudu Mladiću?Ringo10 wrote:Ovo ce vise sjebati odnose izmedju Hrvata i muslimana nego sve pizdarije do sada od 95te pa naovamo.
Znači ova presuda je opomena muslimanima da ne pizde oko Pelješkog mosta i Neuma?
Ajde, lijepo.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Odvajaju djecu od majki i trpaju ih u logore. Što se to dogodilo s Amerikom?
» KLOPKA ZA BOŠNJAKE Latić: Željko vodi Bosnu u pakao, a Bakir Bošnjake u nestanak
» a vele da su Nijemci razorili rijecku luku
» Zločini OVK se zataškavaju,
» Amerika- beskućnike u logore
» KLOPKA ZA BOŠNJAKE Latić: Željko vodi Bosnu u pakao, a Bakir Bošnjake u nestanak
» a vele da su Nijemci razorili rijecku luku
» Zločini OVK se zataškavaju,
» Amerika- beskućnike u logore
Page 3 of 4