ZLOČINI HVO-A Zatvarali Bošnjake u logore, razorili Mostar, ubijali djecu, sjekli uši zarobljenicima...
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
ZLOČINI HVO-A Zatvarali Bošnjake u logore, razorili Mostar, ubijali djecu, sjekli uši zarobljenicima...
>> IZRICANJE PRESUDE MOĆI ĆETE PRATITI UŽIVO NA INDEXU
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zlocini-hvoa-zatvarali-bosnjake-u-logore-razorili-mostar-ubijali-djecu-sjekli-usi-zarobljenicima/1010402.aspx
Guest- Guest
Re: ZLOČINI HVO-A Zatvarali Bošnjake u logore, razorili Mostar, ubijali djecu, sjekli uši zarobljenicima...
ovo nije hibridni rat putem medija, pokušaj demoraliziranja
Guest- Guest
Re: ZLOČINI HVO-A Zatvarali Bošnjake u logore, razorili Mostar, ubijali djecu, sjekli uši zarobljenicima...
Od moje kasarne napravili logor a mi im bili zločinci.mamin sin wrote:Žene i djecu se odvelo u logor na Heliodromu, odakle su kasnije pušteni.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ovi "logori" su bili hoteli s 5* u usporedbi s onim šta su radili po Bosni, kad su bili u prilici.
Nije tu bilo ubijanja, pogotovu ne masovnih a la Grabovca, Križančevo selo i slično...
Nije tu bilo ubijanja, pogotovu ne masovnih a la Grabovca, Križančevo selo i slično...
Last edited by Eroo on 28/11/2017, 23:44; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
I ti sebe zoveš čovjekom...Eroo wrote:Ovi "logori" su bili hoteli s 5* u usporedbi s onim šta su radili po Bosni, kad su bili u prilici.
red wolf-
2016-02-10
Ti nisi čak ni to, nulla od čovjeka...provjeri informacije, koje ti naturaju kao stavove. Ako si kojim slučajem čovjek.red wolf wrote:Stvarno si g*vno od čovjeka...Eroo wrote:Ovi "logori" su bili hoteli s 5* u usporedbi s onim šta su radili po Bosni, kad su bili u prilici.
2016-07-22
Zar sam negdje ovdje rekao da sam od tvoje vrste?Eroo wrote:Ti nisi čak ni to, nulla od čovjeka...provjeri informacije, koje ti naturaju kao stavove. Ako si kojim slučajem čovjek.red wolf wrote:Stvarno si g*vno od čovjeka...Eroo wrote:Ovi "logori" su bili hoteli s 5* u usporedbi s onim šta su radili po Bosni, kad su bili u prilici.
red wolf-
2016-02-10
Nemaš se potrebe editirati, barem kad sam ja u pitanju. Reci slobodno sve naglas, ne boj se.red wolf wrote:I ti sebe zoveš čovjekom...Eroo wrote:Ovi "logori" su bili hoteli s 5* u usporedbi s onim šta su radili po Bosni, kad su bili u prilici.
2016-07-22
Bitno je da ih je čardak izručio.. sada sudi im se, sudi.. ja se nadam da će biti oslobođeni, ali mislim da je Gotovina jedini u Hagu kojemu je u drugostupanjskoj presudi oslobođen od svih. Iako nebi bilo loše kao da blaškiću, da im posuše kaznu
Guest- Guest
Bože m sačuvaj, ni pomislio...red wolf wrote:Zar sam negdje ovdje rekao da sam od tvoje vrste?Eroo wrote:Ti nisi čak ni to, nulla od čovjeka...provjeri informacije, koje ti naturaju kao stavove. Ako si kojim slučajem čovjek.red wolf wrote:Stvarno si g*vno od čovjeka...Eroo wrote:Ovi "logori" su bili hoteli s 5* u usporedbi s onim šta su radili po Bosni, kad su bili u prilici.
2016-07-22
Odlučio sam biti pristojan...Ali, možda i nisam trebao biti...Eroo wrote:Nemaš se potrebe editirati, barem kad sam ja u pitanju. Reci slobodno sve naglas, ne boj se.red wolf wrote:I ti sebe zoveš čovjekom...Eroo wrote:Ovi "logori" su bili hoteli s 5* u usporedbi s onim šta su radili po Bosni, kad su bili u prilici.
red wolf-
2016-02-10
Zarobljenici su premlaćivani i svirepo mučeni od strane vojnika HVO-a, a jedan od najstrašnijih primjera je ono što se dogodilo Hasanu Behli: dvojica vojnika HVO-a su mu odsjekla uho, a onda su gazili po otvorenoj rani iz koje je curila krv
Ok, ovo je zločin, ali kakve veze ima Slobodan Praljak, sa tom dvojicom vojnika HVO.a
Ok, ovo je zločin, ali kakve veze ima Slobodan Praljak, sa tom dvojicom vojnika HVO.a
Guest- Guest
Dijelimo stavove u tom pogledu...Eroo wrote:Bože m sačuvaj, ni pomislio...red wolf wrote:Zar sam negdje ovdje rekao da sam od tvoje vrste?Eroo wrote:Ti nisi čak ni to, nulla od čovjeka...provjeri informacije, koje ti naturaju kao stavove. Ako si kojim slučajem čovjek.red wolf wrote:Stvarno si g*vno od čovjeka...Eroo wrote:Ovi "logori" su bili hoteli s 5* u usporedbi s onim šta su radili po Bosni, kad su bili u prilici.
red wolf-
2016-02-10
Most nije srušio HVO, nego su ga muslimani sami digli u vazduh
Guest- Guest
Ništa od toga. Ali će Zagreb da oslobode UZP-a.Pinochet wrote:Bitno je da ih je čardak izručio.. sada sudi im se, sudi.. ja se nadam da će biti oslobođeni, ali mislim da je Gotovina jedini u Hagu kojemu je u drugostupanjskoj presudi oslobođen od svih. Iako nebi bilo loše kao da blaškiću, da im posuše kaznu
2014-04-19
Čak ni to. Ne možemo mi ništa dijeliti, zaboravi..red wolf wrote:Dijelimo stavove u tom pogledu...Eroo wrote:Bože m sačuvaj, ni pomislio...red wolf wrote:Zar sam negdje ovdje rekao da sam od tvoje vrste?Eroo wrote:Ti nisi čak ni to, nulla od čovjeka...provjeri informacije, koje ti naturaju kao stavove. Ako si kojim slučajem čovjek.red wolf wrote:
Stvarno si g*vno od čovjeka...
2016-07-22
Dijelimo Slovenac, dijelimo...Eroo wrote:Čak ni to. Ne možemo mi ništa dijeliti, zaboravi..red wolf wrote:Dijelimo stavove u tom pogledu...Eroo wrote:Bože m sačuvaj, ni pomislio...red wolf wrote:Zar sam negdje ovdje rekao da sam od tvoje vrste?Eroo wrote:
Ti nisi čak ni to, nulla od čovjeka...provjeri informacije, koje ti naturaju kao stavove. Ako si kojim slučajem čovjek.
red wolf-
2016-02-10
Možda su i sami otišli u logor.Pinochet wrote: Most nije srušio HVO, nego su ga muslimani sami digli u vazduh
2014-04-19
Ono ubijali djecu, sjekli uši...pa, jebote, kao da su od Vulina prepisivali.dzango wrote:Možda su i sami otišli u logor.Pinochet wrote: Most nije srušio HVO, nego su ga muslimani sami digli u vazduh
Sjećam se da je jedan njihov svjedok u Haagu tvrdio da je gen. Blaškića liĆno vidio kako
živu djecu baca u peć...
Nema na Heliodromu iili u Dretelju masovnih grobova, spaljenih žrtava, zalivnih s vapnom i premještanih
na razne lokacije, kao što su oni činili po sr. Bosni i sjevernim dijelovima Hercegovine.
Hercegovina (onaj naš dio) je jedna od rijetkih bh regija gdje nisu zabilježeni masovni zločini.
Nije to našim ljdima u prirodi, ipak su to kršćani...
Last edited by Eroo on 29/11/2017, 00:34; edited 1 time in total
2016-07-22
Ono jest. Treba po onom kamenjaru iskopati rupu.Eroo wrote:Ono ubijali djecu, sjekli uši...pa, jebote, kao da su od Vulina prepisivali.dzango wrote:Možda su i sami otišli u logor.Pinochet wrote: Most nije srušio HVO, nego su ga muslimani sami digli u vazduh
Sjećam se da je jedan njihov svjedok u Haagu tvrdio da je gen. Blaškića liĆno vidio kako
živu djecu baca u peć...
Nema na Heliodromu iili u Dretelju masovnih groova, paljenih, zlivnih s vapnom i premještanih
na razne lokacije, kao što su oni činili po sr. Bosni i sjevernim dijelovima Hercegovine.
Hercegovina (onaj naš dio) je jedna od rijetkih bh regija gdje nisu zabilježeni masovni zločini.
Nije to našim ljdima u prirodi, ipak su to kršćani...
2014-04-19
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Odvajaju djecu od majki i trpaju ih u logore. Što se to dogodilo s Amerikom?
» KLOPKA ZA BOŠNJAKE Latić: Željko vodi Bosnu u pakao, a Bakir Bošnjake u nestanak
» a vele da su Nijemci razorili rijecku luku
» Zločini OVK se zataškavaju,
» Amerika- beskućnike u logore
» KLOPKA ZA BOŠNJAKE Latić: Željko vodi Bosnu u pakao, a Bakir Bošnjake u nestanak
» a vele da su Nijemci razorili rijecku luku
» Zločini OVK se zataškavaju,
» Amerika- beskućnike u logore
Page 1 of 4