U što vjerujemo mi koji ne vjerujemo..
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: U što vjerujemo mi koji ne vjerujemo..
Zašto je Bog rekao Adamu da ne dira stablo s jabukom?...Jer je znao da ne može spoznati posljedice...No, njegovom rodu je došao netko tku mu je rekao --> Čini što te je volja...Leteca Pegla wrote:ne bas...red wolf wrote:Bez ljutnje, ali bio sam jasan...Leteca Pegla wrote:red wolf wrote:Nisi razumio...Nemoj se zamarati time...Leteca Pegla wrote:
Dakle, zapravo ista stvar, osim sto ovi "oslobodjeni od religije" se prave da Bog ne postoji nego samo veca svijest....Da li se zato demoni igraju Boga?
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Pa da naravno, demon je bio upleten. Eto vidis, znas...red wolf wrote:Zašto je Bog rekao Adamu da ne dira stablo s jabukom?...Jer je znao da ne može spoznati posljedice...No, njegovom rodu je došao netko tku mu je rekao --> Čini što te je volja...Leteca Pegla wrote:ne bas...red wolf wrote:Bez ljutnje, ali bio sam jasan...Leteca Pegla wrote:red wolf wrote:
Nisi razumio...Nemoj se zamarati time...
Guest- Guest
Oslobodi se religije...Tad ćemo pričati...Leteca Pegla wrote:Pa da naravno, demon je bio upleten. Eto vidis, znas...red wolf wrote:Zašto je Bog rekao Adamu da ne dira stablo s jabukom?...Jer je znao da ne može spoznati posljedice...No, njegovom rodu je došao netko tku mu je rekao --> Čini što te je volja...Leteca Pegla wrote:ne bas...red wolf wrote:Bez ljutnje, ali bio sam jasan...Leteca Pegla wrote:
red wolf-
2016-02-10
To od vuka koji stalno izvlaci citate iz biblije?red wolf wrote:Oslobodi se religije...Tad ćemo pričati...Leteca Pegla wrote:Pa da naravno, demon je bio upleten. Eto vidis, znas...red wolf wrote:Zašto je Bog rekao Adamu da ne dira stablo s jabukom?...Jer je znao da ne može spoznati posljedice...No, njegovom rodu je došao netko tku mu je rekao --> Čini što te je volja...Leteca Pegla wrote:ne bas...red wolf wrote:
Bez ljutnje, ali bio sam jasan...
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Putin potpisao zakon koji ublažuje kazni onima koji mlate žene i djecu
» U potpunosti vjerujemo Mađarskoj i u ovakav energetski savez
» Željko Komšić: Vjerujemo u ono što je rekao komadant Izet Nanić
» I SRBI I HRVATI ČINE OVU DRŽAVU: Zašto ne vjerujemo Cormackovoj kada kaže da je prijatelj BIH?
» Lijepe li vijesti pred izbore u Austriji koji su za koji mjesec tamo na jesen
» U potpunosti vjerujemo Mađarskoj i u ovakav energetski savez
» Željko Komšić: Vjerujemo u ono što je rekao komadant Izet Nanić
» I SRBI I HRVATI ČINE OVU DRŽAVU: Zašto ne vjerujemo Cormackovoj kada kaže da je prijatelj BIH?
» Lijepe li vijesti pred izbore u Austriji koji su za koji mjesec tamo na jesen
Page 4 of 4