U što vjerujemo mi koji ne vjerujemo..
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: U što vjerujemo mi koji ne vjerujemo..
red wolf wrote:Što to vodi ljude danas da su prešli mnoge granice i možemo reći da se čovjek igra Boga? Koji to Zakon ga na to tjera, nasuprot Zakona uzroka i posljedica?
bolest srca, ponos, umišljenost, sebeljublje...
Guest- Guest
nije,mamin sin wrote:red wolf wrote:Što to vodi ljude danas da su prešli mnoge granice i možemo reći da se čovjek igra Boga? Koji to Zakon ga na to tjera, nasuprot Zakona uzroka i posljedica?
bog je sun reko da smo dica božja, a dica uvik oponašaju roditelje
2014-04-16
Ne...zakon --> Čini što ti je volja...mamin sin wrote:red wolf wrote:Što to vodi ljude danas da su prešli mnoge granice i možemo reći da se čovjek igra Boga? Koji to Zakon ga na to tjera, nasuprot Zakona uzroka i posljedica?
red wolf-
2016-02-10
Te koji su presli granice vode valjda demoni jer se oni vole igrati Boga, zato i jesu demoni. Ljudi su samo padobrancired wolf wrote:Što to vodi ljude danas da su prešli mnoge granice i možemo reći da se čovjek igra Boga? Koji to Zakon ga na to tjera, nasuprot Zakona uzroka i posljedica?
Guest- Guest
Pa ne baš...Leteca Pegla wrote:Te koji su presli granice vode valjda demoni jer se oni vole igrati Boga, zato i jesu demoni. Ljudi su samo padobrancired wolf wrote:Što to vodi ljude danas da su prešli mnoge granice i možemo reći da se čovjek igra Boga? Koji to Zakon ga na to tjera, nasuprot Zakona uzroka i posljedica?
red wolf-
2016-02-10
Zato sto...red wolf wrote:Pa ne baš...Leteca Pegla wrote:Te koji su presli granice vode valjda demoni jer se oni vole igrati Boga, zato i jesu demoni. Ljudi su samo padobrancired wolf wrote:Što to vodi ljude danas da su prešli mnoge granice i možemo reći da se čovjek igra Boga? Koji to Zakon ga na to tjera, nasuprot Zakona uzroka i posljedica?
Guest- Guest
Što?Leteca Pegla wrote:Zato sto...red wolf wrote:Pa ne baš...Leteca Pegla wrote:Te koji su presli granice vode valjda demoni jer se oni vole igrati Boga, zato i jesu demoni. Ljudi su samo padobrancired wolf wrote:Što to vodi ljude danas da su prešli mnoge granice i možemo reći da se čovjek igra Boga? Koji to Zakon ga na to tjera, nasuprot Zakona uzroka i posljedica?
red wolf-
2016-02-10
covek je verujuce bice,
samo je pitanje ko u sta veruje.
ti, agnostici, veruju u znanje.
sto po meni podrazumeva, dopustanje mogucnosti da covek moze
da postoji i bez duse, da bude zivi robot, Golem !?
Guest- Guest
Pritom se gube...Jer neće saznati pokretačku snagu ovog svijeta...pizzon wrote:covek je verujuce bice,
red wolf-
2016-02-10
Zasto mislis da ljudska dusica moze preci granice koje moze samo demon koji se igra Boga? Sto demone na to tjera, i zasto misle da su izuzeti zakona uzroka i posljedica?red wolf wrote:Što?Leteca Pegla wrote:Zato sto...red wolf wrote:Pa ne baš...Leteca Pegla wrote:Te koji su presli granice vode valjda demoni jer se oni vole igrati Boga, zato i jesu demoni. Ljudi su samo padobrancired wolf wrote:Što to vodi ljude danas da su prešli mnoge granice i možemo reći da se čovjek igra Boga? Koji to Zakon ga na to tjera, nasuprot Zakona uzroka i posljedica?
Guest- Guest
U čovjeku nema dušice...Leteca Pegla wrote:Zasto mislis da ljudska dusica moze preci granice koje moze samo demon koji se igra Boga? Sto demone na to tjera, i zasto misle da su izuzeti zakona uzroka i posljedica?red wolf wrote:Što?Leteca Pegla wrote:Zato sto...red wolf wrote:Pa ne baš...Leteca Pegla wrote:
Te koji su presli granice vode valjda demoni jer se oni vole igrati Boga, zato i jesu demoni. Ljudi su samo padobranci
red wolf-
2016-02-10
Pa ne bas...red wolf wrote:U čovjeku nema dušice...Leteca Pegla wrote:Zasto mislis da ljudska dusica moze preci granice koje moze samo demon koji se igra Boga? Sto demone na to tjera, i zasto misle da su izuzeti zakona uzroka i posljedica?red wolf wrote:Što?Leteca Pegla wrote:Zato sto...red wolf wrote:
Pa ne baš...
Guest- Guest
Ali nema je...Leteca Pegla wrote:Pa ne bas...red wolf wrote:U čovjeku nema dušice...Leteca Pegla wrote:Zasto mislis da ljudska dusica moze preci granice koje moze samo demon koji se igra Boga? Sto demone na to tjera, i zasto misle da su izuzeti zakona uzroka i posljedica?red wolf wrote:Što?Leteca Pegla wrote:
Zato sto...
red wolf-
2016-02-10
A to znas kako?red wolf wrote:Ali nema je...Leteca Pegla wrote:Pa ne bas...red wolf wrote:U čovjeku nema dušice...Leteca Pegla wrote:Zasto mislis da ljudska dusica moze preci granice koje moze samo demon koji se igra Boga? Sto demone na to tjera, i zasto misle da su izuzeti zakona uzroka i posljedica?red wolf wrote:
Što?
Guest- Guest
Religijski...Posjeduješ duh u svom tijelu...Duša je uvijek kod Boga...Oslobođen religije...Postojiš ti kao svijest...Ali, dio si veće svijesti...Leteca Pegla wrote:A to znas kako?red wolf wrote:Ali nema je...Leteca Pegla wrote:Pa ne bas...red wolf wrote:U čovjeku nema dušice...Leteca Pegla wrote:
Zasto mislis da ljudska dusica moze preci granice koje moze samo demon koji se igra Boga? Sto demone na to tjera, i zasto misle da su izuzeti zakona uzroka i posljedica?
red wolf-
2016-02-10
Dakle, zapravo ista stvar, osim sto ovi "oslobodjeni od religije" se prave da Bog ne postoji nego samo veca svijest....Da li se zato demoni igraju Boga?red wolf wrote:Religijski...Posjeduješ duh u svom tijelu...Duša je uvijek kod Boga...Oslobođen religije...Postojiš ti kao svijest...Ali, dio si veće svijesti...Leteca Pegla wrote:A to znas kako?red wolf wrote:Ali nema je...Leteca Pegla wrote:Pa ne bas...red wolf wrote:
U čovjeku nema dušice...
Guest- Guest
Nisi razumio...Nemoj se zamarati time...Leteca Pegla wrote:Dakle, zapravo ista stvar, osim sto ovi "oslobodjeni od religije" se prave da Bog ne postoji nego samo veca svijest....Da li se zato demoni igraju Boga?red wolf wrote:Religijski...Posjeduješ duh u svom tijelu...Duša je uvijek kod Boga...Oslobođen religije...Postojiš ti kao svijest...Ali, dio si veće svijesti...Leteca Pegla wrote:A to znas kako?red wolf wrote:Ali nema je...Leteca Pegla wrote:
Pa ne bas...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Nisi razumio...Nemoj se zamarati time...Leteca Pegla wrote:Dakle, zapravo ista stvar, osim sto ovi "oslobodjeni od religije" se prave da Bog ne postoji nego samo veca svijest....Da li se zato demoni igraju Boga?red wolf wrote:Religijski...Posjeduješ duh u svom tijelu...Duša je uvijek kod Boga...Oslobođen religije...Postojiš ti kao svijest...Ali, dio si veće svijesti...Leteca Pegla wrote:A to znas kako?red wolf wrote:
Ali nema je...
Guest- Guest
Bez ljutnje, ali bio sam jasan...Leteca Pegla wrote:red wolf wrote:Nisi razumio...Nemoj se zamarati time...Leteca Pegla wrote:Dakle, zapravo ista stvar, osim sto ovi "oslobodjeni od religije" se prave da Bog ne postoji nego samo veca svijest....Da li se zato demoni igraju Boga?red wolf wrote:Religijski...Posjeduješ duh u svom tijelu...Duša je uvijek kod Boga...Oslobođen religije...Postojiš ti kao svijest...Ali, dio si veće svijesti...Leteca Pegla wrote:
A to znas kako?
red wolf-
2016-02-10
ne bas...red wolf wrote:Bez ljutnje, ali bio sam jasan...Leteca Pegla wrote:red wolf wrote:Nisi razumio...Nemoj se zamarati time...Leteca Pegla wrote:Dakle, zapravo ista stvar, osim sto ovi "oslobodjeni od religije" se prave da Bog ne postoji nego samo veca svijest....Da li se zato demoni igraju Boga?red wolf wrote:
Religijski...Posjeduješ duh u svom tijelu...Duša je uvijek kod Boga...Oslobođen religije...Postojiš ti kao svijest...Ali, dio si veće svijesti...
Guest- Guest
Zašto je Bog rekao Adamu da ne dira stablo s jabukom?...Jer je znao da ne može spoznati posljedice...No, njegovom rodu je došao netko tku mu je rekao --> Čini što te je volja...Leteca Pegla wrote:ne bas...red wolf wrote:Bez ljutnje, ali bio sam jasan...Leteca Pegla wrote:red wolf wrote:Nisi razumio...Nemoj se zamarati time...Leteca Pegla wrote:
Dakle, zapravo ista stvar, osim sto ovi "oslobodjeni od religije" se prave da Bog ne postoji nego samo veca svijest....Da li se zato demoni igraju Boga?
red wolf-
2016-02-10
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Putin potpisao zakon koji ublažuje kazni onima koji mlate žene i djecu
» U potpunosti vjerujemo Mađarskoj i u ovakav energetski savez
» Željko Komšić: Vjerujemo u ono što je rekao komadant Izet Nanić
» I SRBI I HRVATI ČINE OVU DRŽAVU: Zašto ne vjerujemo Cormackovoj kada kaže da je prijatelj BIH?
» Lijepe li vijesti pred izbore u Austriji koji su za koji mjesec tamo na jesen
» U potpunosti vjerujemo Mađarskoj i u ovakav energetski savez
» Željko Komšić: Vjerujemo u ono što je rekao komadant Izet Nanić
» I SRBI I HRVATI ČINE OVU DRŽAVU: Zašto ne vjerujemo Cormackovoj kada kaže da je prijatelj BIH?
» Lijepe li vijesti pred izbore u Austriji koji su za koji mjesec tamo na jesen
Page 3 of 4