Novi zakon o braniteljima jedan je od najnemoralnijih u hrvatskoj povijesti
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Novi zakon o braniteljima jedan je od najnemoralnijih u hrvatskoj povijesti
istina , jesiPinochet wrote:rekao sam ti prije par mjeseci da će porez na nekretnine pasti i pao je. ovo ostalo stojidebotoijusto wrote:Pinochet wrote:porez na nekretnine nije prošao, jer taj porez bi same čardaklije plaćali najviše.. čardakovci su osobno najviše vlasnici nekretnina, pa bi oni plaćali taj porez, koji bi išao drugim čardaklijama, zato porez nije prošao i pobunili su se..debotoijusto wrote:Želiš znati više o Hibridu?
upad u monetarni sustav YU srbije predratni te agrokor zajedno napravi manje stete od ovog zakona
samo jedan oveci porez na nekretnine nekako pokrije davanja bar prvu godinu...
a ono, ako bude dobra iduća turistička sezona, biti će i para
proci ce , anemicni oslobodi crkvu placanja a ona uvjeri babe sto krunicu grabe , simbioza za 2/3 vlast... nekidan je dao i uhljebima brdo love , lik je bezobrazan a zna da nece zivjeti ovdje nakon smjene vlasti
nadam se samo da jandrokovic nije nista znao , vidimo ga u nekoj novoj vladi s desna ocu samo malo vise celav
isto istina nije pao samo odgodjen do dogovora s partnerima , crkva i sl. te onima sto drze za jaja po raznim osnovama , nasauhani i drugi...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
O kojim uhljebama pričaš? Mesićevim? Milanovićevim? Josipovićevim?kaja wrote:Pa ja se pitam kako je moguće da u zemlji koja je dospjela na predzadnje mjesto ispred Rumunjske i iz koje je pobjeglo parstotisuca ljudi ludi premijer povećava broj uhljeba u državnoj upravi koja je ionako veća nego u Njemačkoj i socijalna davanja onima koji ne rade a ionako ih puno vise nego onih koji rade.
I samo je jedan odgovor.
Šta je s Matićem-ko-mu-jebe-mater, je li odselio iz HR?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
A zašto bidebotoijusto wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/beus-richembergh-novi-zakon-o-braniteljima-jedan-je-od-najnemoralnijih-u-hrvatskoj-povijesti/1010411.aspx
koja sljedeca vlada bude imala hrabrosti zatvoriti ovu rupu na titanicu
Fali ekipi s filozofskog jelte
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
briljantno..kaja wrote:Pa ja se pitam kako je moguće da u zemlji koja je dospjela na predzadnje mjesto ispred Rumunjske i iz koje je pobjeglo parstotisuca ljudi ludi premijer povećava broj uhljeba u državnoj upravi koja je ionako veća nego u Njemačkoj i socijalna davanja onima koji ne rade a ionako ih puno vise nego onih koji rade.
I samo je jedan odgovor.
Poludjeli kapetan plenkovic i kriminalna organizacija Hdz su u VIP salonu Titanica . On tone , oni jedu jastoge i slušaju violine , putnike koji čekaju potop su opljačkali kako bi dali posadi ( biračkom tijelu) da ih čuva u VIP salonu dok ne potone . Pa do kad ne klekne , kad klekne oni imaju rezervni brodić da otplove njime do Brisela, Londona , NY.
Dakle nema tu dugoročne računice nego daj jos 4 godine pa doviđenja rvatska , bilo je dobro dok je trajalo..
dodao bih da su te privilegije samo stvorije duboki jaz i podjelu u nacionalnom korpusu..
inace,jako lose metoda oponasana od britanaca..i tamo su nakon ww2 nikli plemici,bogatuni,ratni zasluznici,koji su dobivali zemlju,imanja sa velikim viktorijanskim kutjama,dok su obicni drifteri,a jebi ga..gutali pjesak na plazama Normandije..
Guest- Guest
Eroo wrote:O kojim uhljebama pričaš? Mesićevim? Milanovićevim? Josipovićevim?kaja wrote:Pa ja se pitam kako je moguće da u zemlji koja je dospjela na predzadnje mjesto ispred Rumunjske i iz koje je pobjeglo parstotisuca ljudi ludi premijer povećava broj uhljeba u državnoj upravi koja je ionako veća nego u Njemačkoj i socijalna davanja onima koji ne rade a ionako ih puno vise nego onih koji rade.
I samo je jedan odgovor.
PS:
Vratio se Ivan...
2016-07-22
Pa svi uhljebi su ostali, Hdz ih je samo nadopunio svojima.Eroo wrote:O kojim uhljebama pričaš? Mesićevim? Milanovićevim? Josipovićevim?kaja wrote:Pa ja se pitam kako je moguće da u zemlji koja je dospjela na predzadnje mjesto ispred Rumunjske i iz koje je pobjeglo parstotisuca ljudi ludi premijer povećava broj uhljeba u državnoj upravi koja je ionako veća nego u Njemačkoj i socijalna davanja onima koji ne rade a ionako ih puno vise nego onih koji rade.
I samo je jedan odgovor.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Neka, neka, vampir balu se bliži kraj..pismejker wrote:briljantno..kaja wrote:Pa ja se pitam kako je moguće da u zemlji koja je dospjela na predzadnje mjesto ispred Rumunjske i iz koje je pobjeglo parstotisuca ljudi ludi premijer povećava broj uhljeba u državnoj upravi koja je ionako veća nego u Njemačkoj i socijalna davanja onima koji ne rade a ionako ih puno vise nego onih koji rade.
I samo je jedan odgovor.
Poludjeli kapetan plenkovic i kriminalna organizacija Hdz su u VIP salonu Titanica . On tone , oni jedu jastoge i slušaju violine , putnike koji čekaju potop su opljačkali kako bi dali posadi ( biračkom tijelu) da ih čuva u VIP salonu dok ne potone . Pa do kad ne klekne , kad klekne oni imaju rezervni brodić da otplove njime do Brisela, Londona , NY.
Dakle nema tu dugoročne računice nego daj jos 4 godine pa doviđenja rvatska , bilo je dobro dok je trajalo..
dodao bih da su te privilegije samo stvorije duboki jaz i podjelu u nacionalnom korpusu..
inace,jako lose metoda oponasana od britanaca..i tamo su nakon ww2 nikli plemici,bogatuni,ratni zasluznici,koji su dobivali zemlju,imanja sa velikim viktorijanskim kutjama,dok su obicni drifteri,a jebi ga..gutali pjesak na plazama Normandije..
Na žalost ovi ce zapaliti vani s lovom ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ako je kradezejevsko govno u pitanju, eri je fino. pravi kolač.
zato nam i je tako. bosančerosi kroje politiku. i jebe se kamenjacima što će biti od hrvatske.
zato nam i je tako. bosančerosi kroje politiku. i jebe se kamenjacima što će biti od hrvatske.
2014-12-30
kaja wrote:Neka, neka, vampir balu se bliži kraj..pismejker wrote:briljantno..kaja wrote:Pa ja se pitam kako je moguće da u zemlji koja je dospjela na predzadnje mjesto ispred Rumunjske i iz koje je pobjeglo parstotisuca ljudi ludi premijer povećava broj uhljeba u državnoj upravi koja je ionako veća nego u Njemačkoj i socijalna davanja onima koji ne rade a ionako ih puno vise nego onih koji rade.
I samo je jedan odgovor.
Na žalost ovi ce zapaliti vani s lovom ..
Lova je vetj vani...Steta sto ne pripadam doli,bilo bi zanimljivo ih loviti po svijetu,i pripomotji Slučajnosti..
Guest- Guest
Oš Mesića za precjednika? Jebiga, izaberi ga ako možeš. Možeš i Matića-ko-im-jebe-mater, što se mene tiče.veber wrote:ako je kradezejevsko govno u pitanju, eri je fino. pravi kolač.
2016-07-22
Pa red bi bio da je, ali ne vjerujem u takvu hibridnu priču...kaja wrote:Pa svi uhljebi su ostali, Hdz ih je samo nadopunio svojima.Eroo wrote:O kojim uhljebama pričaš? Mesićevim? Milanovićevim? Josipovićevim?kaja wrote:Pa ja se pitam kako je moguće da u zemlji koja je dospjela na predzadnje mjesto ispred Rumunjske i iz koje je pobjeglo parstotisuca ljudi ludi premijer povećava broj uhljeba u državnoj upravi koja je ionako veća nego u Njemačkoj i socijalna davanja onima koji ne rade a ionako ih puno vise nego onih koji rade.
I samo je jedan odgovor.
2016-07-22
@eroliki vise vode u bevandu stavitEroo wrote:Oš Mesića za precjednika? Jebiga, izaberi ga ako možeš. Možeš i Matića-ko-im-jebe-mater, što se mene tiče.veber wrote:ako je kradezejevsko govno u pitanju, eri je fino. pravi kolač.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ne ide mi nikakav alkohol...stresem se na alkohol kad samo pomislim.Neka teška bolest, šta li...debotoijusto wrote:@eroliki vise vode u bevandu stavitEroo wrote:Oš Mesića za precjednika? Jebiga, izaberi ga ako možeš. Možeš i Matića-ko-im-jebe-mater, što se mene tiče.veber wrote:ako je kradezejevsko govno u pitanju, eri je fino. pravi kolač.
2016-07-22
bolje mesić nego ova praznoglava, ne bi znao tko je matić. ali znam da ste vi bosančerosi sve pobrali, zato i mladi idu van.Eroo wrote:Oš Mesića za precjednika? Jebiga, izaberi ga ako možeš. Možeš i Matića-ko-im-jebe-mater, što se mene tiče.veber wrote:ako je kradezejevsko govno u pitanju, eri je fino. pravi kolač.
svojoj sam djeci rekao da ako odu da se nikad više ni ne vrate u ovu vukojebinu. srećom govore više jezika pa će naći posao vani.
2014-12-30
Idi i ti, nećemo plakati za tobom...Možeš u dojčland, menasžeru Sveti za pomoćnika.veber wrote:bolje mesić nego ova praznoglava, ne bi znao tko je matić. ali znam da ste vi bosančerosi sve pobrali, zato i mladi idu van.Eroo wrote:Oš Mesića za precjednika? Jebiga, izaberi ga ako možeš. Možeš i Matića-ko-im-jebe-mater, što se mene tiče.veber wrote:ako je kradezejevsko govno u pitanju, eri je fino. pravi kolač.
svojoj sam djeci rekao da ako odu da se nikad više ni ne vrate u ovu vukojebinu. srećom govore više jezika pa će naći posao vani.
2016-07-22
Pa svakako s obzirom na radne navike i sposobnosti pripada u dojčland..to je kompliment..Stakori poput tebe se zavuku negdje ni na nebo ni za zemlju..neki Čardak..Slovenija dusu dala zapolusvijet,polovicnih sposobnostiEroo wrote:Idi i ti, nećemo plakati za tobom...Možeš u dojčland, menasžeru Sveti za pomoćnika.veber wrote:bolje mesić nego ova praznoglava, ne bi znao tko je matić. ali znam da ste vi bosančerosi sve pobrali, zato i mladi idu van.Eroo wrote:Oš Mesića za precjednika? Jebiga, izaberi ga ako možeš. Možeš i Matića-ko-im-jebe-mater, što se mene tiče.veber wrote:ako je kradezejevsko govno u pitanju, eri je fino. pravi kolač.
Guest- Guest
veber wrote:ako je kradezejevsko govno u pitanju, eri je fino. pravi kolač.
Bosanski čefur iz Slovenije na braniku rodijaka čefura lopova u RH.
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:veber wrote:ako je kradezejevsko govno u pitanju, eri je fino. pravi kolač.
Guest- Guest
pa imam poziva iz švice. možemo se sveto i ja prepucavat, ali on je dobio posao u njemačkoj, a ti jedva u sloveniji.Eroo wrote:Idi i ti, nećemo plakati za tobom...Možeš u dojčland, menasžeru Sveti za pomoćnika.veber wrote:bolje mesić nego ova praznoglava, ne bi znao tko je matić. ali znam da ste vi bosančerosi sve pobrali, zato i mladi idu van.Eroo wrote:Oš Mesića za precjednika? Jebiga, izaberi ga ako možeš. Možeš i Matića-ko-im-jebe-mater, što se mene tiče.veber wrote:ako je kradezejevsko govno u pitanju, eri je fino. pravi kolač.
nije za neku hvalu.
za tebe iz one vukojebine ljubljana je teški zapad.
2014-12-30
ima čefur sreće kaj mu prezime ne završava na "ić"catabbath wrote:veber wrote:ako je kradezejevsko govno u pitanju, eri je fino. pravi kolač.
2014-12-30
Mrš u dojčland, jebal te Tito, da te jebal...catabbath wrote:veber wrote:ako je kradezejevsko govno u pitanju, eri je fino. pravi kolač.
2016-07-22
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Novi Zakon o braniteljima: Pola milijuna branitelja
» Novi zakon o braniteljima : Donesi člansku iskaznicu HDZ-a i postaneš branitelj
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» U Finskoj je počeo jedan od najluđih socijalnih eksperimenata u povijesti
» SDPov novi šef - Hrvatsko društvo počiva na slobodnom tržištu, konkuretnoj industriji i turističkim potencijalima te braniteljima
» Novi zakon o braniteljima : Donesi člansku iskaznicu HDZ-a i postaneš branitelj
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» U Finskoj je počeo jedan od najluđih socijalnih eksperimenata u povijesti
» SDPov novi šef - Hrvatsko društvo počiva na slobodnom tržištu, konkuretnoj industriji i turističkim potencijalima te braniteljima
Page 2 of 7