Novi zakon o braniteljima jedan je od najnemoralnijih u hrvatskoj povijesti
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Novi zakon o braniteljima jedan je od najnemoralnijih u hrvatskoj povijesti
ček..malo prije je postojalo...čak i predstražu ima, šta sad opet više ne postoji?Leviathan2 wrote:a nije steta, jos bi me jastreb mogao i detektirat ak povjeruje da pleme postoji :DNoor wrote:Leviathan2 wrote:koji rikverc, okretanje pod rucnom :DNoor wrote:hehe, koji rikvercLeviathan2 wrote:
mos ga jebat, ja sam samo djelomicno probio usadjenu komandu pa mogu trabunjat, ionako je to trabunjanje :D
ti kao povjerovao da pleme postoji a ? :D
skuril buš gume
čuj, levi...daj se skoncentriraj
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ma nije bed krave musti, to i ja znam , :DNoor wrote:može, krave musti već ionako znamLeviathan2 wrote:oko 190Noor wrote:jel visok?Leviathan2 wrote:tebe bi ja skontao mom braticu, casna rjec,Noor wrote:
imam ja jednog frenda, ne smijem reći čime se bavi, ali zna za to pleme i kaže da su pod povećalom...no čekaju povoljan trenutak i onda će bit tarapane kad im upadnu u bizMis
mislim da bi postala zagrizena clanica plemena :D
markantan, mrk, griva ko u lava
jebga, svi su nekakvi takvi, samo ja valjda potegao visinu s mamine strane, oni svi neki metar i zilet :D
nego kako bi ti prihvatila pleme :D
ajooj, o kakvom mi to plemenu pricamo? :DNoor wrote:ček..malo prije je postojalo...čak i predstražu ima, šta sad opet više ne postoji?Leviathan2 wrote:a nije steta, jos bi me jastreb mogao i detektirat ak povjeruje da pleme postoji :DNoor wrote:Leviathan2 wrote:koji rikverc, okretanje pod rucnom :DNoor wrote:
hehe, koji rikverc
skuril buš gume
čuj, levi...daj se skoncentriraj
dobro, samo da rubac na glavi ne moram nositLeviathan2 wrote:ma nije bed krave musti, to i ja znam , :DNoor wrote:može, krave musti već ionako znamLeviathan2 wrote:oko 190Noor wrote:jel visok?Leviathan2 wrote:
tebe bi ja skontao mom braticu, casna rjec,
mislim da bi postala zagrizena clanica plemena :D
jebga, svi su nekakvi takvi, samo ja valjda potegao visinu s mamine strane, oni svi neki metar i zilet :D
stealth.Noor wrote:da niste nevidljivi?Leviathan2 wrote:
mi se ne dogovaramo,
da smo populacijski jaci uzeli bi ga silom, ovako moramo bit ispod radara da se i ne zna za nas,
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
nosimo clocking device iz startreka :DEroo wrote:stealth.Noor wrote:da niste nevidljivi?Leviathan2 wrote:
mi se ne dogovaramo,
da smo populacijski jaci uzeli bi ga silom, ovako moramo bit ispod radara da se i ne zna za nas,
kakav rubac zeno draga, kod nas zene nose sto hoce i kak hoce, ne moze im nitko nametnut nesto, nije u skladu s nasim poimanjem slobodeNoor wrote:dobro, samo da rubac na glavi ne moram nositLeviathan2 wrote:ma nije bed krave musti, to i ja znam , :DNoor wrote:može, krave musti već ionako znamLeviathan2 wrote:oko 190Noor wrote:
jel visok?
ma mislim ono..ko amišiLeviathan2 wrote:kakav rubac zeno draga, kod nas zene nose sto hoce i kak hoce, ne moze im nitko nametnut nesto, nije u skladu s nasim poimanjem slobodeNoor wrote:dobro, samo da rubac na glavi ne moram nositLeviathan2 wrote:ma nije bed krave musti, to i ja znam , :DNoor wrote:može, krave musti već ionako znamLeviathan2 wrote:
oko 190
2017-10-06
jel moze bez vrijedjanja, hebate,Noor wrote:ma mislim ono..ko amišiLeviathan2 wrote:kakav rubac zeno draga, kod nas zene nose sto hoce i kak hoce, ne moze im nitko nametnut nesto, nije u skladu s nasim poimanjem slobodeNoor wrote:dobro, samo da rubac na glavi ne moram nositLeviathan2 wrote:ma nije bed krave musti, to i ja znam , :DNoor wrote:
može, krave musti već ionako znam
amisi u mi smo svjetlosnim godinama udaljeni, em su oni sljedbenici religije em su istom ograniceni
pa otkud ja znam da to tebe vrijeđa...a sorry onda, nisam štelaLeviathan2 wrote:jel moze bez vrijedjanja, hebate,Noor wrote:ma mislim ono..ko amišiLeviathan2 wrote:kakav rubac zeno draga, kod nas zene nose sto hoce i kak hoce, ne moze im nitko nametnut nesto, nije u skladu s nasim poimanjem slobodeNoor wrote:dobro, samo da rubac na glavi ne moram nositLeviathan2 wrote:
ma nije bed krave musti, to i ja znam , :D
amisi u mi smo svjetlosnim godinama udaljeni, em su oni sljedbenici religije em su istom ograniceni
2017-10-06
ma dobro, nisam uvredljiv _DNoor wrote:pa otkud ja znam da to tebe vrijeđa...a sorry onda, nisam štelaLeviathan2 wrote:jel moze bez vrijedjanja, hebate,Noor wrote:ma mislim ono..ko amišiLeviathan2 wrote:kakav rubac zeno draga, kod nas zene nose sto hoce i kak hoce, ne moze im nitko nametnut nesto, nije u skladu s nasim poimanjem slobodeNoor wrote:
dobro, samo da rubac na glavi ne moram nosit
znas sto je moja druga zena pitala kad sam je doveo u pleme :D
a gdje je totem ;D
LOL
da ti nisi oženio Striny?Leviathan2 wrote:ma dobro, nisam uvredljiv _DNoor wrote:pa otkud ja znam da to tebe vrijeđa...a sorry onda, nisam štelaLeviathan2 wrote:jel moze bez vrijedjanja, hebate,Noor wrote:ma mislim ono..ko amišiLeviathan2 wrote:
kakav rubac zeno draga, kod nas zene nose sto hoce i kak hoce, ne moze im nitko nametnut nesto, nije u skladu s nasim poimanjem slobode
a gdje je totem ;D
LOL
2017-10-06
kakvu stryni,Noor wrote:da ti nisi oženio Striny?Leviathan2 wrote:ma dobro, nisam uvredljiv _DNoor wrote:pa otkud ja znam da to tebe vrijeđa...a sorry onda, nisam štelaLeviathan2 wrote:jel moze bez vrijedjanja, hebate,Noor wrote:
ma mislim ono..ko amiši
a gdje je totem ;D
LOL
jel ona svicarka
Ima se, može se.debotoijusto wrote:"Novi zakon o pravima hrvatskih branitelja jedan je od najnemoralnijih zakona u povijesti Hrvatskog sabora. Njime se zapravo do kraja nastoji ubiti potreba čovjeka da se ostvari vlastitim radom i kreativnošću, da bude ponosan na plemenitost svoje nesebične namjere da obrani dom i domovinu, a da za to nikome ne ispostavi materijalni račun jer se s plemenitošću ne trguje. Njegova duboka nemoralnost je u namjeri da se stvara i širi ultimativna socijalna ovisnost o državi i da se ona promovira kao poželjna vrlina preko koje se ostvaruje lojalnost prema političkoj eliti koja dijeli povlastice. Također i u namjeri da se prodube nejednakosti i nepravednost države u odnosu prema osobama s invaliditetom. Vlada prijedlogom ovoga zakona stvara ogromne nove fiskalne obveze ne samo novim davanjima za postojeće nego i za nove korisnike.
Znadete li koliko će ukupno koštati mirovine hrvatskih branitelja od 2018. do 2025. g.? Ni manje ni više nego 55,7 milijardi kuna. Samo iz proračuna za te će se potrebe izdvojiti 39,5 milijardi kuna.
Samo za mirovine po ovom zakonu 2025. g. izdvajat će se godišnje 8,3 milijarde kuna (danas 5,5), od čega će se iz državnoga proračuna morati osigurati 5,7 milijardi kn (danas 4,1). Dakle, samo za mirovine, mimo doprinosa, svi hrvatski poreski obveznici morat će od 2018. do 2025. g. kumulativno izdvojiti 3,75 milijardi kuna više nego po dosadašnjem zakonu. K tome još treba u tom razdoblju dodati gotovo 2 milijarde kuna više za čitav niz drugih financijskih i materijalnih prava koja do sada nisu postojala ili su primjenjivana na manji broj korisnika.
Neodgovornost vlade potencirana je ne samo stvaranjem novih prava i povećanjem broja onih koji će ih moći ostvarivati nego i bezobraznom najavom da će fiskalne učinke ovoga zakona procijeniti tek nakon dvije godine od njegova stupanja na snagu", napisao je Beus Richembergh.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ma pusti ti te spike, reci ti Levi, odgovor na pitanje svih pitanja. Gdje je pleme bilo 1991.?
2017-03-21
vjerojatno kao i inače, ispod radaraEva_ wrote:Ma pusti ti te spike, reci ti Levi, odgovor na pitanje svih pitanja. Gdje je pleme bilo 1991.?
2017-10-06
ispod radara :D a gdje drugdje :DEva_ wrote:Ma pusti ti te spike, reci ti Levi, odgovor na pitanje svih pitanja. Gdje je pleme bilo 1991.?
osim mene i jos 4 lovca nitko nije ni prismrdio frontu, imali dva ubojstva u djelu plemena koje je naseljeno u bosni, ubojice ulovljeni, njih 6, sedmi je izbjegao tako da je naletio na metak od muslimana
bolje smo prosli nego za drugog svjeckog
osim mene i jos 4 lovca nitko nije ni prismrdio frontu, imali dva ubojstva u djelu plemena koje je naseljeno u bosni, ubojice ulovljeni, njih 6, sedmi je izbjegao tako da je naletio na metak od muslimana
2017-10-06
Vas 5 na X pripadnika? To je loše. Jako loše.Leviathan2 wrote:vis kak znas :DNoor wrote:vjerojatno kao i inače, ispod radaraEva_ wrote:Ma pusti ti te spike, reci ti Levi, odgovor na pitanje svih pitanja. Gdje je pleme bilo 1991.?
2017-03-21
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Novi Zakon o braniteljima: Pola milijuna branitelja
» Novi zakon o braniteljima : Donesi člansku iskaznicu HDZ-a i postaneš branitelj
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» U Finskoj je počeo jedan od najluđih socijalnih eksperimenata u povijesti
» SDPov novi šef - Hrvatsko društvo počiva na slobodnom tržištu, konkuretnoj industriji i turističkim potencijalima te braniteljima
» Novi zakon o braniteljima : Donesi člansku iskaznicu HDZ-a i postaneš branitelj
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» U Finskoj je počeo jedan od najluđih socijalnih eksperimenata u povijesti
» SDPov novi šef - Hrvatsko društvo počiva na slobodnom tržištu, konkuretnoj industriji i turističkim potencijalima te braniteljima
Page 6 of 7