Muškarci žrtve svakog drugog slučaja obiteljskog nasilja u Varaždinskoj županiji
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Muškarci žrtve svakog drugog slučaja obiteljskog nasilja u Varaždinskoj županiji
Mislim da je tema nasilje između partnera.aben wrote:točno, nailje je isključivo fizičko, a u obiteljima ga nojčešće koristu matere;Triny wrote:Kaže aben da ne postoji psihičko zlostavljanje, samo fizičko.catabbath wrote:Nasilje nad muškarcima postoju samo je vjerijatno likove sram prijaviti. Mada to nasilje koje provode žene je uglavnom psihičko.
bilo da istuku sina, bilo da ga pošalju u postelju bez vičere.
Ali i kad ovo čitam, meni vas stvarno bude žao, te vas maltretiraju matere, onda žene...
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Re: Muškarci žrtve svakog drugog slučaja obiteljskog nasilja u Varaždinskoj županiji
Ograđujem se...mutava baštarda wrote:provaj objasniti oralno, muškarci to bolje razumiju...maggie13 wrote:Kad te dohvatim...Totenkopf wrote:maggie13 wrote:Nije tesko shvatit, jel'tako?!Totenkopf wrote:Ja, ako trpi slabić, ako mu poleti ruka, opet slabić...
Pametan rijesi sve verbalno, bez uporabe sile.
Verbalno cu te izmaltretirat.
:-D
S gnušanjem i indignacijom...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ništa ne održi brak k'o zajednički dugoročni kredit.mutava baštarda wrote:A gdje su stara dobra vremena kad je ćaća bira. Gledalo se iz kakve je kuće mala, ima li luđaka u obitelji, može li rodit desetak dice,...maggie13 wrote:Eh, znam :-Dmutava baštarda wrote:U velikom broju slučajeva to bude zbog sisa i guzica.maggie13 wrote:Kako je ono mene toten pitao..ah, da..verzija b: zasto zenite nestabilne. =:O. :-Dmutava baštarda wrote:
Eno i onaj francuski babojed isto ustao u obranu. Također navodi koliko su žena ubili muškarci. Nigdje nema podataka za obrnuto, jer muškarci su naučili stisnuti zube i trpjeti ženino nasilje počevši od verbalnog, pa do terora u kuhinji gdje pod utjecajem raznih kulinarskih emisija ekserimentiraju s zdravljem cijele obitelji
Samo, sve to imamo, ali neki biraju[size=42] takve...:~ [/size]
A sad jedini način da se održi brak je kad je žena jamac za dugoročni kredit
Trinity-
2014-04-17
To neka vam lijecnik tablete dijeli, nisam kompetentna :-))mutava baštarda wrote:provaj objasniti oralno, muškarci to bolje razumiju...maggie13 wrote:Kad te dohvatim...Totenkopf wrote:maggie13 wrote:Nije tesko shvatit, jel'tako?!Totenkopf wrote:Ja, ako trpi slabić, ako mu poleti ruka, opet slabić...
2014-04-12
neke nove spone...Triny wrote:Ništa ne održi brak k'o zajednički dugoročni kredit.mutava baštarda wrote:A gdje su stara dobra vremena kad je ćaća bira. Gledalo se iz kakve je kuće mala, ima li luđaka u obitelji, može li rodit desetak dice,...maggie13 wrote:Eh, znam :-Dmutava baštarda wrote:U velikom broju slučajeva to bude zbog sisa i guzica.maggie13 wrote:
Kako je ono mene toten pitao..ah, da..verzija b: zasto zenite nestabilne. =:O. :-D
evo vidim nije ni toten... idealn bi bili par. šteta što je upao u ruke hercegovkimaggie13 wrote:To neka vam lijecnik tablete dijeli, nisam kompetentna :-)mutava baštarda wrote:provaj objasniti oralno, muškarci to bolje razumiju...maggie13 wrote:Kad te dohvatim...Totenkopf wrote:maggie13 wrote:
Nije tesko shvatit, jel'tako?!
K'o kaže da su krediti loši...mutava baštarda wrote:neke nove spone...Triny wrote:Ništa ne održi brak k'o zajednički dugoročni kredit.mutava baštarda wrote:A gdje su stara dobra vremena kad je ćaća bira. Gledalo se iz kakve je kuće mala, ima li luđaka u obitelji, može li rodit desetak dice,...maggie13 wrote:Eh, znam :-Dmutava baštarda wrote:
U velikom broju slučajeva to bude zbog sisa i guzica.
Trinity-
2014-04-17
ne zun, piše obiteljsko nasilje.Triny wrote:Mislim da je tema nasilje između partnera. :):aben wrote:točno, nailje je isključivo fizičko, a u obiteljima ga nojčešće koristu matere;Triny wrote:Kaže aben da ne postoji psihičko zlostavljanje, samo fizičko. :lolly:catabbath wrote:Nasilje nad muškarcima postoju samo je vjerijatno likove sram prijaviti. Mada to nasilje koje provode žene je uglavnom psihičko.
Ali i kad ovo čitam, meni vas stvarno bude žao, te vas maltretiraju matere, onda žene... :no:
a, meni nika nikoga koga ne poznivun ni žo, ali da, muške maltretiraju prvo matere a unda supruge i to par postotaka više nego obrunuto.
2014-04-16
zaobilazim u širokom luku... brak mi je utemeljen na starim vrijednostima...Triny wrote:K'o kaže da su krediti loši...mutava baštarda wrote:neke nove spone...Triny wrote:Ništa ne održi brak k'o zajednički dugoročni kredit.mutava baštarda wrote:A gdje su stara dobra vremena kad je ćaća bira. Gledalo se iz kakve je kuće mala, ima li luđaka u obitelji, može li rodit desetak dice,...maggie13 wrote:
Eh, znam :-D
ćaća bira :)mutava baštarda wrote:zaobilazim u širokom luku... brak mi je utemeljen na starim vrijednostima...Triny wrote:K'o kaže da su krediti loši...mutava baštarda wrote:neke nove spone...Triny wrote:Ništa ne održi brak k'o zajednički dugoročni kredit.mutava baštarda wrote:
A gdje su stara dobra vremena kad je ćaća bira. Gledalo se iz kakve je kuće mala, ima li luđaka u obitelji, može li rodit desetak dice,...
Trinity-
2014-04-17
haha dobra...Triny wrote:ćaća bira :)mutava baštarda wrote:zaobilazim u širokom luku... brak mi je utemeljen na starim vrijednostima...Triny wrote:K'o kaže da su krediti loši...mutava baštarda wrote:neke nove spone...Triny wrote:
Ništa ne održi brak k'o zajednički dugoročni kredit.
Strašno. Treba se nositi s time.aben wrote:ne zun, piše obiteljsko nasilje.Triny wrote:Mislim da je tema nasilje između partnera.aben wrote:točno, nailje je isključivo fizičko, a u obiteljima ga nojčešće koristu matere;Triny wrote:Kaže aben da ne postoji psihičko zlostavljanje, samo fizičko.catabbath wrote:Nasilje nad muškarcima postoju samo je vjerijatno likove sram prijaviti. Mada to nasilje koje provode žene je uglavnom psihičko.
Ali i kad ovo čitam, meni vas stvarno bude žao, te vas maltretiraju matere, onda žene...
a, meni nika nikoga koga ne poznivun ni žo, ali da, muške maltretiraju prvo matere a unda supruge i to par postotaka više nego obrunuto.
Trinity-
2014-04-17
meni ni strašno, mislin, jebe mi se za žrtve,Triny wrote:Strašno. Treba se nositi s time.aben wrote:ne zun, piše obiteljsko nasilje.Triny wrote:Mislim da je tema nasilje između partnera. :):aben wrote:točno, nailje je isključivo fizičko, a u obiteljima ga nojčešće koristu matere;Triny wrote:
Kaže aben da ne postoji psihičko zlostavljanje, samo fizičko. :lolly:
Ali i kad ovo čitam, meni vas stvarno bude žao, te vas maltretiraju matere, onda žene... :no:
ali ono ča je strašno je da se to ne zno, da se misli da su žene i djevojčice jedine žrtve obiteljskoga nasilja.
2014-04-16
uffff..legendarno...jos je dobro i prosla..Leviathan2 wrote:uuujoj, imao sam jednu takvu, zivih s njoms koro godinu ipo dana u istom stanupismejker wrote:catabbath wrote:Nasilje nad muškarcima postoju samo je vjerijatno likove sram prijaviti. Mada to nasilje koje provode žene je uglavnom psihičko.
Kvocanje,Njurganje,Gundjanje,Mantranje,Prigovaranje,pa opet u krug,dok ti svi osiguraci ne iskoce,pa napravis sranje..e onda pocnu cviliti i kroz suze drobiti..Eto vidis,kakav si zao i nasilan..!!!
a kru te jebo, prvi mjesec bilo super a onda pocelo zvocanje, ono, uhodala se ona ko da sam ja podredjeni, ja kakav sam ladovin smirivao smirivao i izdrzao vise od godine, onda jedared usljed njenog prigovaranja sam se digao na vc i ona zamnom i njanjanja , popisao se ko coek, okrenuo se, uvatio za vrat i kroz vrata te ritnjak u guzicu, dok je ona blenula u soku sto se dogodilo ja sam joj uspio dobacit njenu torbicu cipele i jaknu i rekao nek sutradan u podne dojde po reto stvari
zvala ona murju, dosla murja i htjeli da ja napustim stan, reko popusite mladici, stan je moj a ona nema ovdje ni prijavljen boravak, aj sad pedala, mozete doci sutra s njom da pokupi resto stvari, tako je i bilo
poslije je slala poruke da ce mi se osvetit i slicno a ja to uredno dostavio muriji, nek si oni jebu s njom, eto, proslo 8 godina, ni vidio je ni cuo vise, navodno se vratila u rodno mjesto
no ja sam 2ipo godine trpio teror vjestice,škorpijskog horoskopskog znaka..malo je trebal oda je zgrabim,a da jesam,prvo bi puknula kicma,a ostatak poslije..sva sretja..nekako sam se dozvao miru i kontroli..
sve isto..ispocetka sve super,poslije hoce apsolutnu kontrolu,polaganje racuna,ovo i ono,ali pazi..!!!
Sama kaze-nece meni nitko govoriti kako cu ja zivjeti..Ma paz bogati.,..doduse,ja joj nisam nis niti nametao,ali bi ona htjela svima to raditi..
steta,morah je odjebati,odnosno ostaviti u Purgogradu..seks je bio bogovski..moras nes zrtvovat,kad spasavas mozag..
Guest- Guest
Slažem se.aben wrote:meni ni strašno, mislin, jebe mi se za žrtve,Triny wrote:Strašno. Treba se nositi s time.aben wrote:ne zun, piše obiteljsko nasilje.Triny wrote:Mislim da je tema nasilje između partnera.aben wrote:
točno, nailje je isključivo fizičko, a u obiteljima ga nojčešće koristu matere;
ali ono ča je strašno je da se to ne zno, da se misli da su žene i djevojčice jedine žrtve obiteljskoga nasilja.
Mislim da muškarci trebaju skupiti hrabrost i javno o tome pričati.
Trebamo čuti iz prve ruke kako i na koje načine su zlostavljani.
Trinity-
2014-04-17
eto,ja u javno kukam..Triny wrote:Slažem se.aben wrote:meni ni strašno, mislin, jebe mi se za žrtve,Triny wrote:Strašno. Treba se nositi s time.aben wrote:ne zun, piše obiteljsko nasilje.Triny wrote:
Mislim da je tema nasilje između partnera.
Guest- Guest
mene moja zlostavlja s talijanskom kuhinjom. pa lazanje, paste, pice,... daj brate skuvaj gulaš ili gra da se najidemTriny wrote:Slažem se.aben wrote:meni ni strašno, mislin, jebe mi se za žrtve,Triny wrote:Strašno. Treba se nositi s time.aben wrote:ne zun, piše obiteljsko nasilje.Triny wrote:
Mislim da je tema nasilje između partnera.
To nije zlostavljanje.mutava baštarda wrote:mene moja zlostavlja s talijanskom kuhinjom. pa lazanje, paste, pice,... daj brate skuvaj gulaš ili gra da se najidemTriny wrote:Slažem se.aben wrote:meni ni strašno, mislin, jebe mi se za žrtve,Triny wrote:Strašno. Treba se nositi s time.aben wrote:
ne zun, piše obiteljsko nasilje.
Samo ako te lupila tavom ili poslala u krevet bez večere...
Trinity-
2014-04-17
maggie13 wrote:Nije tesko shvatit, jel'tako?!Totenkopf wrote:Ja, ako trpi slabić, ako mu poleti ruka, opet slabić...
Ma ni slanje u PM nije rjesenje...uvijek se vrati...
darth_vader-
2014-04-17
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» U Francuskoj eksplozija obiteljskog nasilja
» SDP-ov gej zastupnik je žrtva obiteljskog nasilja,treba ga podržati a ne ismijavati
» ''Službenik u Remetincu zbog obiteljskog nasilja, u Ministarstvu mu dali godišnji''
» Ratifikacija lK u Srbiji i BiH nije zastitila zrtve od nasilja
» Izmjene obiteljskog zakona
» SDP-ov gej zastupnik je žrtva obiteljskog nasilja,treba ga podržati a ne ismijavati
» ''Službenik u Remetincu zbog obiteljskog nasilja, u Ministarstvu mu dali godišnji''
» Ratifikacija lK u Srbiji i BiH nije zastitila zrtve od nasilja
» Izmjene obiteljskog zakona
Page 4 of 4