Muškarci žrtve svakog drugog slučaja obiteljskog nasilja u Varaždinskoj županiji
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Muškarci žrtve svakog drugog slučaja obiteljskog nasilja u Varaždinskoj županiji
aben wrote:to je vjerojatno bilo popularnije prije, u jugosloveniji, dok je hrone bilo malo. danaska u izobilju, dica ne doživljavaju hronu ko mi nekad, pa pojti leći bez vičere i ne bi bila kazna..Eva_ wrote:Ma daj, Abene, to još nisam čula da majka djetetu ne da jest. Ajde, ne kerifeke i slatkiše, ali da ide u postelju bez večere kao za kaznu!!! Ne mogu vjerovat.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Muškarci žrtve svakog drugog slučaja obiteljskog nasilja u Varaždinskoj županiji
A gdje su stara dobra vremena kad je ćaća bira. Gledalo se iz kakve je kuće mala, ima li luđaka u obitelji, može li rodit desetak dice,...maggie13 wrote:Eh, znam :-Dmutava baštarda wrote:U velikom broju slučajeva to bude zbog sisa i guzica.maggie13 wrote:Kako je ono mene toten pitao..ah, da..verzija b: zasto zenite nestabilne. =:O. :-Dmutava baštarda wrote:Eno i onaj francuski babojed isto ustao u obranu. Također navodi koliko su žena ubili muškarci. Nigdje nema podataka za obrnuto, jer muškarci su naučili stisnuti zube i trpjeti ženino nasilje počevši od verbalnog, pa do terora u kuhinji gdje pod utjecajem raznih kulinarskih emisija ekserimentiraju s zdravljem cijele obiteljikaja wrote:Aha, 24 ubijene prošle godine i 30 poziva dnevno policiji od strane zena. Rekli jucer na tv-u.
Samo, sve to imamo, ali neki biraju[size=42] takve...:~ [/size]
A sad jedini način da se održi brak je kad je žena jamac za dugoročni kredit
I tada se grijesilo.mutava baštarda wrote:A gdje su stara dobra vremena kad je ćaća bira. Gledalo se iz kakve je kuće mala, ima li luđaka u obitelji, može li rodit desetak dice,...maggie13 wrote:Eh, znam :-Dmutava baštarda wrote:U velikom broju slučajeva to bude zbog sisa i guzica.maggie13 wrote:Kako je ono mene toten pitao..ah, da..verzija b: zasto zenite nestabilne. =:O. :-Dmutava baštarda wrote:
Eno i onaj francuski babojed isto ustao u obranu. Također navodi koliko su žena ubili muškarci. Nigdje nema podataka za obrnuto, jer muškarci su naučili stisnuti zube i trpjeti ženino nasilje počevši od verbalnog, pa do terora u kuhinji gdje pod utjecajem raznih kulinarskih emisija ekserimentiraju s zdravljem cijele obitelji
Samo, sve to imamo, ali neki biraju[size=57] takve...:~ [/size]
A sad jedini način da se održi brak je zajednički dugoročni kredit
Skrivalo se psihicka oboljenja, islo se za materijalnim, k'o i danas..etc.
2014-04-12
Roditelji bi sigurno bolje našli parnera nego netko tko je tek napunio 20.godina i tko samo razmišlja kako se kresnuti... a kada se prešaltavalo na ono dame biraju valjda je nastala poslovica, sama pala sama se ubila...maggie13 wrote:I tada se grijesilo.mutava baštarda wrote:A gdje su stara dobra vremena kad je ćaća bira. Gledalo se iz kakve je kuće mala, ima li luđaka u obitelji, može li rodit desetak dice,...maggie13 wrote:Eh, znam :-Dmutava baštarda wrote:U velikom broju slučajeva to bude zbog sisa i guzica.maggie13 wrote:
Kako je ono mene toten pitao..ah, da..verzija b: zasto zenite nestabilne. =:O. :-D
Samo, sve to imamo, ali neki biraju[size=57] takve...:~ [/size]
Nije sigurno.mutava baštarda wrote:Roditelji bi sigurno bolje našli parnera nego netko tko je tek napunio 20.godina i tko samo razmišlja kako se kresnuti... a kada se prešaltavalo na ono dame biraju valjda je nastala poslovica, sama pala sama se ubila...maggie13 wrote:I tada se grijesilo.mutava baštarda wrote:A gdje su stara dobra vremena kad je ćaća bira. Gledalo se iz kakve je kuće mala, ima li luđaka u obitelji, može li rodit desetak dice,...maggie13 wrote:Eh, znam :-Dmutava baštarda wrote:
U velikom broju slučajeva to bude zbog sisa i guzica.
Samo, sve to imamo, ali neki biraju[size=62] takve...:~ [/size]
Znam dosta drugacijih slucajeva.
;-)
2014-04-12
catabbath wrote:Nasilje nad muškarcima postoju samo je vjerijatno likove sram prijaviti. Mada to nasilje koje provode žene je uglavnom psihičko.
Kvocanje,Njurganje,Gundjanje,Mantranje,Prigovaranje,pa opet u krug,dok ti svi osiguraci ne iskoce,pa napravis sranje..e onda pocnu cviliti i kroz suze drobiti..Eto vidis,kakav si zao i nasilan..!!!
Guest- Guest
ako se zagazi u dvadesete ima velike šanse. inače, hrvati su poznati i po tome što na izborima ne znaju odabrati tko će ih voditi svako 4 godine, a kamo li za cijeli životmaggie13 wrote:Nije sigurno.mutava baštarda wrote:Roditelji bi sigurno bolje našli parnera nego netko tko je tek napunio 20.godina i tko samo razmišlja kako se kresnuti... a kada se prešaltavalo na ono dame biraju valjda je nastala poslovica, sama pala sama se ubila...maggie13 wrote:I tada se grijesilo.mutava baštarda wrote:A gdje su stara dobra vremena kad je ćaća bira. Gledalo se iz kakve je kuće mala, ima li luđaka u obitelji, može li rodit desetak dice,...maggie13 wrote:
Eh, znam :-D
Samo, sve to imamo, ali neki biraju[size=62] takve...:~ [/size]
;-)
Sad ga ti pretjera :-Dmutava baštarda wrote:ako se zagazi u dvadesete ima velike šanse. inače, hrvati su poznati i po tome što na izborima ne znaju odabrati tko će ih voditi svako 4 godine, a kamo li za cijeli životmaggie13 wrote:Nije sigurno.mutava baštarda wrote:Roditelji bi sigurno bolje našli parnera nego netko tko je tek napunio 20.godina i tko samo razmišlja kako se kresnuti... a kada se prešaltavalo na ono dame biraju valjda je nastala poslovica, sama pala sama se ubila...maggie13 wrote:I tada se grijesilo.mutava baštarda wrote:
A gdje su stara dobra vremena kad je ćaća bira. Gledalo se iz kakve je kuće mala, ima li luđaka u obitelji, može li rodit desetak dice,...
;-)
Pa duze imamo obitelj nego drzavu.
2014-04-12
ja sam cuo i jos gorih stvari, cak znam i za 2 slucaja gdje majka provodila teror nad djecom i na muzevljeve pozive socijala se nije odazvala, u jednom od tih slucajeva je coek pukao i razbio je ko mladog majmuna, na kraju je on zavrsio u buksi zbog poroicnog nasilja a djeca su ostala s materom, dvije godine poslije nakon duzeg insistiranja iz skole djeca su oduzeta majci i data dedu i baki na skrb, preporodila seEva_ wrote:Ma daj, Abene, to još nisam čula da majka djetetu ne da jest. Ajde, ne kerifeke i slatkiše, ali da ide u postelju bez večere kao za kaznu!!! Ne mogu vjerovat.
Ima toga, naravno, ali je vise iznimka nego pravilo.Leviathan2 wrote:ja sam cuo i jos gorih stvari, cak znam i za 2 slucaja gdje majka provodila teror nad djecom i na muzevljeve pozive socijala se nije odazvala, u jednom od tih slucajeva je coek pukao i razbio je ko mladog majmuna, na kraju je on zavrsio u buksi zbog poroicnog nasilja a djeca su ostala s materom, dvije godine poslije nakon duzeg insistiranja iz skole djeca su oduzeta majci i data dedu i baki na skrb, preporodila seEva_ wrote:Ma daj, Abene, to još nisam čula da majka djetetu ne da jest. Ajde, ne kerifeke i slatkiše, ali da ide u postelju bez večere kao za kaznu!!! Ne mogu vjerovat.
2014-04-12
uuujoj, imao sam jednu takvu, zivih s njoms koro godinu ipo dana u istom stanupismejker wrote:catabbath wrote:Nasilje nad muškarcima postoju samo je vjerijatno likove sram prijaviti. Mada to nasilje koje provode žene je uglavnom psihičko.
Kvocanje,Njurganje,Gundjanje,Mantranje,Prigovaranje,pa opet u krug,dok ti svi osiguraci ne iskoce,pa napravis sranje..e onda pocnu cviliti i kroz suze drobiti..Eto vidis,kakav si zao i nasilan..!!!
a kru te jebo, prvi mjesec bilo super a onda pocelo zvocanje, ono, uhodala se ona ko da sam ja podredjeni, ja kakav sam ladovin smirivao smirivao i izdrzao vise od godine, onda jedared usljed njenog prigovaranja sam se digao na vc i ona zamnom i njanjanja , popisao se ko coek, okrenuo se, uvatio za vrat i kroz vrata te ritnjak u guzicu, dok je ona blenula u soku sto se dogodilo ja sam joj uspio dobacit njenu torbicu cipele i jaknu i rekao nek sutradan u podne dojde po reto stvari
zvala ona murju, dosla murja i htjeli da ja napustim stan, reko popusite mladici, stan je moj a ona nema ovdje ni prijavljen boravak, aj sad pedala, mozete doci sutra s njom da pokupi resto stvari, tako je i bilo
poslije je slala poruke da ce mi se osvetit i slicno a ja to uredno dostavio muriji, nek si oni jebu s njom, eto, proslo 8 godina, ni vidio je ni cuo vise, navodno se vratila u rodno mjesto
megi, nisu iznimke, osobo sam svjedocio strasnim nasiljima nad djecom od strane majki, pa cak i nad muzevima, nema li la, nit su muski cvjece nit zenske, budala onaj ko trpi jer sto ce ljudi reci, ajd djenja i to je tomaggie13 wrote:Ima toga, naravno, ali je vise iznimka nego pravilo.Leviathan2 wrote:ja sam cuo i jos gorih stvari, cak znam i za 2 slucaja gdje majka provodila teror nad djecom i na muzevljeve pozive socijala se nije odazvala, u jednom od tih slucajeva je coek pukao i razbio je ko mladog majmuna, na kraju je on zavrsio u buksi zbog poroicnog nasilja a djeca su ostala s materom, dvije godine poslije nakon duzeg insistiranja iz skole djeca su oduzeta majci i data dedu i baki na skrb, preporodila seEva_ wrote:Ma daj, Abene, to još nisam čula da majka djetetu ne da jest. Ajde, ne kerifeke i slatkiše, ali da ide u postelju bez večere kao za kaznu!!! Ne mogu vjerovat.
Kad volite vatrene, pa vas izlude, hahaLeviathan2 wrote:megi, nisu iznimke, osobo sam svjedocio strasnim nasiljima nad djecom od strane majki, pa cak i nad muzevima, nema li la, nit su muski cvjece nit zenske, budala onaj ko trpi jer sto ce ljudi reci, ajd djenja i to je tomaggie13 wrote:Ima toga, naravno, ali je vise iznimka nego pravilo.Leviathan2 wrote:ja sam cuo i jos gorih stvari, cak znam i za 2 slucaja gdje majka provodila teror nad djecom i na muzevljeve pozive socijala se nije odazvala, u jednom od tih slucajeva je coek pukao i razbio je ko mladog majmuna, na kraju je on zavrsio u buksi zbog poroicnog nasilja a djeca su ostala s materom, dvije godine poslije nakon duzeg insistiranja iz skole djeca su oduzeta majci i data dedu i baki na skrb, preporodila seEva_ wrote:Ma daj, Abene, to još nisam čula da majka djetetu ne da jest. Ajde, ne kerifeke i slatkiše, ali da ide u postelju bez večere kao za kaznu!!! Ne mogu vjerovat.
I dalje vjerujem da su lose majke u manjini. Makar osobno poznajem neke koje nisu trebale bit majke.
A, u odnose muskarca i zene ne bih ulazila.
Kad je muskarac slabic, svatko ga zlostavlja. Pocevsi od majke.
2014-04-12
Ja, ako trpi slabić, ako mu poleti ruka, opet slabić...
Nije tesko shvatit, jel'tako?!Totenkopf wrote:Ja, ako trpi slabić, ako mu poleti ruka, opet slabić...
Pametan rijesi sve verbalno, bez uporabe sile.
2014-04-12
maggie13 wrote:Nije tesko shvatit, jel'tako?!Totenkopf wrote:Ja, ako trpi slabić, ako mu poleti ruka, opet slabić...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Kad te dohvatim...Totenkopf wrote:maggie13 wrote:Nije tesko shvatit, jel'tako?!Totenkopf wrote:Ja, ako trpi slabić, ako mu poleti ruka, opet slabić...
Verbalno cu te izmaltretirat.
:-D
2014-04-12
Teško, kad ništa ne kontam, verbalno...
Ne kontas, a tukao bi me, tssts
Ne izvlaci se sad.
-:-D
Ne izvlaci se sad.
-:-D
2014-04-12
provaj objasniti oralno, muškarci to bolje razumiju...maggie13 wrote:Kad te dohvatim...Totenkopf wrote:maggie13 wrote:Nije tesko shvatit, jel'tako?!Totenkopf wrote:Ja, ako trpi slabić, ako mu poleti ruka, opet slabić...
Verbalno cu te izmaltretirat.
:-D
Mislim da je tema nasilje između partnera.aben wrote:točno, nailje je isključivo fizičko, a u obiteljima ga nojčešće koristu matere;Triny wrote:Kaže aben da ne postoji psihičko zlostavljanje, samo fizičko.catabbath wrote:Nasilje nad muškarcima postoju samo je vjerijatno likove sram prijaviti. Mada to nasilje koje provode žene je uglavnom psihičko.
bilo da istuku sina, bilo da ga pošalju u postelju bez vičere.
Ali i kad ovo čitam, meni vas stvarno bude žao, te vas maltretiraju matere, onda žene...
Trinity-
2014-04-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» U Francuskoj eksplozija obiteljskog nasilja
» SDP-ov gej zastupnik je žrtva obiteljskog nasilja,treba ga podržati a ne ismijavati
» ''Službenik u Remetincu zbog obiteljskog nasilja, u Ministarstvu mu dali godišnji''
» Ratifikacija lK u Srbiji i BiH nije zastitila zrtve od nasilja
» Izmjene obiteljskog zakona
» SDP-ov gej zastupnik je žrtva obiteljskog nasilja,treba ga podržati a ne ismijavati
» ''Službenik u Remetincu zbog obiteljskog nasilja, u Ministarstvu mu dali godišnji''
» Ratifikacija lK u Srbiji i BiH nije zastitila zrtve od nasilja
» Izmjene obiteljskog zakona
Page 3 of 4