Genijalni milančetov plan se raspao, sljedi još veća trpačina.
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Genijalni milančetov plan se raspao, sljedi još veća trpačina.
Braniti ovaj poredak u Europi i njeno čmarenje Americi nije mi u interesu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Normalno.epikur37 wrote:
Ne vjerujem da će ih ostati stotine tisuća, bitno je destabilizirati vladajući liberalni poredak u Europi te američko tutorstvo na kontinentu.
Nek se talasa, isplivat će Strache, Le pen, orban je već tu kao i barba Putin ;)
Ćrwenom bojom su oznaćene županije gdje je SDP 2011 dobio wlast.
Dubrownik pada. Natrpat će ga HDZ imigrantima.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Hrvatski_parlamentarni_izbori_2011.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Oće epi, granice se zatvaraju a polako će ih i vraćati nama. Moramo hitno hermetički zatvoriti granicu a za evropu me boli kuac, brani svoje dvorište i to je to, reče abraham biće svako za sebe i zdravo.epikur37 wrote:tre911 wrote:Kako ti misliš da ćeš ti proći kada će ih na stotine tisuća ostati u RH da jebe rak raka? Ti misliš da njih boli kurac jel neko liberal ili konzervativac?epikur37 wrote:abraham wrote:Bilokako bilo ali jedna se nasla i skakala golih sisa u obranu islama???????????
To su totalno izgubljena društva...trpaj samo, evo čujem irak se tek sprema pokrenuti seobu...dakle pravac Njemačka i Švecka eto vam ih jebli vas oni i vas i vaš liberalizam :D
Ne vjerujem da će ih ostati stotine tisuća, bitno je destabilizirati vladajući liberalni poredak u Europi te američko tutorstvo na kontinentu.
Nek se talasa, isplivat će Strache, Le pen, orban je već tu kao i barba Putin ;)
Guest- Guest
tre911 wrote:Oće epi, granice se zatvaraju a polako će ih i vraćati nama. Moramo hitno hermetički zatvoriti granicu a za evropu me boli kuac, brani svoje dvorište i to je to, reče abraham biće svako za sebe i zdravo.epikur37 wrote:tre911 wrote:Kako ti misliš da ćeš ti proći kada će ih na stotine tisuća ostati u RH da jebe rak raka? Ti misliš da njih boli kurac jel neko liberal ili konzervativac?epikur37 wrote:abraham wrote:Bilokako bilo ali jedna se nasla i skakala golih sisa u obranu islama???????????
To su totalno izgubljena društva...trpaj samo, evo čujem irak se tek sprema pokrenuti seobu...dakle pravac Njemačka i Švecka eto vam ih jebli vas oni i vas i vaš liberalizam :D
Pa ja sam podržao Orbana kad je gradio zid, jedino se tako granica može zatvoriti.
Nadam se da će se riješiti uzrok ove migracije ili da će se rješavati u Grčkoj na vanjskoj granici, međutim ona retardirana frau iz Berlina nije sposobno očito nizašta pa će svaka zemlja morati sama sebi rješavati problem.
2015-08-06
Da mi je netko rekao da će hrvatski desničari biti na strani Orbana i Vučića, ne bih mu vjerovao...Ali...
Guest- Guest
Koji jebeni vučić???? Boli me kurac za tom četničkom budaletinom. Ono na čijoj strani su desničari je zdrav razum-to je ono što ti nikada nećeš imatired wolf wrote:Da mi je netko rekao da će hrvatski desničari biti na strani Orbana i Vučića, ne bih mu vjerovao...Ali...
Guest- Guest
Sva sreća da je vaše vrijeme prošlo...Novo doba stiže...tre911 wrote:Koji jebeni vučić???? Boli me kurac za tom četničkom budaletinom. Ono na čijoj strani su desničari je zdrav razum-to je ono što ti nikada nećeš imatired wolf wrote:Da mi je netko rekao da će hrvatski desničari biti na strani Orbana i Vučića, ne bih mu vjerovao...Ali...
Guest- Guest
Pa da, sada će muslimani klati kršćane, dobro neko novo doba za tebe.red wolf wrote:Sva sreća da je vaše vrijeme prošlo...Novo doba stiže...tre911 wrote:Koji jebeni vučić???? Boli me kurac za tom četničkom budaletinom. Ono na čijoj strani su desničari je zdrav razum-to je ono što ti nikada nećeš imatired wolf wrote:Da mi je netko rekao da će hrvatski desničari biti na strani Orbana i Vučića, ne bih mu vjerovao...Ali...
Guest- Guest
Nisi me shvatio, ono će doći nakon tog Vašeg ispoljenog smrada...tre911 wrote:Pa da, sada će muslimani klati kršćane, dobro neko novo doba za tebe.red wolf wrote:Sva sreća da je vaše vrijeme prošlo...Novo doba stiže...tre911 wrote:Koji jebeni vučić???? Boli me kurac za tom četničkom budaletinom. Ono na čijoj strani su desničari je zdrav razum-to je ono što ti nikada nećeš imatired wolf wrote:Da mi je netko rekao da će hrvatski desničari biti na strani Orbana i Vučića, ne bih mu vjerovao...Ali...
Guest- Guest
Strava. Ni niti va Beču baš čuda bolje. Ima vsega. Ljudi se nezadovoljni. Obrću se k FPÖ.abraham wrote:Ima par portala sto su slobodni i to je to. Obicni ljudi koji su ono antirasisticki i normalni , pocinju lagano postavljati sebi pitanja. Jeli istina da su svi doktori, inzinjeri i sl. Zasto nece da sele u manja mjesta kada tamo zive ljudi koji svojim porezom placaju kruh sta ga ovi jedu. Je li to diskriminacija domacih i sl. Na svim medijima su uplakana djeca i doktori , zubari i sl. Svi bili multimilijunasi. Bilo kako bilo ali mi vrag nije dao mira te se otpucam na zeljeznicki kolokdvor u Mlamö. Jedno tri cetiri stotine dusa. Koliko sam vido sest obitelji sa djecom. Ostalo momci od 20-30godina.Svi sa iphone i nabili se u Burger king jer je tamo dzabni WiFI i svis e selfaju, lajkaju i sto rade. Uglavnom , totalni nesrazmjer sa onim sta pokzuju na tv. Da, nije bila niti jedna sama zena ili cura. Uvijek se pitam , gdje su one u pizdi materinoj. Ako ima ovoliko slobodnih muskih, gdje su ima zenske???????
Stribor-
2015-09-22
Stribor wrote:
Obrću se k FPÖ.
Eta harašo :)
2015-08-06
religiozni, nacionalisti, ateisti,...ovi, oni...koja je to kaša netrpeljivosti...
Guest- Guest
Najbolji plan je objavit rat srbiji i ratovati dok se totalno ne pokoljemo do posljednjeg i u praznu lijepu našu ondak naseliti arape....možda bi oni više cijenili ovu zemlju...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Predivno rečeno...Da završim tvoju misao, ta manjina će biti blagoslovljena jer će krenuti u novi početak...v_vlado wrote:Najbolji plan je dok se totalno ne pokoljemo do posljednjeg....možda bi oni više cijenili ovu zemlju...
Guest- Guest
Prekrasno zaistinu. Izbrisal si del komentara v_vlade kadi on reče ''naseliti arape'' i skroz obrnul značenje njegovog posta i pohvalil ga. Malo mu je ''pobiglo'' da se tote va Siriji i Iraku med sobom do korena kolju baš Arabi, a ti prik toga prejdeš kot da to ni rečeno. Gdo je tu norac?red wolf wrote:Predivno rečeno...Da završim tvoju misao, ta manjina će biti blagoslovljena jer će krenuti u novi početak...v_vlado wrote:Najbolji plan je dok se totalno ne pokoljemo do posljednjeg....možda bi oni više cijenili ovu zemlju...
Stribor-
2015-09-22
Ne, oblikovao sam njegov komentar baš onako kako treba...Stribor wrote:
Prekrasno zaistinu. Izbrisal si del komentara v_vlade kadi on reče ''naseliti arape'' i skroz obrnul značenje njegovog posta i pohvalil ga. Malo mu je ''pobiglo'' da se tote va Siriji i Iraku med sobom do korena kolju baš Arabi, a ti prik toga prejdeš kot da to ni rečeno. Gdo je tu norac?
Guest- Guest
red wolf wrote:Ne, oblikovao sam njegov komentar baš onako kako treba...Stribor wrote:
Prekrasno zaistinu. Izbrisal si del komentara v_vlade kadi on reče ''naseliti arape'' i skroz obrnul značenje njegovog posta i pohvalil ga. Malo mu je ''pobiglo'' da se tote va Siriji i Iraku med sobom do korena kolju baš Arabi, a ti prik toga prejdeš kot da to ni rečeno. Gdo je tu norac?
Bože sveti.
Stribor-
2015-09-22
Ne zazivaj Ga...Ovo nije Njegov svijet...Trošiš vrijeme bezveze...Stribor wrote:
Bože sveti.
Guest- Guest
Piškit ću, kakit ću...lijepo je to jedan stanovnik Remetinca opisao svojedobno...
darth_vader-
2014-04-17
Pravi desničar...jasambrend wrote:Piškit ću, kakit ću...lijepo je to jedan stanovnik Remetinca opisao svojedobno...
Guest- Guest
Sanader? My ass...
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» pradomovina klecavaca ima novi genijalni plan
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Golf se raspao
» Joe se totalno raspao...
» Njemačka TRPAČINA
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Golf se raspao