Neokrunjeni princ Čardaka!!!
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Neokrunjeni princ Čardaka!!!
Čardak je ok ako se postaviš prema istom kao jebivjetar, ja sad idem po masline, ono već napravija dvista litara ulja a još ima toga pun kurac brat, ono tri čardak plaće tu zaradiš, malo iznajmljivanje stanova, malo drkat kurac na sezonskim poslovima, ovo samo krahira po pitanju tržišta rada svake godine sve više i više
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šta je još veća baza krahirao natalitet pa dižu porodiljne naknade i produžuje isti taj porodiljni, jbga nema tko rađat a ja ga iz guzice sigurno neću izvadit pa ove ženskice od 18 do 35 sve više računaju, rodi jedno pa doma pa onda drugo pa treće, ono u biti uopće nije radna snaga
2014-04-11
Ja sam primijetio jedan bitan detalj kod pronatalitetne politike, treće i svako iduće djete više stimuliraju, sad nek produže to još pola godine plus pola godine skraćeno i nek je sve skupa to četri godine sad gledaj matematike
Nek svake godine pet tisuća njih ide na treće djete u četri godine to je dvadeset tisuća njih manje na birou
Dakle od današnjih 170 tisuća na birou ovom mjerom imat ćeš tek 150 tisuća
Nek svake godine pet tisuća njih ide na treće djete u četri godine to je dvadeset tisuća njih manje na birou
Dakle od današnjih 170 tisuća na birou ovom mjerom imat ćeš tek 150 tisuća
2014-04-11
No ovo je od današnjih 170 tisuća, iduće godine to je minus razlika natalitet i mortalitet petnajst tisuća bez iseljavanje
Dakle 155 tisuća bez iseljavanja
Dakle 155 tisuća bez iseljavanja
2014-04-11
Sad fino drkaš kurac nekih dvije godine i imaš 140 tisuća njih na birou plus počme ova mjere di još dvadesetak tisuća tih ženskih ode na porodiljni
120 tisuća a i dalje pada broj stanovnika zbog razlike u mortalitet i natalitet
Sve bez iseljavanja
120 tisuća a i dalje pada broj stanovnika zbog razlike u mortalitet i natalitet
Sve bez iseljavanja
2014-04-11
Odo po masline, stari će me vikati
Dodajte u onu matematiku petnajst tisuća iseljavanja godišnje i to mladih koji samo ubrzavaju krah nataliteta pa će vam razlika mortalitet i natalitet biti i dvadeset tisuća godišnje
Dodajte u onu matematiku petnajst tisuća iseljavanja godišnje i to mladih koji samo ubrzavaju krah nataliteta pa će vam razlika mortalitet i natalitet biti i dvadeset tisuća godišnje
2014-04-11
Lets play poker
Longy vs čardak
Diži poreze razjebi sve
Longy vs čardak
Diži poreze razjebi sve
2014-04-11
pa to ti je šema u vodnom gospodarenju, i cestari također tako rade, komunalna poduzeća većinom ne rade po lošem vremenu jedino u sisku čistači po mećavi tjeraju snijeg sa onom puhalicom za lišće...RayMabus wrote:Eto obavljeno, nisam ni znao da država zapošljava u šumarstvu šest mjeseci zimi za 2700 kuna, znači prođu masline i onda se tu uvališ do sezone, pet dana u tjednu a ako je kiša onda taj dan se neradi
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Lovro kralj Čardaka
» Od čardaka nešto za Yodu :D
» Povratak Kralja Čardaka
» Kreće Trpčina Čardaka..
» Sto tisuća protiv čardaka
» Od čardaka nešto za Yodu :D
» Povratak Kralja Čardaka
» Kreće Trpčina Čardaka..