Neokrunjeni princ Čardaka!!!
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Neokrunjeni princ Čardaka!!!
Na žalost, neće skoro.slidingdoorsoperator wrote:Triny wrote:PDV je krađa.slidingdoorsoperator wrote:Triny wrote:Kaže micha da je bitno, manje boli kad krade naš.RayMabus wrote:Hebeš Stankovića i ovog lika iz teme, totalno nebitno tko kad imaš porez od 25%
Šta mene brige tko me krade, krade me se
PDV 25%
U Mađarskoj 27%. Krade li se tamo više nego kod nas jer je PDV veći?
Stvarno ne znam koliki mudrac moraš biti da dovedeš korupciju u direktnu vezu sa PDV-om.
Za tebe je svaki porez krađa. Ako nema poreza, nema države pa tako ni uređenog društva. Dakle, riječ je zapravo o simpatiziranju anarhije, a ne znam koliko sam puta ovdje konstatirao kako svaka anarhija neminovno vodi u diktaturu.
Pazi samo da ti se ne ispune molitve i snovi.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Pa normalno da je krađa, kupiš četri paprike on ti uzme jednucatabbath wrote:U Čardaku pdv je definitivno krađa, za razliku od pravih država ovdje se isključivo korisiti kako bi se financirao život uhljeba na visokoj nozi.
Imam samo jedno pitanje A zašto si mi uzeo papriku
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Triny wrote:Na žalost, neće skoro.slidingdoorsoperator wrote:Triny wrote:PDV je krađa.slidingdoorsoperator wrote:Triny wrote:
Kaže micha da je bitno, manje boli kad krade naš.
Stvarno ne znam koliki mudrac moraš biti da dovedeš korupciju u direktnu vezu sa PDV-om.
Za tebe je svaki porez krađa. Ako nema poreza, nema države pa tako ni uređenog društva. Dakle, riječ je zapravo o simpatiziranju anarhije, a ne znam koliko sam puta ovdje konstatirao kako svaka anarhija neminovno vodi u diktaturu.
Pazi samo da ti se ne ispune molitve i snovi.
Neće nikada.
Guest- Guest
Aj moj čovik u ovoj državi nesmiš ni duvan zasadit na svom polju
Jel duvan droga
Pa ako je onda zabrani
Lopovi
Jel duvan droga
Pa ako je onda zabrani
Lopovi
2014-04-11
Lopovska država, šta pričate vi, tko je bolji lopov
Ma idite i vi i oni u tri pm
Ma idite i vi i oni u tri pm
2014-04-11
slidingdoorsoperator wrote:Inače, kada sam spomenuo ukupno porezno opterećenje, kod nas je oko 40%, slično kao i u jednoj Njemačkoj.
No, tamo je produktivnost gospodarstva otprilike trostruko veća i u tome je poanta.
U Irskoj je to nekih 24% i na tome oni grade svoju konkurentnost jer se manje prihoda zbog nižih poreza nadoknadi većom propulzivnošću gospodarstva.
u njemaškoj je porez 40 % ali oni imaju 3 pu veću produktivnost, a u irskoj je 25 %, pa država imo manje love a ča nadoknadii propulzivnošću?
a zoč njemci unda ne propulziraju?
2014-04-16
Oni vas pokradu na početku tog hranidbenog lanca, vi više i neidete za tim, zaboravili to jer mislite da je to normalno i sad raspravljate tko je bolji lopov
Pa niste normalni, šta više da vam kažem
2014-04-11
RayMabus wrote:Oni vas pokradu na početku tog hranidbenog lanca, vi više i neidete za tim, zaboravili to jer mislite da je to normalno i sad raspravljate tko je bolji lopov
I sad imamo situaciju ko iz onog vica o cigi i konju kad ga je taman naučija gladovati a konj mu krepa
Crko natalitet, mladi bježe
Kao ma vidi kurca taman ih naučija životarit a oni utekli
2014-04-11
Niste normalni i to je to
Mogu ja ovdje sto strana ispuniti ali nema smisla, lipo ajte vi u pičku materinu i to je to, crko natalitet, stanovništvo starije, manje reproduktivno i radno sposobno, bežanija se nastavljaju
Ajde pušite svi kurac, ću ja s debilima raspravljati
Mogu ja ovdje sto strana ispuniti ali nema smisla, lipo ajte vi u pičku materinu i to je to, crko natalitet, stanovništvo starije, manje reproduktivno i radno sposobno, bežanija se nastavljaju
Ajde pušite svi kurac, ću ja s debilima raspravljati
Last edited by RayMabus on 24/11/2017, 10:23; edited 1 time in total
2014-04-11
aben wrote:slidingdoorsoperator wrote:Inače, kada sam spomenuo ukupno porezno opterećenje, kod nas je oko 40%, slično kao i u jednoj Njemačkoj.
No, tamo je produktivnost gospodarstva otprilike trostruko veća i u tome je poanta.
U Irskoj je to nekih 24% i na tome oni grade svoju konkurentnost jer se manje prihoda zbog nižih poreza nadoknadi većom propulzivnošću gospodarstva.
u njemaškoj je porez 40 % ali oni imaju 3 pu veću produktivnost, a u irskoj je 25 %, pa država imo manje love a ča nadoknadii propulzivnošću?
a zoč njemci unda ne propulziraju?
Zašto ne smanje porezno opterećenje?
Zato jer imaju ogromnu produktivnost i na taj način generiraju poslove i zaradu usprkos većim porezima.
Svatko na kraju krajeva ima neki svoj recept, a na kraju se po rezultatima pokaže čiji je najuspješniji.
Irska je mala zemlja i lako promjeni svoj gospodarski smjer, a Njemačka je više nalik superstabilnim supertankerima koji imaju problema sa promjenom politike i treba im vrijeme i prostor za to. Ovu usporedbu nisam uzeo napamet, jer su njemački intelektualci i novinari, politički i gospodarski analitičari tako opisivali Njemačku još u sedamdesetim godinama.
Inače, kad sam spomenuo Njemačku, oni su prije nekoliko desetljeća imali vrlo mali udio sive ekonomije u u ukupnom udjelu gospodarstva.
Sada je na razini oko jedne petine, tek nešto manje nego kod nas.
S kim si, takav si. Dok su funkcionirali neovisnije u odnosu na okruženje i imali svoju nikada prežaljenu njemačku marku, pazili su na takve stvari. Kada su postali ovisni o EU i euru, ali i motor razvoja EU, počeli su se ponašati više nalik državama u okruženju.
Guest- Guest
Puno manji doprinosi i porez na dobitslidingdoorsoperator wrote:Triny wrote:Kaže micha da je bitno, manje boli kad krade naš.RayMabus wrote:Hebeš Stankovića i ovog lika iz teme, totalno nebitno tko kad imaš porez od 25%
Šta mene brige tko me krade, krade me se
PDV 25%
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Puno manji doprinosi i porez na dobitslidingdoorsoperator wrote:
Pa zato i govorim o ukupnom poreznom opterećenju.
Guest- Guest
Manji doprinosi veca zaposlenost, osim toga strani ulagači su tamo dočekani sa rješenim papirima i povladticama a k8d nas traže mito da migu raditislidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Puno manji doprinosi i porez na dobitslidingdoorsoperator wrote:
Pa zato i govorim o ukupnom poreznom opterećenju.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:
osim toga strani ulagači su tamo dočekani sa rješenim papirima i povladticama a k8d nas traže mito da migu raditi
To je valjda najveći problem kod nas, uz sinkopirano pravosuđe.
Guest- Guest
Nisu imali šeksaslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:
osim toga strani ulagači su tamo dočekani sa rješenim papirima i povladticama a k8d nas traže mito da migu raditi
Kermit-
2014-04-17
Pa i nije, ljudi će jednostavno odseliti, nema nikakvog problema za ljudeslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:
2014-04-11
Ljudi će odseliti a ja moram do biroa produžit naknadu za nezaposlene od 1600 kuna, drkam kurac jer sam skužio da neću radit vlastito potomstvo a za kavu, duvan i režije sad mogu birati poslić za životarenje plus imam i zemlje i stanova niks dugova
Ono ja i čardak se natječemo tko će prije ekonomski krahirati
Ja nemogu jer su mi troškovi mali a kapital u logistici ono miljon eura u nekretninama
Ono ja i čardak se natječemo tko će prije ekonomski krahirati
Ja nemogu jer su mi troškovi mali a kapital u logistici ono miljon eura u nekretninama
2014-04-11
Kenny Rogers
Gambler (kockar)
Svaki pravi kockar mora znati tajnu preživljavanja, koje karte baciti a koje zadržati
Gambler (kockar)
Svaki pravi kockar mora znati tajnu preživljavanja, koje karte baciti a koje zadržati
2014-04-11
Slobodno dižite poreze
Objasnit ću vam matematiku, ako sam ja samac i kupujem 25 deka šunkarice dnevno a vi obitelj s dvoje djece vi kupujete sto deka
Tko plaća veći porez
Idemo igrati poker
Dižem ulog
Možeš li pratit
Ako ne odseli u Njemačku
Objasnit ću vam matematiku, ako sam ja samac i kupujem 25 deka šunkarice dnevno a vi obitelj s dvoje djece vi kupujete sto deka
Tko plaća veći porez
Idemo igrati poker
Dižem ulog
Možeš li pratit
Ako ne odseli u Njemačku
2014-04-11
Eto obavljeno, nisam ni znao da država zapošljava u šumarstvu šest mjeseci zimi za 2700 kuna, znači prođu masline i onda se tu uvališ do sezone, pet dana u tjednu a ako je kiša onda taj dan se neradi
2014-04-11
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Lovro kralj Čardaka
» Od čardaka nešto za Yodu :D
» Povratak Kralja Čardaka
» Kreće Trpčina Čardaka..
» Sto tisuća protiv čardaka
» Od čardaka nešto za Yodu :D
» Povratak Kralja Čardaka
» Kreće Trpčina Čardaka..