Primera División (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Primera División (za enda i MODRIĆA)
iniesta i coutinho zajedno, ajde da vidimo ovu perverziju
End- Posts : 21177
2015-08-25
taman pogledao rukomet,prebacim na barcu kad slobodnjak messija,odličan gol...iako treba reći da je bilo zaleđe prije toga faula,ali gol je sjajan
Samo idiot poput tebe može tvrdit da je Penaldo najveci ikad...Браћала wrote:Samo retardi poput vas dvojice mogu pljuvati po najvećem svih vremena. Ja ne znam kako tako retardirani uspevate da samostalno koristite komunikaciona sredstva. Da vas vide vaši zakonski zastupnici šta pišete ovde, odmah bi vam oduzeli iste...
Al dobro, tebi je i Guru Boy veći od Rogera, tako da je sve jasno...
:D
Guest- Guest
Ako je penaldo najveci onda je vracala cisti nacist
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=1022350
Alač, borac za pravdu.
Alač, borac za pravdu.
Guest- Guest
na takve iskompleksirane komarce ne treba obraćati pažnju..
End- Posts : 21177
2015-08-25
fridrih_niche wrote:Samo idiot poput tebe može tvrdit da je Penaldo najveci ikad...Браћала wrote:Samo retardi poput vas dvojice mogu pljuvati po najvećem svih vremena. Ja ne znam kako tako retardirani uspevate da samostalno koristite komunikaciona sredstva. Da vas vide vaši zakonski zastupnici šta pišete ovde, odmah bi vam oduzeli iste...
Al dobro, tebi je i Guru Boy veći od Rogera, tako da je sve jasno...
:D
jos malo pa ce doci iz socijalnog da ti oduzmu pristup internetu jer nemas poslovnu sposobnost...
Guest- Guest
Prvo strijeljamo slabe I dementhefridrih_niche wrote:Trenutno i nisan sposoban...
Temp 38,1...
:(
Znaci tebe i tominja
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
To nije temperatura pičko ...ta dici se ne skida ništa ispod 38 karanfilu sa pjesnikova groba(a ti si svoju ionako ziher napumpao mučeniće)fridrih_niche wrote:Trenutno i nisan sposoban...
Temp 38,1...
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Još jedna sudačka krađa za Barcu, prije slobodnjaka onaj je bio 3 metra u zaleđu. Ali o tome gluperde ne pišu, kao i o činjenici da protiv Barce nije sviran penal 74 uzastopne utakmice.
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Još jedna sudačka krađa za Barcu, prije slobodnjaka onaj je bio 3 metra u zaleđu. Ali o tome gluperde ne pišu, kao i o činjenici da protiv Barce nije sviran penal 74 uzastopne utakmice.
FC Saints
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Браћала wrote:End wrote:pjesma o mojoj kevi
nemoj da izostavis svoju sekicu...
pravda za spermenkovu sekicu.
Guest- Guest
Doktore, napuši se kurca...Sexual Tyrannosaurus wrote:To nije temperatura pičko ...ta dici se ne skida ništa ispod 38 karanfilu sa pjesnikova groba(a ti si svoju ionako ziher napumpao mučeniće)fridrih_niche wrote:Trenutno i nisan sposoban...
Temp 38,1...
Al zbog karanfila imaš pivu!
Guest- Guest
Zeko wrote:Još jedna sudačka krađa za Barcu, prije slobodnjaka onaj je bio 3 metra u zaleđu. Ali o tome gluperde ne pišu, kao i o činjenici da protiv Barce nije sviran penal 74 uzastopne utakmice.
plus cist penal pred kraj ne sviran zbog igranja rukom u kanzenom prostoru cergara...
ako se protivnici ne sklanjaju, onda guraju sudije. ovako se u spaniji izgleda kupuje mir u cigaloniji...
Guest- Guest
Glup si ka kurac...Zeko wrote:Još jedna sudačka krađa za Barcu, prije slobodnjaka onaj je bio 3 metra u zaleđu. Ali o tome gluperde ne pišu, kao i o činjenici da protiv Barce nije sviran penal 74 uzastopne utakmice.
Zašto Alaves nije zabija tri gola pa mu ne bi ukralo bodove?
Nije valjda da je za Barcu ukralo 20 bodova prednosti?
Nekad ti sudac ukrade, a nekad pokloni, sve je to tu negdi...
Smeće jedno licemjerno!
Kad Dinamu poklanjaju naslove u serijama onda imaš opravdanja za to...
Al ovo je ‘jos jedna sudačka kradja za Barcu’...
Koji si ti smrad i smeće...
Pljuc!
;)
Guest- Guest
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50