Primera División (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Primera División (za enda i MODRIĆA)
pederko nema 10-20% messijeve kvalitete..fridrih_niche wrote:Moran ti nesto rec, Ende...End wrote:kao što rekoh...
Lionel Messi made 12 successful dribbles vs Real Betis. Ronaldo has made 14 successful dribbles in 15 games this season.
kakvo karanje pederčića..
Prestani uspoređivat Boga s običnim gay smrtnikom!
Radiš mu medvjedju uslugu s tim, spuštaš mu...
CR se ne zaslužuje niti nać u istoj rečenici sa Lionelom...
Od sad triba vuc paralele s drugim world class igračima (Neymarom, de Bruyneom), a ne s portugalskim kompleksasem...
;)
ali ako se nađe dobra prilika za našamarat srpskoga klošara to moram iskoristiti..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Dobro, stavljanje soli na ranu pušačima Pederkovog kurca je dopušteno i hvalevrijedno...End wrote:pederko nema 10-20% messijeve kvalitete..fridrih_niche wrote:Moran ti nesto rec, Ende...End wrote:kao što rekoh...
Lionel Messi made 12 successful dribbles vs Real Betis. Ronaldo has made 14 successful dribbles in 15 games this season.
kakvo karanje pederčića..
Prestani uspoređivat Boga s običnim gay smrtnikom!
Radiš mu medvjedju uslugu s tim, spuštaš mu...
CR se ne zaslužuje niti nać u istoj rečenici sa Lionelom...
Od sad triba vuc paralele s drugim world class igračima (Neymarom, de Bruyneom), a ne s portugalskim kompleksasem...
;)
ali ako se nađe dobra prilika za našamarat srpskoga klošara to moram iskoristiti..
Guest- Guest
After 20 rounds of play, Messi is on top of virtually every important stat in La Liga.
Number One in:
➞ Goals
➞ Assists
➞ Shots
➞ Shots on Target
➞ Successful Dribbles
➞ Woodwork/Crossbar
Number One in:
➞ Goals
➞ Assists
➞ Shots
➞ Shots on Target
➞ Successful Dribbles
➞ Woodwork/Crossbar
2015-08-25
kakva veličina od igrača, ovo nikad nećeš vidjet u drugim klubovima, san prestaje, besmrtnost ostaje..
2015-08-25
Porjeran iz barce ka I zadnje govno
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
ne imitiraj bracalu, ne bi svijet podnio još jednoga kretena takve magnitude
2015-08-25
Biti glup kao taj srbalj je nemoguce.End wrote:ne imitiraj bracalu, ne bi svijet podnio još jednoga kretena takve magnitude
Samo cinjenica je da ga valverde ne zeli
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
tako je tu se slažemo sve ostalo je nebitno..Desert_fox wrote:Biti glup kao taj srbalj je nemoguce.End wrote:ne imitiraj bracalu, ne bi svijet podnio još jednoga kretena takve magnitude
Samo cinjenica je da ga valverde ne zeli
2015-08-25
Pozdravi dedu u jasenovcuБраћала wrote:Kakvi razoreni životi, bože dragi....
2015-09-13
Desert_fox wrote:Pozdravi dedu u jasenovcuБраћала wrote:Kakvi razoreni životi, bože dragi....
2015-08-25
Steta sto ih u svetom hramu nije bar 5 milijuna skoncaloEnd wrote:Desert_fox wrote:Pozdravi dedu u jasenovcuБраћала wrote:Kakvi razoreni životi, bože dragi....
2015-09-13
Leganes dobio loreal u madridu
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Lako je Leganesu kad se Real mora fokusirat na ligu...
Guest- Guest
Desert_fox wrote:Pozdravi dedu u jasenovcuБраћала wrote:Kakvi razoreni životi, bože dragi....
pozdravi dedu na blajburgu...
Guest- Guest
coutinho i yerry ns popisu danas kakva fiesta se sprema
2015-08-25
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50