Primera División (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Primera División (za enda i MODRIĆA)
End wrote:on najveća pederčina, a ti najveća gluperda
darth_vader-
2014-04-17
Ovo je već legendarno!End wrote:
ahahahaha
zatvori kontenjer šeki ubit će te promaja dok ti ulaze ostali klošari
Guest- Guest
LUKA MODRIĆ peti u izboru za Zlatnu loptu!
Još jedno veliko priznanje u nizu za veznjaka Real Madrida. U izboru za Zlatnu loptu koja se uručuje najboljem igraču godine, Luka Modrić je jedini veznjak među petoricom najbo
ispred Modrića su samo Buffon, Neymar, Messi i kao najbolji igrač svijeta u protekloj sezoni Cristiano Ronaldo.
Još jedno veliko priznanje u nizu za veznjaka Real Madrida. U izboru za Zlatnu loptu koja se uručuje najboljem igraču godine, Luka Modrić je jedini veznjak među petoricom najbo
ispred Modrića su samo Buffon, Neymar, Messi i kao najbolji igrač svijeta u protekloj sezoni Cristiano Ronaldo.
najbolji vezni na svijetu i najveći HR igrač svih vremena
muckodjubre wrote:najbolji vezni na svijetu i najveći HR igrač svih vremena
Guest- Guest
nije u top50 najboljih veznjaka, a kamoli igrača uopće... baš sramota
End- Posts : 21177
2015-08-25
U subotu je centralni meč od 16.15 kada Real Madrid dočekuje Sevilju, a iako na papiru deluje da ovo domaći dobijaju, Zinedin Zidan se nalazi u ogromnim problemima.
Naime, Zidan ne može da računa na kompletnu odbranu i pitanje je kako će sklopiti tim. Dani Karvahal i Kasemiro su dobili pete žute kartone, Serhio Ramos crveni, pa su svi oni suspendovani, dok su zbog povrede van stroja još i Varan i Bejl, potvrdio je i danas Zinedin Zidan.
To znači da će štoperski tandem činiti po prvi put u sezoni Naćo i Hesus Valjeho, dok će desno verovatno mladi Ašraf Hakimi, dok bi Kasemira mogao da zameni Modrić, a da nešto ofanzivnije zaigraju Kovačić ili Sebaljos.
Sve to govori da bi Sevilja posle tri pobede u nizu i prolaska u osminu finala Lige šampiona, u dobrom raspoloženju mogla ozbiljno da naškodi Madriđanima.
Naime, Zidan ne može da računa na kompletnu odbranu i pitanje je kako će sklopiti tim. Dani Karvahal i Kasemiro su dobili pete žute kartone, Serhio Ramos crveni, pa su svi oni suspendovani, dok su zbog povrede van stroja još i Varan i Bejl, potvrdio je i danas Zinedin Zidan.
To znači da će štoperski tandem činiti po prvi put u sezoni Naćo i Hesus Valjeho, dok će desno verovatno mladi Ašraf Hakimi, dok bi Kasemira mogao da zameni Modrić, a da nešto ofanzivnije zaigraju Kovačić ili Sebaljos.
Sve to govori da bi Sevilja posle tri pobede u nizu i prolaska u osminu finala Lige šampiona, u dobrom raspoloženju mogla ozbiljno da naškodi Madriđanima.
2015-08-25
[size=36]NAVIJAČI SEVILLE ODALI PRIZNANJE RAKITIĆU: Uvrstili ga u najboljih 11 svih vremena[/size]
koja zlatna lopta, ovo se ne može potkupiti..
“Bio je četiri godine u kubu što je bilo dovoljno da se uvuče u srca navijača”
i nema HNS-ove lopovčine..
2015-08-25
Šuker je bija drugi u izboru, iza Zidanea, a isprid Ronalda...muckodjubre wrote:najbolji vezni na svijetu i najveći HR igrač svih vremena
Rusi ti teoriju da je taj vodonoša najveci...
Al možeš ponovit laž i tisuću puta, nije problem...
:D
Guest- Guest
Raketa!End wrote:[size=36]NAVIJAČI SEVILLE ODALI PRIZNANJE RAKITIĆU: Uvrstili ga u najboljih 11 svih vremena[/size]
Koliko je velik, čuva ledja trećem najvećem ikad, velikom Maradoni!
Najbolji hrvatski veznjak bez premca, posebna klasa...
<3
Guest- Guest
Daj ih majke ti poredaj[size=16][size=13] po svom ukusu:fridrih_niche wrote: trećem najvećem ikad
1. lessie
2. ?
3. maradona
Koga si ubacio na drugo? Ako napišeš Pele, zarolat ću ti zidarsku preko monitora
[/size][/size]
Ti mi ni u snu ne mos odvalit zidarsku, gayu maleni...
Zidane je drugi najveci...
;)
;)
Guest- Guest
iskreno zidane nije do koljena iniesti, do jebenih koljena, al dobro svako ima svoje :D
2015-08-25
danas jedini igrač kojeg protivnički navijači uz ovacije pozdravljaju, pa čak i lorealovci, to nema nitko.. to je to ne moramo dalje gledati
2015-08-25
hahahaha u snu možda ne Nego dobar izbor Po meni je Zizu number onefridrih_niche wrote:Ti mi ni u snu ne mos odvalit zidarsku, gayu maleni...
;)
Pa i nije, jer to ti ovako izgleda :End wrote:nije u top50 najboljih veznjaka, a kamoli igrača uopće... baš sramota
1. Luka Modrić
2-51. top 50 veznjaka na svijetu
Zeko-
2015-08-26
eto pederko utajio najmanje 30 milijuna... da li je ovo dovoljno da se završi iza rešetaka, šta kažu hejteri koji su zbog 4 milijuna htjeli strpati messija u tamnicu
2015-08-25
Messi wins the IFFHS best playmaker in the world award for the 3rd consecutive year. He's also the best goalscorer in the world this year with 50+ goals.
Here's a list of previous winners. None had more than 20 goals per season (well, except Messi)
Here's a list of previous winners. None had more than 20 goals per season (well, except Messi)
2015-08-25
Bolji je Pederko, lol...End wrote:Messi wins the IFFHS best playmaker in the world award for the 3rd consecutive year. He's also the best goalscorer in the world this year with 50+ goals.
Dajte mu jos jednu G’ay loptu Hahahahah...
Guest- Guest
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Similar topics
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50