Izbjeglice
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Izbjeglice
Šta vi mislite o ovim muslimanskim izbjeglicama koje vrše invaziju na Europu? Ja ne mogu vjerovat da u europskim vladama sjede mega retardirani ljudi, koji svu tu ološ puštaju tek tako da ulazi na naš kontinent. Nisu ni došli a več se počeli nešto bahatit. Jebem im mater glupu, sve ih treba protjerat u arapske zemlje. Evo sad čitam trebaju počet ulazit u Dalmaciju preko Crne Gore. Milanoviću jebem ti mater glupu
Re: Izbjeglice
meni nije jasno, kako to da od od toliko bogatih arapskih zemalja, poput UAE, katara, saudijske arabije i kuwaita oni hrle u evropu. mada, ko jebe zapadnjake-zakuvali su sranje, sada neka jedu ono sto su posrali.
Guest- Guest
Ne budi glup, jer ćeš i ti popušit. Pa pogledaj koliko ti ih je u Srbiji. Arapske zemlje ih ne žele, ali će velikodušno financirat gradnju džamija po Europi. Jebeni liberalizam, zbog njega će platit cijela EuropaBraćala wrote:meni nije jasno, kako to da od od toliko bogatih arapskih zemalja, poput UAE, katara, saudijske arabije i kuwaita oni hrle u evropu. mada, ko jebe zapadnjake-zakuvali su sranje, sada neka jedu ono sto su posrali.
ma najbolje da se hico digne iz groba i da sve smakne s lica zemlje i tebe skupa s njima.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Tek će Europa dozivat Hitlera, polakoEnd1899 wrote:ma najbolje da se hico digne iz groba i da sve smakne s lica zemlje i tebe skupa s njima.
Sve to treba ukrcat na velike brodove i iskrcat na arapskom poluotoku. Nek im oni pomažu, to su njihovi. Grcima oprostit dio duga uz uvjet da stave blokadu i ne puštaju nikog da prođe iz Azije. Europa je u kurcu sa svojom politikom. Dok se svi kršćani ne ujedine protiv balija neće biti dobro.
Guest- Guest
To je istina. Ne znam kako ne vide šta se događa. Koje izbjeglice i pičke materine, sve vojno sposobni muškarci. Ja bi te sve brodove samo okrenuo nazadTommy Ramone wrote:Sve to treba ukrcat na velike brodove i iskrcat na arapskom poluotoku. Nek im oni pomažu, to su njihovi. Grcima oprostit dio duga uz uvjet da stave blokadu i ne puštaju nikog da prođe iz Azije. Europa je u kurcu sa svojom politikom. Dok se svi kršćani ne ujedine protiv balija neće biti dobro.
dosta sam ovih dana čuo kako hrvatska je najbolja u ovom dijelu europe u ovome, u onome....pa me zanima pošto neznam, kojem dijelu europe hrvatska pripada, je i dalje kako su nas u petom osnovne učili da je hrvatska srednja europa ili dijelu balkana? je se to tako kaže baš zato jer neznamo di pripadamo, ili?
nowitzki-
2014-04-27
slušaj ovu baliju muslimansku, da ti ameri šeću ispred kuće sa kalašima ili da nas netko npr. radi vode napadne, vidio bi kako nebi bježao, ni ti ni ja....tero bi se u tri pičke materine odavde, i onda kreneš za boljim životom, gladan, žedan i netko ne pušta da uđeš u njihovu zemlju i drži te na cesti po tjedan dana...tim ljudima treba pomoć, samo se prije sve trebalo isplanirat da nebi dolazilo do konflikta između država, jer brat bratu znalo se da dolaze, a iz one pripizdine putevima koji su išli večina treba ohoho vremena da se stigne do hrvatske,srbije itd....i btw. ja bi ih sve potrpao na brodove i slao u ameriku
nowitzki-
2014-04-27
na izbjeglice treba pustiti svjetleće svemirske brodove koji pucaju po svemiru
A vidim ti si pravo bistar dečko. Ako nisi znao (a nisi znao) rat u Siriji je počeo u ožujku 2011. godine i "izbjeglice" su nakon 4 i pol godine skužile kalaše ispred kuće. Ajde ne pizdi i ne budi glup. Gdje su žene i djeca ako su to izbjeglice? Da ne pričam da ih večina uopće nije iz Sirije, pa tu ima čak i šiptara. Sve lijepo okrenut i mrš nazadnowitzki wrote:slušaj ovu baliju muslimansku, da ti ameri šeću ispred kuće sa kalašima ili da nas netko npr. radi vode napadne, vidio bi kako nebi bježao, ni ti ni ja....tero bi se u tri pičke materine odavde, i onda kreneš za boljim životom, gladan, žedan i netko ne pušta da uđeš u njihovu zemlju i drži te na cesti po tjedan dana...tim ljudima treba pomoć, samo se prije sve trebalo isplanirat da nebi dolazilo do konflikta između država, jer brat bratu znalo se da dolaze, a iz one pripizdine putevima koji su išli večina treba ohoho vremena da se stigne do hrvatske,srbije itd....i btw. ja bi ih sve potrpao na brodove i slao u ameriku
Last edited by scorpion on 26/9/2015, 13:48; edited 1 time in total
Slažem se sa Scorpijom, najmanje je ovih iz Sirije što bježe od rata. Puno ih ima iz Pakistana, Azerbajdžana, Iraka i to uglavnom muškarci.
Guest- Guest
To samo naivci ne vide. Zato će Europa i najebatTommy Ramone wrote:Puno ih ima iz Pakistana, Azerbajdžana, Iraka i to uglavnom muškarci.
ne budite glupi, ljudima treba pomoci i prihvatiti to je jedino ljudski i normalno, a ako neko nekoga hoce raznesti bombom naci ce nacin bez obzira dosao u ovom valu izbjeglica ili drugacije. vido bi tebe priglupa balijo da li bi bjezao pred turcima molio bi me ta te primem u zagorje, a to ti je jos gore jer bi te satrao.
2015-08-25
Treba im jebat mater, a ne pomoć im. Samo vi bez mozga ne vidite šta se događa. Ovo je invazija islama na europu. Mađari su jedini svjesni, a Orbana će se mnogi sjetit kad bude prekasno. Oružjem ne mogu, ali zato će nas sjebat bez ispaljenog metka. Zahvaljujući glupsonima poput tebe i nowitzkog.End1899 wrote:ne budite glupi, ljudima treba pomoci i prihvatiti to je jedino ljudski i normalno, a ako neko nekoga hoce raznesti bombom naci ce nacin bez obzira dosao u ovom valu izbjeglica ili drugacije. vido bi tebe priglupa balijo da li bi bjezao pred turcima molio bi me ta te primem u zagorje, a to ti je jos gore jer bi te satrao.
Evo ti konjino čitaj
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sukob-imigranata-na-putu-za-italiju-muslimani-bacali-krscane-u-more/814919.aspx
ti si jednostavno glup i poremecen, najlakse je doma drkat kurac, tipkat po tastaturi i pisat nebuloze.
2015-08-25
Dobro je kretenu, vidit ćemo šta ćeš reći kad se počnu džamije gradit po Europi i kad kršćani postanu manjina.End1899 wrote:ti si jednostavno glup i poremecen, najlakse je doma drkat kurac, tipkat po tastaturi i pisat nebuloze.
Informiraj se malo i prestani bit glup i naivan, http://www.24sata.hr/svijet/saudijci-zele-u-njemackoj-za-izbjeglice-graditi-200-dzamija-436392
mene vise brine da smo mi izbjeglice nase vlastite politike i drzave, tome bi ljudi trebali pridavati vecu paznju i kako ce opet dati glas za HDZ na predstojecim izborima, a ne skretati pozornost na gluposti da ne bi i mi bjezali za koju godinu.
2015-08-25
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Izbjeglice
» isis- izbjeglice u EU
» PRIHVATILISTA ZA IZBJEGLICE VAN EU
» Beč privlači izbjeglice
» Orban: izbjeglice van iz Europe
» isis- izbjeglice u EU
» PRIHVATILISTA ZA IZBJEGLICE VAN EU
» Beč privlači izbjeglice