Izbjeglice
Page 1 of 1
Re: Izbjeglice
Zašto najebali. Liberalnoj u liberalnoj EU ima dovoljno doktora i inženjera, a fali radnika. Vidimo na slici ovi donose i kvalitetan alat sa sobom.
http://www.jewsnews.co.il/2015/11/01/thousands-of-muslim-migrants-in-europe-mysteriously-disappear/
Earlier this week, I reported that refugee camps had begun to report that Muslims were disappearing — running off. Nobody knows where to.
It’s spreading — to other camps. It’s become an epidemic. 7,000 migrants have left the Brandenburg shelters. Where are they going? Who is sheltering these illegals, many with ties to ISIS?
I have seen the future, brother, it is murder.
Die Welt is reporting this.
Earlier this week, I reported that refugee camps had begun to report that Muslims were disappearing — running off. Nobody knows where to.
It’s spreading — to other camps. It’s become an epidemic. 7,000 migrants have left the Brandenburg shelters. Where are they going? Who is sheltering these illegals, many with ties to ISIS?
I have seen the future, brother, it is murder.
Die Welt is reporting this.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Bolje i takvi nego ovakvi:
Yoda, evo ti još jedan "umjereni". Možda se i sretnete negdje, tko zna.
Yoda, evo ti još jedan "umjereni". Možda se i sretnete negdje, tko zna.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
umjereni glavosječa, u ostalom ja sam protiv imigracije SVIH muslimana, a ti si rekao da nemaš ništa protiv? zar nije tako? zar si preko noći napustio marksističke ideje o tome da su svi ljudi i kulture jednaki, i postao fan nacionalizma i rasizma i takvih stvari što bi ograničili imigraciju muslimana?
Guest- Guest
Ovo nisu Muslimani. Prije svega, ovo uopće nisu ljudi. Nemam ništa protiv onih koji bježe iz ovakvog ludila i od ovakvih koljača. Žene i djecu i stare i nemoćne bih pustio bez ikakvih papira, ali sve što je u stanju pušku držati, to bih potrpao iza žice i puštao tek kad se dokaže da nisu ovakve glavosječe ko ovaj gore.neoliberalni_placenik wrote:umjereni glavosječa, u ostalom ja sam protiv imigracije SVIH muslimana, a ti si rekao da nemaš ništa protiv? zar nije tako? zar si preko noći napustio marksističke ideje o tome da su svi ljudi i kulture jednaki, i postao fan nacionalizma i rasizma i takvih stvari što bi ograničili imigraciju muslimana?
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Pa vjerujem da zene bacaju tihe poglede na ove pune prizeljkivanja..ebi ga..multikulti je krenuo od zena...Yehudi wrote:
Guest- Guest
marcus-t wrote:Ovo nisu Muslimani. Prije svega, ovo uopće nisu ljudi. Nemam ništa protiv onih koji bježe iz ovakvog ludila i od ovakvih koljača. Žene i djecu i stare i nemoćne bih pustio bez ikakvih papira, ali sve što je u stanju pušku držati, to bih potrpao iza žice i puštao tek kad se dokaže da nisu ovakve glavosječe ko ovaj gore.neoliberalni_placenik wrote:umjereni glavosječa, u ostalom ja sam protiv imigracije SVIH muslimana, a ti si rekao da nemaš ništa protiv? zar nije tako? zar si preko noći napustio marksističke ideje o tome da su svi ljudi i kulture jednaki, i postao fan nacionalizma i rasizma i takvih stvari što bi ograničili imigraciju muslimana?
ja nebih puštao nikoga. ja sam Orbanove metode. Ograda itd. Druga kultura. Jihadi John, je recimo kao malo nevino djete došao u Europu, kao i oni što su ubili u Francuskoj, ili su rođeni u Europi ili kao dica došli, i isto postali islamisti , ubijali bijelce , iako su prije toga sisali i parazitirali na socijali.
ništa ne puštaj.
Guest- Guest
neoliberalni_placenik wrote:marcus-t wrote:Ovo nisu Muslimani. Prije svega, ovo uopće nisu ljudi. Nemam ništa protiv onih koji bježe iz ovakvog ludila i od ovakvih koljača. Žene i djecu i stare i nemoćne bih pustio bez ikakvih papira, ali sve što je u stanju pušku držati, to bih potrpao iza žice i puštao tek kad se dokaže da nisu ovakve glavosječe ko ovaj gore.neoliberalni_placenik wrote:umjereni glavosječa, u ostalom ja sam protiv imigracije SVIH muslimana, a ti si rekao da nemaš ništa protiv? zar nije tako? zar si preko noći napustio marksističke ideje o tome da su svi ljudi i kulture jednaki, i postao fan nacionalizma i rasizma i takvih stvari što bi ograničili imigraciju muslimana?
ja nebih puštao nikoga. ja sam Orbanove metode. Ograda itd. Druga kultura. Jihadi John, je recimo kao malo nevino djete došao u Europu, kao i oni što su ubili u Francuskoj, ili su rođeni u Europi ili kao dica došli, i isto postali islamisti , ubijali bijelce , iako su prije toga sisali i parazitirali na socijali.
ništa ne puštaj.
Guest- Guest
Na radost feminističke populacije...mutava baštarda wrote:Vidimo na slici ovi donose i kvalitetan alat sa sobom.
trasiranje nove rute-
Desetak izbeglica pokušalo je u nedelju da uđe u Hrvatsku kod Ličkog Petrovog Sela iz Bihaća u BiH, ali ih je u tome sprečila hrvatska granična policija.
Desetak izbeglica pokušalo je u nedelju da uđe u Hrvatsku kod Ličkog Petrovog Sela iz Bihaća u BiH, ali ih je u tome sprečila hrvatska granična policija.
Regoč-
2015-08-21
Hahaha, Mutombo after cutting. To jedino može poslužit kao štrik za veš sušit
Guest- Guest
Priveden nastavnik zbog vrijeđanja muslimana na društvenoj mreži
Napredna demokracija
Napredna demokracija
Similar topics
» Izbjeglice stižu avionima
» PRIHVATILISTA ZA IZBJEGLICE VAN EU