Izbori u HNS-u
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 21
Page 13 of 21 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21
Re: Izbori u HNS-u
“Okupiraju čitav jedan sport. Kontrolirajući savez sve klubove pretvore u filijalu svog kluba, a one koji im se odluče suprostaviti unište. Reprezentaciju pretvore u poligon u kojemu igrači njihovog kluba uvijek imaju prednost i osigurano mjesto. Onaj tko nije u njihovom klubu mora biti svjetska klasa da bi se probio.
Njihovim klubovima je super. Osvajaju titulu za titulom, hrane svoja ega i džepove, konkurenciju ako ne mogu kontrolirati mogu izolirati i uništiti. I opet usprkos svim uspjesima ulaznice za svoje utakmice moraju dijeliti besplatno.
Imaju svoje privatne novinare i medije koji za njih odrađuju prljavi posao i ljudima skreću pažnju na sve osim na njih. Oko sebe imaju betonirani sustav klimoglavaca i dupelizaca u kojemu su svi promjenjivi osim njih. Oni za ništa loše nisu odgovorni, jer nisu ni igrači, ni treneri. Barem ne formalno. To što oni zapravo biraju i trenere i igrače je tehnikalija.
Nitko od igrača neće ih otvoreno prozvati jer znaju da vjerojatno više neće vidjeti reprezentaciju. Kad razgovaraš s njima većina će ti reći sve što i sam znaš, i završiti sa "znaš i sam kako stvari funkcioniraju, ali nije na meni da se time bavim".
Nitko od legendi nema im se muda otvoreno suprostaviti, a one koji tu i tamo javno progunđaju nagrade nekom funkcijom u kojoj ovi uglavnom izgore kao šibice ili oni pozadinskim igricama osiguraju da izgore bez da su ovi toga uopće svjesni. I zatim se moraju pokriti ušima jer su ih izigrali, prožvakali i ispljunuli.
Ako ih javno kritiziraš i prozoveš, ako kažeš da uništavaju sport kojim godinama vladaju jer su ga pretvorili u monopolistički i centralistički alat svog privatnog interesa i profita, jave se ovce, pudlice i nojevi koji vrište da si mrzitelj, da nisi domoljub i da ti smeta "njihov uspjeh".
Pljuju se i smjenjuju i treneri i igrači, a oni ostaju sa strane s daljinskim upravljačem i vode čitav hrvatski sport u propast. Ali nemojte to slučajno javno reći, jer nije lijepo čuti. I ako tako mislite očigledno ne volite Hrvatsku.
#LijepaLiSi”
Njihovim klubovima je super. Osvajaju titulu za titulom, hrane svoja ega i džepove, konkurenciju ako ne mogu kontrolirati mogu izolirati i uništiti. I opet usprkos svim uspjesima ulaznice za svoje utakmice moraju dijeliti besplatno.
Imaju svoje privatne novinare i medije koji za njih odrađuju prljavi posao i ljudima skreću pažnju na sve osim na njih. Oko sebe imaju betonirani sustav klimoglavaca i dupelizaca u kojemu su svi promjenjivi osim njih. Oni za ništa loše nisu odgovorni, jer nisu ni igrači, ni treneri. Barem ne formalno. To što oni zapravo biraju i trenere i igrače je tehnikalija.
Nitko od igrača neće ih otvoreno prozvati jer znaju da vjerojatno više neće vidjeti reprezentaciju. Kad razgovaraš s njima većina će ti reći sve što i sam znaš, i završiti sa "znaš i sam kako stvari funkcioniraju, ali nije na meni da se time bavim".
Nitko od legendi nema im se muda otvoreno suprostaviti, a one koji tu i tamo javno progunđaju nagrade nekom funkcijom u kojoj ovi uglavnom izgore kao šibice ili oni pozadinskim igricama osiguraju da izgore bez da su ovi toga uopće svjesni. I zatim se moraju pokriti ušima jer su ih izigrali, prožvakali i ispljunuli.
Ako ih javno kritiziraš i prozoveš, ako kažeš da uništavaju sport kojim godinama vladaju jer su ga pretvorili u monopolistički i centralistički alat svog privatnog interesa i profita, jave se ovce, pudlice i nojevi koji vrište da si mrzitelj, da nisi domoljub i da ti smeta "njihov uspjeh".
Pljuju se i smjenjuju i treneri i igrači, a oni ostaju sa strane s daljinskim upravljačem i vode čitav hrvatski sport u propast. Ali nemojte to slučajno javno reći, jer nije lijepo čuti. I ako tako mislite očigledno ne volite Hrvatsku.
#LijepaLiSi”
Guest- Guest
Ala zar nisu gotovi izbori ?
Ili je pala "vlada" ?
Ili je pala "vlada" ?
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
lijepo preusmjeravanje pažnje na mrske neprijatelje zbog kojih klubić iz palanke sa mora kao ne može ostvariti nikakav rezultat kojim bi se nahranilo zaluđenu masu čije se emocije zloporabe na dnevnoj bazi kako bi se prikrila vlastita nesposobnost ili dovođenjem stranaca da vode klub zatrli tragovi pljačke koja je nakon preoblikovanja unakazila atmosferu i namjerno ju oblikovala kao psihotični pokret kojem je jedini smisao optuživati sve koji naprave neki rezultat.
kako bi sačuvali mogućnost daljnje manipulacije pacijenti s poljuda namjerno sami sebe vode u izolaciju koja im je kao jedini izbor, jer za nešto više nisu sposobni pa su poput slobodana Miloševića procijenili kako je vaninstitucionalno djelovanje put kojim mogu nešto postići.
pljuju se i smjenjuju treneri?
u hajduku je u zadnjih 10 godina bilo 22 trenera i to je očigledno normalno u psihijatriji, ali za ulicu neprihvatljivo igdje drugdje jer oduzima primat hajduku.
igrači?
od projekta naša dica hajduk je došao do 58,6% stranaca (mrski dinamo 31.01.2018. ih ima 47,8%).
legende?
ptica kos ih je uredno, osim klimoglavaca, neutralizirala i marginalizirala, ali nećemo valjda sad o tome?
mediji?
gotovo sve sportske redakcije krcate su pacijentima s gomilom bijelih krvnih zrnaca koji već godinama pljuju po svemu, osim po svom palanačkom klubiću. zato sad i ide dreka jer se očekivano vrijeme terapije za pacijente s poljuda proteglo i ne naziru se neki pozitivni rezultati koji bi ga skratili na granice izdržljivosti.
ipak, za nagradu tako vjernoj vojsci pacijenata predlažem Šukeru da se utakmica kontra Engleza odigra u splitu u znak zahvalnosti za uloženi trud u crtanje svastike i kao poticaj da odgoje još bilih grobara koji diljem srbije promiču palanački ponos i čuvaju bratsrvo i jedinstvo kao zjenicu oka ptice kos...
kako bi sačuvali mogućnost daljnje manipulacije pacijenti s poljuda namjerno sami sebe vode u izolaciju koja im je kao jedini izbor, jer za nešto više nisu sposobni pa su poput slobodana Miloševića procijenili kako je vaninstitucionalno djelovanje put kojim mogu nešto postići.
pljuju se i smjenjuju treneri?
u hajduku je u zadnjih 10 godina bilo 22 trenera i to je očigledno normalno u psihijatriji, ali za ulicu neprihvatljivo igdje drugdje jer oduzima primat hajduku.
igrači?
od projekta naša dica hajduk je došao do 58,6% stranaca (mrski dinamo 31.01.2018. ih ima 47,8%).
legende?
ptica kos ih je uredno, osim klimoglavaca, neutralizirala i marginalizirala, ali nećemo valjda sad o tome?
mediji?
gotovo sve sportske redakcije krcate su pacijentima s gomilom bijelih krvnih zrnaca koji već godinama pljuju po svemu, osim po svom palanačkom klubiću. zato sad i ide dreka jer se očekivano vrijeme terapije za pacijente s poljuda proteglo i ne naziru se neki pozitivni rezultati koji bi ga skratili na granice izdržljivosti.
ipak, za nagradu tako vjernoj vojsci pacijenata predlažem Šukeru da se utakmica kontra Engleza odigra u splitu u znak zahvalnosti za uloženi trud u crtanje svastike i kao poticaj da odgoje još bilih grobara koji diljem srbije promiču palanački ponos i čuvaju bratsrvo i jedinstvo kao zjenicu oka ptice kos...
sitting_bull-
2015-09-28
Narode moj hrvatski kao navijac dinama molio bih vas da primite moje isprike
Jer me sramota uopce citati sta pise ovaj olos shitting svetije
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Hrvatska država, točnije Ministarstvo turizma, dužna je Hrvatskom nogometom savezu nešto manje od 70 milijuna kuna, pravomoćna je sudska presuda, doznajemo u HNS-u.
Podsjećamo, 30. prosinca 1999. godine tadašnji ministar turizma Ivan Herak, koji je sada zaposlen u HNS-u, potpisao je ugovor po kojem će sponzorirati Nogometni savez, u prvom redu, dakako, reprezentaciju, kao promotora države. Što ona svakako jest, pogotovo u tom času kad je bila treća na svijetu.
Herak je tada potpisao da će država HNS-u davati po dva milijuna njemačkih maraka tri godine zaredom, a Savez će isticati znak, slogan i reklame hrvatskog turizma na centralnim mjestima na stadionu, semaforima i prostorima oko stadiona.
Isplaćena je samo manja svota (600.000 kuna), a Herak je ubrzo potom uhićen, predmet istrage bio je i taj ugovor. Došlo je do promjene vlasti i osporavanja ugovora, što se vuklo godinama.
Završilo je tako što je Vrhovni sud potvrdio presudu županijskoga da Herak nije kriv, a HNS je pravomoćno dobio pravo na taj novac. Prema nepravomoćnoj presudi država je dužna HNS-u 24,8 milijuna kuna, što je glavnica, a prema pravomoćnoj taj je iznos s kamatama i daleko veći.
A Herak danas zaposlenik HNS-a
Koja mafija.
Eto Šukeru još love. Biti će za još jedan kamp
Guest- Guest
Ne tribas se pravdat zbog bolesnika/plaćenika/trola, sve je u redu...Desert_fox wrote:Narode moj hrvatski kao navijac dinama molio bih vas da primite moje isprike
Jeba mater ako Shitting stvarno nije Marčinko ili pravi Svetina...
Ovakav stupanj izgubljenosti je svojstven samo onima iz GNK udruge gradjana koji imaju osobnu korist...
Shittinze, jesan li u pravu?
;)
Guest- Guest
Slušaj, i Hitleru su neke stvari bile točne...Tommy R wrote:Neke stvari je točno rekao.
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Slušaj, i Hitleru su neke stvari bile točne...Tommy R wrote:Neke stvari je točno rekao.
;)
Tako nekako. Nisam rekao sve, samo neke.
Guest- Guest
Ma ovom je apsolutno sve netočno jer kad god pričaš o stvarima unutar HNS-a, svemu lošem, on skreće temu na Hajduk. Što god prigovoriš, uvijek isto.fridrih_niche wrote:
Slušaj, i Hitleru su neke stvari bile točne...
;)
Ja ću tu napisati kako je HNS spičkao, alo spičkao cca 15 milijuna kuna koje Uefa dala za kamp, bacio ih u vjetar i nije napravio k od kampa, izdrkotina će doći početi o Kosu, strancima u Hajduku, 12 godine bez naslove itd. itd. Dakle, ne smiš pisati o neradu, nemaru i svim lošim stvarima unutar HNS-a (kojih je mali milijun), krovne nogometne organizacije u Hrvatskoj a da ti majstor neće skrenuti s teme i u svom standardno bolesnom izdanju pričati o Hajduku. Pa ne okreće se sve oko Hajduka.
Tako da ništa mu nije točno što piše na ovoj temi koja nije tema o Hajduku.
Guest- Guest
Dobro, poznati su njegovi spinovi...
To nije ništa novo...
Sve san vise uvjeren da je on stvarno neko u tom kriminalnom sistemu kojeg ovako zdušno brani pod cijeni da ga se smatra kretenom, beskičmenjakom i plaćenikom...
Jer, inteligentan je, ne virujen da bi sebe spusta u blato bez neke financijske koristi...
;)
To nije ništa novo...
Sve san vise uvjeren da je on stvarno neko u tom kriminalnom sistemu kojeg ovako zdušno brani pod cijeni da ga se smatra kretenom, beskičmenjakom i plaćenikom...
Jer, inteligentan je, ne virujen da bi sebe spusta u blato bez neke financijske koristi...
;)
Guest- Guest
Njemu su sve bile tocnfridrih_niche wrote:Slušaj, i Hitleru su neke stvari bile točne...Tommy R wrote:Neke stvari je točno rekao.
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Nije on u glavi bio točan.Desert_fox wrote:Njemu su sve bile tocnfridrih_niche wrote:Slušaj, i Hitleru su neke stvari bile točne...Tommy R wrote:Neke stvari je točno rekao.
;)
Guest- Guest
On je bija savrsen.Tommy R wrote:Nije on u glavi bio točan.Desert_fox wrote:Njemu su sve bile tocnfridrih_niche wrote:Slušaj, i Hitleru su neke stvari bile točne...Tommy R wrote:Neke stvari je točno rekao.
;)
A ti da cekas isprid kuce eto operwa po tebe
2015-09-13
Desert_fox wrote:Njemu su sve bile tocnfridrih_niche wrote:Slušaj, i Hitleru su neke stvari bile točne...Tommy R wrote:Neke stvari je točno rekao.
;)
Je...zato je i ujeba Von Paulusa i Rommela...da vojskovođa...pas mater...
darth_vader-
2014-04-17
Dosta je bilojasambrend wrote:Desert_fox wrote:Njemu su sve bile tocnfridrih_niche wrote:Slušaj, i Hitleru su neke stvari bile točne...Tommy R wrote:Neke stvari je točno rekao.
;)
Hapsimo sve redom
Sutrra lista strijeljanja
2015-09-13
A i von Mainsteina...jasambrend wrote:Desert_fox wrote:Njemu su sve bile tocnfridrih_niche wrote:Slušaj, i Hitleru su neke stvari bile točne...Tommy R wrote:Neke stvari je točno rekao.
;)
Kompleksas je bija ljubomoran na veće face od sebe...
;)
Guest- Guest
Page 13 of 21 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» IZBORI U HDZ-u
» Izbori za EU
» USA - izbori
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» IZBORI U HDZ-u
» Izbori za EU
» USA - izbori
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 21