Izbori u HNS-u
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 21
Page 17 of 21 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Re: Izbori u HNS-u
Copy-paste gluperda drži glavu u pijesku 12 godina i još uvijek misli da hajdučiću drugi ne daju da bude prviisključivi krivac wrote:hahaTommy R wrote:Glupane tupavi, gdje sam ja napjsao da stanje u HNS-u ima veze s Hajdukom? Drugi put ako ne razumiješ neki tekst zamoli nekog da ti objasni da se ne brukaš iznova.
Noju, ne nisi dovodija u vezu, uopće nisi. Na moje tu,priznat ću već pomalo dosadno tupljenje o HNS-u i svem lošem u i oko njega, sve što su radili,što nisu napravili a drugi savezi jesu, gdje nijedno nisam dovodija u vezu s Hajdukom, ti mi odgovaraš u stilu kako je HNS i svi drugi krivi što Hajduk nije prvak već 12 godina. Nisi dovodija u vezu, da da.
Za tebe ipak dobro što ima nade, glava je samo u pijesku, nije kao onoj dvojici u Mamićevom šupku. Virujem u tebe, doći ćeš ti opet pameti.
Glupsone, ovo gore sam ja napisao da ti objasnim kako si ti noj. Gdje sam spomenuo HNS? Rekao sam, traži da ti se pojasni ako nešto ne razumiješ.
Guest- Guest
Kako je noj po dobro starom običaju tipičnom za one dvije izdrkotine skrenuo temu na Hajduk, a Hajduk uopće nije tema.fridrih_niche wrote:Znaci, Dinamo i strukture oko njega (HNS, suci, politika) ne bacaju klipove Hajduku pod noge i nije do njih sta ne može bit prvak?
Tako je, Hajduk je preloš i niko mu nije kriv sta ne može bit prvak...
Nije da sustav favorizira nekog malo vise, a drugom je maćeha...
HNL je pošten sustav!
<3
Ja imam primjedbe na način kako se odnose prema klubovima, tj. smatram da su neki priveligrani, smatram da je sudačka organizacija loša, ali na kraju za probleme koje je Hajduk ima u prvom redu je kriv sam,a drugo nije to najveći problem HNS-a. Hajduk će, ako ovako nastaviti rasti i doći će do razine kad ga možda neke sudačke odluke i neće koštati, ali o tom-po tom. Nije teme Hajduk, i HNS ima puno većih grijeha koje nemaju apsolutno nikakve veze s Hajdukom.
Guest- Guest
Tommy R wrote:
Copy-paste gluperda drži glavu u pijesku 12 godina i još uvijek misli da hajdučiću drugi ne daju da bude prvi
Glupsone, ovo gore sam ja napisao da ti objasnim kako si ti noj. Gdje sam spomenuo HNS? Rekao sam, traži da ti se pojasni ako nešto ne razumiješ.
Da, boldano kao odgovor na moj post gdje pišem o HNS-u i svemu lošem unutar njega. Ne, nisi uopće dovodija u vezu jedno s drugim.
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Kako je noj po dobro starom običaju tipičnom za one dvije izdrkotine skrenuo temu na Hajduk, a Hajduk uopće nije tema.fridrih_niche wrote:Znaci, Dinamo i strukture oko njega (HNS, suci, politika) ne bacaju klipove Hajduku pod noge i nije do njih sta ne može bit prvak?
HNL je pošten sustav!
<3
Ja imam primjedbe na način kako se odnose prema klubovima, tj. smatram da su neki priveligrani, smatram da je sudačka organizacija loša, ali na kraju za probleme koje je Hajduk ima u prvom redu je kriv sam,a drugo nije to najveći problem HNS-a. Hajduk će, ako ovako nastaviti rasti i doći će do razine kad ga možda neke sudačke odluke i neće koštati, ali o tom-po tom. Nije teme Hajduk, i HNS ima puno većih grijeha koje nemaju apsolutno nikakve veze s Hajdukom.
Ti si tema tupane, na tebe sam skrenuo temu, Hajduk je samo primjer. Jel si stvarno toliko glup da ne shvaćaš?
Guest- Guest
Tommy R wrote:isključivi krivac wrote:Kako je noj po dobro starom običaju tipičnom za one dvije izdrkotine skrenuo temu na Hajduk, a Hajduk uopće nije tema.fridrih_niche wrote:Znaci, Dinamo i strukture oko njega (HNS, suci, politika) ne bacaju klipove Hajduku pod noge i nije do njih sta ne može bit prvak?
HNL je pošten sustav!
<3
Ti si tema tupane, na tebe sam skrenuo temu, Hajduk je samo primjer. Jel si stvarno toliko glup da ne shvaćaš?
Noju, ja nisam tema, niti želim biti, druga je tema. Izvadi glavu iz pijeska pa ćeš viditi koja je tema.
A na što si skrenuo primjetio je i niche koji ti je replicira, a ti su mu onda u malo dužem odgovoru nastavio u tom skretanju i ime Hajduk spomenuo čak 4 puta. Da, nisi skrenuo na Hajduk, da, da.
Guest- Guest
Ante će okupiti ekipu da pomognu izvaditi ti glavuTommy R wrote:Neću se sramit tražit pomoć kad nešto ne razumin.
Guest- Guest
Glupan kad je našamaran i nema argumenata onda krene prepravljat postove ko retardirano derište.
Guest- Guest
Tommy R wrote:Glupan kad je našamaran i nema argumenata onda krene prepravljat postove ko retardirano derište.
Koji je tvoj argument konkretno u tom odgovoru? Da ako trebam pojašnjenje da ti se javim?
Pa ti se jadni noju sve više zakopavaš, i onda kao nisi skrenuo na Hajduk (premda je jasno kao dan da jesi) napišeš da sam ja ustvari tema, da si skrenuo na mene?
Sve kako skreno s teme o trulom HNS-u, o političkom uhljebljenom HNS-u skupa s tim Kustićem kojeg si počeo šakama i nogama braniti iz samo tebi poznatih razloga, nakon što sam ja stavija njegovu izjavu da se politika ne triba mišati u sport? Idiote, znaš to je jednako kao da Mladen Grdović kaže da triba zabraniti bevandu, da ne znam ono Tiger Woods kaže da triba zabraniti seksualni odnos muškarca i žene . Samo da spomenuti to kažu, to je dobar vic i nasmiješ se, a kad jedan Kustić kaže da se politika ne triba miješati u sport, s obzirom na funkcije koja obnaša onda je to žalosno i jadno. A tebi nije to žalosno i jadno, nego je jadno kad netko na to upozorava? Žalosnije i jadnije od te Kustićeve izjave si jedino ti sam glupi jadni noju
Guest- Guest
Noju, prestani više s argumentima, tj. "argumentima"
Prestani i skretati s teme, ako ništa bar to si sam priznao da skrećeš.
Prestani i skretati s teme, ako ništa bar to si sam priznao da skrećeš.
Guest- Guest
Ne brini ti za mene, a ti ne možeš pomoći nikome pa ni sebi.Tommy R wrote:Pa kad si jadan. Kak ću ti ja pomoći kad imaš problema?
Eto, zanimljivo sad se tu vodi rasprava na osobnoj razini. Ja ću definitivno prestati, to je ionako bio tvoj cilj.
Guest- Guest
Hahaha...moj cilj? A koji je tvoj cilj? Borba protiv sustava na raspalom forumu? Prepisivanje postova s drugih foruma?
Guest- Guest
Jednim potezon brat tominjo je ubios hajdukovu gluperduTommy R wrote:Hahaha...moj cilj? A koji je tvoj cilj? Borba protiv sustava na raspalom forumu? Prepisivanje postova s drugih foruma?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Da je samo glup, to mu je kompliment. To je totalni idiot, ali baš ono 100 % totalni.Tommy R wrote:Ti si tema tupane, na tebe sam skrenuo temu, Hajduk je samo primjer. Jel si stvarno toliko glup da ne shvaćaš?
Zeko-
2015-08-26
Samo se čekala potvrda mamićeve izdrkotine, evo i došla je.
Sramota je ukazivati na sve probleme, nerad, nemar HNS-a jer je forum raspadnut jeli, a nije sramota držati glavu u pijesku ili mamićevom šupku.
A kad ja pričam da u ovakvim uvjetima nikad više pravog jedinstva u i oko reprezentacije, e za to su krivi orjunaši, jugonostalgičari, jalni hajdukovci, a ne ekipa iz HNS-a.
Guest- Guest
I to me zabole kurac kaj ti tu trabunjaš jedno te isto već ohoho godina. Kao i za jedinstvo oko reprezentacije za koju ste se izjasnili da nije vaša. Naša je uvijek bila i biti će pa da baš igra 11 hajdukovaca u prvih 11. A to i je ono kaj vas najviše boli, kakav kurčevi HNS, to samo blebećete za javnost. Jebe vas to kaj 11 hajdukovaca ni nemate ukupno u europskim ligama da bi mogli sastaviti reprezentaciju koja bi bar protiv Malte mogla ravnopravno igrati. A za to nije kriv HNS, utuvite si to u gluperde.isključivi krivac wrote:A kad ja pričam da u ovakvim uvjetima nikad više pravog jedinstva u i oko reprezentacije, e za to su krivi orjunaši, jugonostalgičari, jalni hajdukovci, a ne ekipa iz HNS-a.
Zeko-
2015-08-26
sportska redakcija telegrama je skupina nounara iste provenijencije kao i alač i dea redžić.Tommy R wrote:Copy-paste gluperda drži glavu u pijesku 12 godina i još uvijek misli da hajdučiću drugi ne daju da bude prvi. A protiv sistema se bori tako da puno radno vrijeme lijepi članke s drugih prilično čitanih portala na forum koji čita sedam i pol ljudi, a od tih sedam i pol njih šest boli kita za te copy-paste članke.
tamo dominiraju holiga, sušec, topić koji na svoje uratke ne dozvoljavaju nikakvu kritiku, nego brišu i blokiraju svakoga tko im nije niz dlaku.
slično kao i na forumu BBB-a gdje je jednoumlje gotovo kao u telegramu.
nogomet+ i telegram zajedno za hajduk.
arapi na ovo imaju odgovor: psi laju, karavane prolaze.
sitting_bull-
2015-09-28
idiote, svo zlo je poteklo od nounara koji su nakon što je dinamo započeo svoju dominaciju shvatili da će to potrajati pa se kao pravi vojnici i preteče današnjih bilih grobara primili pljuvanja i stigmatiziranja dinama koristeći osebujnost u istupima zdravka mamića kako bi imali podlogu za medijski linč.isključivi krivac wrote::rofl:
Samo se čekala potvrda mamićeve izdrkotine, evo i došla je.
Sramota je ukazivati na sve probleme, nerad, nemar HNS-a jer je forum raspadnut jeli, a nije sramota držati glavu u pijesku ili mamićevom šupku. :bball:
A kad ja pričam da u ovakvim uvjetima nikad više pravog jedinstva u i oko reprezentacije, e za to su krivi orjunaši, jugonostalgičari, jalni hajdukovci, a ne ekipa iz HNS-a.
zato kad se govori o promjenama onda treba ukazati i na to tko sve i što piše o nogometu.
nije li prejadno da u većem dijelu sportskih redakcija elektroničkih medija ne možeš naći izvješće sa utakmica 1.hnl po par sati nakon utakmice, a istovremeno sve vrvi napisima o stranim ligama.
jednako tako razvidna je i tendencija ignoriranja dinama i glorificiranje hajduka u domaćim i europskim natjecanjima.
tragikomično je kad se plasman hajduka u play-off uefa lige prikazuje veličanstvenim uspjehom, a ulazak dinama u ligu prvaka oplakuje jer će tamo neki juventus, Bayern, lyon i real razbijati dinamo.
koliko god se pronašlo razloga za veličanje hajdukovih pobjeda kontra lasija, šahtera iz karagandija, ili dundalka, još se više razloga pronalazi za pljuvanje kad dinamo izgubi od tamo nekog arsenala.
smeće koje objavljuje telegram je vjetar u leđa onima kojima odgovara nejedinstvo u hrvatskoj.
bili grobari su tu časne iznimke jer su djelom u Beogradu pokazali kako bratstvo i jedinstvo nikada neće umrijeti.
sitting_bull-
2015-09-28
Pod kojim imenom komentiraš na Telegramu?sitting_bull wrote:sportska redakcija telegrama je skupina nounara iste provenijencije kao i alač i dea redžić.Tommy R wrote:Copy-paste gluperda drži glavu u pijesku 12 godina i još uvijek misli da hajdučiću drugi ne daju da bude prvi. A protiv sistema se bori tako da puno radno vrijeme lijepi članke s drugih prilično čitanih portala na forum koji čita sedam i pol ljudi, a od tih sedam i pol njih šest boli kita za te copy-paste članke.
tamo dominiraju holiga, sušec, topić koji na svoje uratke ne dozvoljavaju nikakvu kritiku, nego brišu i blokiraju svakoga tko im nije niz dlaku.
slično kao i na forumu BBB-a gdje je jednoumlje gotovo kao u telegramu.
nogomet+ i telegram zajedno za hajduk.
arapi na ovo imaju odgovor: psi laju, karavane prolaze.
;)
Guest- Guest
Page 17 of 21 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» IZBORI U HDZ-u
» Izbori za EU
» USA - izbori
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» IZBORI U HDZ-u
» Izbori za EU
» USA - izbori
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 21