Denkverbot
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Denkverbot
U pravu si, trebalo bi njega pitati :)aben wrote:u sukobu interesa si, to tribo un reći, ne ti
A, kakvim bi sebe opisao?
Guest- Guest
duboko usadjene, tamne oči?mativka wrote:U svom nastojanju da budem što bolja, izbjegavam svađe. Ali moj pogled je gori od svih mogućih izgovorenih riječi :)metilda wrote:mativka wrote:Žene izgleda nikada mira nemaju. Em pubertet, em trudnoće, em postporođajni period, em menopauza. Em ovo, em ono :)
Nije nama ženama lako, a niti muškarcima s nama :)
s ovim prvim se slažem, ali s drugim ne.. ja sam svom mužu smilje, bosilje i lavanda... :P:
Ja sam recimo, tiho oruđe :D
2014-04-16
vjerojatno je u strahu od bilokakvog komentiranja da ne sruši krhki paravan idilemativka wrote:U pravu si, trebalo bi njega pitati :)aben wrote:u sukobu interesa si, to tribo un reći, ne ti
2014-04-16
Kak bi rekli, srneće :)aben wrote:duboko usadjene, tamne oči?mativka wrote:U svom nastojanju da budem što bolja, izbjegavam svađe. Ali moj pogled je gori od svih mogućih izgovorenih riječi :)metilda wrote:mativka wrote:Žene izgleda nikada mira nemaju. Em pubertet, em trudnoće, em postporođajni period, em menopauza. Em ovo, em ono :)
s ovim prvim se slažem, ali s drugim ne.. ja sam svom mužu smilje, bosilje i lavanda...
Al kada su ljute, odašilju tigrovu energiju. Mislim da imam pogled koji ubija :)
Guest- Guest
Samopouzdanje je vrlina, zar ne?aben wrote:vjerojatno je u strahu od bilokakvog komentiranja da ne sruši krhki paravan idilemativka wrote:U pravu si, trebalo bi njega pitati :)aben wrote:u sukobu interesa si, to tribo un reći, ne ti
A nisi mi odgovorio na pitanje :)
Guest- Guest
ko pitanje?
2014-04-16
dok sun bi na facebooku, odabro sun jedno ime koje me je nojviše dojmilo u celomu ratu, slobodan praljak.
jedini čovik za koga mi je iskreno ža ča mu se dogodilo.
https://www.youtube.com/watch?v=uHMi41iBcEc
jedini čovik za koga mi je iskreno ža ča mu se dogodilo.
https://www.youtube.com/watch?v=uHMi41iBcEc
2014-04-16
Duboko sam potresena. Cijelo jutro pratim nemile događaje.
Osjećam nesnosnu gorčinu.
Osjećam nesnosnu gorčinu.
Guest- Guest
mativka wrote:U svom nastojanju da budem što bolja, izbjegavam svađe. Ali moj pogled je gori od svih mogućih izgovorenih riječi :)metilda wrote:mativka wrote:Žene izgleda nikada mira nemaju. Em pubertet, em trudnoće, em postporođajni period, em menopauza. Em ovo, em ono :)
s ovim prvim se slažem, ali s drugim ne.. ja sam svom mužu smilje, bosilje i lavanda...
pa i ja izbjegavam svađe, ali moje ignoriranje je jače od tvog pogleda... :D
nakon sati i dana ignoriranja i gluhe tišine što je moje prokušano oružje ima da ga nema.. :D
i nema tu nikakve idile... bračna stvarnost je kompromis .. a malo se možemo i našaliti na račun toga... :)
Guest- Guest
Da, da.metilda wrote:mativka wrote:U svom nastojanju da budem što bolja, izbjegavam svađe. Ali moj pogled je gori od svih mogućih izgovorenih riječi :)metilda wrote:mativka wrote:Žene izgleda nikada mira nemaju. Em pubertet, em trudnoće, em postporođajni period, em menopauza. Em ovo, em ono :)
nakon sati i dana ignoriranja i gluhe tišine što je moje prokušano oružje ima da ga nema.. :D
i nema tu nikakve idile... bračna stvarnost je kompromis .. a malo se možemo i našaliti na račun toga... :)
Kompromis u koris protivničke strane :D
Guest- Guest
Ode veliki Čovjek.....
Sve što želim napisati djeluje mi premalo za takvog čovjeka.
Guest- Guest
mativka wrote:Da, da.metilda wrote:mativka wrote:U svom nastojanju da budem što bolja, izbjegavam svađe. Ali moj pogled je gori od svih mogućih izgovorenih riječi :)metilda wrote:mativka wrote:Žene izgleda nikada mira nemaju. Em pubertet, em trudnoće, em postporođajni period, em menopauza. Em ovo, em ono :)
naravno, moja bude zadnja.. uvijek kažem "da, dragi"...
Guest- Guest
mativka wrote:Ode veliki Čovjek.....
ono što se ne može opisati bolje da ostane u šutnji... počivao u miru Božjem!
Guest- Guest
Ja se držim one: Pametniji popušta :)metilda wrote:mativka wrote:metilda wrote:mativka wrote:U svom nastojanju da budem što bolja, izbjegavam svađe. Ali moj pogled je gori od svih mogućih izgovorenih riječi :)metilda wrote:
Da, da.
naravno, moja bude zadnja.. uvijek kažem "da, dragi"...
Guest- Guest
tipa, kakov sun muž?mativka wrote:Kojim biljem bi sebe opisao?:)aben wrote:ko pitanje?
pa, iskreno, jo držin da sun fantastičan jer ne zahtjevan da mi je kuća čista, obed iskuvan, ne išćen da znun di mi je žena, di će pojti ni iskin, ča će kupiti ni ka.
ali, uza sve to, očekivanja su uvik svakakova. neki dun, rekla mi je da misli da su muški obćenito gudići, i da ako već moro živiti is jenin, da neka je bar lipi. znoči, sva moja libertarijanska načela i sloboda koju nudin spadaju pod zajednički nazivnik- gudić
2014-04-16
korisna i panetna beštija o ke se rodi pršut i slanina, ali ljudi je gljedaju i uopćavaju osobine samo preko sklonosti da se valjaju u gnjali:)kic wrote:
gudić je ća?
2014-04-16
To ti kaže jer vjerojatno ostavljaš nered iza sebe, a žene prirodno, same po sebi, vole živjeti u čistom. Isto tako, vjerujem da ti je zapravo žena fantastična, jer kako si sam sebe opisao kao nezahtjevnim, to je upravo iz razloga što ti je čisto, oprano, skuhano.aben wrote:tipa, kakov sun muž?mativka wrote:Kojim biljem bi sebe opisao?:)aben wrote:ko pitanje?
pa, iskreno, jo držin da sun fantastičan jer ne zahtjevan da mi je kuća čista, obed iskuvan, ne išćen da znun di mi je žena, di će pojti ni iskin, ča će kupiti ni ka.
ali, uza sve to, očekivanja su uvik svakakova. neki dun, rekla mi je da misli da su muški obćenito gudići, i da ako već moro živiti is jenin, da neka je bar lipi. znoči, sva moja libertarijanska načela i sloboda koju nudin spadaju pod zajednički nazivnik- gudić
S druge strane, pohvalno je što joj omogućavaš slobodu kretanja bez stresa u vidu suvišnih pitanja.
Star, a lip. Kud ćeš bolje. I za razliku od starog gudića bez previše nataložene masnoće :)
Guest- Guest
aben wrote:tipa, kakov sun muž?mativka wrote:Kojim biljem bi sebe opisao?:)aben wrote:ko pitanje?
u sukobu interesa si... trebalo bi pitati tvoju ženu...
Guest- Guest
ma to mi reče jer je žinska a jo muški; to su prevelike rozlike za prebroditi.mativka wrote:To ti kaže jer vjerojatno ostavljaš nered iza sebe, a žene prirodno, same po sebi, vole živjeti u čistom. Isto tako, vjerujem da ti je zapravo žena fantastična, jer kako si sam sebe opisao kao nezahtjevnim, to je upravo iz razloga što ti je čisto, oprano, skuhano.aben wrote:tipa, kakov sun muž?mativka wrote:Kojim biljem bi sebe opisao?:)aben wrote:ko pitanje?
S druge strane, pohvalno je što joj omogućavaš slobodu kretanja bez stresa u vidu suvišnih pitanja.
Star, a lip. Kud ćeš bolje. I za razliku od starog gudića bez previše nataložene masnoće :)
a, ovo drugo, jea rajt, ona je pokupljena sa splitske rive godine 1997 a ne 1897, moderne žene ne čistu, peru i ne kuvaju.
38 godin i 14% body fat, baby
2014-04-16
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Page 14 of 50