Britanske džentlmene zgrozili zločini ustaša
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Britanske džentlmene zgrozili zločini ustaša
Ne guram ja vama pod nos Blajburg,nego velim da imamo lijek i adut kontra ustaša.pizzon wrote:jastreb wrote:Ko vam je kriv kad ste masovno podržavali onog smrdljivog Čiča Dražu. A čast su vam spasili hrvatski Srbi.pizzon wrote:
kakve mi veze imamo sa blajburgom,
osim sto su i tamo pobijeni neki srbi
imamo mi blajburga po srbiji,
komada vise, uspomenu od tita
za razliku od hrvata
onda ne znam zasto nama guras pod noas blajburg.
to je vas unutrasnji sukob.
Mi miožemo reći da su ustaše bili jedan dio našeg naroda koji je činjeo zločine,ali da većina narodas nije bila sa njima,te da smo ih i sami kaznili.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Koga vise u EU boli goli kurac sto je bilo 40-ih Samo balkansku stoku sitnog zuba i snalazljive ljude citaj politicare koje ih bas onako posteno pljackaju do gole koze. Ode vam zivot u 3 fine dok razmisljate o sta tko i kako 40-ih, blize vam se pedesete, zivoti u kurcu, djeci cete ostaviti pakao u nasljedje. Lopovi vam sjebali zivot, oderali vas, poslali svoju djecu vani da se obuce kako ce nastaviti derati kozu vasoj djeci, pricajuci im o 40-im. Nazdravlje :D Srbija ode napred u istoriju. :D :D
omni-
2014-04-12
...e da hoce...ali moraju zenama navlacit uniforme...jer jajare glasni a onda bjez od uniformemamin sin wrote:pizzon wrote:vuksadinare wrote:Ovi bas naumili uci u rat sa nama
...sljedeci put nema koridora i slicno
nema, bice jadan koridor ko granica
od madjarkse granice do j. obale !
hćeš ti ostaviti svoj uredski posao u Nišu, pa doći ostvariti taj vječni san?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Britanski dzentlmeni vrlo dobro znaju sto je bila NDH, a i dobro znaju kako ga zavuci Srbima. To se prenosilo s koljena na koljeno i uvijek palilo. Yebali ste jeza kad okrenu glave prema vama. :D
omni-
2014-04-12
...idem jesti kuhane pilece nogice,krilca,zeluce i jetrica
2015-09-08
sad bi trebali grižnju savjesti zbog zločina iz ww2 liječiti trpanjem kozofila...
Lol Dragana iz Londona. Nema više zločestog Tita koji će braniti Četnicima i Ustašama da se igraju zajedno.
Nije to...oni misle da ce na istu foru ponovit '91 ali ovaj put sa povoljnim ishodom za njih...slicnu propagandu su radili i '91mutava baštarda wrote:sad bi trebali grižnju savjesti zbog zločina iz ww2 liječiti trpanjem kozofila...
2015-09-08
to što on radi nije propaganda nego skečvuksadinare wrote:Nije to...oni misle da ce na istu foru ponovit '91 ali ovaj put sa povoljnim ishodom za njih...slicnu propagandu su radili i '91mutava baštarda wrote:sad bi trebali grižnju savjesti zbog zločina iz ww2 liječiti trpanjem kozofila...
A čuj. Imamo adut. Mi možemo reći :Da. Ustaše su pripadale našem etnikumu,mada ih je masa pripadala bošnjačkom etnikumu,ali možemo reći i to da je veći dio našeg etnikuma pripadao antifašist.pokretu i da je taj dio kaznio ustaše. No sve mi se čini da će još puno vode proteći Dunavom da takvo što izjavimo. Dok god imamo jak utjecaj Udruga,CUH-a i Čardaklija.vuksadinare wrote:Nije to...oni misle da ce na istu foru ponovit '91 ali ovaj put sa povoljnim ishodom za njih...slicnu propagandu su radili i '91mutava baštarda wrote:sad bi trebali grižnju savjesti zbog zločina iz ww2 liječiti trpanjem kozofila...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Posto su Hrvati kao sto je puno puta ovdje ponovljeno pokatoliceni srbi, Ustase su Srbi koji su ubijali Srbe, i koga sad boli kurac danas. Neka to Srbi rjesavaju izmedju sebe.jastreb wrote:A čuj. Imamo adut. Mi možemo reći :Da. Ustaše su pripadale našem etnikumu,mada ih je masa pripadala bošnjačkom etnikumu,ali možemo reći i to da je veći dio našeg etnikuma pripadao antifašist.pokretu i da je taj dio kaznio ustaše. No sve mi se čini da će još puno vode proteći Dunavom da takvo što izjavimo. Dok god imamo jak utjecaj Udruga,CUH-a i Čardaklija.vuksadinare wrote:Nije to...oni misle da ce na istu foru ponovit '91 ali ovaj put sa povoljnim ishodom za njih...slicnu propagandu su radili i '91mutava baštarda wrote:sad bi trebali grižnju savjesti zbog zločina iz ww2 liječiti trpanjem kozofila...
omni-
2014-04-12
Da se u domovinskom ratu nismo pozivali na ustaše, nikad ne bismo dobili toliku podršku svog naroda i onda i ne bismo izborili samostalnost.
crvenkasti-
2014-04-17
kaze jedan aboridzanin da su ih dzentlmeni znali zakopat u zemlju do vrata pa ih gazit autimakic wrote:
> džentlmeni
2014-04-19
Sta su tek Srba pogazili. U bijelim rukavicama, dzentlmenski.prckov wrote:kaze jedan aboridzanin da su ih dzentlmeni znali zakopat u zemlju do vrata pa ih gazit autimakic wrote:
> džentlmeni
omni-
2014-04-12
na sto su se oni sa kokardama pozivali prije nego je bilo i r od rata u HRcrvenkasti wrote:Da se u domovinskom ratu nismo pozivali na ustaše, nikad ne bismo dobili toliku podršku svog naroda i onda i ne bismo izborili samostalnost.
znam - milosevicev govor
2014-04-19
a moras priznat da je fino sto ih zovu dzentlmeniomni wrote:Sta su tek Srba pogazili. U bijelim rukavicama, dzentlmenski.prckov wrote:kaze jedan aboridzanin da su ih dzentlmeni znali zakopat u zemlju do vrata pa ih gazit autimakic wrote:
> džentlmeni
bas I'm stoji taj naziv
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Grozan zločin zaista s tim Jasenovcem ali bio je davno i o njemu se sve zna , ali 18.11. kada je Sputnjik shvatio da je zgrožen kao i blic se dogodilo zapravo nešto drugo. A to je da je Srbija porusila jedan grad do temelja i izvlačila ranjene iz bolnice i streljala a mrtvi su ležali po cesti ko muhe. Je li to bila JNA ili ja JNA zmirila i puštala domaćim cetnicima da to rade svejedno.
Tako da lose tempirana vijest, da svrati pažnju sa srpskog zločina za srpsku javnost..
Tako da lose tempirana vijest, da svrati pažnju sa srpskog zločina za srpsku javnost..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» MESIĆ U JASENOVCU 'Ako netko govori kao ustaša, onda je on ustaša
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» Zločini OVK se zataškavaju,
» LAŠVANSKA DOLINA-MUSLIMANSKI ZLOČINI NAD HRVATIMA
» Dekadencija i gnusni zločini zapadne elite
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» Zločini OVK se zataškavaju,
» LAŠVANSKA DOLINA-MUSLIMANSKI ZLOČINI NAD HRVATIMA