Obnova unske pruge
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Obnova unske pruge
https://www.klix.ba/vijesti/bih/obnova-unske-pruge-bih-i-hrvatska-pokazuju-spremnost-na-saradnju-pocele-konkretne-aktivnosti/171114116
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Obnova unske pruge
Meni je polje ispod pruge, sad kad sam bra masline po cile dane nagleda se vlakova, ima oni mali, to valjda lokalni do Perkovića ili tako nešto
2014-04-11
Čini se lijepo, ali tako to počinje.
Mic po mic, i ni ne snađeš se, i eto Jugoslavije.
crvenkasti-
2014-04-17
Raspjevana Ćopićeva Bosna. U Andrićevoj Bosni takvo što ne bi bilo moguće.
I onda još neki ismijavaju moju tezu o dvije Bosne.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Daleko je to od Jugoslavije pošto je tamo putnički promet slab pa se ne isplati to jer moraš dodatno zaposlit carinike a nema prometa nego ti je ovo bar za sada čisto ekonomija i transport prema lukama, uvoz izvozcrvenkasti wrote:Čini se lijepo, ali tako to počinje.
2014-04-11
Tu sam teoriju više puta iznio poznanicima i mnogi se slažu s njom.
Neki se ne slažu,ali ti me nisu ni htjeli saslušat.
Neki se ne slažu,ali ti me nisu ni htjeli saslušat.
2014-04-22
Ja sam se vozio tom prugom dok je još bila u funkciji, tamo 89 ili tako nešto
Ovo je sad samo za teretni promet jer nemože Dalmacija živit samo od turizma
Putnički promet je skroz druga priča jer ti onda treba i granični prijelaz za putnički promet vlakom a to nema tamo baš tog prometa, možda u sezoni ljeti pa dogovor o tzv sezonskom graničnom prijelazu no o tom po tom, prvo ovo tj obnova i teretni prijevoz
Putnički promet je skroz druga priča jer ti onda treba i granični prijelaz za putnički promet vlakom a to nema tamo baš tog prometa, možda u sezoni ljeti pa dogovor o tzv sezonskom graničnom prijelazu no o tom po tom, prvo ovo tj obnova i teretni prijevoz
2014-04-11
Da bi ta pruga potpuno proradila moraju se najprije osuvremeniti želj.stanice u Bihaću i Kninu.RayMabus wrote:Ja sam se vozio tom prugom dok je još bila u funkciji, tamo 89 ili tako nešto
2014-04-22
Ma lako je za željezničke stanice u Bihaču i Kninu čoviče božji, tribaš u Golubiću i u idućoj postaji u BiH di ljudi izlaze i ulaze iz tog vlaka zaposlit dodatno granične policije samo za to
2014-04-11
Nije tebi granična postaja u Kninu nego u zadnjoj stanici di ljudi izlaze i ulaze, zato je teretni promet lak a ovo skroz druga priča, ja vagon zapečatim u Bihaču i vlak nestaje nigdje osim na toj zadnjoj stranici di se samo pogleda jel pečat diran, malo pas za droge i drugi za eksploziv pronjuška i to je sve
A putnički promet, em treba imat putnike da bi bio isplatiljiv em skroz druga šema
A putnički promet, em treba imat putnike da bi bio isplatiljiv em skroz druga šema
2014-04-11
Mi o prugama a evo taman na Indexu, 200 mladih na kolodvoru u BL čeka vlak za Slovačku
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1007738
Tamo ima granični prijelaz za putnički promet vlakom, BL Zg
Doduše ispravak ipak je riječ o autobusom kolodvoru dakle taj željeznički putnički promet jednostavno nije in
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1007738
Tamo ima granični prijelaz za putnički promet vlakom, BL Zg
Doduše ispravak ipak je riječ o autobusom kolodvoru dakle taj željeznički putnički promet jednostavno nije in
2014-04-11
Longi,nedavno smo diskutirali,baš ti i ja,o jednoj sličnoj temi. Otvaranje nac.parka Una.
Sjećaš li se?
Sjećaš li se?
2014-04-22
jastreb wrote:Raspjevana Ćopićeva Bosna. U Andrićevoj Bosni takvo što ne bi bilo moguće.
Vidi se da nemaš pojma.
Tri Bosne!
I dvije Hercegovine.
Guest- Guest
Da
Znam ja kako se i putnički promet može aktivirati tamo no treba shvatiti da se on radi jedino kad ima putnika dakle vikendom i u sezoni češće te da ono tu se treba bazirati na povezivanje gradova a ne ono staje u nekom selu između Golubića i Martin Broda ukrca se jedna baba ako i to a ja moram dovlačit radi iste trideset ljudi gore samo za nju
Znam ja kako se i putnički promet može aktivirati tamo no treba shvatiti da se on radi jedino kad ima putnika dakle vikendom i u sezoni češće te da ono tu se treba bazirati na povezivanje gradova a ne ono staje u nekom selu između Golubića i Martin Broda ukrca se jedna baba ako i to a ja moram dovlačit radi iste trideset ljudi gore samo za nju
2014-04-11
kic wrote:
ne fali stanici u Kninu nista, u Bihacu nezz
putnika/robe mozda ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa robe će bit kad se ovo aktivira, neće sad ekstra ali jedan teretni vlak dnevno najmanje tj dva jer jedan dolazi drugi odvozi, uvoz izvoz, tamo se spaja roba iz tri luke dakle pretovar ovo ono imaju samo ovdje pola radnog vremena šta raditdebotoijusto wrote:kic wrote:
ne fali stanici u Kninu nista, u Bihacu nezz
putnika/robe mozda ?
Broj vlakova neznači ništa nego teret tj vagoni, ono mogu bit tri vlaka dnevno po pet vagona a može i jedan s petnajst tako da nije to bitno nego ovaj jedan uvoz izvoz dnevno
2014-04-11
Kad sam radija u Kninu onda su ispočetka neki išli na posal vlakom iz Splita za Kini... Tribalo im je 3-4 ure putovat...Jebeš takvu željeznicu i takav putnički promet...Brzo su odustali od te avanture, jer su postali kronično neispavani...
Dok ne budemo mogli imat one lebdeće vlakove ne triba ti putovat vlakom kroz RH... Jedino ako oš da ti putovanje traje duplo nego busom...Ono, budeš s ekipom, naroljaš se i boli te kurac koliko ćeš se vozit...
Dok ne budemo mogli imat one lebdeće vlakove ne triba ti putovat vlakom kroz RH... Jedino ako oš da ti putovanje traje duplo nego busom...Ono, budeš s ekipom, naroljaš se i boli te kurac koliko ćeš se vozit...
Guest- Guest
Pa u suštini u tome i leži potencijal unske pruge jer bi se mogla aktivirati u sezoni za turističke svrhecassanowa wrote:Kad sam radija u Kninu onda su ispočetka neki išli na posal vlakom iz Splita za Kini... Tribalo im je 3-4 ure putovat...Jebeš takvu željeznicu i takav putnički promet...Brzo su odustali od te avanture, jer su postali kronično neispavani...
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» EU će donirati Srbiji 600 milijuna eura za rekonstrukciju pruge
» Rekonstrukcija pruge u Hrvatskoj vrijedna 165 miliona eura
» Mihajlović: Protokol o rekonstrukciji pruge Beograd-Zagreb biće potpisan 5. marta
» Obnova Ukrajine
» Revitalizacija i demografska obnova Hrvatske
» Rekonstrukcija pruge u Hrvatskoj vrijedna 165 miliona eura
» Mihajlović: Protokol o rekonstrukciji pruge Beograd-Zagreb biće potpisan 5. marta
» Obnova Ukrajine
» Revitalizacija i demografska obnova Hrvatske
Page 1 of 3