DRAMATICNO:Hrvatska i NATO ce vaistinu izvrsit agresiju na Srbiju..mere ceste i tunele u Hrvatskoj
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: DRAMATICNO:Hrvatska i NATO ce vaistinu izvrsit agresiju na Srbiju..mere ceste i tunele u Hrvatskoj
Znači to ti je situacija mora bit mir u bih a neka pomorska sila upala u Južni Jadran
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: DRAMATICNO:Hrvatska i NATO ce vaistinu izvrsit agresiju na Srbiju..mere ceste i tunele u Hrvatskoj
Nama ta pruga kroz bih i ne triba kao nešto za ratovanje previše tj uopće ne, možda negdje ali to je daleko od tuđih utjecaja (srbi i muslimani u bih) no ako ja imam top koji se zove debela Berta on će meni svako biti gore no dobro bi bilo da u roku pola dana isti bude na Pelješcu kao obalni top
Znači taj rat onda nema veze s bih i šta više treba mi mir tamo tj baš mora bit isključen sukob u bih da mi je prijevoz siguran
Znači taj rat onda nema veze s bih i šta više treba mi mir tamo tj baš mora bit isključen sukob u bih da mi je prijevoz siguran
2014-04-11
Ne paše mi nit vojna okupacija bih jer ti to ne garantira sigurnost prijevoza ovoga, ono dođu dva partizana il tako šta pa ti miniraju prugu
Baš mora bit mir i ova šema tj nešto ulazi s mora u Jadran.... a nije morski pas
Baš mora bit mir i ova šema tj nešto ulazi s mora u Jadran.... a nije morski pas
2014-04-11
Eto
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/osniva-se-vojska-evropska-vojska-pristupanje-potpisale-23-clanice-eu/171114125
Hrvatska je isto potpisnik
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/osniva-se-vojska-evropska-vojska-pristupanje-potpisale-23-clanice-eu/171114125
Hrvatska je isto potpisnik
2014-04-11
Hrvati su uvijek spremni za rat, jer u njemu vide i nešto pozitivno...
Guest- Guest
A pa bit će sranja samo šta ta buduća sranja su vezana uz i migrante i islamističke napade koje onda dovode desnicu na vlast i onda...
2014-04-11
Najbolje od svega kad pozovu 'meritorne' strucnjake lazanskog,lintu,voloskova i koga sve..onda oni daju zakljucak...'da po ovome svemu ocito postoje znaci da hrvatska namerava izvrsiti agresiju na srbiju ili bar provocirat srpski narod'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Lažanski i njegove vojne analize
Marsovci napadaju
Marsovci napadaju
2014-04-11
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/cuvari-baruta-u-balkanskom-buretu
Dobra analiza
Dobra analiza
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Suljo poludio?Priznat ce agresiju Rusije na Ukrajinu ako Ukrajina prizna NATO agresiju na Srbiju
» Lazanski optužio bivše države ex-yu,mađarsku,Rumunjsku,Albaniju za agresiju na Srbiju zbog davanja zračnog prostora NATO zrakoplovima 1999 godine..
» Ajme!Ujke opet spremaju sa NATO snagama zajedno sa Siptarima,Milogorcima,Juznim Srbima-Makedoncima,Alpskim ujkama i Balijama agresiju na Srbiju i svekoliko srpstvo
» Opa!Zestoka ljutnja Haradinaja i na BiH uz Srbiju:Srbija i BiH vrse agresiju i destabilizaciju Kosova
» Dramaticno i na srpsko kosovskoj granici'Albanci upali u Srbiju maznuli traktor i malo pripucali
» Lazanski optužio bivše države ex-yu,mađarsku,Rumunjsku,Albaniju za agresiju na Srbiju zbog davanja zračnog prostora NATO zrakoplovima 1999 godine..
» Ajme!Ujke opet spremaju sa NATO snagama zajedno sa Siptarima,Milogorcima,Juznim Srbima-Makedoncima,Alpskim ujkama i Balijama agresiju na Srbiju i svekoliko srpstvo
» Opa!Zestoka ljutnja Haradinaja i na BiH uz Srbiju:Srbija i BiH vrse agresiju i destabilizaciju Kosova
» Dramaticno i na srpsko kosovskoj granici'Albanci upali u Srbiju maznuli traktor i malo pripucali
Page 2 of 2