DRAMATICNO:Hrvatska i NATO ce vaistinu izvrsit agresiju na Srbiju..mere ceste i tunele u Hrvatskoj
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
DRAMATICNO:Hrvatska i NATO ce vaistinu izvrsit agresiju na Srbiju..mere ceste i tunele u Hrvatskoj
http://informer.rs/vesti/politika/160636/DRAMATICNO-Jako-opasan-plan-zlocinackog-NATO-pakta-HRVATI-SRBE-SALJU-TENKOVE-TOPOVE
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: DRAMATICNO:Hrvatska i NATO ce vaistinu izvrsit agresiju na Srbiju..mere ceste i tunele u Hrvatskoj
spalit cu se sto ovi pisu i pune ljudima glavu..mi smo ludi ali ovi su za deset eksera ludji..
2015-09-08
Re: DRAMATICNO:Hrvatska i NATO ce vaistinu izvrsit agresiju na Srbiju..mere ceste i tunele u Hrvatskoj
Netko ce sad tu rec pa i ti zazivas rat...ali ja nisam medij nisam novinar i piskaram na ovom forumu i procita me najvise desetak osoba..uglavnom cimam one kojima sam brat...a i ove nase ljevicare..malo epija i jastreba provociram...ali ovi sto zazivaju rat su ipak mediji i to oni najblizi vlasti u srbiji koja i kreira njihovo pisanje i javno mijenje to citaju stotine tisuca ljudi...oni su vaistinu pukli a ko pukne opasan je ponajprije za okolis a na koncu i za sebe
2015-09-08
informer postoji da odradi zadatak
tamo nema komentara koji su pro-zapadni
msm, da je pošteno, porema nama, prema onima
koji nisu napustili srbiju, da prekinemo pregovore sa eu.
sa ovakvim pristupom nije realno da nastupamo iskreno.
nije bitno šta je pošteno, šta je ok, jer mi smo jedina zemlja
evrope koje iskace iz koloseka, verovatno opravdano.
verovatno sam ja glup i budala, pa ne shvatam šta je za nas
dobro.
tamo nema komentara koji su pro-zapadni
msm, da je pošteno, porema nama, prema onima
koji nisu napustili srbiju, da prekinemo pregovore sa eu.
sa ovakvim pristupom nije realno da nastupamo iskreno.
nije bitno šta je pošteno, šta je ok, jer mi smo jedina zemlja
evrope koje iskace iz koloseka, verovatno opravdano.
verovatno sam ja glup i budala, pa ne shvatam šta je za nas
dobro.
Guest- Guest
Jebali te Vučić i Informer.
Jebali te Vučić i Informer.
zapad i rusija stalno mute vodu po balkanu
samo nikako da je izbistre, msm i da ne zele-
zato mi stalno pijemo zagadjenu vodu,
zivimo u muljovitom !?
doduse,
mi se sami javimo da smo spemni, da prihvatamo,
da nam se voda zamuti.
narodi balkana nemaju usaglasen odbrambeni mehanizam
da se zastite od takvog pristupa.
svi se nadaju da ce u tome preveslati neke druge.
uglavnom, mi smo dezurne budale.
samo nikako da je izbistre, msm i da ne zele-
zato mi stalno pijemo zagadjenu vodu,
zivimo u muljovitom !?
doduse,
mi se sami javimo da smo spemni, da prihvatamo,
da nam se voda zamuti.
narodi balkana nemaju usaglasen odbrambeni mehanizam
da se zastite od takvog pristupa.
svi se nadaju da ce u tome preveslati neke druge.
uglavnom, mi smo dezurne budale.
Guest- Guest
zato je eu bezbedonosni okvir za mir na balkanu.
mora da postoji neka visa instanca koja ce da kanalise
ponasanje svih vlada na balkanu.
eu nema altermativu ! alternativa su stalni sukobi,
otvorena drustva za mesetarenje i prepucavanje nekih
drugih na nasem prostoru.
dok uopste postojimo, hitno treba naci izlaznu opciju jer nam
preti bioloski nestanak.
mora da postoji neka visa instanca koja ce da kanalise
ponasanje svih vlada na balkanu.
eu nema altermativu ! alternativa su stalni sukobi,
otvorena drustva za mesetarenje i prepucavanje nekih
drugih na nasem prostoru.
dok uopste postojimo, hitno treba naci izlaznu opciju jer nam
preti bioloski nestanak.
Guest- Guest
Radi se o vojnoj kategorizaciji puteva i mostova.
Čudi me da to tek sada čine, Slovenija je to učinila već prije nekoliko godina.
NATO zna i financirati gradnju nekog puta (tuneli, mostovi...).
Jedan takav sam išao pogledati u Italiji, onaj od Udina prema Austriji...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pizzon wrote:eu nema altermativu !
Upravo si EU proglasio Bogom, jer jedino za Boga ne postoji alternativa s obzirom da je jedan.
pizzon wrote:alternativa su stalni sukobi,
To je u suprotnosti sa onom izjavom Dobriće Ćosiča gdje kaže da Srbi gube u miru ono što dobiju u ratu. Zaključak je kako je Srbi najbolje prolaze u kontinuiranom ratovanju.
Dakle, otkad se to Srbi boje kontinuiranih sukoba?
Guest- Guest
Ma njeka više napadnu, Srbi će pomrieti od neizvjesnoti.
Slovenija i Italija su u civilnom šengenu pa su i vojni spontano napravili a mi ćemo izgleda prvo u vojni a u civilni tko zna kadEroo wrote:Radi se o vojnoj kategorizaciji puteva i mostova.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Žuta štampa. U vremenima sve veće učmalosti i totalne apatije,ljudima se pokušavaju proturati neke nebuloze i malo ih razbuditi.
S jedne strane Srbe se plaši planovima NATO pakta i Hrvatske,a Hrvatima se serviraju nepostojeći memorandumi SANU.
S jedne strane Srbe se plaši planovima NATO pakta i Hrvatske,a Hrvatima se serviraju nepostojeći memorandumi SANU.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bit će i u Bosni ovo, evo željeznice crpcke opet napravile teški gubitak, imaju višak od tisuću nezaposlenih logično da je NATO a tu upada i Hr zainteresirana za ovo
2014-04-11
Srbija koliko ja znam ima neki ugovor sa NATO o tranzitu jedinica preko svog teritorija, neradi NATO ovdje ceste za tenkove prema granici sa Srbijom nego mrežu puteva za tranzitu, ono iz unutdašnjosti prema lukama na moru i to, prema istoku, u svim smjerovima
2014-04-11
https://www.klix.ba/vijesti/bih/delegacija-vojnog-komiteta-nato-a-svecano-docekana-ispred-doma-osbih/171114066
U Hr vjerojatno luka Ploče ima neku logističku vrijednost no vezano je uz željeznički promet i sad kako je crpcka protiv NATO tu će bit nekih priča no opet koliko je taj pravac uopće bitan globalno pošto opet mogu u Split pa doći gore (istočna Slavonija, središnja mađarska itd).... ono nešto kraći put brodom i željeznicom no to je sve
U Hr vjerojatno luka Ploče ima neku logističku vrijednost no vezano je uz željeznički promet i sad kako je crpcka protiv NATO tu će bit nekih priča no opet koliko je taj pravac uopće bitan globalno pošto opet mogu u Split pa doći gore (istočna Slavonija, središnja mađarska itd).... ono nešto kraći put brodom i željeznicom no to je sve
2014-04-11
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/republika_srpska/aktuelno.655.html:695730-Dodik-U-RS-nema-spremnosti-za-integraciju-BiH-u-NATO-savez
No ako ovi budu zezali jednostavno će se renivirat pruga u federaciji u međuvremenu, s druge strane Nato sufinancira takve linije, plaća naknadu za korištenje pruga kao da običan teret prevoziš i tako
No ako ovi budu zezali jednostavno će se renivirat pruga u federaciji u međuvremenu, s druge strane Nato sufinancira takve linije, plaća naknadu za korištenje pruga kao da običan teret prevoziš i tako
2014-04-11
Ima jedan razlog zašto je hrvatskoj bitan taj željeznički pravac no kad ga se analizira onda se vidi da isti nije vezan uz balkansku problematiku nego jadransku
Mi imamo sistem ph 200 i to neiđe u transportni avion znači cesta ili željeznica
Ako je rat na Balkanu neće nitko to ukrcat pa prevozit preko Bosne
To će nama uvijek biti stacionirano gore
E to sad može poslužit i kao obalno topništvo no ako tko napada (a nije Italija) prvo napada hr jug a pruga ide samo do Splita
Ova u Bosni ide do Ploča
Mi imamo sistem ph 200 i to neiđe u transportni avion znači cesta ili željeznica
Ako je rat na Balkanu neće nitko to ukrcat pa prevozit preko Bosne
To će nama uvijek biti stacionirano gore
E to sad može poslužit i kao obalno topništvo no ako tko napada (a nije Italija) prvo napada hr jug a pruga ide samo do Splita
Ova u Bosni ide do Ploča
2014-04-11
Znači to ti je situacija mora bit mir u bih a neka pomorska sila upala u Južni Jadran
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Suljo poludio?Priznat ce agresiju Rusije na Ukrajinu ako Ukrajina prizna NATO agresiju na Srbiju
» Lazanski optužio bivše države ex-yu,mađarsku,Rumunjsku,Albaniju za agresiju na Srbiju zbog davanja zračnog prostora NATO zrakoplovima 1999 godine..
» Ajme!Ujke opet spremaju sa NATO snagama zajedno sa Siptarima,Milogorcima,Juznim Srbima-Makedoncima,Alpskim ujkama i Balijama agresiju na Srbiju i svekoliko srpstvo
» Opa!Zestoka ljutnja Haradinaja i na BiH uz Srbiju:Srbija i BiH vrse agresiju i destabilizaciju Kosova
» Dramaticno i na srpsko kosovskoj granici'Albanci upali u Srbiju maznuli traktor i malo pripucali
» Lazanski optužio bivše države ex-yu,mađarsku,Rumunjsku,Albaniju za agresiju na Srbiju zbog davanja zračnog prostora NATO zrakoplovima 1999 godine..
» Ajme!Ujke opet spremaju sa NATO snagama zajedno sa Siptarima,Milogorcima,Juznim Srbima-Makedoncima,Alpskim ujkama i Balijama agresiju na Srbiju i svekoliko srpstvo
» Opa!Zestoka ljutnja Haradinaja i na BiH uz Srbiju:Srbija i BiH vrse agresiju i destabilizaciju Kosova
» Dramaticno i na srpsko kosovskoj granici'Albanci upali u Srbiju maznuli traktor i malo pripucali
Page 1 of 2