Bogat je onaj tko malo treba, ne onaj tko puno ima...
Page 14 of 16
Page 14 of 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Re: Bogat je onaj tko malo treba, ne onaj tko puno ima...
kajo na jedrilici je reful najopasniji, nije vjetar već promjena smjera.Kao što veli longi, tramuntana je opasna. u biti svaki vjetar je opasan i ovisi o prostoru gdje puše.
kada vidiš da pada tlak, đada u luku ili valu.
jednom me ulovio jugo između raba i obale, jedva sam pristao, a valovi su bili jebački.
isto tako nas jednom ulovilo jugo kod petrčana pa smo brod ostavili u sabunikama i pehaka do apartmana, a brod je bio poveći.
čim počne derat vjetar crta u valu.
kada vidiš da pada tlak, đada u luku ili valu.
jednom me ulovio jugo između raba i obale, jedva sam pristao, a valovi su bili jebački.
isto tako nas jednom ulovilo jugo kod petrčana pa smo brod ostavili u sabunikama i pehaka do apartmana, a brod je bio poveći.
čim počne derat vjetar crta u valu.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Puše, nemoš pobrat masline
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/516909/zbog-bure-odgoene-katamaranske-linije-prema-hvaru-korculi-i-bracu-39marko-polo39-u-utorak-nece-u-anconu
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/516909/zbog-bure-odgoene-katamaranske-linije-prema-hvaru-korculi-i-bracu-39marko-polo39-u-utorak-nece-u-anconu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Puse i u zd premda nas bura dobro zaobilazi...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma ja i ne izlazim iz kuće dok ovo nestane, eto jedino nemogu pobrat masline, pobacati će ih pola ali bmk i onako je prirodilo ove godine, bit će manje za brat
2014-04-11
Kolko daju 12-15 %? Beri pare su to :)
2015-08-06
Ma brat ću kurac
Kad ferma vitar onda ću nastaviti
Kad ferma vitar onda ću nastaviti
2014-04-11
Nema kod tebe u Canberidanni1 wrote:Jebalo vas više to sranje o siromaštvu.
lažete ko psi, nema siromaštva, bar ne više nego bilo kojoj razvijenoj zemlji.
Svaka kuća ima po tri TV, kompjutere, 2smartphona po glavi, frižidere, perilice, aute...pičke materine...što još joćete?
Samo serete i kukate.
Kermit-
2014-04-17
Ovu godinu manje od 6kg za litru.skoro 5.5kgepikur37 wrote:Kolko daju 12-15 %? Beri pare su to :)
Ja to rijesija ima 15dana,sve lipo po suncu ko gospon covik..a ovi sta su cekali jos tri kapi ulja vise, neka sad vataju upalu pluca.
Guest- Guest
Kserks_ wrote:Ovu godinu manje od 6kg za litru.skoro 5.5kgepikur37 wrote:Kolko daju 12-15 %? Beri pare su to :)
Ja to rijesija ima 15dana,sve lipo po suncu ko gospon covik..a ovi sta su cekali jos tri kapi ulja vise, neka sad vataju upalu pluca.
Pa dobro daju, ovdje maksimalno 15%....oderase se ljudi po maslinicima vledam danas i po buri
2015-08-06
Meni je prva tura bacila 17%, 650 kg 110 litara maslinovog ulja
2014-04-11
Ove godine je cili 9 i 10misec bilo sunce i sazrijale su propisno,plus prosle zime je bilo dugo do -10,pa je sve nametnike ubilo.
Guest- Guest
Nije lova samo materija nego i ideja tj odnosno blokada istih
Jbga imam i ja stanova neiskorištenih tj jedan pa se ne iznajmljuje jer stari piči svoju teoriju pa onda ok radi šta oš
Još me žica 40 tisuća kuna, kao da ja platim neke poreze a da je njegovo a kao eto dat će mi darovnicu
Mislim se zajebali se me prije dvanaest godina sad opet ideš, odjeba ga aj sine odjebi, prodaja nešto paš imat a ne uvik meni uzimat
Je pametan a
Jbga imam i ja stanova neiskorištenih tj jedan pa se ne iznajmljuje jer stari piči svoju teoriju pa onda ok radi šta oš
Još me žica 40 tisuća kuna, kao da ja platim neke poreze a da je njegovo a kao eto dat će mi darovnicu
Mislim se zajebali se me prije dvanaest godina sad opet ideš, odjeba ga aj sine odjebi, prodaja nešto paš imat a ne uvik meni uzimat
Je pametan a
2014-04-11
Da iznajmi taj stan a može komodno 1500 kuna misećno ono godišnje 18 tisuća kuna, nit ora nit kopa, neće, kao to za tebe, ja bija pet puta tamo po dvi minute a poviše glave mi je
To udrilo film u glavu da ću ja žensku dovest a onda me žica 40 tisuća kuna, pa jeben ti mater moga si ga dosad iznajmiti pa platit porez i sad kad nisi sad si meni ostavija problem
A je mi pomažeš u pm
To udrilo film u glavu da ću ja žensku dovest a onda me žica 40 tisuća kuna, pa jeben ti mater moga si ga dosad iznajmiti pa platit porez i sad kad nisi sad si meni ostavija problem
A je mi pomažeš u pm
2014-04-11
Pa jel to bolesno, i onda kad mu ja svašta izgovorim da je debilčina i to onda šta, nevaljan ja jel
Ko oni konj ono, vidi samo naprid i uprilo svoje i kraj
Ajde puši kurac jebi mater
Ko oni konj ono, vidi samo naprid i uprilo svoje i kraj
Ajde puši kurac jebi mater
2014-04-11
Kod mene 18, nekima ide do 23, ne pamti se...epikur37 wrote:Kolko daju 12-15 %? Beri pare su to :)
A neke mršave, sitne, reko bi čovjek baci li 7-8 % puna šaka brade...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Treba kazati i to, uz minimalne žrtve...
Do sada 1 poginuli te 10-ak izbačenih iz stroja samo za ovu sezonu...
Dobro, brat će se još...
Do sada 1 poginuli te 10-ak izbačenih iz stroja samo za ovu sezonu...
Dobro, brat će se još...
RayMabus wrote:Ma ja i ne izlazim iz kuće dok ovo nestane
ode zdravlje ko ništ, najgore je kad ti propuše kosti i leđa, dok si mlad ne osjetiš, ali kad dođu godine budeš sav ukočen
Guest- Guest
Bmk kurac za masline, eto berem ih ono po šemi pomažem ocu, onda mi on uleti s pričom imam ja deset tisuća kuna godišnje
A koliko imaš što oni stan ne iznajmljuješ
AJ SKINI MI SE S KURCA JEBI MATER ONO
A koliko imaš što oni stan ne iznajmljuješ
AJ SKINI MI SE S KURCA JEBI MATER ONO
2014-04-11
Netko ima problema s lovom a netko s konjima
To je fiksirano u jednu točku u daljini i kraj rasprave, da im staviš zid između zabiti će se u njega u galopu, ne vide ga jer gledaju nešto tamo u daljini i ništa više
To je fiksirano u jednu točku u daljini i kraj rasprave, da im staviš zid između zabiti će se u njega u galopu, ne vide ga jer gledaju nešto tamo u daljini i ništa više
2014-04-11
Duznost djeteta je pomoc starijem roditelju...
2015-08-06
To samo u tvojoj glavi, nemoš nikog natirat da nekome pomaže, ili hoće ili nećeepikur37 wrote:Duznost djeteta je pomoc starijem roditelju...
Doduše moš napraviti takvi zakon no onda to nije ta tzv dužnost o kojoj pričaš već zakonska prisila a to je nešto drugo
2014-04-11
Page 14 of 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Similar topics
» Nije bogat onaj tko ima 12 kuća :)
» Za pobjedu nad HDZ-om oporbi treba puno vise od puke kritike HDZ-a
» Svjetska organizacija za emigraciju: treba još puno više emigranata, a Evropa se mora "educirati" da ih prihvati
» Sandra Švaljek: Hrvatska ima malo poreza stoga treba uvesti još par!!!
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Za pobjedu nad HDZ-om oporbi treba puno vise od puke kritike HDZ-a
» Svjetska organizacija za emigraciju: treba još puno više emigranata, a Evropa se mora "educirati" da ih prihvati
» Sandra Švaljek: Hrvatska ima malo poreza stoga treba uvesti još par!!!
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
Page 14 of 16