Mi volimo Srbe, oni su nam braća, a Hrvate mrzimo!
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Mi volimo Srbe, oni su nam braća, a Hrvate mrzimo!
Nasi igrali s 30% snage.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
dobro imaš snage više..baš cijeli?:)crvenkasti wrote:Još je jutro, pred nama je novi dan.
Danas planiram cijeli dan disati i biti Hrvat.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ja razmišljam hoću li danas biti turbo hrvat ili ono što sam u zadnje vrijeme, jugoslavenka i četnik
vidjeti ću još...
vidjeti ću još...
2015-08-15
kic wrote:
ja ću bit Ličanin.
...a ja ću biti dvoličan, jer su mi i mama i tata Ličani.
Guest- Guest
kofein wrote:kic wrote:
ja ću bit Ličanin.
...a ja ću biti dvoličan, jer su mi i mama i tata Ličani.
kako nabačeno
obuci ličke čarape..kic wrote:
ja ću bit Ličanin.
2015-08-15
kaja wrote:ja razmišljam hoću li danas biti turbo hrvat ili ono što sam u zadnje vrijeme, jugoslavenka i četnik
vidjeti ću još...
Ja ću da budem tolerantan.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Danas je svjetski dan ljubaznosti.dzango wrote:kaja wrote:ja razmišljam hoću li danas biti turbo hrvat ili ono što sam u zadnje vrijeme, jugoslavenka i četnik
vidjeti ću još...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ljubazan je već preterano. Ja bih se zadržao na tolerantan.jastreb wrote:Danas je svjetski dan ljubaznosti.dzango wrote:kaja wrote:ja razmišljam hoću li danas biti turbo hrvat ili ono što sam u zadnje vrijeme, jugoslavenka i četnik
vidjeti ću još...
2014-04-19
danas nećemo da se svađamo , će da širimo ljubav...dzango wrote:Ljubazan je već preterano. Ja bih se zadržao na tolerantan.jastreb wrote:Danas je svjetski dan ljubaznosti.dzango wrote:kaja wrote:ja razmišljam hoću li danas biti turbo hrvat ili ono što sam u zadnje vrijeme, jugoslavenka i četnik
vidjeti ću još...
2015-08-15
I dobre vibracije. Bez vibratora.kaja wrote:danas nećemo da se svađamo , će da širimo ljubav...dzango wrote:Ljubazan je već preterano. Ja bih se zadržao na tolerantan.jastreb wrote:Danas je svjetski dan ljubaznosti.dzango wrote:kaja wrote:ja razmišljam hoću li danas biti turbo hrvat ili ono što sam u zadnje vrijeme, jugoslavenka i četnik
vidjeti ću još...
2014-04-19
naravno, šta će nam ta pomagala, i tako su regoču u dupetudzango wrote:I dobre vibracije. Bez vibratora.kaja wrote:danas nećemo da se svađamo , će da širimo ljubav...dzango wrote:Ljubazan je već preterano. Ja bih se zadržao na tolerantan.jastreb wrote:Danas je svjetski dan ljubaznosti.dzango wrote:
ovaj nisu, izletila sam se, danas je dan ljubaznosti..
2015-08-15
Hrvati i Srbi ako hoće naprijed, moraju prestati sa sranjima i svađama i krenuti u dobrosusjedsku suradnju i pomirenje.
Ovo ovako ne ide jebi ga.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Šta bi onda radili po forumu? Ugasili bi ga odmah. Bilo bi dosadno.Ringo10 wrote:Hrvati i Srbi ako hoće naprijed, moraju prestati sa sranjima i svađama i krenuti u dobrosusjedsku suradnju i pomirenje.
2014-04-19
Neka bude dosadno.dzango wrote:Šta bi onda radili po forumu? Ugasili bi ga odmah. Bilo bi dosadno.Ringo10 wrote:Hrvati i Srbi ako hoće naprijed, moraju prestati sa sranjima i svađama i krenuti u dobrosusjedsku suradnju i pomirenje.
Imamo mi mnogo toga pozitivnog zajedničkog naslijeđa u povijesti ali mi se kačimo samo onoga najgorega.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
To je zato što nas vode najgori među nama. Najbolji su otišli napolje. Mada je i narod sam po sebi loš.Ringo10 wrote:Neka bude dosadno.dzango wrote:Šta bi onda radili po forumu? Ugasili bi ga odmah. Bilo bi dosadno.Ringo10 wrote:Hrvati i Srbi ako hoće naprijed, moraju prestati sa sranjima i svađama i krenuti u dobrosusjedsku suradnju i pomirenje.
Imamo mi mnogo toga pozitivnog zajedničkog naslijeđa u povijesti ali mi se kačimo samo onoga najgorega.
2014-04-19
Serbinho-3 wrote:kofein wrote:Serbinho-3 wrote:Jedino Grci bili uz nas kad je bilo najteze!
Nameštaljka i ovo?
Pa sto tamo niste dali gol?
je l' bilo potrebe? nije. aj bok.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Ringo10 wrote:Neka bude dosadno.dzango wrote:Šta bi onda radili po forumu? Ugasili bi ga odmah. Bilo bi dosadno.Ringo10 wrote:Hrvati i Srbi ako hoće naprijed, moraju prestati sa sranjima i svađama i krenuti u dobrosusjedsku suradnju i pomirenje.
npr.?
jebem mater onomu tko nas sastavi i prvi i drugi puta. daleko im kuća od moje.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Pa odnosi i nisu toliko loši,s obzirom što se dogodilo.Ringo10 wrote:Neka bude dosadno.dzango wrote:Šta bi onda radili po forumu? Ugasili bi ga odmah. Bilo bi dosadno.Ringo10 wrote:Hrvati i Srbi ako hoće naprijed, moraju prestati sa sranjima i svađama i krenuti u dobrosusjedsku suradnju i pomirenje.
Evo sa mnom rade Vukovarci,Hrvati i Srbi i u odličnim su odnosima. Dvojica su bili četnjaci iz Borova Sela,ali ne vuidim da se Hrvati i oni ne trpe. Naprotiv. Odlični su prijatelji. Barem tu na moru.
Mada vidim i na Kordunu da sve ide nabolje,a u Dalmaciji su čak Bosanci-Hrvati u boljim odnosima sa Srbima,nego sa Janjevcima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Izetbegović: Očistit ćemo SDA i otvoriti vrata za Srbe i Hrvate
» Bakir: Tražimo lojalne Hrvate i Srbe
» Redatelj filma koji je posvađao Hrvate i Srbe
» Suljo:'Da podsjetim Hrvate!'95 su Hrvati ubijali Srbe'
» Biskup Perić u Vukovaru: “Kriste, pomiri Srbe i Hrvate”
» Bakir: Tražimo lojalne Hrvate i Srbe
» Redatelj filma koji je posvađao Hrvate i Srbe
» Suljo:'Da podsjetim Hrvate!'95 su Hrvati ubijali Srbe'