Mi volimo Srbe, oni su nam braća, a Hrvate mrzimo!
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Mi volimo Srbe, oni su nam braća, a Hrvate mrzimo!
Eva_ wrote:Od svih Srba, Hrvati su najgori.
Neka smo, glavno da nismo više Srbi.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Ringo10 wrote:
Npr nauči malo povijest mamlaze.
Ulazak u obje Juge je Hrvatsku spasio od propasti.
Znam da se mnogima to ne sviđa ali to je istina.
A sad, kud ovaj put da uđemo?
crvenkasti-
2014-04-17
Hahaha ... ma bjež jebi secrvenkasti wrote:Ringo10 wrote:
Npr nauči malo povijest mamlaze.
A sad, kud ovaj put da uđemo?
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Neka velika ljubav,a 99% Srba ne zna grčki,a 99% Grka ne zna srpski.
Čak više Srba zna albanski,nego grčki.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ako ti ne znaš ne znači da i ostali Srbi ne znaju, tebe nikad nisu zanimale bratske zemlje i jezici, Grčke i Rusije, vazda si lumpovao po srednjoj Bosni i NDHa
2014-04-15
Nis. Potjerali smo ih sve. Sad nam je super..Kavran wrote:jastreb wrote:I prije Jugoslavija Srbi i Hrvati su živjeli zajedno. Znači nisu ta dva naroda se upoznala u Jugoslaviji.Kavran wrote:Ringo10 wrote:Neka bude dosadno.dzango wrote:
Šta bi onda radili po forumu? Ugasili bi ga odmah. Bilo bi dosadno.
Imamo mi mnogo toga pozitivnog zajedničkog naslijeđa u povijesti ali mi se kačimo samo onoga najgorega.
npr.?
jebem mater onomu tko nas sastavi i prvi i drugi puta. daleko im kuća od moje.
živjeli smo s mađarima i slovacima od 1102. do 1918. živjeli smo s česima, slovencima i austrijancima od 1527. do 1918.
i kaj sad?
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
malo sutramaggie13 wrote:Crveni je agnostik, tupane :-Pjastreb wrote:Aha,a reci mi dok nisi postao Hrvat,koju slavu si slavio?crvenkasti wrote:jastreb wrote:A jal ti znaš što to znači zeru bazati?crvenkasti wrote:
jel znaš ti što su to 'basa' i 'varenika'?
malo šetati
on i njegovi su među pokrštenih
dvestašesdeset iljada pokrštenih
srba u NDH i u zadnjem ratu od
katoličkih ustaških popova
a ne žele da se vrate u pravoslavlje
pitam se kao srbin zašto
Al zapravo sretna, što je najvažnije.dzango wrote:Prokletstvo malih razlika. Dva vrlo slična naroda. Glupa, neobrazovana i pokvarena.epikur37 wrote:hrvati i srbi...ljubav i mržnja...folie a deux :)
ne mogu jedni bez drugih a mrze se...
Nesretni su samo ovi obrazovani koji stalno nekog kurca kukaju i stalno nešto traže.
Glupi i neobrazovani uživaju u životu dok obrazovane budale lutaju svijetom u potrazi za "srećom" il što već traže.
Pa i ne baš. Srbi su puno veseliji od Hrvata,koji su nekako uvijek natmureni.danni1 wrote:Al zapravo sretna, što je najvažnije.dzango wrote:Prokletstvo malih razlika. Dva vrlo slična naroda. Glupa, neobrazovana i pokvarena.epikur37 wrote:hrvati i srbi...ljubav i mržnja...folie a deux :)
Srbi pjevaju i igraju kolo i kad sjekire padaju s neba,a Hrvati samo nešto kukaju i očajavaju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
par neutronki i naselit kineze :D
Samo obrazovani hrvati očajavaju. Oni stalno nešto računaju, BDP,PDV, tablice, grafikoni, uvijek im je trava zelenija u susjedovom dvorištu...jastreb wrote:Pa i ne baš. Srbi su puno veseliji od Hrvata,koji su nekako uvijek natmureni.danni1 wrote:Al zapravo sretna, što je najvažnije.dzango wrote:Prokletstvo malih razlika. Dva vrlo slična naroda. Glupa, neobrazovana i pokvarena.epikur37 wrote:hrvati i srbi...ljubav i mržnja...folie a deux :)
Srbi pjevaju i igraju kolo i kad sjekire padaju s neba,a Hrvati samo nešto kukaju i očajavaju.
Sve od silne pameti i obrazovanja zaborave da žive.
nemoj me dani, pa kad god dojdem u dnrh uvijek cujem kukanje, a druzim se s narodom, ne mislim na pleme nego na hrvatedanni1 wrote:Samo obrazovani hrvati očajavaju. Oni stalno nešto računaju, BDP,PDV, tablice, grafikoni, uvijek im je trava zelenija u susjedovom dvorištu...jastreb wrote:Pa i ne baš. Srbi su puno veseliji od Hrvata,koji su nekako uvijek natmureni.danni1 wrote:Al zapravo sretna, što je najvažnije.dzango wrote:Prokletstvo malih razlika. Dva vrlo slična naroda. Glupa, neobrazovana i pokvarena.epikur37 wrote:hrvati i srbi...ljubav i mržnja...folie a deux :)
obicni ljudi koji se bore za prezivljavanje,
znas koliko njih me pita da im najdem djeci neki poslic vani, mogao bih otvorit agenciju ebate
2015-09-08
Doista svi smrknuti..neveseli..a zagorci navijek raspkevani i medjimurci isto...slavonci jos vise.jastreb wrote:Pa i ne baš. Srbi su puno veseliji od Hrvata,koji su nekako uvijek natmureni.danni1 wrote:Al zapravo sretna, što je najvažnije.dzango wrote:Prokletstvo malih razlika. Dva vrlo slična naroda. Glupa, neobrazovana i pokvarena.epikur37 wrote:hrvati i srbi...ljubav i mržnja...folie a deux :)
Kod dalmosa ni ne prrestaje a ere i bosanci uvijek zafrkavaju se
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...sami su se potjerali ja im nodam rekao hajtekaja wrote:Nis. Potjerali smo ih sve. Sad nam je super..Kavran wrote:jastreb wrote:I prije Jugoslavija Srbi i Hrvati su živjeli zajedno. Znači nisu ta dva naroda se upoznala u Jugoslaviji.Kavran wrote:Ringo10 wrote:
Neka bude dosadno.
Imamo mi mnogo toga pozitivnog zajedničkog naslijeđa u povijesti ali mi se kačimo samo onoga najgorega.
npr.?
živjeli smo s mađarima i slovacima od 1102. do 1918. živjeli smo s česima, slovencima i austrijancima od 1527. do 1918.
i kaj sad?
:)
2015-09-08
Ja srbima da sam im brat oni sad nece..hrvati vise nam niste braca i tako cigli pet minuta ljutnje i opet im ja brat
2015-09-08
...a braca...jastreb wrote:Neka velika ljubav,a 99% Srba ne zna grčki,a 99% Grka ne zna srpski.
0
2015-09-08
Ringo10 wrote:Npr nauči malo povijest mamlaze.Kavran wrote:Ringo10 wrote:Neka bude dosadno.dzango wrote:Šta bi onda radili po forumu? Ugasili bi ga odmah. Bilo bi dosadno.Ringo10 wrote:Hrvati i Srbi ako hoće naprijed, moraju prestati sa sranjima i svađama i krenuti u dobrosusjedsku suradnju i pomirenje.
Ovo ovako ne ide jebi ga.
npr.?
Naravno, Jugi je istekao rok i ne treba se nikad više ponoviti.
A i neće, osim u paranoičnim glavurdama blesavih ustaških imbecila koji ne daju da se Jugovina upokoji. Ima i jugonostalgika ali to je u Hrvatskoj marginalija.
mamlaz te nabije na kurac debilu. spasio nas od čega? ti možeš znati ''što bi bilo da je bilo''?
ja govorim o onomu što se dogodilo i koliko se to platilo u krvarini.
i nemoj meni o povijesti jer sam prvi koji će reći da je zavnoh (andrija hebrang) uspostavio stabilan državno-pravni okvir (fdh) koji se više nije mogao poništiti i da smo sljednica samo te fdh, a ne neke jebene ndh ili banovine ili koje pičke materine.
kužiš? ma kurac ti kužiš mujmane.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Rum servis, to je kad ti donesu rum.
crvenkasti-
2014-04-17
epikur37 wrote:hrvati i srbi...ljubav i mržnja...folie a deux :)
......u sridu
Braća rodjena u lubavi i mržnji.............balkanska plemenska posla
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Leviathan2 wrote:nemoj me dani, pa kad god dojdem u dnrh uvijek cujem kukanje, a druzim se s narodom, ne mislim na pleme nego na hrvatedanni1 wrote:Samo obrazovani hrvati očajavaju. Oni stalno nešto računaju, BDP,PDV, tablice, grafikoni, uvijek im je trava zelenija u susjedovom dvorištu...jastreb wrote:Pa i ne baš. Srbi su puno veseliji od Hrvata,koji su nekako uvijek natmureni.danni1 wrote:Al zapravo sretna, što je najvažnije.dzango wrote:
Prokletstvo malih razlika. Dva vrlo slična naroda. Glupa, neobrazovana i pokvarena.
obicni ljudi koji se bore za prezivljavanje,
znas koliko njih me pita da im najdem djeci neki poslic vani, mogao bih otvorit agenciju ebate
aha ... otvori agenciju i ponudi im posao. pa da vidimo koliko će ih htjeti doista raditi. ne čajpri bajke. traže posao, a mole boga da ga ne nađu. a motike se primiti .... to niti pod razno iako imaju tko zna koliko jutara zemlje.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Izetbegović: Očistit ćemo SDA i otvoriti vrata za Srbe i Hrvate
» Bakir: Tražimo lojalne Hrvate i Srbe
» Redatelj filma koji je posvađao Hrvate i Srbe
» Suljo:'Da podsjetim Hrvate!'95 su Hrvati ubijali Srbe'
» Biskup Perić u Vukovaru: “Kriste, pomiri Srbe i Hrvate”
» Bakir: Tražimo lojalne Hrvate i Srbe
» Redatelj filma koji je posvađao Hrvate i Srbe