freestyle
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: freestyle
mativka wrote:Gdje je dosljednost?orion wrote:mativka wrote:No, kako se netko može odreći svog stvaralaštva?
Reći za svoju temu, nek potone!
Bi li vi , i u kojem slučaju tako postupili?
ne kužim te; zašto tema ne bi potonula - npr. danas te nešto inspirira - proćakulaš sa ljudima, uvijek postoji šansa da se nešto naučiš i ideš dalje - može trajati dugo dugo, a može samo do sutra ...
opet ja ne kontam ..... kakva dosljednost - svaka priča mora jednom završiti :) ...neka prije,neka kasnije
orion- Posts : 2287
2017-06-06
orion wrote:kic wrote:
negdje krajem 05. mjeseca 2007., ja prve postove ostavio na Povijesti, onda se preselio na Glazbu, pa postao admin Povijesti, ali tad je već sve zamrlo..
M je film od Fritza Langa
ali mislio sam: M kao Muško :^^
a so :D .... da, bila sam malo samozatajna .... zapravo, pisala sam dosta dugo u neodređenom obliku. Nikada neću zaboraviti kad je Ambra / tada je bila mod na kultnima/ čula da sam žensko - bili smo Esko, ona i ja a nekoj temi - dakle pet minuta nije ni slovo napisala ......
Inače sam krenula sa filozofije i SF pd-fova ..poslije se raširilo ....
ambra je bila neka vrsta ženskog šejkera, njene postove sam morao par puta pročitati da skužim šta piše..
nije da ne zna pisati, nego sam ja glup bio, a i ostao :^^
nekad su SF pdfi bili živi, pa i na rubu znanosti je bilo vrelo
Triny wrote:Ne...jer pojma nemaju.:)mativka wrote:Od tud počinju najbolje ideje ;)Triny wrote:Mate sanjar.
Triny, zar ti ne idu na živce svi koji te omalovažavaju?! :)
A, zapravo, nemaju pojma ;)
2017-06-06
Zbog čega neka priča mora završiti?orion wrote:mativka wrote:Gdje je dosljednost?orion wrote:mativka wrote:No, kako se netko može odreći svog stvaralaštva?
ne kužim te; zašto tema ne bi potonula - npr. danas te nešto inspirira - proćakulaš sa ljudima, uvijek postoji šansa da se nešto naučiš i ideš dalje - može trajati dugo dugo, a može samo do sutra ...
opet ja ne kontam ..... kakva dosljednost - svaka priča mora jednom završiti :) ...neka prije,neka kasnije
Guest- Guest
kic wrote:orion wrote:kic wrote:
negdje krajem 05. mjeseca 2007., ja prve postove ostavio na Povijesti, onda se preselio na Glazbu, pa postao admin Povijesti, ali tad je već sve zamrlo..
M je film od Fritza Langa
ali mislio sam: M kao Muško :^^
a so :D .... da, bila sam malo samozatajna .... zapravo, pisala sam dosta dugo u neodređenom obliku. Nikada neću zaboraviti kad je Ambra / tada je bila mod na kultnima/ čula da sam žensko - bili smo Esko, ona i ja a nekoj temi - dakle pet minuta nije ni slovo napisala ......
Inače sam krenula sa filozofije i SF pd-fova ..poslije se raširilo ....
ambra je bila neka vrsta ženskog šejkera, njene postove sam morao par puta pročitati da skužim šta piše..
nije da ne zna pisati, nego sam ja glup bio, a i ostao :^^
nekad su SF pdfi bili živi, pa i na rubu znanosti je bilo vrelo
da, da.... na rubu znanosti bio jedan čovjek ....sjetila se-Saturnface .... stvarno si je maksimalno dao truda. I još neki ljudi-ne mogu se sada sjetiti nickova, i Suadica često dolazila - sve u svemu bilo je baš zabavno..
2017-06-06
mativka wrote:Zbog čega neka priča mora završiti?orion wrote:mativka wrote:Gdje je dosljednost?orion wrote:mativka wrote:No, kako se netko može odreći svog stvaralaštva?
ajme dajme najme ..... koja ili čija priča nikada nije završila ? ...a bez da se bacimo na tešku filozoiju u lagano nedjeljno veče
2017-06-06
kic wrote:
saturnface punker, i saudade, i brojni drugi..
..... puno je ljudi prošlo - za malo njih znam gdje su i kako su :)
jedino što nikada nisam bila n VIP-u, možda nekoliko puta u svim tim godinama...
i evo me sad ..... čija maika crnu vunu prede - Todorićeva ili Plenkovićeva
2017-06-06
A, što ja znam :)orion wrote:mativka wrote:Zbog čega neka priča mora završiti?orion wrote:mativka wrote:Gdje je dosljednost?orion wrote:
ajme dajme najme ..... koja ili čija priča nikada nije završila ? ...a bez da se bacimo na tešku filozoiju u lagano nedjeljno veče
Ja sam ipak premlada za vas, pa jedino što mogu je uživati uz lijepe priče :)
Guest- Guest
kic wrote:
jebo nas i jedan i drugi, ass to mouth
...
Psihići opjevali Mišu Kovača ... malo pretencijozno al može proći
2017-06-06
mativka wrote:A, što ja znam :)orion wrote:mativka wrote:Zbog čega neka priča mora završiti?orion wrote:mativka wrote:
Gdje je dosljednost?
Ja sam ipak premlada za vas, pa jedino što mogu je uživati uz lijepe priče :)
mladost-ludost .....
.... kad bi sve zbrojili mislim da bi trebali biti opušteni, da je forum jedan od načina relaksacije i da ga kao takvog treba usvojiti.... npr. sada momentalno kuham za sutra i neobavezno pričam sa vama. Nekada si uzmem vremena pa se malo zadubim ozbiljnije .... ali to je vrlo rijetko, jednostavno tempo nam je takav ......
2017-06-06
Pijuckam kavicu i razmišljam kako mi nedostaje smijeha. Ljudi oko mene su ozbiljnji, svi u nekakvom grču. Bit će zbog materijalnih neprilika. Prije su imali nekakvu nadu, barem da će nešto u zastaru, a danas više nema ni toga :)
Jel prije sve bilo opuštenije il se meni čini jer obično o prošlosti gledamo na drugačiji način?
Jel prije sve bilo opuštenije il se meni čini jer obično o prošlosti gledamo na drugačiji način?
Guest- Guest
mativka wrote:Pijuckam kavicu i razmišljam kako mi nedostaje smijeha. Ljudi oko mene su ozbiljnji, svi u nekakvom grču. Bit će zbog materijalnih neprilika. Prije su imali nekakvu nadu, barem da će nešto u zastaru, a danas više nema ni toga :)
..... možda, prije smo bili mlađi i slađi, bili smo .....
2017-06-06
kic wrote:
odlicna emisija na rubu znanosti na hrt3
tnks .... upalili
2017-06-06
.... dobro kaže Mišek: Zašto svi kažu završili smo u bolnici - treba reći počeli smo u bolnicikic wrote:
nisam nj ja gledao od pocetka steta, u biti je sve freestyle, ne znamo sta govorimo..
2017-06-06
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 3 of 5