freestyle
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: freestyle
mativka wrote:zar tebi Kic, nije bitan niti dio od foruma?kic wrote:
ne znam sta spasavas ali dobro, ta koliko sam ja togs izdrzao ti bi obrisala forum vise puta (po vlastitom priznanju?)
Ja jesam osoba sklona brisanju, jer to je dio moje osobnosti. Tj. bezvrijednosti riječi, glasa, krika u vremenu.
A, što si ti?
upravo ga nije brisao jer mu je stalo do ljudi - tako bih ja protumačila ..... tako bih i ja reagirala
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Toliko se lijepih osoba pojavilo s net foruma, a nitko ih nije mogao zadržati.
Poput, Roze, Ebenice, Boba...mog susjeda eeka, etc. (to etc. ja da malo dam na melodrami) :)
Poput, Roze, Ebenice, Boba...mog susjeda eeka, etc. (to etc. ja da malo dam na melodrami) :)
Guest- Guest
U pravu si :)orion wrote:mativka wrote:zar tebi Kic, nije bitan niti dio od foruma?kic wrote:
ne znam sta spasavas ali dobro, ta koliko sam ja togs izdrzao ti bi obrisala forum vise puta (po vlastitom priznanju?)
Ja jesam osoba sklona brisanju, jer to je dio moje osobnosti. Tj. bezvrijednosti riječi, glasa, krika u vremenu.
A, što si ti?
upravo ga nije brisao jer mu je stalo do ljudi - tako bih ja protumačila ..... tako bih i ja reagirala
Kic je odličan za admina :)
Samo forme ....
Guest- Guest
iz osobnog iskustva mogu ti reći da u jednom momentu dođeš u fazu tišine. Ne dolaziš, ne čitaš, ne pišeš ...dan ti se ušemi u drugačijem ritmu i tako ide.....danas, sutra, prekosutra. Recimo, ja sam opet dobila volju i to sasvim slučajno .... na kultnima me Lasta pitala jel pišem kod Kica; tako sam došla do adrese, našla Noorku, Metku, Kofija, Yeha; Vebera,pa i Kica - njega pamtim sa glazbe ...naknadno saznala da je Sli bivši Šejker .. i tako - još uvijek sam tu
2017-06-06
No, kako se netko može odreći svog stvaralaštva?
Reći za svoju temu, nek potone!
Bi li vi , i u kojem slučaju tako postupili?
Guest- Guest
Ma, ja sam tako sretna s svim ljudima u ovom interenet svijetu :)orion wrote:iz osobnog iskustva mogu ti reći da u jednom momentu dođeš u fazu tišine. Ne dolaziš, ne čitaš, ne pišeš ...dan ti se ušemi u drugačijem ritmu i tako ide.....danas, sutra, prekosutra. Recimo, ja sam opet dobila volju i to sasvim slučajno .... na kultnima me Lasta pitala jel pišem kod Kica; tako sam došla do adrese, našla Noorku, Metku, Kofija, Yeha; Vebera,pa i Kica - njega pamtim sa glazbe ...naknadno saznala da je Sli bivši Šejker .. i tako - još uvijek sam tu
Tu smo, u dva svijeta :)
Samo misao je bitna :)
Guest- Guest
ja se sjećam orion po tome što smo se u isto vrijeme registrirali, dan-dva razlike.. i onaj crno bijeli avatar, i mislio sam da je M :^^
Ja ne odustajem poput tebe, niti iskačem iz kola :)kic wrote:
nisam rekao da potone, već ako nema šta pametno da se piše šta ima veze..
Guest- Guest
kic wrote:
ja se sjećam orion po tome što smo se u isto vrijeme registrirali, dan-dva razlike.. i onaj crno bijeli avatar, i mislio sam da je M :^^
...nisam te pohvatala ... smo se istovremeno registrirali na Nethaeu ..... benti sve kad je to bilo
- tko je M ?
2017-06-06
Ja na žalost, nisam bila prisutna u tim slavnim danima :) Gdje god ja dođem, tu je sumrak :)orion wrote:kic wrote:
...nisam te pohvatala ... smo se istovremeno registrirali na Nethaeu ..... benti sve kad je to bilo
- tko je M ?
Guest- Guest
negdje krajem 05. mjeseca 2007., ja prve postove ostavio na Povijesti, onda se preselio na Glazbu, pa postao admin Povijesti, ali tad je već sve zamrlo..
M je film od Fritza Langa
ali mislio sam: M kao Muško :^^
mativka wrote:No, kako se netko može odreći svog stvaralaštva?
ne kužim te; zašto tema ne bi potonula - npr. danas te nešto inspirira - proćakulaš sa ljudima, uvijek postoji šansa da se nešto naučiš i ideš dalje - može trajati dugo dugo, a može samo do sutra ...
2017-06-06
Da :)kic wrote:
mate se svađala na psihologiji u tim danima.
Ja sam se uvijek svađala dok se nisam uz vas smirila, i izgubila :)
Guest- Guest
Gdje je dosljednost?orion wrote:mativka wrote:No, kako se netko može odreći svog stvaralaštva?
ne kužim te; zašto tema ne bi potonula - npr. danas te nešto inspirira - proćakulaš sa ljudima, uvijek postoji šansa da se nešto naučiš i ideš dalje - može trajati dugo dugo, a može samo do sutra ...
Guest- Guest
kic wrote:
negdje krajem 05. mjeseca 2007., ja prve postove ostavio na Povijesti, onda se preselio na Glazbu, pa postao admin Povijesti, ali tad je već sve zamrlo..
M je film od Fritza Langa
ali mislio sam: M kao Muško :^^
a so :D .... da, bila sam malo samozatajna .... zapravo, pisala sam dosta dugo u neodređenom obliku. Nikada neću zaboraviti kad je Ambra / tada je bila mod na kultnima/ čula da sam žensko - bili smo Esko, ona i ja a nekoj temi - dakle pet minuta nije ni slovo napisala ......
Inače sam krenula sa filozofije i SF pd-fova ..poslije se raširilo ....
2017-06-06
Ne...jer pojma nemaju.:)mativka wrote:Od tud počinju najbolje ideje ;)Triny wrote:Mate sanjar.
Triny, zar ti ne idu na živce svi koji te omalovažavaju?! :)
A, zapravo, nemaju pojma ;)
Trinity-
2014-04-17
mativka wrote:Gdje je dosljednost?orion wrote:mativka wrote:No, kako se netko može odreći svog stvaralaštva?
opet ja ne kontam ..... kakva dosljednost - svaka priča mora jednom završiti :) ...neka prije,neka kasnije
2017-06-06
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 2 of 5