Avion sletio na aerodrom Željava
Page 1 of 1
Avion sletio na aerodrom Željava
Jblo sliku svoju
https://www.klix.ba/vijesti/bih/avion-prisilno-sletio-na-napusteni-aerodrom-kod-bihaca-hrvatska-nadlezna-za-istragu-incidenta/171110007
Jes da i nije neki avion tj ovi manji ko pajper al sletio
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Diamond_DA62
https://www.klix.ba/vijesti/bih/avion-prisilno-sletio-na-napusteni-aerodrom-kod-bihaca-hrvatska-nadlezna-za-istragu-incidenta/171110007
Jes da i nije neki avion tj ovi manji ko pajper al sletio
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Diamond_DA62
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Avion sletio na aerodrom Željava
Strašan incident...
Avion sletio na aerodrom...
Grippen sleti na običnu cestu ko od šale, za 10 min. je potpuno opkskrbljen i uzlijeće natrag...
Avion sletio na aerodrom...
Grippen sleti na običnu cestu ko od šale, za 10 min. je potpuno opkskrbljen i uzlijeće natrag...
Pa s obzirom da su je Srbi digli u zrak, da je po piste u bih a pola u Hr i da je ovo odavno otpisano
Uglavnom ispada da se još može koristiti za izvanredne situacije
Uglavnom ispada da se još može koristiti za izvanredne situacije
2014-04-11
Tamo nije nitko sletio od devesprve
http://ba.n1info.com/a116613/Vijesti/Vijesti/VIDEO-Kako-danas-izgleda-aerodrom-Zeljava-kod-Bihaca.html
Miniran teren uz granicu
http://ba.n1info.com/a116613/Vijesti/Vijesti/VIDEO-Kako-danas-izgleda-aerodrom-Zeljava-kod-Bihaca.html
Miniran teren uz granicu
2014-04-11
Ima pet pista, sve gravitiraju Plješevici jer je tamo bila baza, neke su u Hr ali uz samu granicu, vojne baze smiju bit samo 15 km od granice tako da vojno neupotrebljivo, neke piste su u bih ali završavaju u Hr jer je tamo bila baza
Sletio je očito na onu koja je u najboljem stanju, netreba pet pisti ali ovu jednu bi se moglo malo zakrpati baš za ovakve situacije
Sletio je očito na onu koja je u najboljem stanju, netreba pet pisti ali ovu jednu bi se moglo malo zakrpati baš za ovakve situacije
2014-04-11
RayMabus wrote:Jes da i nije neki avion tj ovi manji ko pajper al sletio
Regoč wrote:RayMabus wrote:Jes da i nije neki avion tj ovi manji ko pajper al sletio
Imam sve brojeve iz slobodne.
Zkon mi je, guštao sam dva ljeta čitajući epizode jutrom nakon plivanja uz kavu i poslije pivo.
Obećao sam sebi odlazak u Južnu Ameriku, od Manausa pa sve preko patagonije, Tepuia i Anda.
Čak sam njuškao na njuškalu za pajpere...bio jedan u Osijeku 20 000 ojra...
Zvao sam u Bjelovar imaju školu za pilotsku dozvolu...dosta skuplje od broda ...istureni odjel su planirali u Sinju.
Dobra cesna more za 20 000 ojra.
I tako to...sve u svemu:
Kad-tad!
Kad je mogao Đuro Gavrilović, budem i ja.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Samo napried, ostvari svoje snove.epikur37 wrote:Regoč wrote:RayMabus wrote:Jes da i nije neki avion tj ovi manji ko pajper al sletio
Imam sve brojeve iz slobodne.
Zkon mi je, guštao sam dva ljeta čitajući epizode jutrom nakon plivanja uz kavu i poslije pivo.
Obećao sam sebi odlazak u Južnu Ameriku, od Manausa pa sve preko patagonije, Tepuia i Anda.
Čak sam njuškao na njuškalu za pajpere...bio jedan u Osijeku 20 000 ojra...
Zvao sam u Bjelovar imaju školu za pilotsku dozvolu...dosta skuplje od broda ...istureni odjel su planirali u Sinju.
Dobra cesna more za 20 000 ojra.
I tako to...sve u svemu:
Kad-tad!
Kad je mogao Đuro Gavrilović, budem i ja.
ni manaus nije ono sto je bio u vrijeme mister noa
Regoč-
2015-08-21
i leglo kriminala u 3 picke materine, bio sam na terenu , jbte, bez bodigarda nema setanjaRegoč wrote:Istina, nije. Tada je bil svjetsko središte kaučuka, a sada je prašumska periferija.
No južna ali sjeverna amerika su mi super....aljaska napose
i to prvenstveno priroda.
Vremenom sam izgubio interes za gradove, monumente i kulturna dobra, civlizaciju :)
True hiking mi je zakon, kroz sjevernu ameriku.
No za početak sljedeće ili 2019 krećem prvo na Put svetog jakova od Francuske do Portugala.
2015-08-06
To je bilo i u doba Mister Noa.Leviathan2 wrote:i leglo kriminala u 3 picke materine, bio sam na terenu , jbte, bez bodigarda nema setanjaRegoč wrote:Istina, nije. Tada je bil svjetsko središte kaučuka, a sada je prašumska periferija.
Bome, svaka čast. Znam jednoga koji je prošal taj put, kaže da je iscrpljujuće, ali okrjepljujuće.epikur37 wrote:No za početak sljedeće ili 2019 krećem prvo na Put svetog jakova od Francuske do Portugala.
Regoč wrote:Bome, svaka čast. Znam jednoga koji je prošal taj put, kaže da je iscrpljujuće, ali okrjepljujuće.epikur37 wrote:No za početak sljedeće ili 2019 krećem prvo na Put svetog jakova od Francuske do Portugala.
To će mi biti prvo pješačenje, sljedeće godine vjerojatno neću stići ali 2019. ću pripremiti.
Kad sam pretrčao maraton, ovo će ići bez problema ali za razliku od maratona koji brusi volju ovo će brusiti duh i kontemplaciju.
2015-08-06
Meni je prva asocijacijaRegoč wrote:To je bilo i u doba Mister Noa.Leviathan2 wrote:i leglo kriminala u 3 picke materine, bio sam na terenu , jbte, bez bodigarda nema setanjaRegoč wrote:Istina, nije. Tada je bil svjetsko središte kaučuka, a sada je prašumska periferija.
Te piste su Srbi digli u vazduh 92, to sve rupe cik cak, ovo je mali avion pa sletio negdje tu, ima pet pista, asfalt, sve su priko 2000 metara
Ovo jedino ovako i može funkcionirati tj pomoćna pista u slučaju nužde za manje letjelice
Ovo jedino ovako i može funkcionirati tj pomoćna pista u slučaju nužde za manje letjelice
2014-04-11
Similar topics
» Avion britanskog ratnog vazduhoplovstva sletio bez dozvole na aerodrom u Irskoj
» Aerodrom Zeljava
» Na sarajevski aerodrom sletio Antonov 124, jedan od najvećih vojnih aviona na svijetu
» Vedran Obućina: ISIS nije vojna opasnost, to su drumski razbojnici koji mogu osvojiti aerodrom, ali ne znaju upaliti avion
» Kad je nece migranti dobar je i avion!Njemica se udaje za avion:'Ja sa njim spavam,intimni smo'
» Aerodrom Zeljava
» Na sarajevski aerodrom sletio Antonov 124, jedan od najvećih vojnih aviona na svijetu
» Vedran Obućina: ISIS nije vojna opasnost, to su drumski razbojnici koji mogu osvojiti aerodrom, ali ne znaju upaliti avion
» Kad je nece migranti dobar je i avion!Njemica se udaje za avion:'Ja sa njim spavam,intimni smo'
Page 1 of 1