ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karamarko priznao da se ne bi sukobio sa Srbijom oko izbjeglica ali bi u svezi rata 90-tih

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Karamarko priznao da se ne bi sukobio sa Srbijom oko izbjeglica ali bi u svezi rata 90-tih - Page 2 Empty Re: Karamarko priznao da se ne bi sukobio sa Srbijom oko izbjeglica ali bi u svezi rata 90-tih

Post by Guest 25/9/2015, 09:15

Stribor wrote:Ha, ha, ha! Vik biti suprotivan vsemu ča delaju suprotivniki akoprem to znači biti i suprotivan stajališću ko je i sam ima par dnevov zastupal. Ovi bi i Sherlocka Holmesa smutili.

:sherlock

Ne razumijem bosanac prevedi.

Guest
Guest

Back to top Go down

Karamarko priznao da se ne bi sukobio sa Srbijom oko izbjeglica ali bi u svezi rata 90-tih - Page 2 Empty Re: Karamarko priznao da se ne bi sukobio sa Srbijom oko izbjeglica ali bi u svezi rata 90-tih

Post by Guest 25/9/2015, 09:16

ja ovo tvoje pisanje slabo razumem, nabadam, ali mi simpaticno. a naj fora
je, pre nekoliko dana jedna baba, zagorka, govori za htv, haos :)
a dole ide prevod :))

Last edited by pizzon on 25/9/2015, 09:17; edited 1 time in total (Reason for editing : dopuna)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/9/2015, 09:19

ponasanje z.m. najbolje ilustruje naziv " djilkoš " ne znam tacno sta znaci
ali pretpostavljam, i to seoski. tako su raniji nasi stari opisivali takvo
ponasanje ljudi kojima se moze a juce postali  "gospoda "
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 25/9/2015, 09:26

pizzon wrote:ponasanje z.m. najbolje ilustruje naziv " djilkoš " ne znam tacno sta znaci
ali pretpostavljam, i to seoski. tako su raniji nasi stari opisivali takvo
ponasanje ljudi kojima se moze a juce postali  "gospoda "
..pa milanovij je nedavno rekao..'ja sam vam znate porijeklom iz kraja tj dalmatinske zagore gdje ljudi vam sve mogu oprostiti ali kad im radite iza leđa e to tesko prastaju' lol!
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 25/9/2015, 09:34

to je obicna izmisljotina. to je samo floskula za hr narod, da opravda
svoje gluposti. nista konkretno. nema podrsku eu, na koju se toliko poziva
ovih dana.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 25/9/2015, 09:36

pizzon wrote:to je obicna izmisljotina. to je samo floskula za hr narod, da opravda
svoje gluposti. nista konkretno. nema podrsku eu, na koju se toliko poziva
ovih dana.
..ocito ima...kad je ljut ko sami vrag..narocito na srbiju koja se spetljala u dil..jer im stalno predbacuje da su napravili dil s mađarima nama iza leđa.... lol!
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 25/9/2015, 09:39

ne, vama generalno smeta promena pravca u spoljnoj politici
srbije prema madjarima. kao sto rekoh, nakon 200 ili 300 godina
mi pokusavamo da popravimo odnose sa madjarima, jer, i oni
su deo regiona. zelimo da popravimo infrastrukutu prema madjarskoj
i tako cemo nastaviti u tom pravcu. ovo samo pojacava nas stav
da to ubrzamo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/9/2015, 09:41

zasto bismo forsirali pravac kroz hrvatsku ?? da nam psujete mater
cim nas vidite, da lomite vozila i lupate sve nase po hrvatskoj.
svako svojim putem, pa se svadjate sami na sobom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 25/9/2015, 09:43

pizzon wrote:ne, vama generalno smeta promena pravca u spoljnoj politici
srbije prema madjarima. kao sto rekoh, nakon 200 ili 300 godina
mi pokusavamo da popravimo odnose sa madjarima, jer, i oni
su deo regiona. zelimo da popravimo infrastrukutu prema madjarskoj
i tako cemo nastaviti u tom pravcu. ovo samo pojacava nas stav
da to ubrzamo.
..pajdo..ti imas problema s politickom realnoscu...ova kriza s izbjeglicama je bila samo inicijalna kapisla...za sukob hrvatske i srbije..bil ej samo pitanje vremena kad ce se to desiti..problemi i priprema terena za sukob je pocela jos od prije..sjeti se samo trzavica na relaciji hrvatsk-asrbija posljednjih 6,7 godina...izbjeglice su samo ubrzale taj neizbjezan sukob..on bi se svakako desio danas,sutra ili za koji mjesec nebitno..mi ne mozemo provariti da su vam bivsi cetnici na vlasti koji su direktno i indirektno sudjelovali u agresiji na hrvatsku i bh-a 90-tih..sjeti se kako je vucic prosao u srebrenici
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 25/9/2015, 09:47

vucko, molim te, kakav sukob. okanite se vise sukoba. to je istorija, bliza i dalja. sva sreca,
 sto u srbiji je sve manje  to aktuelno. to si covek
sukoba, ti sanjas sukobe. da se mi sad sukobljavamo, vise od ovoga, sa vam, ne dolazi u obzir.
pa i vucic je reko da prekida sa odgvorima na buduce
hrvatsko ponasanje. cekamo civilizovano razresenje problema.

Last edited by pizzon on 25/9/2015, 09:48; edited 1 time in total (Reason for editing : dopuna)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 25/9/2015, 09:49

pizzon wrote:vucko, molim te, kakav sukob. okanite se vise sukoba. to je istorija, bliza i dalja. sva sreca, sto u srbiji je sve manje je to aktuelno. to si covek
sukoba, ti sanjas sukobe. da se mi sad sukobljavamo, vise od ovoga, sa vam, ne dolazi u obzir. pa i vucic je reko da prekida sa odgvorima na buduce
hrvatsko ponasanje. cekamo civilizovano razresenje problema.
..izbjegava on muda labudova..boji se da mu en na trljamo epizodu iz proslosti ko picula...pa je odmah se izvlacio..na zalost tu epizodu znaju malo oni iz eu-a..trebalo bi ih mozda podsjetiti....ima materijala
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 25/9/2015, 09:51

vučko, ajde, sta cekate. ni casa ne cekajte, izvolite, nije problem.

Last edited by pizzon on 25/9/2015, 09:53; edited 1 time in total (Reason for editing : dopuna)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/9/2015, 09:57

Karamakrko je obični kreten. Vrača priču na 90-te a 50 tisuča izbjeglica je ušlo u Hr u par dana.

LIK JE KRETEN.

K R E T E N.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics