Karamarko priznao da se ne bi sukobio sa Srbijom oko izbjeglica ali bi u svezi rata 90-tih
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Karamarko priznao da se ne bi sukobio sa Srbijom oko izbjeglica ali bi u svezi rata 90-tih
http://www.vecernji.hr/hrvatska/tomislav-karamarko-ovo-hinjenje-i-glumatanje-velikog-domoljublja-nije-dobro-1026732
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Karamarko priznao da se ne bi sukobio sa Srbijom oko izbjeglica ali bi u svezi rata 90-tih
citat iz intervjua...'Glumiti tu sada nekakav sukob sa Srbijom?Pa sa Srbijom imamo puno više razloga biti u sukobu,od neraščisćenih definicija o Domovinskom ratu i Oluji.Zašto se tu nismo sučelili s njima?'
2015-09-08
Re: Karamarko priznao da se ne bi sukobio sa Srbijom oko izbjeglica ali bi u svezi rata 90-tih
E da...čelom unatrag...e kretena..
Guest- Guest
znaci sukob bi bio neizbjezan ovako ili onako samo princip i tema su nesto drugaciji....samo iskreno tesko bi EU prokledala blokadu srbije na temi o domovinskom ratu nego u svezi izbjeglica..
2015-09-08
znaci svejedno..da nije sad sukoba dosao bi poslije...eto picula je vec umijesao u sukob domovinski rat i ulogu vucica 90-tih...
2015-09-08
Fuk..please not abouth Serbs&Croatinan,chetnics&ustase....
Khozoebi naspram ovijah prozvakanih tema su cisto osvjezenje...
Khozoebi naspram ovijah prozvakanih tema su cisto osvjezenje...
Guest- Guest
bogomdani wrote:E da...čelom unatrag...e kretena..
A kreten i to kakav.
Ne pada mu na pamet smirivati situaciju, razgovarati o privredi, rastu gospdarstva,
zapošljavanju, investicijama i sl.
NE -stoka hoće nazad do 91 ili 41............i o tome tupiti.
Možda osjeća bilo svojih birača ......ali svejedno je izgubljen u vrimenu i prostoru.
Sa takvim iskompleksiranim likovima nikako naprid.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ma ocigledno treba zabaviti stoku sitna zuba,pricama o domoljublju,dok u reali kopaju po kontejnerima,i oni malo poduzetniji napustaju drzavu,tako da on jos malo sa svojom kamarilom moze popaliti ono sto je ostalo za potrpati po dzepovima..
Interesantno mi je ,kako se od aktualizacije khozoepske invazije,vona-bi-desnica nes usutal po tom pitanju..valjda pretesko za mozag,obuzet Srbima i dogadjaima od prije cetvrt stoljeca..
Interesantno mi je ,kako se od aktualizacije khozoepske invazije,vona-bi-desnica nes usutal po tom pitanju..valjda pretesko za mozag,obuzet Srbima i dogadjaima od prije cetvrt stoljeca..
Guest- Guest
..sad ocekujem napad hdz-a na ludog zoku po primcipu..'maznul si nam ideju'
2015-09-08
Kad bi se taj dočepao vlasti ( a neće) tek bi to unazadilo RH.
Odmah bi on oslobodio i nagradio, odlikovao smranadera pa bi
krenili u nove pljačke.
Odmah bi on oslobodio i nagradio, odlikovao smranadera pa bi
krenili u nove pljačke.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Phuu..mogu si mislit..povratak mracnog srednjeg vijeka...ponovno spike na teveju 24/7 o Srbima,domovinskom ratu,dvojezicnim plocama,ovome i onome
Guest- Guest
Koji krelac, baš sam očekivao takvu glupost od njega. Milančetu rastu izborni izgledi .
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Karamarku najbolje sjedaju ustaše, partizani, srboudba ...tu je ko doma :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
...vaso hvata karamarka za vrat..'ti bog mater..jesam ti reka da pritisces milanovica da blokira srbiju radi oluje i domovinskog rata..ali ne..ti oces glumiti nekakvog europejca..smistia si kolindi da izjavi negativno o merkel..a jucer si reka u briselu..da nemas nike veze s njezinom izjavom..smece kukavicko...opet sad tvrdis da i nisi za blokadu nega da triba na drugoj temi blokadu..a kad san ti ja govoria to prije nekiloko miseci..ti si mi reka..ne smimo oma'r radi merkel i amera...a vidi sadobnog ludonje zokija radi upravo ono sta san ja od tebe trazija..ne's biti pricidnik hdz-a ako popusimo izbore..ludonjo'
2015-09-08
Auuuu...Mi smo u govnima, ali ako je i vama alternativa ovaj psiho Milanovic ili Jebemarko i vi ste ga ugasili...
karamarko:'vaso,nisam ja majke mi'
2015-09-08
karamarko:'vaso nisam ja majke mi'
2015-09-08
dvaput je dvaput...
Guest- Guest
Ha, ha, ha! Vik biti suprotivan vsemu ča delaju suprotivniki akoprem to znači biti i suprotivan stajališću ko je i sam ima par dnevov zastupal. Ovi bi i Sherlocka Holmesa smutili.
Stribor-
2015-09-22
Stribor wrote:Ha, ha, ha! Vik biti suprotivan vsemu ča delaju suprotivniki akoprem to znači biti i suprotivan stajališću ko je i sam ima par dnevov zastupal. Ovi bi i Sherlocka Holmesa smutili.
Ne razumijem bosanac prevedi.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Plenki razocarano priznao u svezi cjepljenja i korone:'Ljudi nam ne vjeruju zbog nepovjerenja u drzavne institucije'
» NATO 1999 Zapad nastavak rata nad Srbijom
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» Srbija i Kosovo na rubu rata?!Suljo sazvao hitnu sjednicu a analiticari:Pristinska platforma je neformalna objava rata
» NATO 1999 Zapad nastavak rata nad Srbijom
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» Srbija i Kosovo na rubu rata?!Suljo sazvao hitnu sjednicu a analiticari:Pristinska platforma je neformalna objava rata
Page 1 of 2