Tudjman je bio lider,do njegove smrti privatizirano je manjevod petine drustvene imovine
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Tudjman je bio lider,do njegove smrti privatizirano je manjevod petine drustvene imovine
https://direktno.hr/direkt/malic-tudman-je-bio-lider-do-njegove-smrti-privatizirano-je-manje-od-petine-drustvene-imovine-103671/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Tudjman je bio lider,do njegove smrti privatizirano je manjevod petine drustvene imovine
...kad kazes da su najvece mulje pocele od dolaska racanove vlasti na dalje..optuzen si da si zli tudjmanovac i da zelis mrak...evo vam svjetla od 2000-te...
2015-09-08
Re: Tudjman je bio lider,do njegove smrti privatizirano je manjevod petine drustvene imovine
u tome i jest problem hrvatske što nikad ništa nije privatizirano, a ono što jest nije privatizirano kako treba
Da...ali mesicevci i slicni tvrdili su kako je tudjman gurnuo hr firme pokvarenih tajkuna..i vrsio privatizaciju a ono vidimo tek petina i manje ..marcellus wrote:u tome i jest problem hrvatske što nikad ništa nije privatizirano, a ono što jest nije privatizirano kako treba
2015-09-08
Privatizacija je pljaćka, Tuđman ju je samo započeo, nije on najviše opljačkao, on je puno manje nego ovi za njega.
crvenkasti-
2014-04-17
to da je tuđman bio lider stoji, posebno kada vidiš ove poslije njega, a kad je pljačka krenula Zna se ...
a najveća pljačka je pretvaranje društvenog u državno...
a najveća pljačka je pretvaranje društvenog u državno...
Ja sam mialio da ću i ja dobiti nešto ako budem Hrvat.
Kad ono, kurac ...
Kad ono, kurac ...
crvenkasti-
2014-04-17
Ma da nije uradio ništa doli sveo naše 'blago' na 4%, uradio je više nego itko i prije i poslije i svi zajedno...
Totenkopf wrote:Ma da nije uradio ništa doli sveo naše 'blago' na 4%, uradio je više nego itko i prije i poslije i svi zajedno...
A gdje je to sve što smo opljačkali Srbima? To su bili ogromni iznosi.
Ja nisam dobio ništa, a Hrvat.
Gdje je lova?
crvenkasti-
2014-04-17
Boli me đon za lovu, samo da vas ne vidim...
čak je i demografski hrvatskaa u tom periodu jedno vrijeme bila u plusu. rodila se masa frana i franka. jest da su se majkama obećavale marke da rađaju i da rat blagotvorno djeluje na demografiju. danas treba ponovitu tu hvale vrijednu inicijativu davanja konvertibilne valute, ali ovaj put zapravo i umjesto proljevanja državnog novca u kladionice i raznorazne udruge, davati ga majkama da rađaju dicu...Totenkopf wrote:Ma da nije uradio ništa doli sveo naše 'blago' na 4%, uradio je više nego itko i prije i poslije i svi zajedno...
Totenkopf wrote:Boli me đon za lovu, samo da vas ne vidim...
Kad su ih izbacili s televizije i sa radija i ja sam se nadao da ih više neću gledati.
crvenkasti-
2014-04-17
Tuđman je upropastio krajinu koju su privatizirali srbi, to boli... :(
Guest- Guest
Najviše mi je bilo žao Branimira Dopuđe kad su ga otjerali s televizije.
Stvarno se trudio biti Hrvat. Sjećem se njegovog legendarnog:"Poseban pozdrav hrvatskim braniteljima, ma gdje bili."
I ipak ode...
Stvarno se trudio biti Hrvat. Sjećem se njegovog legendarnog:"Poseban pozdrav hrvatskim braniteljima, ma gdje bili."
I ipak ode...
crvenkasti-
2014-04-17
Znači, nije dovoljno samo biti Hrvat. Treba nešto još.
Ali što?
Ali što?
crvenkasti-
2014-04-17
Svejedno. Pokušaj s krajinom je bio na tragu privatizacije. Franjo Tuđman se ponio kao slon u staklarskoj radnji, sve uništio...i sad Srbi krivi
Guest- Guest
kofein wrote:Svejedno. Pokušaj s krajinom je bio na tragu privatizacije. Franjo Tuđman se ponio kao slon u staklarskoj radnji, sve uništio...i sad Srbi krivi
Pa i jesu. Da nije bilo njih, Tuđman ne bi imao protov koga dizati bunu. Dok smo se mi tukli, ovi su krali, što je normalno, i ja bih.
crvenkasti-
2014-04-17
Sven Lasta ima prezime kao beogradsko transportno preduzeće. Snajperom išao na srpske privatnike
Guest- Guest
haha tuđman je balvanima zagradio ceste u sred sezone... ili su to napravili srbi da spriječe turiste da se vrate kućama da potroše još marka i napune proračun.crvenkasti wrote:kofein wrote:Svejedno. Pokušaj s krajinom je bio na tragu privatizacije. Franjo Tuđman se ponio kao slon u staklarskoj radnji, sve uništio...i sad Srbi krivi
Pa i jesu. Da nije bilo njih, Tuđman ne bi imao protov koga dizati bunu. Dok smo se mi tukli, ovi su krali, što je normalno, i ja bih.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» he he, privatizirano zdravstvo
» Više od petine stanovništva u Njemačkoj je prvi ili drugi naraštaj imigranata
» Prava demografska katastrofa : Hrvatsku je napustilo više od petine stanovnika
» Tudjman&Basketball
» Nobilo, Tudjman, Specijalci...
» Više od petine stanovništva u Njemačkoj je prvi ili drugi naraštaj imigranata
» Prava demografska katastrofa : Hrvatsku je napustilo više od petine stanovnika
» Tudjman&Basketball
» Nobilo, Tudjman, Specijalci...
Page 1 of 2