Više od petine stanovništva u Njemačkoj je prvi ili drugi naraštaj imigranata
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
BROJ LJUDI s imigracijskim podrijetlom u Njemačkoj porastao je 8,5 posto na rekordnih 18,6 milijuna, uvelike zbog povećana priljeva izbjeglica, objavio je savezni statistički ured u utorak.
Više od petine stanovnika - 22,5 posto - su prvi ili drugi naraštaj imigranata s najmanje jednim roditeljem rođenim bez njemačkoga državljanstva, navodi ured.
Podaci prikupljeni zbog izbora u rujnu
Brojke dolaze u sklopu prikupljanja podataka za nacionalne izbore u rujnu, a protivnici Socijalnih demokrata kancelarke Angele Merkel upozoravaju na opasnost ponavljanja 2015., kad je Merkel otvorila granice stotinama tisuća migranata.
Oko 2,3 milijuna ljudi u Njemačkoj ima obiteljske veze na Bliskom istoku, što je povećanje od gotovo 51 posto od 2011., a oko 740.000 ljudi ima afričko podrijetlo, povećanje od 46 posto od 2011, pokazuju podaci. Velika većina imigranata povezana je s drugim europskim zemljama.
Njemačka je primila više od milijun migranata, mnogi od njih pobjegli su 2015. i 2016. od rata i siromaštva na Bliskom istoku i u Africi.
Odluka kancelarke Merkel da otvori granice pogodila je njezinu popularnost i ojačala je antiimigrantsku Alternativu za Njemačku (AfD), iako su se njezini konzervativci otada oporavili.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/vise-od-petine-stanovnistva-u-njemackoj-je-prvi-ili-drugi-narastaj-imigranata-/985909.aspx
Guest- Guest
Re: Više od petine stanovništva u Njemačkoj je prvi ili drugi naraštaj imigranata
ako društvo nije homogeno onda nacijonalisti nemaju snage
tako se i mi trebamo boriti protiv ustaša, u Hrvatsku se moraju dovesti stotine tisuća imigranata kako Hrvati eventualno s vremenom ne bi više bili većina u svojoj zemlji
zajedništvo daje osjećaj snage, sigurnosti i superijornosti, dok multikulturalna društva u kojem nema homogene većine čine čovjeka poniznim i poslušnim
poniznost je jedna od najvećih vrlina koju kršćanin može imati, zato će nas imigranti obogatiti, bez njih ne znamo biti ponizni
tako se i mi trebamo boriti protiv ustaša, u Hrvatsku se moraju dovesti stotine tisuća imigranata kako Hrvati eventualno s vremenom ne bi više bili većina u svojoj zemlji
zajedništvo daje osjećaj snage, sigurnosti i superijornosti, dok multikulturalna društva u kojem nema homogene većine čine čovjeka poniznim i poslušnim
poniznost je jedna od najvećih vrlina koju kršćanin može imati, zato će nas imigranti obogatiti, bez njih ne znamo biti ponizni
Guest- Guest
Re: Više od petine stanovništva u Njemačkoj je prvi ili drugi naraštaj imigranata
Krahirao im je natalitet, doći će to vrlo brzo i na oko 27 posto
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nema beba i tako će im biti idući dvadesetak godina
Useljavaj
Useljavaj
2014-04-11
Slabo je to, treba trpat još...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
U biti po projekcijama bolje je reći svako četvrti nije Švabo
2014-04-11
RayMabus wrote:U biti po projekcijama bolje je reći svako četvrti nije Švabo
To je već opipljivo..mislim da treba nabit na nekih 30%, napose muja..pa da krene :)
Znači treba još ali tu je to.
2015-08-06
Arape će oni izbaciti no to nemjenja činjenicu da trebaju useljavat i idućih dvadesetak godina
2014-04-11
epikur37 wrote:pa da krene :)
što da krene?
kakvu magiju očekuješ?
Guest- Guest
30% je kriticna masa...daepikur37 wrote:RayMabus wrote:U biti po projekcijama bolje je reći svako četvrti nije Švabo
To je već opipljivo..mislim da treba nabit na nekih 30%, napose muja..pa da krene :)
cuddle bitch wrote:epikur37 wrote:pa da krene :)
što da krene?
kakvu magiju očekuješ?
Magiju nikakvu, čisto događanje naroda....nerede, propast liberalnog centra i td.
I nema to veze s crkvom.
2015-08-06
Stanojko wrote:30% je kriticna masa...daepikur37 wrote:RayMabus wrote:U biti po projekcijama bolje je reći svako četvrti nije Švabo
a evo još malo..već pomalo kuha ali nije bacilo ključ
2015-08-06
epikur37 wrote:
I nema to veze s crkvom.
Nema uopće, to je sve utjecaj Kapovića i komunista
Guest- Guest
zaboravih, i ti radiš s mentalno retardiranima pa ti je to sve normalno
treba više bolesnih, oni su obžji blagoslov, anđeli
zdrava djeca su iskvarena
treba više bolesnih, oni su obžji blagoslov, anđeli
zdrava djeca su iskvarena
Guest- Guest
Tebi se ne može pomoći, zauzeo si neki perverzan stav i vrtiš potku.
2015-08-06
Čiste etničke Švabe su popušile
Idemo na 33 posto
Idemo na 33 posto
2014-04-11
epikur37 wrote:Tebi se ne može pomoći, zauzeo si neki perverzan stav i vrtiš potku.
mogao bi otrčati maraton za mene, to bi mi pomoglo
ti pretrčiš koji kilometar, a bolesni ozdravljaju
i klečanje u međugorju, to isto pomaže
Guest- Guest
cuddle bitch wrote:epikur37 wrote:Tebi se ne može pomoći, zauzeo si neki perverzan stav i vrtiš potku.
Vruće, preplivat ću koju milju s nakanom za tebe :)
Moj elan vital je na vrhuncu rukom probijam zid, brz sam poput sjene oštrouman kao britva :) asistentice potiho govore da sam supermen :D
2015-08-06
epikur37 wrote:cuddle bitch wrote:epikur37 wrote:Tebi se ne može pomoći, zauzeo si neki perverzan stav i vrtiš potku.
Vruće, preplivat ću koju milju s nakanom za tebe :)
Moj elan vital je na vrhuncu rukom probijam zid, brz sam poput sjene oštrouman kao britva :) asistentice potiho govore da sam supermen :D
spreman si fizički za događanje naroda, kao što su tvoji preci bili spremni na imigraciju Turaka kroz 400 godina povijesti
i tad je pobjedila kršćanska tolerancija, okretanje drugog obraza, oprost, ljubav prema neprijatelju, pomaganje slabijima
Last edited by cuddle bitch on 1/8/2017, 13:41; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nijemci su gotovi, ono npr Berlin, nema odakle da dođu etnički Nijemci samo stranci
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» JEDNA LJUBAVNA PRICA IZMEDJU IMIGRANATA I LOKALNOG STANOVNISTVA
» Prava demografska katastrofa : Hrvatsku je napustilo više od petine stanovnika
» U Njemačkoj je 25,5% stanovništva doseljeničkog podrijekla
» Još malo imigranata u njemačkoj danas...
» Tuča neonacista i imigranata u istočnoj Njemačkoj
» Prava demografska katastrofa : Hrvatsku je napustilo više od petine stanovnika
» U Njemačkoj je 25,5% stanovništva doseljeničkog podrijekla
» Još malo imigranata u njemačkoj danas...
» Tuča neonacista i imigranata u istočnoj Njemačkoj
Page 1 of 3