Predsjednica Kolinda: Hrvatska je u katastrofalnom stanju i tone
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Predsjednica Kolinda: Hrvatska je u katastrofalnom stanju i tone
Zavisimamin sin wrote:RayMabus wrote:
Inače slabo komentiram taj društveni IQ no tu predrasudu o moranju imanja inteligentnog pučanstva je trebalo jednom razbiti a to sam napravio u ovom gore postu
nije to predrasuda, ako imaš manje od 85 i vojska te neće primiti jer nisi sposoban ni da budeš topovsko meso
Druga strana nezna jesu li ovi pametni ili glupi
Ratna varka, vide dvadeset tisuća ljudi u uniformi pa misle da će od tamo krenuti napad
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dobro nas drži taj turizam, da nema turizma, spustili bi se na standard bosne, a da prdne turizam zagreb bi ličio na vukovar studenti 1991 a bandić i 300 000 bosanaca na državnim jaslama bi utekli u hercegovinu, i još 300 000 u split , i imotskiasilovski wrote:Povećali poreze i vjeronauk u školama a očekivali rast hehehemamin sin wrote:Hrvatska ima jednu od najlošijih stopa omjera izvoza u odnosu na BDP u srednjoj Europi. Gledamo li izvoz roba, bez usluga - taj je omjer još gori.
ušli u EU, ukinuli granice, carine, traife, pa se čude zašto ne mogu voditi merkantilističku ekonomsku politiku
mogao bi se željeni rezultat postići smanjivanjem plaća, ako ljudi ne mogu kupiti robu iz vana, onda omjer uvoza izvoza neće biti problem
Guest- Guest
kraljica u niskom startu za izbore
vaso-mi smo prvi rekli todu dosta
koly-ja sam prva kazala da hrvatska ide u losem smjeru
gradjani- HDZ 62% a koly 74% uskoro
Last edited by debotoijusto on 8/11/2017, 14:31; edited 1 time in total (Reason for editing : uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu)
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Gluposti pričaš Zagreb je glavni generator razvoja od Štokholma pa do Istanbula heheh da crkne turizam Zagreb bi pao na jedno 490.000 stanovnika u roku od 6 mjeseciPinochet wrote:dobro nas drži taj turizam, da nema turizma, spustili bi se na standard bosne, a da prdne turizam zagreb bi ličio na vukovar studenti 1991 a bandić i 300 000 bosanaca na državnim jaslama bi utekli u hercegovinu, i još 300 000 u split , i imotskiasilovski wrote:Povećali poreze i vjeronauk u školama a očekivali rast hehehemamin sin wrote:Hrvatska ima jednu od najlošijih stopa omjera izvoza u odnosu na BDP u srednjoj Europi. Gledamo li izvoz roba, bez usluga - taj je omjer još gori.
ušli u EU, ukinuli granice, carine, traife, pa se čude zašto ne mogu voditi merkantilističku ekonomsku politiku
mogao bi se željeni rezultat postići smanjivanjem plaća, ako ljudi ne mogu kupiti robu iz vana, onda omjer uvoza izvoza neće biti problem
Kermit-
2014-04-17
evo nam I debe
de nam jos jednu iz parazitske perspektive
de nam jos jednu iz parazitske perspektive
2014-04-19
Pa o tome se i radi, bitno im je držati rejting HDZ a iduće tri i pol godine do idućih izboradebotoijusto wrote:kraljica u niskom startu za izbore
Boli njih kurac, onda ako ne bude nikako onda sa SDP velika koalicija i opet četri godine fotelja
Koja demografija i ekonomija ono
2014-04-11
56 k km2, 21 županija, 428 općina na manje od 4 milijuna stanovnika, a o političkom uhljebljivanju da se ne govori. I sama predsjednica je obećavala da će se preselit u Visoku radi smanjenja troškova, no nije to učinila do danas. Ovo je ide dok ide, a kad nestane, poslije mene potop, uključujući i nju.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ma boli kurac cijeli hadeze da pocrka 70.000 hrvata od gladi, bitan je pod 1 mandat, pod 2 sliejdeći, pod 3 i 4 krađa para, te pod 5 čuvanje sinekuraRayMabus wrote:Pa o tome se i radi, bitno im je držati rejting HDZ a iduće tri i pol godine do idućih izboradebotoijusto wrote:kraljica u niskom startu za izbore
Boli njih kurac, onda ako ne bude nikako onda sa SDP velika koalicija i opet četri godine fotelja
Koja demografija i ekonomija ono
Kermit-
2014-04-17
Dobro jutro i njoj.asilovski wrote:Predsjednica Kolinda: Hrvatska je u katastrofalnom stanju i tone
Puno riječi uprazno.
Trinity-
2014-04-17
Evo i guverner HNB kaže da nije dobro
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1006247
2014-04-11
nijedan predsjednik nije bio ovako kritican prema vladi bravo predsjednice...ocito si shvatila da je i deficit liderstva u drzavi pa netko mora konacno potegnuti ..kad nam je premijer sav u strahu od kritike
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Atila sociopate su visokointeligentne osobe..glavni nas problem je podilazenje medijima i masi naroda ikjua ispod 100.
Guest- Guest
OK za predsejdnicu .... konačno je počela raditi svoj posao.
Sada se već špeklira da je krenula sa kampanjom - zapravo uopće nebitno, bitno je da radi ono a što je izbarana, a to je između ostalog i referiranje na stanje u državi.
Sada se već špeklira da je krenula sa kampanjom - zapravo uopće nebitno, bitno je da radi ono a što je izbarana, a to je između ostalog i referiranje na stanje u državi.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
kmek.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
otkrila toplu vodu, to je mogla znati odavno da ima rasirene vidike i posjecuje ovaj forum :D
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Li la zapravo se radi o antisocijalnom poremećaju ličnosti mogu biti inteligentni ali zbog ponašanja teško završe škole tipa Dahmer ili ted BundiKserks_ wrote:Atila sociopate su visokointeligentne osobe..glavni nas problem je podilazenje medijima i masi naroda ikjua ispod 100.
Kermit-
2014-04-17
Plenki to razvodnjava jer mu fali Junker u sfinkteruorion wrote:OK za predsejdnicu .... konačno je počela raditi svoj posao.
Kermit-
2014-04-17
Nije mu dobro bijelo preskupo a lošeRayMabus wrote:Evo i guverner HNB kaže da nije dobro
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ništa od zimskog turizma-Goranska skijališta u katastrofalnom stanju
» Hrvatska je suočena s katastrofalnom demografskom situacijom; Plenković: Učinit ćemo sve da to popravimo
» CRO Demoskop: HDZ je miliji i draži, Kolinda popularnija za 20%,a SDP i dalje tone
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» Hrvatska desnica obavještava o stanju na Kosovu
» Hrvatska je suočena s katastrofalnom demografskom situacijom; Plenković: Učinit ćemo sve da to popravimo
» CRO Demoskop: HDZ je miliji i draži, Kolinda popularnija za 20%,a SDP i dalje tone
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» Hrvatska desnica obavještava o stanju na Kosovu
Page 2 of 2