Vaso Brkić opet preuzima inicijativu u HDZ-u
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Vaso Brkić opet preuzima inicijativu u HDZ-u
Bernardić je obični šonjo, stavljen je samo da nakon jakog vođe a to je Milanović napravi prijelazni period nakon kojeg ipak na čelo SDP dolazi netko politički iskusniji
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
s druge strane s geostarteskih pozicija steir je dobar izbor jer za razliku do plenkija ne zeli vece konfrotacije sa rusima i sklon je nekoj vrsti suradnje sa njima..ali isto tako na pozicijama je amerike i trumpa kao i kolinda..sklon je opciji visegradske skupine sto govori i podatak da je nekoliko puta za vrijeme dok je bio ministar bio u mađarskoj i dobro je primljen tamo..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:
bumo videli..ja kazem da je steir najozbiljniji kandidat za celno mjesto u hdz-u nakon plenkija...a ko bi jos to mogao biti?..jandrokovic?..ne budi smjesan...seks? ,..ma daj..jedino ako karamarka vrate...mada nije ni ta opcija bezigledna mada m,anje vjerojatna..dakle steir..po svim parametrima najizgledniji kandidat..prihvatljiv je desnijoj opciji u hdz-u kloja bi se smirila...a ovi drugi ionak funkcioniraju po sistemu ko je sef d aje sef ckomi i budi tu..
Ti pretpostaviš Jandrokovića kojega ja nisam niti u primisli spomenuo i onda kažeš da sam smiješan? :D
E svašta. :)
Stier nije izgledan kandidat za Plenkovićevog nmasljednika jednostavno zato jer je neprihvatljiv većini birača u RH zbog svoje predesne orjentacije.
Kvaka je u tome da velika većina želi samo bolji životni standard i nije ih briga tko će im biti na vlasti, a dobar standard se ne povezuje sa političkim radom u smuslu okupljanja desnice nego ekonomnskim mjerama i politikom u tom smislu, povlačenjem sredstava iz EU fondova itd.
Jasno je da Stier nema kompetencija na tom području tako da na njega jednostavno zaboravi.
Osima toga ima problem sa tunjkavom osobnošću što mu neće donijeti širu popularnost.
Karamarko je potpuno izgubljen za politiku, a osobno mislim da više neće biti u stanju dobiti mjesto niti predsjednika kućnog savjeta i nije u stanju dobiti izbore čak niti u vlastioj obitelji.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Ista je to stranka kad je vlast u pitanju, njima je najmanji problem formirati veliku koaliciju ako nitko neće s nikim pa eto ostaje samo ovo rješenje
Njima je sad najveći problem formirati veliku koaliciju. Ako dođe Picula, a istovremeno ostane Plenković, tek tada je velika koalicija izvjesna.
Prije toga zaboravi na to rješenje.
Guest- Guest
bumo videli se bumo videli.-pad i u sljedecoj anketi pogotovo ako bude veci od 1% a da ne govorim da se opet vrti oko 2%...sve ce reci...zapamti sto sam ti rekao..i ovim postom i ovim prije..slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:
bumo videli..ja kazem da je steir najozbiljniji kandidat za celno mjesto u hdz-u nakon plenkija...a ko bi jos to mogao biti?..jandrokovic?..ne budi smjesan...seks? ,..ma daj..jedino ako karamarka vrate...mada nije ni ta opcija bezigledna mada m,anje vjerojatna..dakle steir..po svim parametrima najizgledniji kandidat..prihvatljiv je desnijoj opciji u hdz-u kloja bi se smirila...a ovi drugi ionak funkcioniraju po sistemu ko je sef d aje sef ckomi i budi tu..
Ti pretpostaviš Jandrokovića kojega ja nisam niti u primisli spomenuo i onda kažeš da sam smiješan? :D
E svašta. :)
Stier nije izgledan kandidat za Plenkovićevog nmasljednika jednostavno zato jer je neprihvatljiv većini birača u RH zbog svoje predesne orjentacije.
Kvaka je u tome da velika većina želi samo bolji životni standard i nije ih briga tko će im biti na vlasti, a dobar standard se ne povezuje sa političkim radom u smuslu okupljanja desnice nego ekonomnskim mjerama i politikom u tom smislu, povlačenjem sredstava iz EU fondova itd.
Jasno je da Stier nema kompetencija na tom području tako da na njega jednostavno zaboravi.
Osima toga ima problem sa tunjkavom osobnošću što mu neće donijeti širu popularnost.
Karamarko je potpuno izgubljen za politiku, a osobno mislim da više neće biti u stanju dobiti mjesto niti predsjednika kućnog savjeta i nije u stanju dobiti izbore čak niti u vlastioj obitelji.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa i ne treba im prije, idući izbori su tek za tri i pol godine, Bernardić je nepopularan i smjenit će ga i to ti je toslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Ista je to stranka kad je vlast u pitanju, njima je najmanji problem formirati veliku koaliciju ako nitko neće s nikim pa eto ostaje samo ovo rješenje
Njima je sad najveći problem formirati veliku koaliciju. Ako dođe Picula, a istovremeno ostane Plenković, tek tada je velika koalicija izvjesna.
Prije toga zaboravi na to rješenje.
2014-04-11
RayMabus wrote:Bernardić je obični šonjo, stavljen je samo da nakon jakog vođe a to je Milanović napravi prijelazni period nakon kojeg ipak na čelo SDP dolazi netko politički iskusniji
Milanović je možda bio veliki vođa, ali samo u SDP-u. Na nacionalnoj razini se pokazao kao veliki neradnik, veliki gubitnik i promašen izbor za premijera i taj mu imidž sad ne mogu popraviti niti najbolji PR stručnjaci u svijetu.
Jedini izgledan uspješni kandidat za šefa SDP-a je Picula, ali prije toga mora doći do sječe militantnih kadrova iz Foruma mladih SDP-a koje je tamo instalirao upravo Milanović očito zato da bi stabilizirao svoju dominaciju u SDP-u, ali je dugoročno gledano zapravo teško naštetio stranci.
Guest- Guest
Da, na to sam i mislio, veliki vođa unutar strankeslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Bernardić je obični šonjo, stavljen je samo da nakon jakog vođe a to je Milanović napravi prijelazni period nakon kojeg ipak na čelo SDP dolazi netko politički iskusniji
Milanović je možda bio veliki vođa, ali samo u SDP-u. Na nacionalnoj razini se pokazao kao veliki neradnik, veliki gubitnik i promašen izbor za premijera i taj mu imidž sad ne mogu popraviti niti najbolji PR stručnjaci u svijetu.
Jedini izgledan uspješni kandidat za šefa SDP-a je Picula, ali prije toga mora doći do sječe militantnih kadrova iz Foruma mladih SDP-a koje je tamo instalirao upravo Milanović očito zato da bi stabilizirao svoju dominaciju u SDP-u, ali je dugoročno gledano zapravo teško naštetio stranci.
2014-04-11
vuksadinare wrote:
zapamti sto sam ti rekao..i ovim postom i ovim prije..
Dobro sam ja zapamtio sve što si ti isprognozirao još na starom forumu i velika većina prognoza se pokazala potpuno promašenom. :)
I ne samo kada su parlamentarni izbori u pitanju nego i predjsednički gdje si navijao za Josipovića ili bolje rečeno, protiv Kolinde.
Gle, ja znam da si ti pravaš i da si sklon desnoj opciji u HDZ-u, ali to je sad sinonim za neuspješnost u hrvatskoj politici, a ta se slika neće promjeniti sve dok se značajnije ne popravi standard stanovništa. Ako ikad.
Dakle, zaboravi.
Guest- Guest
Formirat će oni veliku koaliciju za iduće izbore samo Bernardić leti pa onda igrokaz neće nitko s nikim pa ponovo izbori pa opet neće nitko s nikim pa će netko natuknuti ideju o velikoj koaliciji pa ono tko će opet na izbore pa aj kreirajte to i eto
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» makron preuzima inicijativu
» Italija preuzima inicijativu u Libiji
» Vaso Brkić bi ne bi sa HNS-om
» Vaso Brkic novi ministar MUP-a?
» ''Vaso Brkić priključen Kolindinom stožeru''
» Italija preuzima inicijativu u Libiji
» Vaso Brkić bi ne bi sa HNS-om
» Vaso Brkic novi ministar MUP-a?