Toda se ruga sa Vladom
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Toda se ruga sa Vladom
men s čini da se ovi englezi zajebavaju s nama antifašistima... kao slučajno novo ročište zakazali za Dan Nezavisnosti.... :))))
plus krajnji rok za donošenje odluke je 60 dana a o krajnjem roku će odlučivati izvan krajnjeg roka... ;)
plus krajnji rok za donošenje odluke je 60 dana a o krajnjem roku će odlučivati izvan krajnjeg roka... ;)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
marcellus wrote:vuksadinare wrote:...da te jebo u guzicu tebe i marcela..kad vam posaljem sljakere iz konzuma i pokazem da hvalite i branite todu ima da vam kicme izravnaju
pa koji su kurac onda radili kod todorića? Koji kurac još rade u konzumu, šta jel ramo digo plaće možda? Što ne odu radit u lidla?
Pišeš reeality check, a tebi je najpotrebniji. Usput obavi i brain check, jednom kad izvučeš galvu iz Todine pozadine.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Od goreg uvijek imaš vece zlopokerjocker wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:...da te jebo u guzicu tebe i marcela..kad vam posaljem sljakere iz konzuma i pokazem da hvalite i branite todu ima da vam kicme izravnaju
pa koji su kurac onda radili kod todorića? Koji kurac još rade u konzumu, šta jel ramo digo plaće možda? Što ne odu radit u lidla?
Pišeš reeality check, a tebi je najpotrebniji. Usput obavi i brain check, jednom kad izvučeš galvu iz Todine pozadine.
Kermit-
2014-04-17
... treba spriječiti Sberbank i Ruse pod svaku cijenuasilovski wrote:Vidi zk od belja 1.16 mild$ založnog a dug je u biti vračen ali baš i ne. U biti ameri su isto napravili u ukrajini da ne ostane rusima oni su i ono malo uništili i pretvorili u toksičnu metastazu. Usput SAD nije dobar niti sa EU ili Njemačkom tako da...
a znajući naše političare, vjerojatno se ne bojim bez razloga
neva- Posts : 4367
2014-04-12
šta je reko manolić danas da se on zalagao za vaučere kao jedini istinski hdzov premijer dok su ovi iza njega promijenili paradigmu i zajebali radni narod socijalističke republike u tranziciji... i onda odmah ga sjebe jezik jer je ošo pravo... pa veli da se tužman nije slagao sa antom todorićem jer je tuđman inzistirao da seljak ima svoja 3 hektara koja će po cijenu ivota braniti a ne da se dozvoli okrupnjavanje zemljoposjeda... jebiga sad ako nije tužman usro motku, pa ni ovaj "dobroćudni" djedica... tko je onda ...asilovski wrote:Od goreg uvijek imaš vece zlopokerjocker wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:...da te jebo u guzicu tebe i marcela..kad vam posaljem sljakere iz konzuma i pokazem da hvalite i branite todu ima da vam kicme izravnaju
2015-08-08
jebga, opet ce trebato broz i zli komunjare da malo uvedu reda, da daju zemlje seljaku koji oce radit,michaellcmacha wrote:šta je reko manolić danas da se on zalagao za vaučere kao jedini istinski hdzov premijer dok su ovi iza njega promijenili paradigmu i zajebali radni narod socijalističke republike u tranziciji... i onda odmah ga sjebe jezik jer je ošo pravo... pa veli da se tužman nije slagao sa antom todorićem jer je tuđman inzistirao da seljak ima svoja 3 hektara koja će po cijenu ivota braniti a ne da se dozvoli okrupnjavanje zemljoposjeda... jebiga sad ako nije tužman usro motku, pa ni ovaj "dobroćudni" djedica... tko je onda ...asilovski wrote:Od goreg uvijek imaš vece zlopokerjocker wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:...da te jebo u guzicu tebe i marcela..kad vam posaljem sljakere iz konzuma i pokazem da hvalite i branite todu ima da vam kicme izravnaju
i tu opciju treba primjenjivat svakih 30 godina
da ne uvati korjena opet lopovluk kao sad
aj što se ti bojiš al frka bi mogla i nas muške spopast... kad ti ludi rusi dođu bojim se da će napraviti takvu redaljku da ćemo ih pamtiti ko hune, avare, mongole zajedno i to sve još na kubik...Neve wrote:... treba spriječiti Sberbank i Ruse pod svaku cijenuasilovski wrote:Vidi zk od belja 1.16 mild$ založnog a dug je u biti vračen ali baš i ne. U biti ameri su isto napravili u ukrajini da ne ostane rusima oni su i ono malo uništili i pretvorili u toksičnu metastazu. Usput SAD nije dobar niti sa EU ili Njemačkom tako da...
2015-08-08
Nakon Rame nece imati koga da mazemichaellcmacha wrote:aj što se ti bojiš al frka bi mogla i nas muške spopast... kad ti ludi rusi dođu bojim se da će napraviti takvu redaljku da ćemo ih pamtiti ko hune, avare, mongole zajedno i to sve još na kubik...Neve wrote:... treba spriječiti Sberbank i Ruse pod svaku cijenuasilovski wrote:Vidi zk od belja 1.16 mild$ založnog a dug je u biti vračen ali baš i ne. U biti ameri su isto napravili u ukrajini da ne ostane rusima oni su i ono malo uništili i pretvorili u toksičnu metastazu. Usput SAD nije dobar niti sa EU ili Njemačkom tako da...
Kermit-
2014-04-17
s Rusima nemamo nekih većih iskustava od samostalnosti, uvijek smo bili pod kontrolom USA Embassy, pa ne znam bi li bili baš takvo teško zlomichaellcmacha wrote:aj što se ti bojiš al frka bi mogla i nas muške spopast... kad ti ludi rusi dođu bojim se da će napraviti takvu redaljku da ćemo ih pamtiti ko hune, avare, mongole zajedno i to sve još na kubik...
ps. bok, drago mi je da te 'vidim'
2014-04-12
potpuno krivi zaključak nije on trebao ni oduzimat zemlju seljaku koji je svoju zemlju cijenio i uredno bezemljašu u nadnici istu isplaćivao... upravo zato što je oduzeo zemlju od pravih vlasnika i usrao je motku i napravio podlogu za sva ova sranja kojima sad svjedočimo jer kompletan vlastodržački kadar u ovom kvazi kapitalizmu je ili potekao ili potiče izravno iz socijalizma koje je bio sve samo ne normalan samoodrživi društveni i državni okvir...Leviathan2 wrote:jebga, opet ce trebato broz i zli komunjare da malo uvedu reda, da daju zemlje seljaku koji oce radit,michaellcmacha wrote:šta je reko manolić danas da se on zalagao za vaučere kao jedini istinski hdzov premijer dok su ovi iza njega promijenili paradigmu i zajebali radni narod socijalističke republike u tranziciji... i onda odmah ga sjebe jezik jer je ošo pravo... pa veli da se tužman nije slagao sa antom todorićem jer je tuđman inzistirao da seljak ima svoja 3 hektara koja će po cijenu ivota braniti a ne da se dozvoli okrupnjavanje zemljoposjeda... jebiga sad ako nije tužman usro motku, pa ni ovaj "dobroćudni" djedica... tko je onda ...asilovski wrote:Od goreg uvijek imaš vece zlopokerjocker wrote:marcellus wrote:
i tu opciju treba primjenjivat svakih 30 godina
da ne uvati korjena opet lopovluk kao sad
2015-08-08
a iz čega je drugog i mogao potjecati, kad je bivša država 50 godina bila socijalistička?michaellcmacha wrote:jer kompletan vlastodržački kadar u ovom kvazi kapitalizmu je ili potekao ili potiče izravno iz socijalizma koje je bio sve samo ne normalan samoodrživi društveni i državni okvir...
2014-04-12
neki oblik zla bi zasigurno bio u pitanju... ja sam nekog svog uvjerenja da bi oni bili korektniji ali ne mora to biti uistinu tako... i meni je drago da se još uvijek vidim s vremena na vrijeme... hvala na pitanju kako je bilo sad je odlično test opterećenja odradio baš ovih dana ko da pumpi niš nije biloNeve wrote:s Rusima nemamo nekih većih iskustava od samostalnosti, uvijek smo bili pod kontrolom USA Embassy, pa ne znam bi li bili baš takvo teško zlomichaellcmacha wrote:aj što se ti bojiš al frka bi mogla i nas muške spopast... kad ti ludi rusi dođu bojim se da će napraviti takvu redaljku da ćemo ih pamtiti ko hune, avare, mongole zajedno i to sve još na kubik...
ps. bok, drago mi je da te 'vidim'
2015-08-08
pa velim čemu se mi čudimo puno ozbiljnije zemlje sa kud i kamo kvalitetnijim upravljačkim i rukovodećim kadrovima na raspolaganju muku muče da održe sve na okupu i u funkciji a mi se ponadasmo da će ekipa koja je trajsala i raskućivala društvenu imovinu kad bar formalno nisi smio ni pomisliti to raditi, a sad kad im je u novonastalim okolnostima dano zeleno svjetlo da ko pioniri nesmiljene pljačke i neodgovornog i nesposobnog upravljanja i rukovođenja razjebu kako asila veli kamen na kamenu, nešto pametnog i korisnog napraviti... hoće i je al u krcu...Neve wrote:a iz čega je drugog i mogao potjecati, kad je bivša država 50 godina bila socijalistička?michaellcmacha wrote:jer kompletan vlastodržački kadar u ovom kvazi kapitalizmu je ili potekao ili potiče izravno iz socijalizma koje je bio sve samo ne normalan samoodrživi društveni i državni okvir...
2015-08-08
to je odlična vijest, bio si nas malo prepao i super je što si se dobro oporaviomichaellcmacha wrote:neki oblik zla bi zasigurno bio u pitanju... ja sam nekog svog uvjerenja da bi oni bili korektniji ali ne mora to biti uistinu tako... i meni je drago da se još uvijek vidim s vremena na vrijeme... hvala na pitanju kako je bilo sad je odlično test opterećenja odradio baš ovih dana ko da pumpi niš nije bilo
pazi samo da ti forum ne naškodi
2014-04-12
da, jedino dvoumim je li u više u pitanju nesposobnost ili plan i namjeramichaellcmacha wrote:pa velim čemu se mi čudimo puno ozbiljnije zemlje sa kud i kamo kvalitetnijim upravljačkim i rukovodećim kadrovima na raspolaganju muku muče da održe sve na okupu i u funkciji a mi se ponadasmo da će ekipa koja je trajsala i raskućivala društvenu imovinu kad bar formalno nisi smio ni pomisliti to raditi, a sad kad im je u novonastalim okolnostima dano zeleno svjetlo da ko pioniri nesmiljene pljačke i neodgovornog i nesposobnog upravljanja i rukovođenja razjebu kako asila veli kamen na kamenu, nešto pametnog i korisnog napraviti... hoće i je al u krcu...
2014-04-12
ma jebeš forum... ko forum nikad on nije ni posredno ni neposredno škodio... mene zanima jel zna tu itko što je konjunkturna harmonizirana projekcija...Neve wrote:to je odlična vijest, bio si nas malo prepao i super je što si se dobro oporaviomichaellcmacha wrote:neki oblik zla bi zasigurno bio u pitanju... ja sam nekog svog uvjerenja da bi oni bili korektniji ali ne mora to biti uistinu tako... i meni je drago da se još uvijek vidim s vremena na vrijeme... hvala na pitanju kako je bilo sad je odlično test opterećenja odradio baš ovih dana ko da pumpi niš nije bilo
pazi samo da ti forum ne naškodi
2015-08-08
pojma nemammichaellcmacha wrote:ma jebeš forum... ko forum nikad on nije ni posredno ni neposredno škodio... mene zanima jel zna tu itko što je konjunkturna harmonizirana projekcija...
to zvuči kao nešto iz Norkinog i Dijagramovog područja
2014-04-12
igrom slučaja naišao sam na nešto što je ifo institut radio koncem 90-tih godina za zemlje u tranziciji pa sam tako naišao na vrlo interesantnu upravo kako rekoh harmoniziranu konjunkturnu projekciju za hrvatsku i slovačku za razdoblje od 2000 do 2025 uključno sa predrazdobljem od 1989 do 2000...
2015-08-08
te projekcije su npr za hrvatsku isprojicirale rast stanovništva za 12% što bi ukupno podiglo broj stanovnika na cca 5,3 milijuna dok su za slovačku predvidjeli rast u istom postotku tako da bi krajnje slovačka imala cca 5,5 milijuna stanovnika... nadalje ta projekcija je predvidjela industrijski rast za 30-49 % u obje zemlje s tim da je za hrvatsku taj rast bio predviđen u sklopu podizanja kvalitete prometne infratsrukture i turizma a u slovačkoj je to bilo predviđeno u sklopu onih industrijskih potencijala koje je bilo lako "prekvalificirati" na suport velikih autoindustrija i sve vezano za tu industriju....
2015-08-08
budem ju probao iskopati sa starog diska pa ću je staviti da vidite... jasno su podijeljene zadaće navedenim državama dogovorene kreditne linije za financiranje i strateški velikih infrastrukturnih projekata i za "prekvalificiranje" postojećih industrijskih kapaciteta za navedenu namjensku industriju a države su bile u obvezi poduzeti strukturne reforme koje će pratiti i u realnom vremenu izvrašavati pretpostavljene zadatke... poslije sam gledao usporedno podatke slovačke i hrvatske i ima se šta za vidjeti... slovaci sa 4,8 nagurali na 5,4 milijuna odradili prekvalifikaciju i značajno podigli bdp, a u strukturnom smislu kvaliativno se izdigli do neprepoznatljivosti... u pozitivnom smislu...
2015-08-08
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kad se alkoholičar ruga narkomanu XD
» Kao da se netko ruga Splićanima
» Marić se ruga Hrvatima
» Mađari se izruguju sa Hrvatskom vladom
» General galaksije se ruga veberu
» Kao da se netko ruga Splićanima
» Marić se ruga Hrvatima
» Mađari se izruguju sa Hrvatskom vladom
» General galaksije se ruga veberu