General galaksije se ruga veberu
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
General galaksije se ruga veberu
Dramatično upozorenje: Evropi preti napad?
by RayMabus Today at 8:08Kako navode mediji, dogovor triju vladajućih klubova o dokumentu iznenadio je “čak i pristaše radikalnije vojne potpore Kijevu”, jer su do sada zastupnici SPD-a zauzimali vrlo suzdržan stav po pitanju isporuke raketa Taurus. Ipak, kako je primijetio anonimni izvor blizak klubu socijaldemokrata, većina u stranci došla je do zaključka da u sadašnjim uvjetima Njemačka “mora poslati signal”.RayMabus 17.02.2024 napisao:
Tvoje mišljenje je potpuno nebitno.
Ja sam general galaksije.
Sprovest ću svoju volju.
Ja sam zakon na fizičkoj ravni ( ovaj vaš materijalni svemir ).
https://www.geopolitika.news/vijesti/njemacka-planira-isporuke-raketa-taurus-ukrajini-ne-spominjuci-ime-rakete/
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: General galaksije se ruga veberu
RayMabus 17.02.2024 napisao:
Fino ćeš povećati dužinu i promjer rakete ako treba i dobit ćeš dodatni domet koliko treba i onda to poslat Ukrajincima da skidaju ruske lovce bombardere da ti se isti ne namnože i krenu preko Baltika na Njemačku itd.
A ja ću piti kaficu i gledati kako se Njemačka i Rusija biju a ja sam uložio nula kuna i ti fino njemu skidaš lovce bombardere a on tebi jebe mater a možda ti i zavrne plin.
Kokice.
Ja sam general kaosa.
Lijepo mi uživaj u igri koju sam vam pripremio.
2014-04-11
Koalicija "semafor" u Njemačkoj, sastavljena od SPD-a, Zelenih i FDP-a, zalaže se za dodatne isporuke oružja Ukrajini, pojačavajući pritisak na kancelara Olafa Scholza. Iako izbjegava eksplicitno spominjanje krstarećih projektila Taurus, nacrt prijedloga poziva na isporuku "dodatnih potrebnih oružanih sustava dugog dometa" za potporu teritorijalnom integritetu Ukrajine.
2014-04-11
I šta ćemo sad veberu ?
Nešto si priča tamo na onoj temi 17.02.2024 godina da sam ja nekakvi đanki jel a ne general galaksije.
Šta je ?
Odjednom su promijenili ploču ovi u SPD Njemačka i šalju rakete kojima će gađat ruske okupacione snage u istočnoj Ukrajini.
Nešto ih ugrizlo a ?
Dok si reko keks su napravili šta ja hoću.
Da ponovimo:
Sprovest ću svoju volju.
A ja ću piti kaficu i gledati kako se Njemačka i Rusija biju a ja sam uložio nula kuna i ti fino njemu skidaš lovce bombardere a on tebi jebe mater a možda ti i zavrne plin.
Kokice.
Ja sam general kaosa.
Nešto si priča tamo na onoj temi 17.02.2024 godina da sam ja nekakvi đanki jel a ne general galaksije.
Šta je ?
Odjednom su promijenili ploču ovi u SPD Njemačka i šalju rakete kojima će gađat ruske okupacione snage u istočnoj Ukrajini.
Nešto ih ugrizlo a ?
Dok si reko keks su napravili šta ja hoću.
Da ponovimo:
Sprovest ću svoju volju.
Kokice.
Ja sam general kaosa.
2014-04-11
Hoholo Mudovski likes this post
Sad ćemo gledat kako se Rusi i Nijemci biju.
2014-04-11
Njemačka vlada vjerojatno namjerava prebaciti projektile Taurus u Ukrajinu
Prema Deutsche Presse-Agentur, vladajuća semafor koalicija pripremila je tajni prijedlog opskrbe Kijeva s više streljiva, vozila i sustava naoružanja. Bundestag planira glasovati o ovom paketu pomoći ovaj tjedan.
Krstareće rakete Taurus, koje je Kijev već dugo tražio, nisu izravno spomenute u ovom projektu, ali se govori o “opskrbi dodatnih dugometnih sustava naoružanja i streljiva potrebnog kako bi se Ukrajini omogućilo izvođenje ciljanih napada na strateški važne ciljeve daleko iza ruskih linije.” agresor."
Projektili Taurus odgovaraju ovom opisu jer mogu dosegnuti ciljeve udaljene preko 500 kilometara. Francuska i Velika Britanija već su opskrbile Ukrajinu svojim krstarećim projektilima Scalp i Storm Shadow, ali se ne smatraju učinkovitima kao Taurus.
Prema Deutsche Presse-Agentur, vladajuća semafor koalicija pripremila je tajni prijedlog opskrbe Kijeva s više streljiva, vozila i sustava naoružanja. Bundestag planira glasovati o ovom paketu pomoći ovaj tjedan.
Krstareće rakete Taurus, koje je Kijev već dugo tražio, nisu izravno spomenute u ovom projektu, ali se govori o “opskrbi dodatnih dugometnih sustava naoružanja i streljiva potrebnog kako bi se Ukrajini omogućilo izvođenje ciljanih napada na strateški važne ciljeve daleko iza ruskih linije.” agresor."
Projektili Taurus odgovaraju ovom opisu jer mogu dosegnuti ciljeve udaljene preko 500 kilometara. Francuska i Velika Britanija već su opskrbile Ukrajinu svojim krstarećim projektilima Scalp i Storm Shadow, ali se ne smatraju učinkovitima kao Taurus.
2014-04-11
Evo ga dolazi. Jaše na međedu i ide prema Evropi. Da vam se najebe svima majke usrane.
Enlarge this imageClick to see fullsize
Enlarge this imageClick to see fullsize
2014-04-11
Hoholo Mudovski- Posts : 7457
2023-08-31
Hartmann likes this post
Neće to preokrenit rat. To je slična raketa kao ona Olujna sjenka.
To ( slanje raketa i više PZO sistema dugog dometa od Njemačke ) služi nećemu drugome.
Piše ti ovdje s tim da kad ovo čitaš imaj na umu da je plin vezan uz ekonomiju a ako je ekonomija u padu raja glasa za ove druge a ti nisu na vlasti dakle nisu ovi Komšičevci koji su meni rekli da odjebem itd i onda uvijek imaj na umu da je moj jedini cilj klanje Komšičevaca a da mi puca k za Ruse, Ukrajince, Nijemce itd itd itd :
Kokice.
Ja sam general kaosa.
To ( slanje raketa i više PZO sistema dugog dometa od Njemačke ) služi nećemu drugome.
Piše ti ovdje s tim da kad ovo čitaš imaj na umu da je plin vezan uz ekonomiju a ako je ekonomija u padu raja glasa za ove druge a ti nisu na vlasti dakle nisu ovi Komšičevci koji su meni rekli da odjebem itd i onda uvijek imaj na umu da je moj jedini cilj klanje Komšičevaca a da mi puca k za Ruse, Ukrajince, Nijemce itd itd itd :
Kokice.
Ja sam general kaosa.
2014-04-11
Kaos je red koji ljudi ( napomena: ja nisam to ljudi nego anđeoska hijerarhija dakle za mene ova izjava ovdje u ovoj rečenici ne vrijedi ) ne razumiju.
Kad se susretnu red i haos, haos će uvijek pobijediti.
Vi živite u sistemu ( Soroševci, globalna kabala koja podržava Komšića itd ) koji treba red kako bi ovi na vrhu mogli vladati. Dana vam je prividna sloboda al ste robovi novca i drugih mehanizama koje je ta elita na vrhu nametnula a ista želi vladati cijelom planetom i sad se sukobila s društvenim poretkom ( general galaktičke konfederacije najvišeg ranga / pet zvjezdica general/, pripadnik Aštar komande i anđeoske hijerarhije reda Znanja ) kojem je za pobjedu dovoljan i haos i srušila je taj prvi poredak nepovratno.
Kad se susretnu red i haos, haos će uvijek pobijediti.
Vi živite u sistemu ( Soroševci, globalna kabala koja podržava Komšića itd ) koji treba red kako bi ovi na vrhu mogli vladati. Dana vam je prividna sloboda al ste robovi novca i drugih mehanizama koje je ta elita na vrhu nametnula a ista želi vladati cijelom planetom i sad se sukobila s društvenim poretkom ( general galaktičke konfederacije najvišeg ranga / pet zvjezdica general/, pripadnik Aštar komande i anđeoske hijerarhije reda Znanja ) kojem je za pobjedu dovoljan i haos i srušila je taj prvi poredak nepovratno.
2014-04-11
Napeta situacija između koalicijskih stranaka njemačke vlade u vezi s projektilom TAURUS eskalirala je u otvoreni sukob. Članica parlamenta i predsjednica odbora za obranu, Marie-Agnes Strack-Zimmermann iz FDP-a, najavila je da će zajedno s oporbom CDU/CSU glasati za prijedlog isporuke TAURUS-a.
Ovo dolazi tek dan nakon što je vladina koalicija najavila da će podnijeti zahtjev koji će sadržavati isporuku "oružja dugog dometa" Ukrajini, bez spominjanja TAURUS-a. Očito to nije bilo dovoljno i neki više neće imati ono što rade Scholz i njegovi pouzdanici u užem krugu.
Točan ishod ove borbe za moć je otvoren, ali gotovo sam siguran da će ova vlada završiti ako Scholz prkosi ovom primjeru.
Ovo dolazi tek dan nakon što je vladina koalicija najavila da će podnijeti zahtjev koji će sadržavati isporuku "oružja dugog dometa" Ukrajini, bez spominjanja TAURUS-a. Očito to nije bilo dovoljno i neki više neće imati ono što rade Scholz i njegovi pouzdanici u užem krugu.
Točan ishod ove borbe za moć je otvoren, ali gotovo sam siguran da će ova vlada završiti ako Scholz prkosi ovom primjeru.
2014-04-11
U Bibliji fino piše da je grijeh rugati se ljudima ka što je veber.
A moram kad mi pametuje. Reka san mu prije tri dana da ću ja pit kaficu dok se Nijemci i Rusi biju i da će mene to koštat nula kuna a ja ću ih sa strane gledat a Rusi će im jebavat mater a možda i zavrnu plin ( prema Europi dakle i Njemačkoj ). Eto sad će mu past vlada u Njemačkoj ne da li im rakete da gađaju Rusiju.AlfaOmega wrote:U Bibliji fino piše da je grijeh rugati se ljudima ka što je veber.
2014-04-11
Kaos.
Generali kaosa.
Sad il pada vlada a to su Komšičevci il šalje rakete da gađamo Putina i njegov režim a onda im ovi jebu majku Švabsku pa im možda i zavrnu pipu za plin pa opet imamo kaos.
Ja sam anđeo Prijestolnik a to su božji autoriteti.
A to šta su božji autoriteti to očito kad rastaviš šta to znači onda dobiješ da je Bog kreator iza toga.
Bit će kako ja oću a vi možete nastaviti dubiti na glavi koliko hoćete i baš me brige šta vi hoćete i nećete.
Generali kaosa.
Sad il pada vlada a to su Komšičevci il šalje rakete da gađamo Putina i njegov režim a onda im ovi jebu majku Švabsku pa im možda i zavrnu pipu za plin pa opet imamo kaos.
Ja sam anđeo Prijestolnik a to su božji autoriteti.
A to šta su božji autoriteti to očito kad rastaviš šta to znači onda dobiješ da je Bog kreator iza toga.
Bit će kako ja oću a vi možete nastaviti dubiti na glavi koliko hoćete i baš me brige šta vi hoćete i nećete.
2014-04-11
Hoholo Mudovski- Posts : 7457
2023-08-31
Meni je ionako svejedno: ako padne vlada dakle Šolc a on je za Komšičevca dobro a ako da te rakete da gađaju Rusiju pa im ovi jebu mater a možda i zavrnu taj plin, opet dobro.
GF5 uvijek pobjeđuje.
GF5 uvijek pobjeđuje.
2014-04-11
RayMabus wrote:Meni je ionako svejedno: ako padne vlada dakle Šolc a on je za Komšičevca dobro a ako da te rakete da gađaju Rusiju pa im ovi jebu mater a možda i zavrnu taj plin, opet dobro.
GF5 uvijek pobjeđuje.
Kad je neki svjetski rat u pitanju,.samo se treba pobrinuti da se ne nađe na strani Njemačke.
Galaktička federacija to zna, a mi obični Zemljani još učimo...
2014-04-16
YekeYeke likes this post
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kako je general galaksije ispalio Amerikance iz Iraka
» Sjedi ko fikus u svojoj premijerskoj fotelji i čeka da general galaksije dođe i odrubi mu glavu
» Domagoj Tolić: general Dudaković je zapovjedio ‘Odvedite generala HVO-a na spavanje!’; Nakon toga general Vlado Šantić zvjerski je mučen i ubijen
» Ovi iz Hezbolaha se prave pametni generalu galaksije
» Žutarnji: Plenki postaje ključni igrač u ovom dijelu galaksije a i šire
» Sjedi ko fikus u svojoj premijerskoj fotelji i čeka da general galaksije dođe i odrubi mu glavu
» Domagoj Tolić: general Dudaković je zapovjedio ‘Odvedite generala HVO-a na spavanje!’; Nakon toga general Vlado Šantić zvjerski je mučen i ubijen
» Ovi iz Hezbolaha se prave pametni generalu galaksije
» Žutarnji: Plenki postaje ključni igrač u ovom dijelu galaksije a i šire
Page 1 of 5