svaki deseti hrvat nema za grijanje
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: svaki deseti hrvat nema za grijanje
a ja..pred mojim ocima,kad sam dosao doli,se smezuravalo..bas moras neku jebenu direktnu zastitu staviti..Kserks_ wrote:Liti svo povrće u vrtu sunce spali, iako se zalije dvaput na dan.bilo je +40, na suncu +70Leviathan2 wrote:kurac ti je zalijevao, nemoj menepismejker wrote:Leviathan2 wrote:pisaj ga kad je danas uspjeh u zivotu biti u nekoj udruzi za prodavanje muda pod bubregedanni1 wrote:
Ljudi radili, nisu gubili vrijeme na studiranje komparativne književnosti, kurturologije i dramske umjetnosti. Motika bi i danas pomogla al nitko neće.
oni koji to nisu jos se ocajnicki nadaju da ce im takvi dat kruva i ostalog
i posla,
niko se ne sjeti sam
isao sam u bosnu prije desetak godina, jedno malo mjestasce izmedju srba i muslimana, zale se ljudi da nemaju jestii i cekaju karitas,
a zemlje neobradjeneeeee mila majko, reko ko vas jebe ja vam nedam nista, krepajte, joj kaki si ti coek, ma mrs,
isto i po hrvatskoj, narocito po slavoniji, svi se srame posla a nekad sve cvjetalo
e to je vec nesto drugo...nekad su svi imali pajceke i kravice,ono,bar po jedno dvoje,za obitelji uzgajali mladuncad za iducu sezonu i prodaju...pushnice u svakom dvoristu...
Sad je zabranjeno odimljavanje mesa u "urbanim" zonama,a da bi pajceke i kravice drzao,moras imati po zakonu propisani objekat,pa plati ovo pa lati ono..dok zabijes u zemlju motiku,vec ti se pojavi neki Uhljab,da i to naplati..
Klima,vrucine tamo od 2004.kad je startalo,ne dopusta da bilo sto uspije..meni je cijela basta stradala od sunca iako je covjek kojeg sam placao redovito zalijevao i okopavao..sunce sprzilo sve..
tak oda ne pricaj sto ne stoji..
Guest- Guest
Platiš šumariji Cca 100 kn kubik i pilas sam.RayMabus wrote:950 kn tri kubika drva, ja mislim da je ovdje kod mene to nešto skuplje
http://m.sibenik.in/sibenik/kubik-drva-oko-400-kuna-drzava-placa-ogrjev-za-340-sibenskih-obitelji/14697.html#
Guest- Guest
To grijanje je gore problem iza brda, evo ja ode imam i šumu i stabala pa godinama nisam ispila za ogrijev nego onako kako čistim skupi se kubik dva sam od sebe
A u sobama su električne grijalice, malo je upališ i to je to
A u sobama su električne grijalice, malo je upališ i to je to
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Meni se nakupilo preko 6-7 kubična iscipanih drva...sad kako sta ispilam, samo kraj kante dovučem, za sat,dva neko odnese...stas socijalno sam osjetljivKserks_ wrote:Platiš šumariji Cca 100 kn kubik i pilas sam.RayMabus wrote:950 kn tri kubika drva, ja mislim da je ovdje kod mene to nešto skuplje
http://m.sibenik.in/sibenik/kubik-drva-oko-400-kuna-drzava-placa-ogrjev-za-340-sibenskih-obitelji/14697.html#
Guest- Guest
Pa nisu ta drva skupa, eto sad kad si to spomenija prođeš kraj onih kontejnera drvene građe ko u priči
Ljudi svašta bacaju, ja naša četri kvadrata pločica slučajno, baš mi takve trebale, eno obložija oko sudopera u konobi, pod i okolo, taman kutić
Ljudi svašta bacaju, ja naša četri kvadrata pločica slučajno, baš mi takve trebale, eno obložija oko sudopera u konobi, pod i okolo, taman kutić
Last edited by RayMabus on 7/11/2017, 21:18; edited 1 time in total
2014-04-11
Nisu nama, s obzirom na platežnu moć i da izložiš 2-3 kubika max., ostalo pokriješ klimom...RayMabus wrote:Pa nisu ta drva skupa, eto sad kad si to spomenija prođeš kraj onih kontejnera drvene građe ko u priči
Pitaj ljude po lici, zagori ili hercegovini, ode im po 25-30 kubika, a mirovina crkavica...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
A bićeTotenkopf wrote:Nisu nama, s obzirom na platežnu moć i da izložiš 2-3 kubika max., ostalo pokriješ klimom...RayMabus wrote:Pa nisu ta drva skupa, eto sad kad si to spomenija prođeš kraj onih kontejnera drvene građe ko u priči
Pitaj ljude po lici, zagori ili hercegovini, ode im po 25-30 kubika, a mirovina crkavica...
A ono nebi virova šta ovdje sve moš naći po kontejnerima, moš sklopit kužinu bez problema
2014-04-11
Meni od rodice muž kako mu je čača lovaš a on i sestra su iz prvog braka onda im kupija kuće u Paviji ispod Milana i da im tvornicu otpada za metale
Nema u njih ko u nas nego metal posebno, organsko smeće posebno i tako
Ima kamione i desetak radnika i ogromnu površinu i hale di to odvaja
Nema u njih ko u nas nego metal posebno, organsko smeće posebno i tako
Ima kamione i desetak radnika i ogromnu površinu i hale di to odvaja
2014-04-11
bed je recimo u Slavoniji,sto moras imati pilu,pa onda prijevoz,pa otici do zone odakle smijes izvlaciti,a nerijetko je podosta udaljeno,a od ceste blatnjavim putevima odvojeno..Kserks_ wrote:Platiš šumariji Cca 100 kn kubik i pilas sam.RayMabus wrote:950 kn tri kubika drva, ja mislim da je ovdje kod mene to nešto skuplje
ovako platim 300 kuna metar sa rezanjem,jos 25 kuna po metru za cijepanje..7-8 metara,u najjacim zimama 9-10 sasvim dovoljno..
Guest- Guest
Platis 250kn pa rusis uz cestu...na kozjaku kada je izgorija,sumarija je naplacivala cca 60kn,sve se pocistilo u jednu sezonu.
Btw bez motorke se na selu ne moze zivit.
Btw bez motorke se na selu ne moze zivit.
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Svaki deseti Hrvat koji živi u gradu je probao kokain
» Polovina Srba slovenskog porekla, a svaki deseti – German
» Najznačajniji datumi koje bi svaki pravi Hrvat trebao znat
» Svaki četvrti Hrvat ima više od 60 godina: spasiti nas može samo 350.000 imigranata
» SVAKI TREĆI BRITANAC NEMA PARA ZA HRANU!
» Polovina Srba slovenskog porekla, a svaki deseti – German
» Najznačajniji datumi koje bi svaki pravi Hrvat trebao znat
» Svaki četvrti Hrvat ima više od 60 godina: spasiti nas može samo 350.000 imigranata
» SVAKI TREĆI BRITANAC NEMA PARA ZA HRANU!
Page 4 of 4