ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

svaki deseti hrvat nema za grijanje

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

svaki deseti hrvat nema za grijanje - Page 4 Empty Re: svaki deseti hrvat nema za grijanje

Post by Guest 7/11/2017, 20:57

Kserks_ wrote:
Leviathan2 wrote:
pismejker wrote:
Leviathan2 wrote:
danni1 wrote:
Ljudi radili, nisu gubili vrijeme na studiranje komparativne književnosti, kurturologije i dramske umjetnosti. Motika bi i danas pomogla al nitko neće.
pisaj ga kad je danas uspjeh u zivotu biti u nekoj udruzi za prodavanje muda pod bubrege
oni koji to nisu jos se ocajnicki nadaju da ce im takvi dat kruva i ostalog
i posla,
niko se ne sjeti sam
isao sam u bosnu prije desetak godina, jedno malo mjestasce izmedju srba i muslimana, zale se ljudi da nemaju jestii i cekaju karitas,
a zemlje neobradjeneeeee mila majko, reko ko vas jebe ja vam nedam nista, krepajte,  joj kaki si ti coek, ma mrs,
isto i po hrvatskoj, narocito po slavoniji, svi se srame posla a nekad sve cvjetalo

e to je vec nesto drugo...nekad su svi imali pajceke i kravice,ono,bar po jedno dvoje,za obitelji uzgajali mladuncad za iducu sezonu i prodaju...pushnice u svakom dvoristu...
Sad je zabranjeno odimljavanje mesa u "urbanim" zonama,a da bi pajceke i kravice drzao,moras imati po zakonu propisani objekat,pa plati ovo pa lati ono..dok zabijes u zemlju motiku,vec ti se pojavi neki Uhljab,da i to naplati..
Klima,vrucine tamo od 2004.kad je startalo,ne dopusta da bilo sto uspije..meni je cijela basta stradala od sunca iako je covjek kojeg sam placao redovito zalijevao i okopavao..sunce sprzilo sve..
tak oda ne pricaj sto ne stoji.. :cleanteeth
kurac ti je zalijevao, nemoj mene
Liti svo povrće u vrtu sunce spali, iako se zalije dvaput na dan.bilo je +40, na suncu +70
a ja..pred mojim ocima,kad sam dosao doli,se smezuravalo..bas moras neku jebenu direktnu zastitu staviti..

Guest
Guest

Back to top Go down

svaki deseti hrvat nema za grijanje - Page 4 Empty Re: svaki deseti hrvat nema za grijanje

Post by Guest 7/11/2017, 20:57

RayMabus wrote:950 kn tri kubika drva, ja mislim da je ovdje kod mene to nešto skuplje

http://m.sibenik.in/sibenik/kubik-drva-oko-400-kuna-drzava-placa-ogrjev-za-340-sibenskih-obitelji/14697.html#
Platiš šumariji Cca 100 kn kubik i pilas sam.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/11/2017, 20:59

To grijanje je gore problem iza brda, evo ja ode imam i šumu i stabala pa godinama nisam ispila za ogrijev nego onako kako čistim skupi se kubik dva sam od sebe

A u sobama su električne grijalice, malo je upališ i to je to
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 7/11/2017, 21:12

Kserks_ wrote:
RayMabus wrote:950 kn tri kubika drva, ja mislim da je ovdje kod mene to nešto skuplje

http://m.sibenik.in/sibenik/kubik-drva-oko-400-kuna-drzava-placa-ogrjev-za-340-sibenskih-obitelji/14697.html#
Meni se nakupilo preko 6-7 kubična iscipanih drva...sad kako sta ispilam, samo kraj kante dovučem, za sat,dva neko odnese...stas socijalno sam osjetljiv  :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/11/2017, 21:14

Pa nisu ta drva skupa, eto sad kad si to spomenija prođeš kraj onih kontejnera drvene građe ko u priči

Ljudi svašta bacaju, ja naša četri kvadrata pločica slučajno, baš mi takve trebale, eno obložija oko sudopera u konobi, pod i okolo, taman kutić

Last edited by RayMabus on 7/11/2017, 21:18; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by T. 7/11/2017, 21:17

RayMabus wrote:Pa nisu ta drva skupa, eto sad kad si to spomenija prođeš kraj onih kontejnera drvene građe ko u priči
Nisu nama, s obzirom na platežnu moć i da izložiš 2-3 kubika max., ostalo pokriješ klimom...
Pitaj ljude po lici, zagori ili hercegovini, ode im po 25-30 kubika, a mirovina crkavica...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/11/2017, 21:20

Totenkopf wrote:
RayMabus wrote:Pa nisu ta drva skupa, eto sad kad si to spomenija prođeš kraj onih kontejnera drvene građe ko u priči
Nisu nama, s obzirom na platežnu moć i da izložiš 2-3 kubika max., ostalo pokriješ klimom...
Pitaj ljude po lici, zagori ili hercegovini, ode im po 25-30 kubika, a mirovina crkavica...
A biće

A ono nebi virova šta ovdje sve moš naći po kontejnerima, moš sklopit kužinu bez problema
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/11/2017, 21:27

Meni od rodice muž kako mu je čača lovaš a on i sestra su iz prvog braka onda im kupija kuće u Paviji ispod Milana i da im tvornicu otpada za metale

Nema u njih ko u nas nego metal posebno, organsko smeće posebno i tako

Ima kamione i desetak radnika i ogromnu površinu i hale di to odvaja

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 7/11/2017, 22:30

Kserks_ wrote:

bed je recimo u Slavoniji,sto moras imati pilu,pa onda prijevoz,pa otici do zone odakle smijes izvlaciti,a nerijetko je podosta udaljeno,a od ceste blatnjavim putevima odvojeno..
ovako platim 300 kuna metar sa rezanjem,jos 25 kuna po metru za cijepanje..7-8 metara,u najjacim zimama 9-10 sasvim dovoljno..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/11/2017, 22:35

Platis 250kn pa rusis uz cestu...na kozjaku kada je izgorija,sumarija je naplacivala cca 60kn,sve se pocistilo u jednu sezonu.

Btw bez motorke se na selu ne moze zivit.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics