svaki deseti hrvat nema za grijanje
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: svaki deseti hrvat nema za grijanje
Evo sad gledam na dnevniku Nove tv,dvije bakice u 8.mjesecu od svoje mižerije platile drva lokalnoj predsjednici udruge umirovljenika u selu Ostrovo u Slavoniji,drva još nisu stigla,a snijeg je pred vratima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Babe glupe ko kurac a ova kao fole nudi pare nazad ... moldavija pressjastreb wrote:Evo sad gledam na dnevniku Nove tv,dvije bakice u 8.mjesecu od svoje mižerije platile drva lokalnoj predsjednici udruge umirovljenika u selu Ostrovo u Slavoniji,drva još nisu stigla,a snijeg je pred vratima.
Kermit-
2014-04-17
Kao jeftinije ma vidi svi varaju i kradu meni načelnik izvukao 50 kn biljega i tvrdi da nisam stavio iako sam predočio R1 sa istim datumom i satom povratnice a ne...kic wrote:
ne znam zas nisu izravno kupili drva?!
Kermit-
2014-04-17
Neće ali će biti velikih sranja pa gledaj ti ovog suficita govana?Leviathan2 wrote:rat ce
Kermit-
2014-04-17
Ja ne znam šta je s tim drvima tamo, bar bi vi toga tribali imat
Ja imam hrastovu šumu, ono ima tu stabala petnajst metara u vis plus vamo do toga sto stabala maslina, četrdeset trešanja tri velika oraha, par badema, jednu dunju
Pa nit neložim praktički
Ja imam hrastovu šumu, ono ima tu stabala petnajst metara u vis plus vamo do toga sto stabala maslina, četrdeset trešanja tri velika oraha, par badema, jednu dunju
Pa nit neložim praktički
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
poskupljenje energenata je de od vladine pronatalitetne strategije
2014-04-16
asilovski wrote:Kao jeftinije ma vidi svi varaju i kradu meni načelnik izvukao 50 kn biljega i tvrdi da nisam stavio iako sam predočio R1 sa istim datumom i satom povratnice a ne...kic wrote:
ne znam zas nisu izravno kupili drva?!
nema oprosta, najgori su mi ovi biznisi: vi malo, mi malo, svima jeftinije..
ma je
Berem ja masline uz tu hrastovu šumu a ono govno nekakvo, nije čovik može bit pas, metar dalje neke rupe
AHA tu si još
Jazavac živi u toj šumi
AHA tu si još
Jazavac živi u toj šumi
2014-04-11
a jeptese..u TITINO DOBA( ) je svak mogao jeftino uzeti 2-3 tone uglja i 6-7 meteri drvetja..i grijati cijelu kutju kao furunu..a zime tada i jesu bile zime....
Guest- Guest
Točno. Lako se ugrijati, hlađenje je daleko veći problem.Totenkopf wrote:Grijanje nije problem, obučeš se slojevito, zamotaš u deke, nešto radiš fizički da se ugriješ i sl. ...
Veći je po meni problem hlađenje ljeti...
Ma nije...ukljucis Klimu i etoc...sjedis doma,nikud ne mrdas..danni1 wrote:Točno. Lako se ugrijati, hlađenje je daleko veći problem.Totenkopf wrote:Grijanje nije problem, obučeš se slojevito, zamotaš u deke, nešto radiš fizički da se ugriješ i sl. ...
Guest- Guest
To je OK. 21,22 je ugodno.debotoijusto wrote:kic wrote:
18 je minimum, uostalom kad si u kuci i ne kreces se automatski ti je hladnije jer krvotok ne kola..
meni je "mirno" 18 hladno na dulji period , drzim na 21 , koliko si mogu priustit
Logika, ugrijati se možeš i bez grijanja ali se ohladiti ne možeš bez hlađenja...danni1 wrote:Točno. Lako se ugrijati, hlađenje je daleko veći problem.Totenkopf wrote:Grijanje nije problem, obučeš se slojevito, zamotaš u deke, nešto radiš fizički da se ugriješ i sl. ...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Nije mi baš najkasnije kako oni u Lici i Slavoniji nemaju drva
Ja toga imam pun kurac, čak mi i truli po polju jer šta ću ložit kad neš ti neke zime ovdje
Ja toga imam pun kurac, čak mi i truli po polju jer šta ću ložit kad neš ti neke zime ovdje
2014-04-11
kazem ja da njima fali broz, da malo prorijedi lopovluk i malo napravi reda :Dpismejker wrote:a jeptese..u TITINO DOBA( ) je svak mogao jeftino uzeti 2-3 tone uglja i 6-7 meteri drvetja..i grijati cijelu kutju kao furunu..a zime tada i jesu bile zime....
Đabe da živi u šumi ako ne može podić sikiru...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
ok to je onda drugo a ne nema drvaTotenkopf wrote:Pa stari ljudi, nema im ko pripremit a nemaju love za platit...RayMabus wrote:Nije mi baš najkasnije kako oni u Lici i Slavoniji nemaju drva
Đabe da živi u šumi ako ne može podić sikiru...
2014-04-11
Pa dobro..to je malo jebeno što struja dost skupaa mrcina ždere. Al ko ga jebe vrućine ne podnosim.pismejker wrote:Ma nije...ukljucis Klimu i etoc...sjedis doma,nikud ne mrdas..danni1 wrote:Točno. Lako se ugrijati, hlađenje je daleko veći problem.Totenkopf wrote:Grijanje nije problem, obučeš se slojevito, zamotaš u deke, nešto radiš fizički da se ugriješ i sl. ...
Klima ljeti tuče na maksimum, odnosno naminimum...piše kao 16stupnjeva al kurac, kad vani upeče 35-40 nemre to ohladit niže od 22,23 u kući.
a ja..kazem ...nije bilo luksuza,ali nitko nije bio gladan,gol ni bos,a nije bilo niti smrznutih..Leviathan2 wrote:kazem ja da njima fali broz, da malo prorijedi lopovluk i malo napravi reda :Dpismejker wrote:a jeptese..u TITINO DOBA( ) je svak mogao jeftino uzeti 2-3 tone uglja i 6-7 meteri drvetja..i grijati cijelu kutju kao furunu..a zime tada i jesu bile zime....
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Svaki deseti Hrvat koji živi u gradu je probao kokain
» Polovina Srba slovenskog porekla, a svaki deseti – German
» Najznačajniji datumi koje bi svaki pravi Hrvat trebao znat
» Svaki četvrti Hrvat ima više od 60 godina: spasiti nas može samo 350.000 imigranata
» SVAKI TREĆI BRITANAC NEMA PARA ZA HRANU!
» Polovina Srba slovenskog porekla, a svaki deseti – German
» Najznačajniji datumi koje bi svaki pravi Hrvat trebao znat
» Svaki četvrti Hrvat ima više od 60 godina: spasiti nas može samo 350.000 imigranata
» SVAKI TREĆI BRITANAC NEMA PARA ZA HRANU!
Page 2 of 4