prvi veliki projekt zapeo
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: prvi veliki projekt zapeo
misliš pokušavaš zamisliti kako se vuk gosti... :))))Leviathan2 wrote:pokusavam zamislit ezeka kak hrani vuka :Dmichaellcmacha wrote:jebiga kad svi srbi postanu hrvati ond ajoš jedino ostane da tamanimo vukove... makar i ilegalno... a onda more i sa ezekom dok se ne sjebe u kavezu... :)Leviathan2 wrote:idukuracmichaellcmacha wrote:ja bih prešo u kozmopolite domoljubne provenijencije... :))) ja i ezek graničari stari.... ;))Leviathan2 wrote:ha, srba nikad dosta, cim bi se svekoliko pucanstvo zanimalo da srbi odjedared odluce da se prekrste u katolike i prozovu se hrvatima,
koji bi to uzas bio, nad uzasima, mislim da bi se hrvati proglasili iz inata srbima samo da imaju neprijatelje :D
druzis se sa ezekom :D
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ne...Tada biste konačno shvatili vašu metafizičku bit...michaellcmacha wrote:onda bi trenutno nestala metafizička odgovornost a to je nemoguće jer izostanak metafizičke odgovornosti ukazuje na opću prisutnost božanskog pa to jedno drugo pobija u temelju....red wolf wrote:Čovječanstvo prije svega...Nestanak država, religija, svih mogućih podjela među ljudima...Leviathan2 wrote:meni nikad nije bio jasan pojam kozmopolitmichaellcmacha wrote:ja bih prešo u kozmopolite domoljubne provenijencije... :))) ja i ezek graničari stari.... ;))Leviathan2 wrote:ha, srba nikad dosta, cim bi se svekoliko pucanstvo zanimalo da srbi odjedared odluce da se prekrste u katolike i prozovu se hrvatima,
koji bi to uzas bio, nad uzasima, mislim da bi se hrvati proglasili iz inata srbima samo da imaju neprijatelje :D
stvarno nikad,
red wolf-
2016-02-10
Pa to je teško zamislivo...Leviathan2 wrote:pokusavam zamislit ezeka kak hrani vuka :Dmichaellcmacha wrote:jebiga kad svi srbi postanu hrvati ond ajoš jedino ostane da tamanimo vukove... makar i ilegalno... a onda more i sa ezekom dok se ne sjebe u kavezu... :)Leviathan2 wrote:idukuracmichaellcmacha wrote:ja bih prešo u kozmopolite domoljubne provenijencije... :))) ja i ezek graničari stari.... ;))Leviathan2 wrote:ha, srba nikad dosta, cim bi se svekoliko pucanstvo zanimalo da srbi odjedared odluce da se prekrste u katolike i prozovu se hrvatima,
red wolf-
2016-02-10
jok, njegovu facumichaellcmacha wrote:misliš pokušavaš zamisliti kako se vuk gosti... :))))Leviathan2 wrote:pokusavam zamislit ezeka kak hrani vuka :Dmichaellcmacha wrote:jebiga kad svi srbi postanu hrvati ond ajoš jedino ostane da tamanimo vukove... makar i ilegalno... a onda more i sa ezekom dok se ne sjebe u kavezu... :)Leviathan2 wrote:idukuracmichaellcmacha wrote:
ja bih prešo u kozmopolite domoljubne provenijencije... :))) ja i ezek graničari stari.... ;))
inace vukovi postanu druzeljubivi u kratkom vremenu
Kao i psi...Leviathan2 wrote:jok, njegovu facumichaellcmacha wrote:misliš pokušavaš zamisliti kako se vuk gosti... :))))Leviathan2 wrote:pokusavam zamislit ezeka kak hrani vuka :Dmichaellcmacha wrote:jebiga kad svi srbi postanu hrvati ond ajoš jedino ostane da tamanimo vukove... makar i ilegalno... a onda more i sa ezekom dok se ne sjebe u kavezu... :)Leviathan2 wrote:
idukurac
red wolf-
2016-02-10
marcellus wrote:
Industrijska postrojenja su za bangladeš
Je, zato se Trump trudi vratiti automobilsku industriju iz Meksika u SAD.
Ukratko, ti si potpuno sišao s uma kada su ove teme u pitanju.
Guest- Guest
Mozda nas zajebava :)slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jebiga nisi upratio metaforički... :)) aj probaj zamisliti da je ezek kao neupitni domoljub stao na branik domovine jel... hrvatska zastava bi se vijorila na grenlandu i to u slučaju ako bi koja hrvatska "foka" uspjela izbjeći oš potop oš pokolj....Leviathan2 wrote:jok, njegovu facumichaellcmacha wrote:misliš pokušavaš zamisliti kako se vuk gosti... :))))Leviathan2 wrote:pokusavam zamislit ezeka kak hrani vuka :Dmichaellcmacha wrote:jebiga kad svi srbi postanu hrvati ond ajoš jedino ostane da tamanimo vukove... makar i ilegalno... a onda more i sa ezekom dok se ne sjebe u kavezu... :)Leviathan2 wrote:
idukurac
2015-08-08
kaja wrote:Mozda nas zajebava :)slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:
Ma ne, on je tako govorio i na starom forumu. Sjećam se kako je objašnjavao da Švicarska nema nikakvu valjanu industriju, a bio je i Japan u jednoj od njegovih sličnih priča. Da ne spominjem da je jedno vrijeme stalno pričao kako zapad može živjeti od financijskih usluga (očito mu ostalo od rada u banci) i da je industrija za Kinu. Sad ispada da je za Bangladeš, jer je Kina u međuvremenu postala preskupa.
I što je najgore, jednostavno odbija priznati čak i samome sebi koliko je u krivu po tom pitanju, pustimo sad na stranu ostale teme.
Problem sa povampirenim egom.
Guest- Guest
Neka bi ta elektrana proizvodila 1TW/h električne energije godišnje bi povećalo hrvatski BDP 0.5 milijardi kuna, te za toliko smanjilo uvoz...šteta
Guest- Guest
Sjećam se.. ja sam ga pitala sto ce raditi većina i sto ce izvoziti ako ne proizvode , jer ne mogu svi prodavati maglu.. al ne sjećam se odgovora. A on tako misli i to je to.slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:Mozda nas zajebava :)slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:
Ma ne, on je tako govorio i na starom forumu. Sjećam se kako je objašnjavao da Švicarska nema nikakvu valjanu industriju, a bio je i Japan u jednoj od njegovih sličnih priča. Da ne spominjem da je jedno vrijeme stalno pričao kako zapad može živjeti od financijskih usluga (očito mu ostalo od rada u banci) i da je industrija za Kinu. Sad ispada da je za Bangladeš, jer je Kina u međuvremenu postala preskupa.
I što je najgore, jednostavno odbija priznati čak i samome sebi koliko je u krivu po tom pitanju, pustimo sad na stranu ostale teme.
Problem sa povampirenim egom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Treba jedna termo elektrana u dalmaciji i trebalo ju je odmah nakon rata napraviti dok su ekolozi i liberali još stali po rupama.... ova na cetini nije dobro rješenje, ne zbog mafije koja ju ide progurat nego bi fakat jednu pitku rijeku uništili, zbog čega se muljali sa studijom na okoliš.
Ta elektrana je ionako bio mutan posao nekog mafijaša, muža zamjenice nekog ministra a i Dalička je bila upletena a di su oni tamo je sranje na vidiku. Tako da bolje da su ih odjebali, tkozna kakvo sranjenbi sagradili tamo.
cuj Tarzan
2014-04-19
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Treći svetski rat je počeo - Projekt "Veliki Izrael"
» Čović: Herceg-Bosna je bila veliki projekt
» Veliki projekt kvazi liberalne štampe: senzibiliziranje javnosti na seobu naroda
» Propao veliki norveški projekt u Vukovaru, sada od Hrvatske traže natrag 1,3 milijuna eura
» Udar zdesna na Plenkovića?!Zagreb bi mogao postati prvi veliki poraz šefa HDZ-a..Esih najavila kandidaturu za gradonačelnicu
» Čović: Herceg-Bosna je bila veliki projekt
» Veliki projekt kvazi liberalne štampe: senzibiliziranje javnosti na seobu naroda
» Propao veliki norveški projekt u Vukovaru, sada od Hrvatske traže natrag 1,3 milijuna eura
» Udar zdesna na Plenkovića?!Zagreb bi mogao postati prvi veliki poraz šefa HDZ-a..Esih najavila kandidaturu za gradonačelnicu
Page 3 of 3