Kraj Republike Hrvatske
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kraj Republike Hrvatske
vuksadinare wrote:mene moze samo zarobiti dobra kokakic wrote:Eva_ wrote:Pa da upozorim Ruse.vuksadinare wrote:sta te briga koji kurac..Eva_ wrote:Kaš na rusku granicu?vuksadinare wrote:...glupih ljudi moj..stvore nekakve mitoloske vrijednosti od prica...ovo ono..da smo vrijedili imali bi drzavu i prije a ne zadnji put prije 900 godina..ajte kvragu vise od prijasnjih mitomanija..razumijem neprijatelje ali ove kvazi domace ne..
da im dolazi zarobljenik? :^^
smiri se Pablo
jastreb wrote:Trava više ništa? Ima se .vuksadinare wrote:mene moze samo zarobiti dobra kokakic wrote:Eva_ wrote:Pa da upozorim Ruse.vuksadinare wrote:
sta te briga koji kurac..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nisam tip poput yehudog...travarica prijejastreb wrote:Trava više ništa?vuksadinare wrote:mene moze samo zarobiti dobra kokakic wrote:Eva_ wrote:Pa da upozorim Ruse.vuksadinare wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Friška roba. A ne, zamolila bih ih da ga ostave na životu.kic wrote:Eva_ wrote:Pa da upozorim Ruse.vuksadinare wrote:sta te briga koji kurac..Eva_ wrote:Kaš na rusku granicu?vuksadinare wrote:...glupih ljudi moj..stvore nekakve mitoloske vrijednosti od prica...ovo ono..da smo vrijedili imali bi drzavu i prije a ne zadnji put prije 900 godina..ajte kvragu vise od prijasnjih mitomanija..razumijem neprijatelje ali ove kvazi domace ne..
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
pa bolji sam ja sa rusima nego ti...pa da odes sto puta u moskvu...Eva_ wrote:Friška roba. A ne, zamolila bih ih da ga ostave na životu.kic wrote:Eva_ wrote:Pa da upozorim Ruse.vuksadinare wrote:sta te briga koji kurac..Eva_ wrote:
Kaš na rusku granicu?
2015-09-08
Naravno, pa Rusi najviše vole kad im NATOvci dolaze na granicu.vuksadinare wrote:pa bolji sam ja sa rusima nego ti...pa da odes sto puta u moskvu...Eva_ wrote:Friška roba. A ne, zamolila bih ih da ga ostave na životu.kic wrote:Eva_ wrote:Pa da upozorim Ruse.vuksadinare wrote:
2017-03-21
Polonij vodkica.vuksadinare wrote:nisam tip poput yehudog...travarica prijejastreb wrote:Trava više ništa?vuksadinare wrote:mene moze samo zarobiti dobra kokakic wrote:Eva_ wrote:
Pa da upozorim Ruse.
2017-03-21
niti sam nato niti sam perestrojka...Eva_ wrote:Naravno, pa Rusi najviše vole kad im NATOvci dolaze na granicu.vuksadinare wrote:pa bolji sam ja sa rusima nego ti...pa da odes sto puta u moskvu...Eva_ wrote:Friška roba. A ne, zamolila bih ih da ga ostave na životu.kic wrote:Eva_ wrote:
Pa da upozorim Ruse.
2015-09-08
Pa tko te regrutira i šalje na rusku granicu?vuksadinare wrote:niti sam nato niti sam perestrojka...Eva_ wrote:Naravno, pa Rusi najviše vole kad im NATOvci dolaze na granicu.vuksadinare wrote:pa bolji sam ja sa rusima nego ti...pa da odes sto puta u moskvu...Eva_ wrote:Friška roba. A ne, zamolila bih ih da ga ostave na životu.kic wrote:
2017-03-21
nitko..niti idem na granicu niti imam namjeru..sto s eti drogiras da imas takve fiksne idejeEva_ wrote:Pa tko te regrutira i šalje na rusku granicu?vuksadinare wrote:niti sam nato niti sam perestrojka...Eva_ wrote:Naravno, pa Rusi najviše vole kad im NATOvci dolaze na granicu.vuksadinare wrote:pa bolji sam ja sa rusima nego ti...pa da odes sto puta u moskvu...Eva_ wrote:
Friška roba. A ne, zamolila bih ih da ga ostave na životu.
2015-09-08
Pa pozvalo te na vježbe. A zna si od kud ugroza puše. Rusi, to ishodište zla. Hrabra HR vojska ide prva, kao i nekada,tako i danas, na Volgograd, na Piter, HR se brani na Baltiku.vuksadinare wrote:nitko..niti idem na granicu niti imam namjeru..sto s eti drogiras da imas takve fiksne idejeEva_ wrote:Pa tko te regrutira i šalje na rusku granicu?vuksadinare wrote:niti sam nato niti sam perestrojka...Eva_ wrote:Naravno, pa Rusi najviše vole kad im NATOvci dolaze na granicu.vuksadinare wrote:
pa bolji sam ja sa rusima nego ti...pa da odes sto puta u moskvu...
2017-03-21
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Recesija = uspon desničara = kraj republike ?
» Američka ambasada: ‘Razdruživanje’ znači kraj Republike Srpske
» KRAJ HRVATSKE BLOKADE?
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Recesija = uspon desničara = kraj republike ?
» Američka ambasada: ‘Razdruživanje’ znači kraj Republike Srpske
» KRAJ HRVATSKE BLOKADE?
Page 3 of 3